سلام
نظرتون راجع به لپ تاپهای Gateway چیه ؟
خدمات خوبی رو نسبت به قیمتشون عرضه میکنند ، اینطور نیست ؟
Printable View
سلام
نظرتون راجع به لپ تاپهای Gateway چیه ؟
خدمات خوبی رو نسبت به قیمتشون عرضه میکنند ، اینطور نیست ؟
نقل قول:
کد:http://h10010.www1.hp.com/wwpc/au/en/sm/WF06a/321957-321957-64295-3955548-3955548-3958407.html
خوب انتخاب سختیست و من نمی تونم نظر بدم:31:کد:http://www.dell.com/us/en/business/notebooks/vostronb/ct.aspx?refid=vostronb&s=bsd&cs=04&ref=lthp
من باشم دل رو ور می دارم ! بی دلیل.
مدل compaq هم خیلی عالیست
میخوام eee بخرم با این کانفیگ:
cpu:1.6
ram:2
hdd:250
led 10.1 inch
قیمتش تقریبا 370 تومنه. میخواستم ببینم میارزه؟ لپتاپ با کیفیتیه؟ تو همین حول وحوش انتخاب بهتری هم هست؟
شما کاراییتو دقیق بگو دوستان و خدم میریزیم سرت!!!:10:نقل قول:
(رجوع به پست قبلی:دی)استفاده از اینترنت. سبکی. زیبایی. گاهی اوقات نگاه کردن فیلم. اگه بشه روش c++ و فوتوشاپ رو اجرا کرد که خیلی خوب میشه. باطریه قوی. قیمت متناسب. یه سوال دیگه بین cpu 1.6 و1.66 اتم اینتل خیلی فرق هست؟ تو تبلیغات اینeee میگفت تا 10 ساعت باطریش کار میده. راسته یا نه؟
ممنون
نقل قول:
ببین ، از لحاظ قدرتی
بین پردازنده های atom چندان تفاوت نیست.
و مزیت N450 1.66 این هست که از یک سری تکنولوژی های بیشتری ، پشتیبانی می کنه که مهم ترینش Intel64 هست.
که خوب مزیت محصوب میشه.
برای شما.
مدل های
DELL MINI inspiron 1012
MSI u160 (15H battery with 6cell)
samsung N220
رو پیشنهاد میکنم.
سلام، دوستان عزیز دستگاهی میخوام برای گرافیک و برنامه نویسی (سطح توقع تو همین محدوده قیمت +50) اما برای من داشتن اینترنت در هر لحظه یه امر حیاتی هست، بنابراین دسترسی راحت به وب یکی از نکات انتخاب هست، چون قرار گرفتن لپتاپ روی پا زیاد هست، وجود فنها در پایین (نه در همه) دردسرساز نشه. داشتن عمر مناسب (بالای دوسال)، و استفاده 12 ساعت در روز.
به طور کلی:اولویت برتر: اینترنتاولویت اول: نرمافزار، Photoshopاولویت دوم: بازی، FIFAاولویت سوم: زیبایی
نقل قول:
مدل بسیار عالی ، و با قیمت بسیار خوب 580 تومان.
در این محدوده قیمت دو هسته ای core2d گیر آوردن امکان پذیر نیست ! اما در مورد compaq 610 این موضوع امکان پذیره
کد:http://h10010.www1.hp.com/wwpc/au/en/sm/WF06a/321957-321957-64295-3955548-3955548-3958407.html
منم یه چیزه سبک و کوچک میخوام که مشخصاتش مثل Lenovo U330 1S 023189 باشه(البته U330 معمولی هم هست ولی ارزونتره که من نمیخوام) اولویت برای من کوچک و سبک بودنه و بعدش داشتن DvD WR و مودم و تنها لپتاپی که با کاره من جور در میاد تا حالا همین U330 هستش ولی یکمی زیادی بزرگ و سنگینه اگه میشه از برند های مختلف یکیرو دقیقا مثل همین U330 ولی با وزن و اندازه صفحه ی کمتر معرفی کنین قیمتش مهم نیست...البته اگه وین7 باشه بهتره
مشخصات U330 1S
CPUIntel® Core™ 2 Dou T6500 , 2.1GHz ,800MHz ,2MB Memory4GB DDR3 1066MHz (Dual Channel)Hard Disk Capacity320GB HDDOptical DriveMulti Burner DVDGraphicIntel GMA 4500MHD + ATI HD3400Display13.3" LED Display (1280x800)CommunicationIntel® Wireless Wi-Fi Link 5100,Bluetooth,Ethernet 10/100M,Camera 1.3MSecurityN/APorts2 x USB2.0, FireWire 800, VGA out port, Card reader, Rj45, HDMIWeight1.9kg 6 Cell (57 wh)Operating SystemWindows Vista Home Premium
قیمت: 970
دوست عزیز واسه چه کاری میخوای؟؟؟نقل قول:
منم یه چیزه سبک و کوچک میخوام که مشخصاتش مثل Lenovo U330 1S 023189 باشه(البته U330 معمولی هم هست ولی ارزونتره که من نمیخوام) اولویت برای من کوچک و سبک بودنه و بعدش داشتن DvD WR و مودم و تنها لپتاپی که با کاره من جور در میاد تا حالا همین U330 هستش ولی یکمی زیادی بزرگ و سنگینه اگه میشه از برند های مختلف یکیرو دقیقا مثل همین U330 ولی با وزن و اندازه صفحه ی کمتر معرفی کنین قیمتش مهم نیست...البته اگه وین7 باشه بهتره
وب .. ورد .. . . . .برنامه نویسی...و.و.و... ؟؟؟؟
برای همه کار بجز بازیهای خیلی سنگین ...من خودم این مدلو پیدا کردم Vaio VPCZ117GG هم سخت افزارش قویه و هم خیلی سبکه و هم جدیده ولی اصلا از قیمتش خبر ندارم!!!
سلام من یه مینی لپتاب میخوام حدود 350 تا 370 که وایر لس داشته باشه
لطف کنید پیشنهادات با حود قیمت و کانفیگ باشه
با تشکر
نقل قول:
همشون وایرلس دارند و از لحاظ کارایی تقریبا یکی هستند .
به شما مدل های acer aspire one و dell mini 1012 و asus eee pc ها رو پیشنهاد میکنم.
سعی کنید با باتری های 6 سل خریداری کنید.
مدل ها مشابه از دیگر تولید کنندگان نیز ، میشه گفت دارای کیفیت یکسانی با مدل های پیشنهادی هستند.
لپتاب زیر 530000 تومان معرفی کنید
چرا بعضی از مدل ها ی lenovo g550 با هارد 160 و رم 1 گیگ و...در سایت سازندش وجود ندارد ؟
سلام
من واسه کار های زیر میخوام مینی لپ تاپ بگیرم آیا مناسب هست یا خیر؟
اینترنت وبگردی و آپدیت سایت
مخصوصا چت. (پس باید تو تایپ راحت باشم)(ایا کیبرد مینی بدرد میخوره)؟
ایا میشه کیبرد USB بهش وصل کرد؟
کار حرفه ای نمیخوام . دانشجو هستم و شهر غریب . تو خوابگاه و دانشگاه میخوام استفاده کنم.
یه مدل Dell هم معرفی کنید. 1gb ram HDD250
تا نهایت قیمت 400.
مودم و شبکه ، وایرلس، داشته باشه.
کارت ریدر در صورت امکان.ممنون
نقل قول:
با سلام به شما دوست عزیز ،
به نظر من بهترین مینی ، تو رنج قیمت شما dell mini 10 که کانفیگ و دیزاین خوبی داره!
کانفیگش هم ، سی پی یو 1.6 اینتل Atom ، رم 1GB ، هارد 160GB ، گرافیک x3100 اینتل و با ویندوز هفت عرضه میشه!
قیمت هم 435,000 تومان ، و باگارانتی زیگورات ه! 35,000 تومان بالاتر ارزشش رو داره! (تو این مدل تردید نکن!:11:)
از نظر دیزاین هم نسبت به برند های دیگه سر تره! ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعات بیشتر :
کد:http://www.dell.com/us/en/home/notebooks/laptop-inspiron-10/pd.aspx?refid=laptop-inspiron-10&cs=19&s=dhs
بله میشه!نقل قول:
ایا میشه کیبرد USB بهش وصل کرد؟
که خصوصیات سری جدید این هست.
CPU N450 که نسبت به N280 قدرتمند تر هست و در ضمن از intel x64 هم پشتیبانی می کنه.
ظاهری زیبا تر مسبت به سری سابق
باتری قدرتمند تر به طوری که تا 10 ساعت شارژ در بهترین حالت در اختیار شما قرار می دهد
هارد 250 گیگابایتی
همانطور که می دونید ، وقتی رو نت بوک ها باتری 6 سل می گذارند ، یک زائده ای پشت نوت بوک ایجاد میشه ، که شرکت دل با این طراحی زیبا این مشکل رو حل کرده.
با سلام ...
بودجه خرید من ماکزیمم 600 هست
اولش می خواستم یک نت بوک بگیرم که ASUS eee 1005ha را انتخاب کردم ... دیدم توی بیشتر سایت های خارجی جزئ برترین ها بود
اما امروز با چند مدل دیگه آشنا شدم که یکمی گیجم کرد : MSI X430 و ACER time line 3810 و dell vostro v13
البته فقط تونستم قیمت ایسوس و ام اس آی را پیدا کنم بقیه را نمی دونم
خوب من این انتظارات را دارم :
سبک باشه ... جون تو خونه کامپیوتر دارم و نیازی ندارم به این ... بنابراین بیشتر میخوام توی دانشگاه و سر کار ازش استفاده کنم
کارهای برنامه نویسی ... فتوشاپ سبک و نرم افزارهای برق مثل پروتئوس اونم در لول پایین و سبک کار میکنم و بیشتر از همه با اینترنت سر و کار دارم
بودجه هم که گفتم ماکزیمم 600 میخوام باشه
خوب حالا چی پیشنهاد میدید ؟ غیر از این ها مدل های بهتری هم وجود داره ؟
با تشکر
نقل قول:
خوب همه ی این مدل ها از قیمت پیشنهادی شما بیشتر هستند.
به نظرم منطق حکم خرید ایسر را میده
lenovo u3 ها نیز هستند که قیمت بالاتری نسبت به مبلغ شما دارند
690 toman
ممنون
اما ASUS قیمت 395 داشت
MSI هم 520 بود
دل را نتونستم پیدا کنم
ایسر هم قیمتش از قیمت جهانی ظاهرا زیادی بالاتر هست .
توی سایت پی سی ورلد در معرفی این دو نوت بوک ایسر امتیاز 81 و و ام اس آی امتیاز 74 گرفته
و در کل ایسر بالاتر از ام اس آی هست (البته اونجا اختلاف قیمت بین این دو مدل اندک هست)
کد:http://www.pcworld.in/node/446
حالا می خوام بدونم ایسر ارزش این قیمت بالا را داره ؟ نظرتون در مورد ام اس آی چی هست ؟کد:http://www.pcworld.in/node/1403
با تشکر
راستی توی اصفهان کجا را برای خرید پیشنهاد می دید ؟
نقل قول:
خوب مشخصات گویای این تفاوت قیمت هست. !
این مدل از ایسر باتری بسیار قوی و عالی داره.
پردازنده ی خیلی بهتری داره !
3 گیگ رم DDR3 داره ، در مقابل 1گیگ DDR2
کلا از هر لحاظ بهتر هست.
مکانی هم برای خرید سراغ ندارم.
اما نوت بوک های ایسر را بهتر هست با گارانتی سازگار یا الماس خریداری کنید
سلام
میخواستم بدونم با کانفیگ یکسان( dual core 2,1meg cache - ram 2gig - graphic 4500 intel - 250 gig hard - دی وی دی رایتر و مودم و وب کم ) کدام یک از مارکهای dell, toshiba, hp مناسب ترهستند. به من گفتن که هر کدوم را انتخاب کنم قیمت حدود 550 هزار تومن میشه، یعنی من فقط باید نوع را انتخاب کنم.
ممنون میشم لطف کنید و زودتر بگید کدوم را انتخاب کنم و اینکه این قیمت مناسب هست یا چندماه دیگه ارزونتر میشه؟
کسی در مورد نت بوک جدید ام اس آس wind u100 plus
خبر داره؟
اومده الان؟
کیفیت ساخت این سری چجوریاس؟ چیز خاصی ازش میدونید؟
اگر قیمتشم بدونید خوبه :11:
جدید ترین مدل ها u160 و u135 هستند که هنوز در بازار ندیدم ، و u100 خیلی وقت هست که در بازار ایران وجود داره.نقل قول:
نه این که کیفیت خوبی نداشته باشه اما در dell mini 1012 خیلی خیلی بهتر از مدل انتخابی شماست ، مشخصات هم در همین چند صفحه آخر تاپیک بیان شده.
این که ارزان میشه یا گران رو میشه نظر داد ! بازار بی حساب و کتاب هست.نقل قول:
ایسر هم مدل های خوبی داره.
اما اگر انتخاب از بین این 3 برند باشه ، شاید دل به دلیل خدمات پس از فروش بهتر ، انتخاب مناسبی باشه.
البته باید سری مدل هم دکر بشه تا بشه دقیق تر نظر داد
اینکه من گفتم یه پلاس اضافه داره ها
msi wind u100 plus
نقل قول:
خوب مشخصاتش را بیان کنید تا شود نظر داد !
پردازنده N450 هست/؟
تو این رنج قیمت لطفا مدلی معرفی کنید ، فقط برای اینترنت میخوام ، اما حتما دی وی دی رام داشته باشه و سبک باشه.
مرسی
Compaq 510
الان 600 توی بازار قیمتشه و به نظرم یکی از قویترین لپ تاپ های رنج خودشه !
Core 2 Duo -2 mb cache - fsb 800 - 2ghz
رم 2 گیگ - هارد 250 گیگ
درایور نوری فوق العاده : LightScribe SuperMulti DVD±RW Double Layer Support
14.1 اينچ - سبک
کارت گرافیک خوب نسبت به سایر مدل های توی بازار : Intel 4500MHD - 128MB Dedicated - 1500 MB
باتری Li-Ion - 6 Cell
بلوتوث - وب کم - کارتخوان - ویندوز 7 و ...
مرسی ، اگه چند مدل دیگه از برند های دیگه هم معرفی کنین ممنون میشم:11:
" اطلاعیه "
بسته شدن تاپیک
علت : انجام پاک سازی دوره ای / پست های هفته ی گذشته
حداکثر زمان پاکسازی : 12 ساعت
توضیح : کاربران محترم در این مدت از ارسال کردن تاپیک های مشابه خودداری فرمایید .
با تشکر
همکار انجمن لپ تاپ
----
انجام شد
با سلام و تبریک به مناسبت سال نو
من یک لپ تاپ تا حداکثر 600 تومان می خواستم.
برای کارهای معمولی ...
گزینه های مدنظرم
IBM G550
Acer AS S738Z
هست
ممنون میشم اگر گزینه بهتری هست همراه با قیمت تقریبی بفرمایید.
با تشکر
تا 600 بهترین گزینه همون acer 5738 است ... HP Compaq هم مدل Compaq 510 رو ارائه داده که پروسسور بسیار قوی تری داره
صفحه قبل معرفی شد
ببخشید ها، ولی این طور نیست! بنچ مارک ها رو ببینید متوجه می شید:نقل قول:
ایسر Pentium Dual Core T4400: 5738z رتبه ی 71
کامپک 510: Core2Duo t6400 رتبه ی 85
CPU های Pentium تو بعضی از تست ها حتی از برابر های Core2Duo خودشون هم بهتر عمل می کنن چه برسه به اینکه 200 مگا هرتز بالاتر هم باشند. (ایسر 2200ـه و کامپک 2000)کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html
کلا خیلی ها فکر می کنن این پنتیوم ها همون هایی هستن که سال های پیش بودن، در صورتی که این طور نیست و (تا جایی که من می دونم) معماریشون با کورتو یکیه.
تفاوتشون یکی تو کشه (1 در مقابل 2 کورتو)، یکی تو بعضی تکنولوژی هایی که باعث مصرف برق کم تر کورتو می شه و رو پنتیوم ارائه نشده. بقیه ی چیز ها (به جز قیمت البته!) با کورتو یکیه. (البته پنتیوم ففط تا 2500 مگاهرتز ارائه می شه.)
دوستان نظري در مورد IBM نداريد ؟ آخه اين مدلش 3 گيگ رم داره
در ضمن من متوجه نشدم كه سهند عزيز كدوم مدل رو پيشنهاد مي كنه؟
ممنون
دوستان صفحه اول تاپیک را مطالعه کردین؟؟؟؟؟؟؟
دقت فرمایید همانند قوانین گذشته دادن پست تبلیغاتی و دارای لینک سایت های خرید و فروش ایرانی و ... تخلف محسوب میشود و با کاربر خاطی برخورد خواهد شد
نقل قول:
درباره ی نت بوک لنوو (s10-3t) من میخوام بخرم
به نظر شما واقعا ارزش خرید داره یا نه؟
باتریش چطوره؟ شنیدم کم میمونه میشه عوضش کرد؟ چنده؟
چند تا مدل ام اس آی هم داره میاد بنظرتون اونا بهترن یا همین لنوو؟ ( u100 plus , u160)
مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من اصلا از نت بوک ها سر در نمیارم اما به یه نوت بوک خیلی خوب با بودجه 400 تومن که بشه نرم افزارهای مهندسی برق مثل matlab,proteus,Orcad,code vison ,.... را اجرا کرد و دوام زیادی داشته باشه و قابل ارتقا باشه نیاز دارم...میشه یه مدل خوب به من معرفی کنید؟
:11:
نقل قول:
سلام
از چیه نت بوک ها سر در نمیارید؟
عموم نت بوک ها زیر 11 اینچ هستند ، درایو اپتیکال ندارند ، از لحاظ مشخصات سخت افزاری بسیر در سطح پایینی هستند.
تنها قابلیت ارتقاء رم و هارد دیسک وجود دارد ، رم هم فقط تا 2 گیگ.
برای کاربرد های مندسی و استفاده های سنگین ساخته نشده اند.
بیشتر برای وب گردی ، استفاده از اینتر نت در همه جا ، دیدن عکس ، خواندن Ebook ها و از این قبیل کار ها ساخته شده اند.
اکثر نرم افزار های مهم و مهندسی قابلیت نصب بر روی این دستگا ها رو ندارند ، اما نرم افزاری مثل Visual studio بر روی ت بوکک نصب میشه ، اما به دلیل سرعت پایین ، استفاده خیلی سخت هست.
برای نت بوک ها نیز 2 چیز باید مهم باشد ، اول وزن کم و دوم باتری با عمر طولانی.
حالا اگر نت بوک نیاز های شما را رفع می کند ، می تونید سری DELL inspiron 1012 و acer aspire one را در نظر داشته باشید.