دوستان شنیدم این گوشی زیاد هنگ میکنه و خیلی بی کیفیته ضد حال خوردیم لطفآ بگید درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
Printable View
دوستان شنیدم این گوشی زیاد هنگ میکنه و خیلی بی کیفیته ضد حال خوردیم لطفآ بگید درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
سلام دوستان.شاید خندتون بگیره اما بلوتوث هایی که میاد داخل اینباکس چجوری ذخیره میشه؟من قبلا 5700 داشتم.از کاراییهای این گوشی زیاد سر در نمیارم ممنون.
سلامنقل قول:
بابا فرقی نداره که با 5700
اگه کلیپ یا آهنگه که وقتی باز میکنی بعد میبندیش ازت میپرسه ذخیره بشه که تو هم تایید میکنی.
اگرم یه وقت فایلی باشه که گوشیت نخونه و بخوای نگهش داری تو مموری کارت با استفاده از نرم افزار x-plor میشه البته همینم تو 5700 همینجور بود.
نابغه از کجا فهمیدی من این گوشی رو ندارم! :13:من دارم استفادش می کنم این همه اطلاعات رو که از باد هوا بهتون نمی دم این چه حرفیه حالا ببین من توهم زدم یا خودت!!! منم نگفتم بحث خازنی کردی یا مقاومتی میگم عین سوالاتتت و عین یوزرت رو تو سایت موبایلستان دیدم.هر چی اونجا نوشتن اینجا هم دیکته شده! خواهشا دیگه از من سوال نفرمایید:11:نقل قول:
عجب اخلاق تندی داری!
عزیزان و دوستان لطفآ کمک کنید کسی اطلاع داره سیستم عامل سیمبیان نوکیا و سونی اریکسون فرقشون چی هست و سیستم عامل آندروید و ویندوز موبایل و بهترین گزینه کدام هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:40:
نقل قول:
منم میخوام بدونم
یکی جواب بده:4:
مثل بقیه نوکیا ها نیاز نیست از توی inbox سیو کنی و خودش مستقیما توی فولدر receved توی فایل مننجر ذخیره میشهنقل قول:
+نقل قول:
آره هرچی میگردم گزینه سیو نداره و تو موزیکم نمیاد
سلام دوستان من بوجور دیفونه این گوشی شدم :40:
البته الان آیفون دارم دیگه نمیخوامش . کلا من زود از یه گوشی خسته میشم حالا میخوام اینو بگیرم
نظره کلیتون چیه ؟؟ از لحاظ دوربین که از ویواز ضعیفتره
اونایی که دارن اینو ترجیح میدن یا ویوازو؟؟؟ ... اصلا از سونی اریکسون خوشم نمیاد اما این ویوازش طراحیش خیلی خوبه
یکم راهنماییم کنین
مرسی
سلام
من تازه این گوشی رو خریدم و نظرات دوستان رو خوندم
در مورد هنگ کردن باید بگم که تا حالا این اتفاق برام نیوفتاده و فعلا داره کار میکنه :دی
درسته که از نظر قیمت و بعضی از کارایی ها از ویواز ضعیفتره ولی به نظر من خیلی از ویواز بهتره حداقل برای من اینجوریه :46:
نمیودنم کی این حرفا رو بهت زده ولی حداقل من که دارمش این چیزایی که میگی رو ندیدمنقل قول:
والا کم کم منم دارم نسبت به گوشیم حساس می سم .. یکی از دوستان نوشته بود صدای طرف مقابل هنگام مکالمه اونقدر ضعیفه که باید گوشی رو محکم بچسبونم به گوشم و این کار باعث میشه لبه های گوشی پدر گوشمو دربیاره و باید به طرف بگم داد بزن تا بشنوم.. دوستان شما تو گوشی هاتون همچین مشکلی داشتین؟
نه .اصلا چنین مشکلی نداشتم و صدا خیلی عالی میره میاد.
یکم بشتر در مورد مشکلات این گوشی بگو و این مشکل که مطرح کردی چی هست دقیقآنقل قول:
چند سوالنقل قول:
1 . این گوشی x6 وقتی اس ام اس میاد روی صفحه میاد 1masseg یا نه چون شنیدم نمیاد روی صفحه چیزی
2 . صدای اسپیکرهاش از 5800 بهتر هست یا نه و وقتی صداش تا آخر زیاد کنی خش خش میکنه اسپیکر یا نه
و بعضی ها میگن از 5800 صداش کمتر هست و بد هست صداش نظر شما که این گوشی را دارید چیه
3 . آیا فقط تو گالری عکس سرعتش کند هست یا تو بقیه قسمت ها هم همینه و مثل 5800 هست سرعتش
4 . توی اینترنت چطوره سایت رو درست باز میکنه
5 . با تشکر و نظر کلی شما راجب به این گوشی ؟
---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------
چند سوالنقل قول:
1 . این گوشی x6 وقتی اس ام اس میاد روی صفحه میاد 1masseg یا نه چون شنیدم نمیاد روی صفحه چیزی
2 . صدای اسپیکرهاش از 5800 بهتر هست یا نه و وقتی صداش تا آخر زیاد کنی خش خش میکنه اسپیکر یا نه
و بعضی ها میگن از 5800 صداش کمتر هست و بد هست صداش نظر شما که این گوشی را دارید چیه
3 . آیا فقط تو گالری عکس سرعتش کند هست یا تو بقیه قسمت ها هم همینه و مثل 5800 هست سرعتش
4 . توی اینترنت چطوره سایت رو درست باز میکنه
5 . با تشکر و نظر کلی شما راجب به این گوشی ؟
این س<ال رو دوست من چندبار پرسیدید و من هم جوابشو واستون نوشتم ولی ومحض گل روی شما دوباره جوابشو میدم:10:نقل قول:
1.هر چی شنیدی رو ولش کن این گوشی اصلا همچین مشکلاتی نداره چون داریم دیدیم استفاده کردیم پرسیدیم و خیلی کارهای دیگه همچین مشکلی اصلا ندیدم شاید اونی که دست شماست مشکل داره بهت قول صدردصد میدم که همچین مشکلی نداره!
2.بلندی صداش همچنین بیس صداش از 5800 یکم پایین تره و خش خشی دیده نمیشه
3.دوست عزیز این برای هزارمین بار خیر این گوشی کندی نداره فقط تو گالری واسه مروز عکس و فیلم ها یه مکث دوثانیه ای داره. اگه بحث در مورد خود گوشیه این گوشی های سیمبیان خودشون چون اسمارت فون هستند شاید یه ذره کندی تو اجرای نرم افزارها دیده بشه که کاملا طبیعیه ولی این گوشی درسته زیاد سی پی یو قوی نداره ولی همچی ایرادی دیده نشده. این گوشی در مورد پاسخ ضربه به ال سی دی خیلی خیلی خیلی خوب عمل میکنه ولی بازم زیاد عالی نیست (منظورم این نیست که این گوشی بده)
4.بله سایت ها رو درست باز میکنه فقط یکی دومورد تو نمایش فایلهای فلش ایراد داره ولی فکر کنم تو آپدیت جدیدش این مشکل حل شده.
5.نظر کلی بنده اینه که همگان هر چی میگن رو ولش کن اگه نوکیا میخوای بخری ایکس 6 بعدش ان 8 که هنوز نیومده و عالی تر از ایکس 6 هستش. دیگه فکر نکنم گوشی ای از حیث مزایا به این گوشی برسه از نوکیا
پس ایکس 6 و ان 8 تو نوکیا
عزیز این دو کاربر خودشون این گوشی را دارند و با تشکر مجدد از شمانقل قول:
kinetic چیه؟
از مزایا و معایب گوشی بیشتر بنویسین...
نقل قول:1- زمانی که اس ام اس میاد چراغ صفحه روشن نمیشه و فقط صدای اس ام اس میادولی قفل گوشی رو که باز می کنید 1massegروی صفحه میفته
2و3-عزیزم تا حالا شاید بیشتر از 10 بار این سوال تو این تاپیک پرسیده شده و جواب داده شده لطفا پست های قبلی رو یک نگاهی بکن
4-مشکلی با باز کردنه سایت نداره
5-در کل من راضیم ازش بستگی به میزان خواسته های شما داره اگه تصمیم داری نوکیا بگیری بین x6و ان 97 گزینه بهتری نداری راستش رو بخوای من بین x6ان97و امنیا اچ دی و ویواز و ساتیو مردد بودم که در آخر x6 رو گرفتم و تا زمانی که سیستم عامل اندروید خوب جا بیفته نگهش میدارم و بعد یک گوشیه با سیستم عامل اندروید میگیرم
بنده کاملا موافقم!!!! با پست قبلی
البته تاچ فقط خازنی
نظرت راجب به n8نقل قول:
چی هست از بین گوشی های که نام بردید و n8
سلام. از دوستان ایکس شیشی دوتا سوال داشتم.
اولی اینکه وقتی یکی زنگ بهمون میزنه چی جوری میشه صدای اون یارویی که اسمشو میخونه رو قطع کرد.(تو تنظیمات هرچی دنبالش گشتم نبود)
دومی اینکه از سنسور گوشی برای تعویق زنگ الارم و سایلنت کردن صدای زنگ وقتی کسی بهمون زنگ یزنه چی جوری باید استفاده کرد. هر چه قدر گوشی رو برمیگردونم میدم نمیشه(توی تنظیمات سنسور تیک هردوتاش رو گذاشتم ولی نمیدونم چرا کار نمیکنه)
n8با توجه به مشخصاتش گوشی قدرتمندی میادنقل قول:
در کل باید ببینی چه توقعی از یک گوشی داری و داشتنه چه امکاناتی برات اولویت داره
من از گوشی های سامسونگ دل خوشی ندارم و ال شاید امنیا اچ دی می گرفتم
settings---personal----profiles----personalise----saycallers name این مراحل رو برو وsaycallers name را در حالت off بزارنقل قول:
دلیله اینکه چرا سسورت کار میکنه رو نمی دونم
آقا یه سوال داشتم:
چون نمیشه از ناخن و قلم استفاده کرد هنگام تایپ کردن و sms زدن مشکلی ایجاد نمیشه؟ مثلا حروف با هم زده بشن و قاطی بشه آخه حروف خیلی به هم نزدیکه!!!
نه عزیزم هیچ مشکلی برا اس ام اس دادن پیدا نمی کنی و راحت میتونی باهاش تایپ کنینقل قول:
کسی سوال دوممو نمیدونه؟
یه سوال دیگه هم داشتم بازی حرکتی برا این گوشی چیه؟
قیمت ایکس 6 مدل 16گیگ هنوزم که هنوزه با گارانتی نوکیا رو 395 تومنه اصلا تکونی نخورده واردات گوشی هم خیلی کم شده عجب گیری کردیما
اینجا قیمتش 350000 تومن شده بود ولی باز گرون شد!نقل قول:
الان حدود 375000 هست البته بدون گارانتی.
همه مغازه ها فقط یکی دو تا از این گوشی رو آوردن.کلا بخاطر اینکه تو بازار تعدادش کمه واسه همین قیمتش نمیاد پایین
من اين گوشي رو براي يكي گرفتم و گوشي خيلي خوبي هست و فريمورش هم 20 بود و مشكل sms برطرف شده بود و صداش كه به نظر من فوق العاده بود
ولي من نتونستم چند تا برنامه كه دانلود كرده بودم رو روش نصب كنم و ارور هاي مختلفي مي داد
براي نمونه همين تراز سنج
اگه ميشه كمك كنيد
درسته. منم با نصب برنامه رو این گوشی خیلی مشکل دارم و بیشتر رو ارور میده.
در مورد مشکل اس ام اس باید بگم که من قبلا یه گوشی 6700 داشتیم خیلی گوشی کلاسیکیه که مشکل اس ام اس داشت اونم اینجاش که تمام علائم فارسی رو به اول جمله میاورد و کلا جمله قاطی می شد بخصوص زمانی که اس ام است حاوی جملات فارسی و انگلیسی می بود که واویلا . اومدم فریم ویر جدیشو با فونیکس نصب کردم بدبختی اونزمان هم آپ دیت سنترهای نوکیا ارور داشت و بعضی ها گوشی فیلتر شده بود و در نهایت دیدم که مشکل حل شدنقل قول:
بله دوستان سرتونو درنیارم که همه مشکلات جزئی تو فریم ویرهای جدید حل میشه
دوست عزیز اولا بگو برنامت سیمبیانه یا جاوا.تحقیق کن فایلت کامل دانلود شده یا نه . اگه سیمبیانه ورژنش چنده اگه جاواست تقیق کن مخصوص سونی اریکسون نباشه چون جاواهای نوکیاو سونی اریکسون با هم متفاوتند. بعد ببین حجم برنامت چند هو محدودیت نصب نداشته باشی بعدش بگو اروری که میده چیه تا بتونم کمکت کنم:27:
تراز رو از يه سايت ديگه گرفتم و مشكل حل شد ولي با نصب powre mp3 ورژن 1.73 مشكل دارمنقل قول:
برنامش هم سيمبين مخصوص ويرايش 5 هست
میتونی پیغام خطاشو بگی؟
unabel to install a protected application from unstrusted supplierنقل قول:
اگه غلط املايي داشت ببخشيد چون پيغام زود مي رفت
معنی این خطا اینه که پرودیسور این برنامه غیر معتبره و غیر قابل تایید و نصب واسه گوشیه بزبان ساده بگم میگه این برنامه نامعتبره و از تهیه کننده نامعتبریه که امکان نصب نداره
حالا نمی دونم چرا بعضی از این برنامه ها اینطور ارور میدن
ولي پاور mp3 كه نرم افزار معروفي هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!:19::19:نقل قول:
شما گوشيتونو ه--ك يا ساين كردين؟نقل قول:
نه . اینکارا رو نکردم. خیلی با این چیزا آشنا نیستم. میشه راهنماییم کنید؟
راستی موقع نصب کردن بیشتر برنامه ها هم این ارور رو میده:
کد:Certificate error.contact the application supplier
یه فارسی ساز که راحت نصب بشه برای ما میزارید ممنون