حامد من هم با اچ دي دو كار كردمنقل قول:
از لحاظ سایز گوشی خیالم راحت شد که ریچل اندازه بسیار خوبی داره.
خيلي بزرگه بابا! خيلي هم در معرض آسيبه گوشي
Printable View
حامد من هم با اچ دي دو كار كردمنقل قول:
از لحاظ سایز گوشی خیالم راحت شد که ریچل اندازه بسیار خوبی داره.
خيلي بزرگه بابا! خيلي هم در معرض آسيبه گوشي
بچه ها میشه یه عکس از home screen این گوشی بزارید
ممنون
جناب محترم تیتان و حومه:
بزرگ که هست ولی خوب برای ال سی دی 4 طبیعیه.
ریچل از اونم کوچیکتره.
خوبه دیگه.
صفحه نمایش بزرگ خیلی خوفه.دوست دارم:دی...
============================================
این هم home screen:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من توی یه کلیپ دیدم مثل i8000 سامسونگ به دو طرف میره{یعنی سه تا home screen داره}
اینم لینکش
کد:http://www.youtubedl.com/watch?v=m19Lu-JUW1Q&feature=fvst
سلام به دوستان
چند تا سوال داشتم
اول اینکه این گوشی فکر نکنم زیاد بزرگ باشه مثلآ یه مقایسه با ایفون بکنید ببینید از لحاظ اندازه چه قدر فرق دارن؟
دومش که من ویدیو های زیادی از این گوشی دیدم تو بعضی از ویدیو ها سرعت به طرز وحشتناکی بالاست و تو بعضی ها هم سرعت گوشی به طرز وحشتناکی پایینه
میخوام بدونم که واقعآ داستان چیه؟
راستش با وجود اینکه این گوشی خیلی خوشگله و این یوزر اینترفیسشم خوشگلترش کرده ولی اگه با ویندوز موبایل یا سیمبین منتشر میشد من بیخیالش میشدم ولی حالا که با اندرویده میخوام به سمتش برم
حالا جالب اینجاست که حتی 1 بار هم با اندوروید کار نکردم
میخواستم بدونم که واقعآ این سیستم عامل چه جوریاس ؟ مهمترین چیزش واسه من سرعته
میخوام بدونم مثل سیمبین و ویندوز موبایل هنگ کردن نداره؟؟؟
سرعتش بالاست؟
بعضیا میگن که تو بعضی از ویدیو های X10 که سرعت پایینه مشکلی نیست و در اپدیت ها حل میشه
بعضیها هم میگن که سونی تا وقتی که گوشی رو ریلیز کنه کل این مشکلاتو حل میکنه و گوشی رو ریلیز میکنه
من رو سرعت خیلی حساسم همین چند وقت پیش بود یه X1 گرفتم ولی چون هنگ کردن داشت و سرعتش پایین بود بعد از 2 ماه با 200 تومن ضرر فروختمش واسه همین اگه اینم اینجوریا باشه ایندفه میکوبمش به دیوار
من وقتی با مک رو ایفون کار میکنم واقعآ لذت بخشه از لحاظ سرعت و هیچ گونه کندی نداره
ولی ایفون واسم تکراری شده و میخوام با اندروید کار کنم و حالا که X10 اومده میخوام با X10 کار کنم چون جدآ زیباست
تنها تشابه اکس وان و اکس10 اینه که از خانواده ی اکسپریا هستن جفتشون وگرنه هیچ تشابه دیگه ایی ندارن!
شما خودت جواب خودت رو دادی که!....با سی پی یو 1 و یک سیستم عامل بسیار سبک مثل اندرویید.میشه سرعتش مثل نور نباشه؟!...اکس وان وین موب بود و وین موب هم خیلی سنگینه.
مقایسه عکسی با ایفون هم تو این تاپیک قبلا گذاشته شده حتما به صفحات قبل که زیاد هم نیست برگردی...حتما میبینیش
مطمئنا سرعتش از ایفون بهتره.ایفون مال 3 سال پیشه و این گوشی مال 2010...با سی پی یو و یه سیستم عامل روان
ضمن اینکه تایید شده که این گوشی قابل ارتقا به ورژن های بالاتر اندرویید خواهد بود....که هم میتونه امکانات بیشتری رو ایجاد کنه و هم سرعت بهینه تر و بهتری رو....
من تو کف زاویه دید السی دی ایکس10 هستم !
توی هندزآنی که سامان زحمت آپلودش رو کشیده بود آیفون و ایکس10 رو کنار هم میذاره ! آیفون تاریکه (من فک کردم خاموشه :دی)
البته یه نکته وجود داشت ! اونم زمینه آبی ایکس10 و سیاه آیفون بود ! ولی بنظرم ایکس10 ال سی دی وحشی ای داره :دی
از این لحاظ که بعید میدونم سرعتش از آیفون بیشتر باشهنقل قول:
مطمئنا سرعتش از ایفون بهتره.ایفون مال 3 سال پیشه و این گوشی مال 2010...با سی پی یو و یه سیستم عامل روان
طبق تست های سرعتی که انجام شده بود ایفون اول بود و با اختلاف چشمگیری یکی از مدل های بلک بری در مقام دوم بود و من اصلآ انتظار ندارم که x10 سرعتی بیشتر یا در حد ایفون داشته باشه بلکه یه جورایی مطمعنم کمتره
ولی میخوام بگم که سرعتش قابل قبول باشه و هنگ کردن نداشته باشه
دوست عزیز گوشیهای دیگه ای هستند که cpu اونا هم 1 GIG هست ولی ایفون با cpu 624 از اونا بهتر عمل میکنه
راستی درسته ایفون گوشی 3 سال پیشه ولی ولی اون ایفون 2g بود
بعد از اون 3g اومد
الانم 1 سالی میشه که 3gs اومده
راستی همه این حرفا بعد ریلیز گوشی مشخص میشه شایدم شما راست بگید و بالاخره یه گوشی بیاد که ایفونو زمین بزنه
پس فعلآ باید منتظر باشیم
کی میاد دیگه پس؟؟؟
راستی بازیهای اندروید در چه حدی هستن؟؟
دوست عزیز اون توشیبا ویندوز دارهنقل قول:
از این لحاظ که بعید میدونم سرعتش از آیفون بیشتر باشه
طبق تست های سرعتی که انجام شده بود ایفون اول بود و با اختلاف چشمگیری یکی از مدل های بلک بری در مقام دوم بود و من اصلآ انتظار ندارم که x10 سرعتی بیشتر یا در حد ایفون داشته باشه بلکه یه جورایی مطمعنم کمتره
ولی میخوام بگم که سرعتش قابل قبول باشه و هنگ کردن نداشته باشه
دوست عزیز گوشیهای دیگه ای هستند که cpu اونا هم 1 GIG هست ولی ایفون با cpu 624 از اونا بهتر عمل میکنه
راستی درسته ایفون گوشی 3 سال پیشه ولی ولی اون ایفون 2g بود
بعد از اون 3g اومد
الانم 1 سالی میشه که 3gs اومده
راستی همه این حرفا بعد ریلیز گوشی مشخص میشه شایدم شما راست بگید و بالاخره یه گوشی بیاد که ایفونو زمین بزنه
پس فعلآ باید منتظر باشیم
کی میاد دیگه پس؟؟؟
راستی بازیهای اندروید در چه حدی هستن؟؟
شما میخوای مک رو با ویندوز مقایسه کنی (از لحاظ حجم ؟؟)
ویندز خیلی سنگینه !
ولی آندروئید نسبتآ سبک هست و با این هاردوار ایکس10 میتونم بهت اطمینان بدم تو مایه های آیفونه (البته خودمم با آیفون کار کردم !واقعآ مثله موشک میمونه)
ولی از سابقه سونی میتونم اینو بهت قول بدم کمتر از آیفون نیست !
یادم هست توی یکی دو تارویوی ویدئویی گفته شد که تنها گوشی هست که از لحاظ سرعت آیفون رو پشت سر میزاره . دقیق یادم نیست کدوم ویدئو بود ولی یه خانومه صحبت میکرد :دی اون ویدئو هایی که توش سرعت گوشی پایینه یا ویدئو قدیمیه یا گوشی پورتوتایپ فریمورش قدیمیه ! در کمتر از 1 ماه دیگه به بازار میاد و گوشی تقریبا کامل و آماده رلیز هست !
دست شما درد نكنه! :31:نقل قول:
گوشی تقریبا کامل و آماده رلیز هست !
عزیز این حرفات رو اصلا قبول ندارم.شما اگه مقایسه Nexus one (با سی پی یو 1)با آیفون تری جی اس رو ببینی این حرف رو نمیزدی.تو سرعت آیفون رو میخوره یه آبم روش:31:.خواستی لینک یوتیوبش رو میدم...نقل قول:
اگه منظورت از نظر ال سی دیه که آیفون زمین زده شده آلردی:31:نقل قول:
گوشی بیاد که ایفونو زمین بزنه
بازی هاش بد نیست ولی هنوز خیلی با آیفون فاصله داره
حمید nexus one آیفون رو میخوره تو سرعت:31:نقل قول:
باز مجبورم عکس رو کنم.از اون ویدئوی افشا گرانه سامان:دی...
این و باید قبول کرد که همه شرکت ها الان ال سی دی های بهتری از آیفون رو روی بعضی از گوشی هاشون دارن .اول ال جی این کار رو کرد.بعد سامی حالا هم اس ای.ال سی دی آیفون واسه 3 سال پیشه و حدود 3 سال واقعا بی رقیب بود ولی انتظار بیجاییه که بخوایم تا همیشه بی رقیب باشهنقل قول:
حمید خبری از تاریخ ریلیزش نداری؟تو UK?
من که تو 100 تا سایت مثل سایت اصلی خود اس ای ایمیل ام رو دادم که تا ریلیز شد ایمیل بدن:31:
سامان بقول یارو عزمت رو راسخ کردی بزنی تو گوش ایکس10:21:
ریلیز شدو خریدیش :دی
بعد يه ويديويي بود كه ريچل نكسس رو ميخوره :31:نقل قول:
حمید nexus one آیفون رو میخوره تو سرعت
چه بوخور بوخوريه :31:
100%:31:نقل قول:
این یه ویدیو جالب دیگه از مقایسه ریچل خانوم با آیفون و HD2
کد:http://www.4shared.com/file/231503440/f3f6d744/Xperia_X10_vs_HTC_HD2_vs_iPhon.html
دوستان باور کنید منم مثل شما دارم لحظه شماری میکنم
و اینم بگم که واقعآ از اولین باری که دیدمش شیفتش شدم و بیاد شاید جز اولین نفرایی باشم که بگیرم
با این حرفایی که شما زدید فکر میکنم یه عصر جدیدی در موبایل داریم
خدا کنه این x10 همه جوره آیفونو زمین بزنه تا حال دوستامو بگیرم
راستی من که وقتی میبینم به نظرم که خیلی خوشگلتر از ایفونه مخصوصآ رنگ مشکیش
ولی دوستای ایفون دارم یه جوری حرف میزنن که من به چشام شک میکنم مثلآ یه چیزایی میگن که فروش زیاد ایفون اولیه به خاطر زیباییش بوده فقط و از این حرفا
دوستان شما هم موافقید یا نه؟
به نظرتون این خوشگله یا ایفون؟؟؟
آیفون خوشگله ولی ریچل خوشگل تره.نقل قول:
به نظرتون این خوشگله یا ایفون؟؟؟
اصلا نداریم تو رادار مثه ریچل:دی
سامان يان كه داره همش قدو بالاشونو نشون ميدهنقل قول:
این یه ویدیو جالب دیگه از مقایسه ریچل خانوم با آیفون و HD2
كاري به سرعتو اين چيزا نداره! :31:
خودم کامل ندیدم:31:نقل قول:
این HD2 چه کتو کلفته لامصب (البته از لحاظ ابعادا :دی ! نه قطر :دی)
خیلی پهن هست.ولی خوب.
X10:119 x 63 x 13 mm
HD2:120.5 x 67 x 11 mm
1 میل در طول و 4 میل در عرض تفاوت خوبه:دی...
ولی X10 حدود 2 میل کلفت تره.
بچه ها زمان عرضه دقیقش هنوز مشخص نیست؟؟؟
بچه ها منم شیفتش شدم
قیمتش چنده
کسی میدونه تا تابستون قیمتش چند میشه{افت قیمتش رو میگم}
بچه ها الان تو ir-tci بودم اونجا یه خبرایی هست که میگن گوشی ریلیز شده ولی هنوز به ایران نیومده
تکذیب میکنید یا نه؟
ّبيشتر مسخره ميكنيم تا تكذيب :31:نقل قول:
تکذیب میکنید یا نه؟
تکذیب :دی !!!
بابا دیگه اینقدرم بی رحم نباشیدنقل قول:
یه رویو هم گذاشته که به قول خودش دومین رویو از ایکس 10 هستش
دارم دانلودش میکنم
امروزم یه فیلم از یو تیوب دیدم سرعتش بالا بود مثل یه ایفون که تقویت موتورش کردن شده بود
دارم لحظه شماری میکنم که بیاد
لحظه شماری نکن. میشه مثل نصفه بچه های اس ای باز سر قضیه ساتیو که لحظه شماری میکردیم بعد با قیمت میلیونی مواجه شدیم که هنوز هم نمیتونیم بخریمش:دی
بهتره ماه شماره کنی که تو ذوقت نخوره:دی
بسه اینقدر تو ذوق نزنید:10:نقل قول:
1ماه دیگه رلیز میشه و حداکثر 2ماه دیگه در ایران موجود میشه ولی برای ماه اول ورودش قیمت بالای داره که اونم به مرور زمان درست میشه
من که اولش زیاد از ساتیو خوشم اومد
ولی وقتی چند تا ویدیو که رویو میکرد ازش دیدم کلی تو ذوقم خرد
اصلآ طرفدار هیچ برند خاصی نیستم
من طرفدار بهترینها هستم حالا از هر شرکتی که باشه الانم که بهترین شده x10
واقعآ خیلی سرچ کردم بین گوشیهای مختلف ولی x10 یه سر و گردن از همه جلو بود
فقط ایفون میمونه اونم تا با x10 کار نکنم باورم نمیشه که از ایفون بهتر باشه
ظاهرآ اوایل ماه مارس دیگه باید بیاد کم کم
نقل قول:
کسی جواب سوالای ما رو نمیده:19:
چرا این سایت اینتوریه هر جا میری سوال میکنی حتما باید یه تاکید دیگه روش بکنی تا به پوز بچهه های فروم بر بخوره تا بیان جواب بدن:13::31::8::21::18::10::21::27::10::46::41:: 20::5::8::21::18::40::11::2::19::13::31::18::21::8 ::5::20::46::10::27::40::11::2::19::13::31::41::46 :
نه دوست خوبم اتفاقا کلوپ سونی یکی از فعالترین کلوپ هاس اما خوب گوشی ای که هنوز توی بازار نیست کی میدونه تا تابستون چقدر افت قیمت میکنه؟ شما دعا کن فعلا تا تابستون بیاد توی بازار فقط!!!!! :11::31:نقل قول:
برادر tyrannosaurus آخه مگه ما بازاریاب سونی اریکسون هستیم که نه تنها از قیمتش خبر داشته باشیم بلکه از افت قیمتش تا تابستون هم اطلاع داشته باشیم. وولک:دی
بچه ها من دیگه از تو کار موبایل بازی در اومدم
رسما رفتم نخ هواپیما
نقل قول:
آخرش جواب یکی از سوالهامو ندادی :27:
بابا قیمت اولیه چنده{تو رو خدا بگید نصف عمرم کردی}:42::37:
{وولک} این کلمه یعنی چه؟
شما 800 اومن نگه بدار براش تا تابستون هم نهایتش به 700 میرسهنقل قول:
این دوستمون سعید شمارو خیلی صمیمی صدازد یعنی برادر:31:
داداش گفتن 800 دلار
شما تو ایران رو 1 تومن حساب کن
بعدش هم که خداکریمه ! احتمالآ تا 700 میکشه پایین و بعدش مثه ستیو تو همین قیمت میمونه یه 2 3 ماهی ! شاید تو پاییز تا 600 یا پایینتر هم بشه گرفتش !
وولک هم VOLEK خونده میشه با لهجه شیرین آبادانی! معنیش هم همون داداش خودمونه !
ادیت : پست من و حسین (بالایی) هم زمان تایپ شد :دی
نظر كارشناسي من ميگه كه 800 تومن قيمت اوليه خواهد بود
و زود مياد پايين
عزيزاني كه داخل ايران زندگي ميكنن ميتونن تو يه ماه اول با همين 800 تومن بخرن :31: