من رو 8 ریختم و الان بازی میکنم
Printable View
من رو 8 ریختم و الان بازی میکنم
حریف نداشتی ؟ :n02:نقل قول:
تو آنلاین موضوع فرق داره.
تو 2 دقیقه جمعت میکنند/
خوب دوست من یکم توضیحات کلی بده به ما هم که بدونیم اول بازی چجوری شروع کنیم که پیشرفت کنیم:n13:
آنلاین تاحالا بازی نکردم با بچه ها شبکه بازی میکردیم...نقل قول:
دیشب بعد کلی تقلا بالاخره تونستم بیارمش بالا،
چجوری تو گیم رنجر باید بازی کرد مثل اینکه داستانش با تانگل فرق داره،
با Skirmish برو با کامپیوتر بازی کن. روی هارد بازی کن تا یاد بگیری.نقل قول:
یا هم اینکه واقعا اگه میخوای پیشرفت کنی Replay های بازیکن های حرفه ایی رو نگاه کن . این روش عالی هستش
واسه Replay ها هم از قسمت Multiplayer و سپس Replay و بعد هم فایل سیو شده رو اجرا کنید.
تعدادی از فایل های ریپلی خودم در مقابل بعضی از بازیکنان.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قایل ها رو به پوشه C:\Users\Your User Name\AppData\Roaming\My The Lord of the Rings, The Rise of the Witch-king Files\Replays بریزید و بعد از بازی اجرا کنید.
کسی که Brutal کام رو جمع میکنه حریف داره اینجا؟ :دی
راسیThe Rise Of Witch-King بزنین خو جدیدتره که...
آقا من جوین میشم تو یه روم بعد که میخواد بازی شروع شه همه به بازی وصل میشن جز من من تو همون صفحه ی اول بازی میمونم.
چیکار باید کنم؟
کارت درست شدم فکر کنم.نقل قول:
چون یه بار باهات بازی کردم. ولی متوجه نشدی منم. :n02:
همون بازی که MEN برداشتی و من هم Goblens.
فعدشم که باختی سریع رفتی بیرون . میخواستم یه بار دیگه باهات بازی کنم و دیدم انگاری نیستی.
بنده روی مپ معمولی یک به سه ( Brutal ) بازی کردم و بردم.نقل قول:
چه با اقتدار :دی
خدایی کاش نسخه های جدیدترن بسازن خیلی حیف این بازی...بهترین بازی استراتژی هست بنظرم رو دس نداره 6 ساله دارم بازیش میکنم البته اینجوری که هر چند ماه ولش میکنم باز میام سراغش:n01:
بچه ها تا حالا هیچ وقت سعی کردین مپ بسازین خودتون با World editor?
خودم چند تا مپ ساختم.نقل قول:
خخخخخخنقل قول:
کلا داغونم الان:n02:
خیلی وقته بازی نکردم من قبلا یک به دو brutal میزدم کلا یادم رفته...
یه مدت باید تمرین کنم...
پدرام واقعا نیاز داری زیاد بازی کنی.
هیچی بلد نیستی :n02:
اون مپی رو که بازی کردی رو خودم ساخته بودم. دیدیش ؟ چطور بود !؟
اره منم ساختم اما حیف سر یه اشتب پاک شدن همش :\
تونستم امشب میام... قبلا هم اومدم من شما ایدیت ماه رمضون پارسال که میزدم Omid نبود؟:n13:
آره دیدم ولی اولین بارم بود بازی میکردم کلا نمیدونستم دارم اونجا چیکار میکنم:n02:
دیگه خرابم نکن :n02:
باید بازی کنم پس...
چرا. ولی الان شده The Wantedنقل قول:
خوب گفتم که چه کار کنی.نقل قول:
Replay ها رو نگاه کن.
خدمت رسیدم تا یک Replay بسیار باحال بدم به دوستان Noob :n02:
همین امروز با بچه ها بازی کردیم.
تقریبا میشه گفته تقریبا به جز دو نفرشون همه جز حرفه ایی های این بازی بودند. Remond,lighTTower,Genetikk,Iceb34r,Lol واقعا کارشون عالیه.
اونایی که واقعا میخوان بازی رو یاد بگیرند اینو حتما نگاه کنند. واقعا مفیده.
جزیبات :
پچ 2.01
نقشه : Nandu
نفرات : 4vs4
Host : خودم ( The Wanted )
اگه میشه لینک دانلود battle for middle earth 2 رو بزارید چون تو هیچ سایتی پیدا نکردم(یه فایل تورنت تو پستای قبل بود که من نتونستم دانلود کنم).
چرا نتونستی ؟نقل قول:
الان این بازی فقط روی تورنت موجوده.
اگر نمیتونی تورنت دانلود کنی فایل تورنتش رو بده به یکی واست لیچ کنه ( مستقیم کنه ) و بعد دانلود کن با IDM
نقل قول:
همچین گفتی حرفه ای امیدجان فکر کردم چه خبره :n09: اینا هم که مثل من و خودت بازی میکردن . البته من یه یک سالی هست دیگه نمیزنم ولی اینایی که گفتی حرفه ای از نظر من همون معمولی بودن :n02:
عزیز جان شما که بازی هاشون رو ندیدی.نقل قول:
شرط هم میبندم یا تا به حال آنلاین بازی نکردی یا نجربه بازی ( منظور همین بازی ) رو نداری.
2 دقیقه ایی جمع میشی.
بعدشم ما رو دست کم نگیر.اونجا واسه خودمون اسم و رسمی داریم.:n09:
خوب اینی که گذاشتی دیدم دیگه . چیز خاصی نبود واقعا و یه بازی معمولی بود . دو دقیقه ای جمع شدن رو خوب اومدی . اینا که فقط داشتن دو دقیقه اول مگس میپروندن :n02: . بعد هم خوبه 4 به 4 بود .نقل قول:
دیدی میگم نوبی میگی نه !نقل قول:
دو دقیقه اول با کدوم پول بیان جمع کنند ؟
بازی 1k بود . یعنی فوقش دوتا فارم + یک سرباز خانه واسه شروع.
بنابراین یه چند دقیقه اول بازی یکم بیحاله بازی واسه اینکه باید پول دربیاری .
واسه سریع جمع کردن باید پول 4k باشه.
پس هر کی میگه دو دقیقه ای میشه جمع کرد نوبه . اوکی ؟نقل قول:
اینم مدرک که خودت گفتی نه من .
در حالی که من گفتم دو دقیقه اول داشتن مگس میپروندن که یکی دوتاشون واقعا اون اول خشکشون زده بود مثل اینکه . باورت میشه یا نه ولی من اولین بازی مولتیم رو که زدم طرف چنان منو همون چند دقیقه اول جمع کرد که تا حالا ندیده بودم cpu منو اونطروی بزنه . بازی های بعد هم مثل اون یارو ندیدم هیچ وقت . شاید چون بازی اولم بود اینقدر فکر میکنم طرف حرفه ای بوده . جالبه طرف بچه هم بود و یه چندسالی از من کوچیک تر بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
والا من که متوجه منظور از نقل قول ها نشدم.
ولی در کل کسی که حرفه ایی باشه همون اول بازی میتونه طرف مقابل رو ناکت کنه.
نمیدونم طرف چجوری به همچین پولی رسید که سر چند دقیقه یه دفعه اون چشم سایرون رو توی قلعه اش گرفت و منی که کلی سرباز درست کرده بودم رو تمام سربازام رو با اون نابود کرد . بعد با یکی دو دسته سرباز ریخت تمام بیسم رو خراب کرد . واقعا اون اولا همچین رو دستی خوردم .نقل قول:
سایرون رو که خواسته باشی آزاد کنی اولا 9000 تا پول میخواد و هم اینکه بعد از حدود 4 دقیقه میاد بیرون از تو بیس.
سایرون نه . اون جادوی چشم که اپگرید اخر قلعه موردور هست رو میگم .نقل قول:
جدای از این حرف ها.نقل قول:
هماهنگ کن یه دست بزنیم باهم.ببینم چه کاره ایی :n09:
شرمنده . یکی دو سال پیش بوسیدم گذاشتمش کنار . من بیشتر مولتی میزدم تا انلاین . یعنی قبل از انلاین بیشتر توی گیم نت ها با بر و بچ میزدیم که بعدا انلاین هم زدم ولی کم و یه مدت بعد اومدم بیرون . یادمه فیفا 11 هم اون زمان با گیم رنجر میزدیم منتهی اون هم نرسیدم و دیگه اومدم بیرون . یه چند سالی میشه سمت این نرم افزارها نرفتم .نقل قول:
البته رو سیستم بازی نصبه بدون ولی دیگه نه حالش هست نه حوصله اش نه وقتش .
من بازی رو نصب کردم فایلها رو هم دانلود کردم ولی موقع اجرای بازی میگه سی دی اورجینال رو بزارید البته فایل رو با دیمون تولز از نکردم با وین مانت باز کردم
همون طور که گفته شد حتما باید با دیمون تولز اجرا کنی فایل امیج رو.نقل قول:
سلام.من این بازی رو از یه pc که ویندوزش xp بود (فایل بازی)کپی کردمو رو سیستم خودم که 7 هست پیست کردم
حالا میرم بازی کنم میزنه no cd key passed
بهدش ی icon دیگه هست که میزنم روش میره تو بازی ولی فقط 03:30 میتونم بازی کنم
بهد 03:30 میزنه defeat
و سربازام و ساختمان هام همه می ترکن
لدفا کمکم کنید
خب این یه ترفند برای کپی نکردن بازی هست که سازندگان بازی تو این بازی کار گذاشتن راهش هم تنها اینه که بازی را دوباره نصب کنی و هیچ راه دیگه ای ندارهنقل قول:
درسته /نقل قول:
موقع نصب یه سری فایل ها توی رجیستری ذخیره میشه / چون اونا ندارید بازی این جوری میشه /
سلام داداش فایل ایمیج موقع اکسترک کردن ارور میده!!!!:n13:
کدوم فایل ایمیج ؟ کدوم نسخه ؟ بگو تا واست آپلود کنمش دوباره /نقل قول:
نسخه ای که برا ایمیج The Battle for Middle-earth (tm) II گذاشتین!!برا انلاین کردن!!