میگم بریم یه تاپیک بزنیم در مورد این چیزا حرف بزنیم حال میده
Printable View
خب اگه بخوام از روی واقعیت بگم نه حقیقت من 5ساله که بازی کردن رو گذاشتم کنار و داداشم جامو گرفته!:31:نقل قول:
تاپیک شدیدا منحرف شد !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست های کل این 2 صفحه ی اخر رو ببینید ...متوجه عمق انجراف میشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان لطفا بحث اخرالزمان رو بزارید کنار !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میزگرد علمی-فلسفی:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=429967
من یکی که تا زمانی که بتونم دسته بازی رو تو دستم نگه دارم حتما بازی میکنم و اصلا برام حرف اطرافیان مهم نیست!
اتفاقا من بقدری گرم در مورد بازی ها و بازی کردن صحبت میکنم که بقیه علاقمند میشن و این جرات رو به خودشون نمیدن که مسخره کنند!
حالا دیگه اگه پشت سرم حرفی بزنند گردن خودشون!
من الان با وجود متاهل بودن و حتی با وجود اینکه به تازگی صاحب فرزندی شدم ولی بازم دست از بازی و علاقه مندی های دیگه برنداشتم هر چند وقتم کمتر شده ولی بهرحال یک وقتی رو برای اینجور تفریحات کنار میذارم!
به نظر من برخورد اطرافیان بستگی به خودمون داره! هرطور ما واکنش نشون بدیم اونا هم به همون شکل واکنش نشون میدن! مثلا کسی که علاقه و ذوق منو میبینه واکنشش خیلی فرق میکنه!
سلامنقل قول:
تاپیک بد منحرف شده. بگم خدا چکارت نکنه حامد. :31:
مراد اون تقویم ماهایا چون در سال 2012 تموم میشه میگن 2012 اخره دنیاست. اونا یه تقویم دیگه هم داشتن که اونم چندین صد سال پیش یا شایدم هزار سال پیش تموم میشد که اون موقع هم میگفتن ته دنیاست. البته این در تائید حرفای شما و یه جور تکمیلش بود. د رمورد پیش بینی های انجام شده هم بگم که همین طور که از اسمش معلومه میگن پیش بینی و احتمال خطا وجود داره یعنی یه جور فرضیه. اگه قرار باشه اتفاق بیفته میوفته ( ممکنه همین فردا یا اصلا یه ساعت دیگه ) اگرم نیفته تا 1000 سال دیگه هم نمیفته.
شما نگاه کنید خود غربیا که این حرفا بیشتر از اونجا بلند میشه میان برای سال های بعد 2012 برنامه ریزی های زیادی میکنن نمونش همین کمپانی های بازی که ریلیز بازی های رو 2013 یا 2014 میزنن. یا فوتبالیست ها که قرداد های 6 سال آینده رو امضا کردن یا تکنولوژی هایی که تاریخ اومدن به بازارشون بعد از 2012 پیش بینی شده. یعنی اونا حتی اگه اعتقاد به این موضوع هم داشته باشند ولی بازم کار خودشونو میکنن. ( جریان همین که میگم اگه اتفاقی بخواد بیفته میوفته اگر م نشه مطمئنا نمیشه ) . پس ما بیام تعالیم دینی خودمونو ول کنیم ( همون جمله مراد که خدا گفته هیچکس قادر به پیش بینی پایان جهان نیست ) بچسبیم به یه سری خرافه.
پس یه جوری خیالتون راحت بشینید بازی کنید. حتی اگه 2012 دنیا بترکه :31:
حرفای بالایی دیگه فکرنکنم حرفی روش باشه.......منطقیه دیگه:31:
اقا بسه دیگه باز تاپیک بسته میشه..........
گردگیری که حتما میشه اما لطفا ادامه ندیم که تاپیک بسته نشه:31:
اون میز گرد علمی هم خوب چیزیه.........بریم اونجا:20:
سلام
من فکر کنم تا 10 یا 12 سال دیگه بازی pes را ادامه بدم البته اگر یه نفر دیگه باشه با هم 2 تایی بازی کنیم
call of duty رو هم هر وقت جدیدش اومد میگیرم بای میکنم
gta هم همین طور
اگر need for speed دو باره بازی های با داستان بزنه اونم انجام میدم:31:
ولی یه چیزی بگم دیگه الان مثل قبلنا حال حو صله بازی کردن ندارم چون وقتم زیادی آزاد نیست!!!
مثلان از star craftII خوشم نیومد!!!
به نظر من این انحراف نبود!خیلی هم جالب بود!دوستان راجع به امید و آرزوهاشون واین که موقع شهاب بارونم بازی میکنن حرف زدن!چه بحثی ازین بهتر!
مسلم جان اینو خودت قبول داری؟!نقل قول:
( ممکنه همین فردا یا اصلا یه ساعت دیگه ) اگرم نیفته تا 1000 سال دیگه هم نمیفته.
اگر میگفتی ما نمیدونیم کی قراره دنیا تموم شه من قبول داشتم حالا شایدم منظورت همون بوده.
به قول حامد میگه واسه هر پیش بینی یا حتی خرافه هم 1 درصد احتمال بدین که شاید اتفاق بیوفته.
یعنی خودتون رو همیشه آماده این اتفاق کنین..
من جملت رو اصلاح می کنم:امکان داره اوایل سال 2012 همچین اتفاقی بیوفته یا اینکه بعد از اون اصلآ مشخص نمی کنه چون دست ما نیست(امکان داره به واسطه جنگ بین مثلآ 2 کشور بیخود مثل کره شمالی و جنوبی جنگ جهانی سوم راه بیوفته اونجاست که دیگه باید خوب رو این پیش گوییها فکر کنید)یکی از علائم همین پایان دنیا جنگ جهانیه سوم هست!
خرافه نیست مسلم جان علمیه...اون جناب نستر داموس هم از علم نجوم پیش بینیه طوفان خورشیدی رو در سال 2012 کرده...نقل قول:
خرافه.
ناسا هم که تایید کرده پس عقل حکم می کنه یه جاهایی از این پیش گویی ها رو باور کنیم...
خود غربیها میان فیلم 2012 میسازن...تا 1سال مردم کشورشون رو میترسونن از یک همچین روزی...نقل قول:
خود غربیا که این حرفا بیشتر از اونجا بلند میشه میان برای سال های بعد 2012 برنامه ریزی های زیادی میکنن
طوفان خورشیدی فکر کنید اینجوری باشه(تبدیل به جوجه کباب میشین خود به خود!:دی)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبه که. حداقل یه استار کرافت واقعی گیرمون میاد.دیگه بازی از این بهتر؟ مفت و با گرافیک هیجان بالا بدون احتیاج به کنسول و این حرفا!نقل قول:
بابا قیامت چیه ؟ از نظر علمی پیشبینی کردن یه شهاب سنگی یا هر کوفته دیگه ای میخوره به زمین تو اون سال . قیامت چیه این حرفا چیه باو ؟ : دی
سلامنقل قول:
وحید بیخیال این تاپیک و دیگه باید فاتحشو خوند ( تعطیلش میکنن میره . باید اسمشو بزارن به نظر شما تاچند سال دیگه همه میمیرن ؟ زمین میترکه ؟ یا هر چیزی...)
جان خودم من اونو قبول دارم که ممکنه هر لحظه هر اتفاقی بیوفته و هر چیزی در هر لحظه ای امکان پذیره. دقیقا منظورم همین بوده که ما نمیدونیم که دنیا قراره تموم بشه . ولی اینکه یه عده به ضرصه قاطع ( آقا درست نوشتم؟؟؟ منظورم همون با اطمینان کامل بود) میان میگن که 2012 جهان به فنا میره . خوب من اینو کامل رد میکنم. ولی با اینکه ممکنه جنگی در بگیره یا حالا پیش بینی طوفان کردن ممکنه طوفان خورشیدی بشه مسئله ای ندارم. تنها منتظر میشینیم میبینیم که چه اتفاقی بیوفته اگه عمرمون یاری بده ( اینم گفتم چون واقعا به جمله ی اولم متعقدم )
چشم مسلم جان دیگه من نقل قولت رو جواب نمیدم که تاپیک دوباره نظم خودش رو پیدا کنه!شرمنده:31:نقل قول:
دوستان پیامهای بازرگانی تموم شد...!:31:
برین سر بحث تاپیک...
کــــــــــــــــــــــــ ــــــــیــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــه
من فكر ميكنم هميشه بازي كنم ، فعلا كه تو 22 سال زندگيم ، از وقتي كه يادم مياد يه علاقه ثابت و خيلي زياد به بازي داشتم
كلا فكر ميكنم كه هيچوقت بازي كردنو ول نميكنم ، مثلا داداشم ، 6 سال از من بزرگتره ، خيلي هم آدم دنيا ديده اي هست و همه كار كرده و ... ، حدودا 1 سال پيش رفت PS3 گرفت ، و خيلي هم با هيجان ، هميشه دنبال كل كل با بقيه و بازي هاي جديده
يه جورايي خيلي زياد مطمئنم كه هميشه بازي ميكنم ديگه ، من هنوز PSP رو هم تجربه نكردم ، 3D همينطور و ... و ... ، كلا به نظرم يه دنياي درخشانتري از بازي تو آينده خاهم داشت :20:
كلا يه جورايي مريض به نظر ميرسم البته :31: ، چون اصلي ترين لذت زندگيم بازي كردنه :46:
من تا وقتی سیستمم بکشه بازی می کنم ! :دي ( بالاخره باید از پولی که دادی حداکثر استفاده هم بکنی ! :دي )
دوستم ندارم برای بازی یه 2 ملیون دیگه بدم ! نمی ارزه ! چون من بازی های غیر استراتژیک رو بیشتر برای داستانشون بازی می کنم ! البته کیفیت هم جای خودشو داره ! :دي ( زیاد دوست ندارم خودمو بزنم تو درو دیوار اکشن بازی کنم ! :دي )
ولی من بازی می کنم همین جوری ! :دي
راستی این بازی های خود ویندوز هم برای بزرگ سالان مفیده ! :دي
مگه میشه از بازی دل کند بازی کردن به سن و سال که نیست /
یادتون باشه که همیشه گیمر باشید و از گیمر بودن خودتون لذت ببرید :10:
حتی بعد از یه قرن ازدواج کردید بازم می تونید بازی کنید حتی به صورت خیلی جالبتر. چون به صورت گروهی میشه :31:
حالا مثلا ازدواج کردید که نمیشه بازی رو ول کرد! بازی برای یه گیمر مثل غذا می مونه
و به نظرم هر چه قدر هم آدم کار داشته باشه حداقل یه ساعت در روز می تونه بازی کنه که این برای روزای تعطیل خیلی بیشتر می تونه باشه
اره دوره همی بیشتر فاز میده. بچه هم اگه گریه کرد گفت غذا میخوام یه پس گردنی نثارش میکنی:31:
سلام بر معتادان بازی مثل خودم
من فکر کنم یک 10 سالی هست که بازی می کنم در آینده هم بازی خواهم کرد
چون نمیشه از بازی گذشت :31:
تازه یک دو ، سه سالی هست با بچه های فامیل یک گروه 6 تا 8 نفری تشکیل دادیم هر هفته شبهای جمعه با هم خونه یکی از بچه ها جمع می شیم فوتبال بازی می کنیم جای شما خالی خوش می گذره عجیب، مخصوصا که دو به دو هم بازی میکنیم داد زدنهای بچه ها سر هم تمومی نداره
به امید روزی که بازیها رو بشه به وسیله ذهن کنترل کرد و ....
تجربه شو داشتم.......عند عشق و حاله ها........:31:نقل قول:
تازه یک دو ، سه سالی هست با بچه های فامیل یک گروه 6 تا 8 نفری تشکیل دادیم هر هفته شبهای جمعه با هم خونه یکی از بچه ها جمع می شیم فوتبال بازی می کنیم جای شما خالی خوش می گذره عجیب، مخصوصا که دو به دو هم بازی میکنیم داد زدنهای بچه ها سر هم تمومی نداره
به امید روزی که بازیها رو بشه به وسیله ذهن کنترل کرد و ....
چرا راه دور می ری؟ :31:نقل قول:
کی میگه اصلا باید ازدواج کرد که بعدا باهاش کنار بیایم؟
من كه رفتم تو 30 سالگي و ازدواج هم كردم و الان هم دارم بازي مي كنم. فكر نمي كنم بازي چيزي باشه كه بشه تركش كرد.
البته اينم بگم ديگه ، خيليا مسخره ام مي كنن. اما من كه بازي مي كنم.
سلامنقل قول:
به شما میگن گیمر واقعی. در ضمن اگه قرار باشه به حرف مردم گوش بدیم که اصلا نباد سراغ گیم میرفتیم.
والا من از زمانی که میکرو وارد بازار شده بود داشتم بازی می کردم ..........
متاسفانه یا خوشبختانه دیگه بعد از منقرض شدن گرافیک های 128 ما هم سراغ بازی نرفتیم .....
و از بازی های نسل جدید به عقب موندیم ..... :41:
اون موقع ها برای خودم بازی خوره ی بودم ..... :31:
حالا هم که تصمیم گرفتم xbox بگیرم تا به جمع بازی خوره ها بپیوندم ..... البته به شرطی که قیمتش بیاد پایین
:40:
درود ،
من از آتاری ،....،میکرو ،...، سگا،....،سونی پلی استیشن 1 و.... شروع کردم ، تا حالا که PS3 + XBOX 360 Slim و یک PC جواب گو ی من نیستند!:18:
اما الان یک مدتی هست که تو ترک ام! : دی
با تشکر ،
امید
امید تو رو دیگه باید ببریم شور آباد برای ترک .....
مشتی 2 تا کنسول نسل جدید رو میخوای چیکار ؟؟
یکیش رو بده به من که الان تو کفم،ثوابم می کنی !!! :31:
:10:
من قصد دارم PC رو کنار بذارم اما وقتی مردم:18::11::40:
من هم از دوم ابتدايي از ميكرو تا به الان كه به Pc رسيد
البته همه كنسول هارو نداشتم و ندارم اما با همشون بازي كردم
و تا خون در رگ ماست بازي هم رفيق ماست:31:
تا شقایق هست زندگی باید کرد :8:
چه جالب ! عین همیم پس :31: بزن قدش :10:نقل قول:
تا یه هفته پیش زنم بهم گیر میداد که این بازیای خشن چیه بازی میکنی:blink: . از یک هفته پیش دارم AngryBirds میزنم ، دیده میگه هااااااااا این خوبه ! مملکته داریم :13:
فکر میکنید تا چند سالگی به بازی کردن علاقه دارید؟
.................................................. ........
تا وقتي كه حسش باشه؛
ولي يه روزي مياد كه ديگه حتي حس بازي كردنم نداري.
مي دونم...
اون روزه كه به خودت مياي و مي بيني ديگه پير شدي...
merde
من که تا هر وقت بشه بازی میکنم :46:.تا همین 1 2 ماه پیش هر روز 4 5 ساعت بازی میکردم .ولی الان دیگه زیاد حس بازی کردن نیست .البته این مربوط به کنکور میشه:13: که باز بعد از کنکور دوباره بازی کردن شروع میشه :20:
نقل قول:
این که چیزی نیست من زنم گیر میداد چرا هی بازی میکنی تو دیگه زن داری بزرگ شدی.
یک روز بهش گفتم تو هم بیا بازی کن دو تایی با هم فوتبال بازی کردیم خیلی خوشش اومد الان رفته برای خودش XBOX خریده گیمری شده برای خودش همه سبک بازی هم بازی میکنه من هم با خیال راحت بازی میکنم تا هروقت دلم بخواد:31:
خیلی خوشحالم که اینجا گیمر های واقعی و با تعصب رو میبینم :40::10:
چو بازی نباشد تن من مباد!!!!
ما که کنکور داریم از 24روز25ساعت بازی میکنیم
ولی ترجیح میدم تا اخر عمر بازی کنم
بهترین کار دنیا این است که چیپس بخوری و بازی کنی
یه ویدئوی یه خورده قدیمی ولی آموزنده
: ))کد:http://www.youtube.com/watch?v=1p87rihOLIg
تا بازی هست زندگی بایذ کرد
من یا زن نمیگیرم با زنه گیمر میگیرم چون نمیتونم 1 روز بازی نکنم(یه حالتی شبیه جنون بهم دست میده اگه بازی نکنم)
بازی واسه من تو زندگیم اولویت 4 رم رو داره....کلا من 5 اولویت مهم دارم تو زندگی.
که بازی 4رمین هستش
من همه چیزم بازیمه
اولش یه ال سی دی 37 خریدم واسه خونه ولی مامان ګیر میداد میخاست سریال ببینه مجبور شدم برم یه ۳۲بخرم بزارم تو اتاقم واسه xbox ام
خلاصه اینکه امسال هر چی درآوردیم زدیم تو رګ بازی
از 7سالګی که آتاری و نینتندو64 بازی میکردم تا الان که 26 سالمه و pc و xbox360 بازی میکنم:27:
فعلا که ترجیح میدم بازی کنم و لذت ببرم تا اینکه زن بګیرم و عذابهای احتمالی رو تحمل کنم:46: