نقل قول:
هنوز که خبری نیست.الان چند ماهه.امان از تحریم.
البته یه راحی پیدا می کنن.مثل پژو 405 tu5 که کسی باور نمیکرد.
Printable View
نقل قول:
هنوز که خبری نیست.الان چند ماهه.امان از تحریم.
البته یه راحی پیدا می کنن.مثل پژو 405 tu5 که کسی باور نمیکرد.
راه که پیدا میشه ، منتظرن کشور دوست و برادر چین ، کارش با مهندسی معکوش کردن قطعات الکترونیک تموم بشه!
اون وقت راه می افته مجدد
الان رو تمام قطعات زده آلمان ، تو چند سری آینده کم کم میشه چین.
من شنیده بودم ایران خودرو گفته تو سال 90 مشکل تولید EF7 حل میشه حالا دیگه نمیدونم راست باشه یا کذبنقل قول:
نقل قول:
اگه قطعات چینی بشن کیفیت هم پایین میاد.البته خدا رو شکر قیمت پایین نمیاد چون خودروساز ایرانی تو کتش که نمیره قطعات چینی باشه!!! همه اصلی
ساخت چین=Made In Germany
---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:51 PM ----------
نقل قول:
الان مشکل تولید L90 هم هست EF7 هم بهش اضافه شده و در نهایت به این نتیجه همیشگی بابا بزرگامون می رسیم>>>>>> فقط پیکان پسرم:40:
فعلا germany
بعدش CHINmany :دی
ما که هر جا موتور رو نگاه مکینیم برند BOSCH خورده نمیدونم غیر از اون پوسته کله خر که گذاشتن رو موتور دیگه چیزی دیگش رو نمیتنن بسازن ؟؟
یادمه یکی از علما زمانی میگفت زمان شاه آفتابه هم نمیتونستیم بسازیم و ... حالا هم که همونه :31:
خیلی جالبه اسمش من نمیدونم چرا شده موتور ملینقل قول:
اینا فکر کنم زحمت اسمبل کردن قطعات موتور رو بر عهده دارن و بر اساس اون ضرب المثل کار را که کرد آنکه تمام کرد لغب موتور ملی رو براش انتخاب کردند:31:
اسمبل؟
کی گفته اینجا اسمبل میشه؟
تا جایی که من شنیدم پکیج داره میاد فعلا ، البته داشت میومد!
سمند EF7 موتورش آلمانی هست و تا زمانی که تحریم هستیم تولید نمیشه اگه هم بشه فروش نقدی خواهد بود و محدود.
دیگه بحثشم نکید دوستان عزیز.
اره تو پکیج میاد اینا فقط سوار ماشین میکنن!
اسمش به این خاطر موتور ملی هست چون فقط اینجا ازش استفاده میشه! :31: ورگرنه تو اروپا اصلا گاز رو به عنوان سوخت ماشین به حساب نمیارن .
پس تو اروپا چی میزنند فقط بنزین.نقل قول:
نقل قول:
تو اروپا بنزین میزنن گازوئیل میزنن هیدروژن هم میزنن البته هیدروزن خیلی کم.
موتوری که آلمان بزنه میشه روش حساب کرد و قبولش داشت
تو توپ بودن موتورش شک نکنین.
18000 تا تازوندم باهاش
اما در مورد کیفیت بقیه چیزاش تا میتونین شک کنین!
بقیه اجناس هم چون تولید داخل هست و اهمیت به کیفیت و مرغوبیت چندان داده نمیشه مشکل دارن و الا موترو ماشین که میشه گفت از بهترین موتورهای خودروهای تولید داخل هست
حالا این بحث یه طرف بحث شانسی بودن هم یه طرف!نقل قول:
من بابام سمند داره!
منم بعضی وقت ها باهاش یه دروی میزنم بابام هم اصلا به ماشین زیاد اهمیت نمیده و خیلی بد میرونه و منم که میشینم پشتش خیلی بد میروم! اما حتی یه ذره هم سرو صدا نمیده! اما یکی از دوستان سمند سفارشی گرفته میگه هنوز 2000 تا باهاشراه نرفتم همه جاش صدا میده میخوام بفروشم!
فرشاد خان ، کاملا لپ لپه.
یعنی باید باز کنی تا ببینی چی در میاد.
تو سری اول دسته موتور بود که گیر داشت.
تو سری که گیربکس BE داشتن اکثرا گیربکس ها مشکل داشت.
تو سری جدید اگزوز ها مشکل دارن.
درسته مخصوصا پوشش های پلاستیکی که روی ستون های ماشین رو داخل اتاق گرفته اکثر موارد دیه شده که صدا میوفتهنقل قول:
باید صداگیری کنند برای ماشین و معمولا پلاستیک های ورقه ای هست که حباب های ریزی داره قرار میدن زیر اون پوشش های پلاستیکی که صدا رو کمتر کنه
بچه ها سلام
این ef7 های که پیش فروش میکنند قیمت 16500000 دوگانه سوز هست دیگه؟
سلام
لينك زير مشخصات فني ef7 را نشان ميده.
به نوع سوخت مصرفي توجه كنيد.
مگه موتورش پايه گاز سوز نيست؟ اطلاعات سايت مشكل داره يا واقعا بنزيني شده؟
ببخشيد لينكش فراموش شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه باز دارن پیش فروش میکنن؟
نقل قول:
در حال حاضر پیش فروش داره مگه؟
آخرین اخبار حاکی از این بود که پیش فروشش فعلا بسته شده بود
درسته قیمت 16590 رنگ سفید و آبی کبود و 16490 سایر رنگ ها
نقل قول:
پیش فروش نمیشه شایعه بود.تولید نداره چیو پیش فروش کنن؟
همون
منم میگم که تولید نمیشه پیش فروشش کجا بود
آخرین پیش فروش هم بر میگرده به حدود 30 الی 40 روز پیش که دیگه تا آخر سال بعید به نظر میرسه پیش فروش صورت بگیره
با این اوضاع EF7 که بوجود اومده سر وعده قراردادهای خودش بتونه عمل کنه خیلیه
منظور بنده هم پیش فروش یک ودیعه ای تحویل بهمن ماه بود!!!
---------- Post added at 12:26 AM ---------- Previous post was at 12:23 AM ----------
بچه ها اینا گفتن 45 روزه تحویلتون میدیم یعنی میشه 15 اسفند رو حرفشون حساب کنیم یا نه؟؟؟؟
داداش این لینکی که دادی میگه چنین صفحه ای وجود نداره!!!!!!نقل قول:
حساب رو حرف ایران خودرو؟
مگه اینکه لوک خوش شانس باشی!
نقل قول:
آونطور که از اخبار براورد میشه اینه که تولید متوقف شده و تا قلا از سال مشکل تولید این خودرو برطرف نمیشه و قول بعد از سال رو دادن که مشکلات برطرف میشه
سلام
لينك زير مشخصات ef7 را نشان ميده. ميگه موتورش و نوع سوختش بنزيني. لطفا ملاحظه كنيد.
من اينجا نمي تونم لينك را درست قرار بدم نمي دونم بايد چيكار كنم. تازه به من اجازه قرار دادن پست مستقيم هم نميده. امروز پست مي زنم دو روز ديگه اينجا گذاشته ميشه.
اگه دوستان راهنمايي كنن ممنون ميشم.
[HTML]http://www.ikco.com/Products/Fa/Overview.aspx?ModelName=%d8%b3%d9%85%d9%86%d8%af+E F7&Section=IID0magyvrw%3d[/HTML]
دوستان عزیز چقدر سوال در مورد فروش و پیش فروش میپرسین؟
موتور ندارن تولید نمیکنن.اینو از یه منبع درست حسابی پرسیدم.
سلام
آقا مصرف گاز این خودرو صدی چند هست؟ و باکش چند کیلو گاز میگیره؟
یادمه چند سال پیش که میخاستن تولید کنن میگفتن با یه باک پر گاز تو مسیر کفی 700 یا فکر کنم 800 کیلومتر میره ( البته عددش درست یادم نیست)
مصرف گازش با سرعت 100 کیلومتر حدودا صدی 4 کیلو هست و به صورت استاندارد 16 کیلو میگیره ولی اگر فشار خوب باشه تا 18~19 کیلو هم میره .
من هفته پیش 6200 تومن گاز زدم.
امروز که رفتم بزنم کیلومترم 291 کیلومتر بود و چراغ چشمک زنش خاموش بود اما رو گاز کار میکرد
تمام این رو هم تو شهر بودم.
نقل قول:
کاش بقیه ماشین های دوگانه سوز هم شانس شما رو داشتن.
خوب قرار نیست که همه ef7 بشن.
بالاخره باید یه فرقی باشه
بجاش نبود قطعه یدکی و نبود تعمیرکار ماهر این نوع موتور به بودنش برای بقیه درررر
تا آلمان موتور EF7 رو صادر نکرد به ایران سریع تراژ تولید موتور TU5 رو بردن بالا.
سمند EF7 تو شرایط فروش بهمن ماه و دهه فجر هم نبود.
حالا حالا خبری نیست ازش.
کلا قبل از سال بعید میدونم دیگه پیش فروش بزنه
همین هایی رو هم که فعلا پیش فروش کرده بتونه از پسش برآد خیلی هنر کرده
دوستان گرامی تا سال آینده از سمند EF7 خبری نیست.پس بهتری به فکره خودروی دیگری باشید برا خریدن.
نقل قول:
آذر ماه بود من یکی ثبت نام کردم طبق قرارداد زده 30 اردیبهشت موعد تحویل
خداکنه تا اون موقع مشکلات فعلی برطرف شده باشه