نترکی بااین راهنماییات گفتم تو کافیشاپم درضمن گفتم که تمام جنبه هارو رفتم فقط سریال میخوام کسی از دوستان داره:41:نقل قول:
Printable View
نترکی بااین راهنماییات گفتم تو کافیشاپم درضمن گفتم که تمام جنبه هارو رفتم فقط سریال میخوام کسی از دوستان داره:41:نقل قول:
ميگم بيا اين كرك رو امتحان كن:
جان ما اينو برو!!!:بلينك:کد:www.win2farsi.com/
نه بابا ممنون هیچ کدوم از کرکا درستش نکردن :41:نقل قول:
mohsen_1363 من همه اپدیت هار ونصب کردم مشکلی ندارم. الان یک روز گذشته و هیچ اتفاقی نیوفتاده :8:نقل قول:
نه دوست عزیز یکی از مشکلات بعضی کرکها و همچنین نسخه های قبل از build 7600 همینه که ریست میشه! حالا چه آپدیت بکنی چه نکنی. بعضی هم ممکنه نشه ولی ویندوز خودم من از اون دسته هایی بود که بدون هیچ آپدیتی ریست میشد. مگر نه من علاقه ای به آپدیت کردن ویندوزم ندارم و هیچ موقع هم آپدیتش نکرده بودم.نقل قول:
گزینه آپدیت رو هم خاموش کرده بودم اما نسخه win من 7200 بود....
خیلی از کرکهای قدیمی همین که به اینترنت وصل بشید مشکل ریست براشون پیش میاد جز چندتا خوبش که دیگه دائما راجبشون تو این چند صفحه اخیر بحث شده.
دوستایی هم که مشکل ریست بر خوردند بهترین کار این هست که دیگه اون ویندوز رو بیخیال بشند و از اول نسخه RTM 7600 MSDN رو نصب کنند و از یکی از کرکهای معرفی شده استفاده کنند و آپدیت رو هم خاموش کنند فعلا...
مشکل ریست ادامه داره :41:
متاسفم دوست عزیز ای کاش آپدیت رو خاموش کرده بودید. باید ویندوز رو از ابتدا نصب کنید و اینبار آپدیت رو خاموش کنید! اگر هم از سافت گذر دانلود کنید احتیاج به هیچ کرکی ندارید فقط بعد از نصب آپدیت خاموش کنید
دوستان اینم یک راهنمایی از بنده به شما:
من خودم الان دو ماه هست که دارم با ویندوز 7 کار میکنم، آپدیتش میکنم و اینترنت رو باهاش زیرورو کردم خلاصه.
هیچ مشکلی هم نداشتم.
چطوری اینطوری میشه؟ برید یک نسخه ویندوز 7 که از روی لپ تاپ برداشته شده رو پیدا نصب و لایسنس کنید.
به همین سادگی. قانونی هم هست اما گیر آوردن این نسخه کمی مشکله.
البته نمیشه صددرصد هم گفت که مشکل شما نرم افزاریه
یادمه تو همین تاپیک یه جایئ گفته بودی سیستمت 24 ساعت روشنه و داره دانلود میکنه
حتی اگه مشکل نرم افزاری باشه نمیشه گفت حتما از ویندوزه
با این حال اگه احساس میکنی از ویندوزه بهتره یکی دیگه نصب کنی
من خودم از (پی سی دی) یا (دانلودها) دانلود کردم مشکلی هم نداشته....
البته همین امروز مجبور شدم عوضش کنم
چون دوتا لودر رو همزمان نصب کردم و یادم رفت اولی رو پاک کنم و بعد از ری استارت کردن نتونست لود بشه
نقل قول:
خیلی بد شد دوست عزیز. امیدوارم مشکلت هرچه زودتر حل بشه.
اما مطمئنا مشکل از کرک هست.
من هم اون موقع که اپدیت هارو نصب کردم مشکلی نداشتم و قتی که پی سی داشت دانلود میکرد و بیرون خونه بودم برگشتم دیدم مشکل پیدا کرده و صفحه آبی بالا میاد. دقیقا همین حرف تو. که با کرک خودت درست شد.
به نظرم اگر همیچین چیزی امان داره که یک بار کاری کنی که ویندوز پیام جینیون نبودن رو بهت بده و بعد دوباره کرک اخر wat رو بکنی بهترین کار باشه.
فقط نظر ساده من هست وگرنه هیچ اطلاعی در مورد ویندوز ندارم :46:
سلام
ويندوز من قديميتره 7100
تا دو هفته پيش خيلي خوب کار ميکرد تا اينکه:19:
الانم هر يک ساعت يکبار پيغام ميده که صفر روز تا اکتيو کردن و بعد از 20 دقيقه ويندوز :44:........:worried:.....:19:
چکارکنم تا حالا 10 کرک امتحان کردم
دوست عزیز با اطمینان بهت میگم که تنها راه ممکن در حال حاضر تغییر دادن ویندوزهنقل قول:
آقای Hazar که برنامه نویس کرک RemoveWat هستند تو فروم اصلیشون به همین مسئله اشاره داشته اند.
شاید این مشکل در ورژنهای بعدی کرک ایشون برطرف بشه.... موفق باشی
يك كرك تازه ولي صد در صد تضميني من خودم اين كرك رو دارم استفاده ميكنم:
کد:http://gizmodo.com/5325652/windows-7-rtm-cracked-what-took-so-long
محتوای مخفی: نكته!
---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------
اينم هيتلر كش:دي
کد:http://www.topshareware.com/free-anti-filtering-iran/downloads/1.htm
کمک
اقا کسی 64 التیمیت داره؟
هر کرکی رو که فکرش رو بکنید زدم نشد که نشد
کمکم کنید
یه کرک پیدا کنید بتونیم اپ کنیم این وندوز رو
تازه مال من نسخه ی oem کرکم لازم نداشت اصلاااااااااااااا
سلام به همه دوستان
وتشکر از هم دردی بعضی دوستان
در مورد اینکه اینکه کامپیوترم همش روشنه فکر نکنم باشه اخه بعد بالا اومدن ویندوز پروپرتیس گرفتم دیدم genuine برگشته :41:
wat 2.2.5.2 رو هم گیر اوردم اونم توفیقی نکرد :41:
فعلا دارم با یه xp کار میکنم و اخرین ورژن 7 رو از دانلود ها میگیرم
همون موقع اون اپیدت میگرفتم یه لحظه حس ششم گفت ، نکن
ولی دیگه دیرشده
راستی کسی نمیدونه ویرایش بعدی ویندوز 7 در سال 2010 دقیقا در چه تا ریخی میاد؟
آخرین خبر اینکه امروز یا دیروز ماکروسافت نسخه آزمایشی سرویس پک 1 برای ویندوز 7 رو داده بیرون....نقل قول:
به نقل از پی سی دانلود
اگه منظورت اینه که این فقط یه به روز رسانیهنقل قول:
که خیلی هم خطرناک به نظر میرسه با این حجمش :31:
کد:http://www.p30day.com/system/os/3686-دانلود-سرویس-پک-1-ویندوز-7-Windows-7-Pre-Service-Pack-1-12-03-2010.html?template=rt_metamorph_j15
با ارزش ترین پست این تاپیک بودنقل قول:
هیچ راهی واسه کرک 64 وجود نداره دوستان از این فعلا استفاده کنید
منظورتون رو متوجه نشدم ،مگه حجمش چه اشکالی داره؟؟ زیاده یا کم؟؟نقل قول:
فکر میکنم این بسته فقط حاوی فایلهای سرویس پک باشه
منم خودم احساس کردم یکم زیادتر از اون چیزیه که باید باشه.....
اما اگه پچ های افزودنی زبان های مختلف هم درنظر بگیریم این شبهه کاملا از بین میره
چون حجم پچ های زبان نسیتا زیاده ،به طور میانگین هر کدوم 40 مگ هستند
نقل قول:
منظورم از خطرناک بودن اینه که دست اونایی که کرک کردن رو شه
درسته یادمه اپدیت های لنگوییج حدود 1 گیگ شده بود هیدن کردم
ولی منظورم از تاریخ دقیق ، تاریخیه که رسما سرویس پک یک وین 7 در سال 2010 ارائه میشه
کسی میدنه ؟ :11:
دوستان من به یک سری نتایج رسیدم در مورد کرک7
من اینجا اومدم و گفتم که من یک کرک رو استفاده میکنم که هیچ مشکلی نداره و هرچی اپدیت هم هست انجام میدم هیچ اتفاقی هم نمیوفته حتی اون اپدیت هایی که برای تشخیص کرک هست و بحث شده بود نصب نکنید.
تا چند روز پیش که باز من هم یک اپدیت دیگه رو انجام دادم و گفتم خط شکنی میکنم بهتون میگم ;) که مشکلی نیست شما هم انجام بدین و همین طور هم شد . ولی اون روز 2 نفری که انجام دادن به مشکل برخوردن !!! ولی من هنوز به مشکل بر نخوردم
این نتیجه رو میشه از این مورد گرفت که کرکی که من استفاده میکنم کرکی که شما استفاده کردین نیست وگرنه قاعدتا برای شما هم مشکل بوجود نمیومد.
من اون کرکی که استفاده کردم این هست
http://www.mediafire.com/?njokmwmmmjy
هرچی هست حجمش از wat 2 کمتره. اون روز هم من به mohsen_1363 گفتم که این کرک حجمش چرا انقدر کمتره از wat هایی هست که بچه های دیگه گذاشتن !!!
بقیه هم اشاره کردن ولی جوابی داده نشد.
حالا من این کرک رو باز برای کسایی که جینیون ویندوزشون با اپدیت جدید مشکل دار شده اجرا کردم و خودتون ببینید نتیجه رو در این صفحه پست شماره 198 من رو ببینید و نتیجه گرفته شده در چند پست بعدی !!!
امیدوارم کمک خوبی به دوستان کرده باشمکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=336140&page=20
همگی موفق باشید
دوست عزیز آخرین کرک wat رو اگر قبل از نصب هر دونه کرک دیگه و قبل از هر گونه آپدیت و روی آخرین نسخه نصب کنید قاعدتا نباید به مشکلی بر بخورید. اون wat که من گذاشتم و حجمش هم از همه اینها بیشتر دقیقا همینکار رو میکنه اما چون من علاقه ای اصلا به آپدیت کردن ندارم اصلا از کرک استفاده نکردم و همون ویندوزی که از سافت گذر گرفتم خودش کرک شده و نسخه OEM هست.
باور کنید بیشتر اون آپدیتها اصلا بدرد بخور نیستند فقط بعضیهاشون از لحاظ امنیتی خیلی کار مهمی انجام میدند که می تونید بعد از بررسی بگیرید. اما خوب به شما حق میدم خیلی از دوستان عشق آپدیت هستند و دلشون می خواد همیشه آپتودیت باشند اما باور کنید اینقدر که شما فکر می کنید هم این آپدیتها مهم نیستند. من که هیچ وقت آپدیت نکردم تا حالا چند بار هــک شدم یا ... که شما حتما می خواین آپدیت باشید چون ما که خیلی اطلاعات مهمی نداریم. بعضی آپدیتها هم مرببوط به نرم افزارهای جانبی مثل آفیس هست که بیشترشون به کار ما نمیان!
البته نمی خوام نظر شخصی خودم رو به شما تحمیل کنم به هر حال ممکنه شما کارتون جوری باشه بدردتون بخوره! چی بگم والاااا
نقل قول:
درسته. اتفاقا به نظر من هم مهم نیست اما یه مزه ای دیگه داره اپدیت بودن :27:
هرکسی میتونه یک اینترنت سکیورتی خوب مثل کسپرسکی داشته باشه و اون رو همیشه بروز کنه برای امنیت فکر نکنم بهتر از اینترنت سکیورتی این پچ ها جواب داده باشه ;)
یا اصلا یک فایروال حرفه ای جدا از انتی ویروس نصب کنه دیگه هیچی دیگه :27:
اما بحث من جواب دادن و جواب ندادن کرک هاست. دوستان دیگه ای هم کرک wat داشته اند اما با اپدیت شدن جینیون ویندزشون خراب شد.
اما این کرک همونطوری که دیدید هنوز مشکلی نداره با توجه به اون مواردی که اشاره کردم !
یعنی ویندوز من اپدیت میشه و هیچ اتفاقی نمیوفته اما ویندوز دوست دیگه اپدیت شد و جینیون از بین رفت !
خب با توجه به اون قضیه حجم هم من میگم این کرک گویا فرق داره
لطفا این مورد رو برسی کنید تا یا تایید شه یا رد شه :8:
تفاوت این کرک با wat هایه جدیدی که دوستان دیگه گذشاتند اما جواب نداده !!!
یعنی کرک wat که شما گذاشتید genuine رو از بین نمیبره؟ اگر اینطوری باشه پس شاید اصلا wat نیست اما دستکاری شده! چون تا جایی که من بلدم کرک wat کارش همینه که genuine رو از بین ببره.:13:
خیر جناب نکوئی
اصطلاح خوبی به کار نبردم درسته.
منظورم این بود که
دوستان دیگه که کرک جدید wat رو نصب کرده بودن و اپدیت هم میکنند چند روز پیش ویندزشون اکسپایر شده و پیام not genuine اومده و.....
اما من که اون کرک خاص رو داشتم به این مشکل بر نخوردم و حتی کسایی که جدیدا ویندزشون رو اپدیت کردن و این پیام اومده با نصب این کرک درست شده و الان هم اپدیت میشه.
ممنون
من هم موافق هستم اپدیت ها هیچ توفیق محسوسی ندارند یا اگر هم دارند سطح کاربری ما از سیستممون اونقدر حرفه ای نیست که به کار ما بیادنقل قول:
nekooee
باور کنید بیشتر اون آپدیتها اصلا بدرد بخور نیستند فقط بعضیهاشون از لحاظ امنیتی خیلی کار مهمی انجام میدند که می تونید بعد از بررسی بگیرید. اما خوب به شما حق میدم خیلی از دوستان عشق آپدیت هستند و دلشون می خواد همیشه آپتودیت باشند اما باور کنید اینقدر که شما فکر می کنید هم این آپدیتها مهم نیستند. من که هیچ وقت آپدیت نکردم تا حالا چند بار هــک شدم یا ... که شما حتما می خواین آپدیت باشید چون ما که خیلی اطلاعات مهمی نداریم. بعضی آپدیتها هم مرببوط به نرم افزارهای جانبی مثل آفیس هست که بیشترشون به کار ما نمیان!
فقط باعث به درد سر افتادن خودمون میشه
اقای عزیز . شکرا لک . یعنی خیلی دستت درد نکنه . واقعا گل کاشتی .نقل قول:
یکی از دوستان لطف میکنه این کرکی که drhaniball و mohsen_1363 گذاشتن رو یه جا دیگه آپ کنه
چون mediafire قیلتره با قیلتر شکنم نمیتونم دانلود کنم
مرسی
نقل قول:
بفرما :20:
کد:http://www.4shared.com/file/243079861/afd7c9c3/crackwindows_7.html
دوست تازه وارد تشکرنقل قول:
مواظب اپدیت هات باش ، تا بعدا نگی نگفتی
بهتره از همون صفحه تا اینجا مبحثا رو خوب بخونی:20:
مدیا فیرم بعد 4 شنبه سوری مشکلش حل میشه :13:
من از این آخرین کرک استفاده کردم اما میخوام XP Mode رو نصب کنم همش همش پیغام Validation میده و اصلا نمیزاره که من اینکارو بکنم .
باید چیکار کنم پس ؟
راه حلش يك آپگريد كوچولو است: اينو دانلود كن!::::
بعد از دانلود كامپيوترت رو رياستارت كن و فازشو ببر:ديکد:http://arstechnica.com/microsoft/news/2010/02/new-windows-7-antipiracy-update-to-phone-home-regularly.ars
با تشکر من اول از کرک windows loader v1.7.7 daz استفاده کردم اما باز پیغام اکتیوت میداد اما با کرک remove WAT 2.2.4 دیگر بعد از remove WAT و ریستارت سیستم کار دیگری نیز باید انجام بدهم ؟نقل قول:
نقل قول:
خیر.. دیگه نوبت استفاده هست :46:
ممنونم واقعا دستتون درد نکنه:20::11:
دوستان من ویندوز سون نصب کردم وقتی روی MY COMPUTER راست کلیک می کنم پیغام زیر رو می بینم این معنیش اینه که 18 روز دیگه ویندوزم می پره؟ بیاد چیکار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از كركايي كه دوستان در صفحات قبلي گزاشتن استفاده كن
می شه بگی دقیقا کدومش جواب می ده؟نقل قول:
http://www.4shared.com/file/243079861/afd7c9c3/crackwindows_7.htmlنقل قول:
در خواست ریست داد ریست کن
دوستان راهی هست از شرح این ارور خالص شم؟