گابانا ي عزيزم كه خيلي خوب برخورد مي كني عزيزم سعي كن ديگه در اين تاپيك پست ندي براي اين كه الان اي بي ام دوباره
مي خواد دعوا كنه من مي خوام تاپيك را قفل كنم.
Printable View
گابانا ي عزيزم كه خيلي خوب برخورد مي كني عزيزم سعي كن ديگه در اين تاپيك پست ندي براي اين كه الان اي بي ام دوباره
مي خواد دعوا كنه من مي خوام تاپيك را قفل كنم.
خوشحالم که لااقل دو تا از دوستان سوالای منطقی کردن
جناب گاباندا اگر به پست بنده توجه میکردین متوجه میشدین که 805 رو در حالتی که اور کلاک شده بود با Fx60 مقایه کردم که البته منبع اون متعلق به سایت تامز هست ودر پایین لینکش اومدهالبته توصیه میکنم حتما مقاله Conroe Vs. Fx62 رو بخونید جائی که اینتل برتریش کاملا ثابت میشه
برای دوستانی هم که میخوان 805 رو بخرن بیگم که این سیپییو چه برای APP وچه برای game عالیه ابته در حال حاضر معدودی از بازیها از چند هسته ایها پشتیابانی میکنن که در آینده بیشتر خواهند شد.
این سیپییو با یه فن مناسب براحتی در فرکاس 3.8 Ghz کار میکنه و میتونه ساعتها کار کنه البته میتونید فن Blue Orb II رو از نمایندگی Thermaltake براش تهیه کنید.
منابع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحالم که لااقل دو تا از دوستان سوالای منطقی کردن
جناب گاباندا اگر به پست بنده توجه میکردین متوجه میشدین که 805 رو در حالتی که اور کلاک شده بود با Fx60 مقایه کردم که البته منبع اون متعلق به سایت تامز هست ودر پایین لینکش اومدهالبته توصیه میکنم حتما مقاله Conroe Vs. Fx62 رو بخونید جائی که اینتل برتریش کاملا ثابت میشه
برای دوستانی هم که میخوان 805 رو بخرن بیگم که این سیپییو چه برای APP وچه برای game عالیه ابته در حال حاضر معدودی از بازیها از چند هسته ایها پشتیابانی میکنن که در آینده بیشتر خواهند شد.
این سیپییو با یه فن مناسب براحتی در فرکاس 3.8 Ghz کار میکنه و میتونه ساعتها کار کنه البته میتونید فن Blue Orb II رو از نمایندگی Thermaltake براش تهیه کنید.
منابع:
فعلا...
البته اگه بخواییم دو شرکت رو با هم مقایسه کنیم اینتل برنده هست چون غول سخت افزاری دنیاست ولی با ید توجه داشته باشیم که اینتل حتی از بابای AMD هم بیشتر سن داره با این حال پردازنده های AMD بهترند تازه AMD با 2 گیگاهرتزش کل 3 گیگاهرتز اینتل رو می خوابونه . هم چنین ما باید از پردازنده های اینتل انتظار خیلی بالاتری رو داشته باشیم چون اینتل تجربه اش بیشتر هست تعداد مهندسینش خیللی بیشتر هست بقیه ی قطعات رو هم مثل مادربورد و چیپست خودش بلده بزنه پس باید پردازنده هاش خیلی مچ تر باشند و خیلی بهتر از AMD کار کنند نه اینکه پایین تر. حتی برابر بودن هم برای اینتل ننگ هست و برتری فعلی AMD رو می رسونه. ببینید چقدر رو اوپترون ها خوب کار شده که شرکت دل رو وادار به استفاده از این پردازنده های کرده و اینتل هم از ترس گفته فقط تا نیمه ی دوم امسال صبر کنید (که خیلی دیره) تازه کلی به شرکت های هیولت پکارد HP ، دل DELL و ... تخفیف داده تا از پردازنده های رقیب استفاده نکنند.
پس فعلا فقط Advance Micro Devices
اول به جناب گابانا ورودشو به پیتی تبریک میگم
بعد هم خوشبختانه یا متاسفانه دل نظرش با وجود وودکریست یه بار دیگه عوض شده!
اعلام کرده که پردازنده های سرور اینتل رو در اولویت قرار میده
ضمنا به جناب Amir_P30 هم میگم که ملاک برتری پردازنده ها پرفرمنش هستش و 805 ازاین نظر در حال حاظر بهترین گزینه است وهمقیمتها که چند صد دلار بالاتر هاروهم پشت سر گذاشته اگه میخوای مطمئن بشی منابع پست قبلی رو بخون
درست عزیز وودکرست خیلی بهتر و کم مصرف تر از اوپترون ها قرار است عمل کنه ولی اوپترون های چند ماه پیش. هنوز Amd که اوپترون جدید که قراره با وودکرست ایتل مقابله کنه رو معرفی نکرده که با مقایسه شون کنیم.
براي هميشه AMDنقل قول:
نوشته شده توسط XFXForce
اه بسه دیگه چقدر بحث می کنید. از شرکت های Intel یا amd چقدر پول می گیرید تا براشون بازاریابی کنید؟
Ibm جان من ناراحت نشدم.
شما هم اگر قصد داري برتري رو ثابت كنيد راههاي بهتري هست .
اگر مي توني از اون راهها وارد شو من خوشحال ميشم با شما بحث كنم .
در غير اينصورت بگيد تا مكاني رو به شما معرفي كنم تا تيكه هاتون رو اونجا خرج كنيد كه همرده ها و هم قطاران شما اونجا هستن .
مي توني درست و حسابي صحبت كني من هم هستم .
موفق باشي .
دوست عزيز اولا وود كرست هنوز نيامده و نميشه در مورد چيزي كه هنوز نيامده قضاوت كرد .نقل قول:
نوشته شده توسط m654
من هم مقايسه Conroe و FX رو خوندم و اگر دقت مي كرديد به پستي كه قبل از شما دادم به برتري اينتل در اين رده اشاره كردم .
و بعدش هم گفتم Cinroe رو نميشه با پردازنده هاي حاضر amd مقايسه كرد و بايد منتظر K8L بود .
نكته آخر اينكه ملاك برتري پردازنده Price / Performance هستش .
ممنون از پاسختون و منابع .
موفق باشيد .
سلام ...
دوست عزیز ، IBM is GOD ... لطفا رعایت ادب و احترام رو بکنید
ممـنــون :)
مـیـثــم
البته حسن پردازنده هاي ارزون قيمت اينه كه نگراني كمتري براي اوركلاك اونها وجود دارهنقل قول:
نوشته شده توسط m654
ولي براي رسيدن به اين سرعتها از مادر برد هاي قوي با چيپست هاي گران قيمت (حداقل
955x ) و رم هاي با پتانسيل اوركلاكينگ بالا وفن قوي استفاده شده كه هزينه رو بالا مي بره.
ولي در كل نتايج اعجاب آوره و هزينه ها رو توجيه مي كنه.ممنون
[QUOTE=XFXForce]AMD برنامه بعدیش اواخر 206 هس و الان Strategy برای مقابله با کنرو دسکتاپ و وودکریست سرور تنها کاهش قیمتهاهستو و بسنقل قول:
نوشته شده توسط XFXForce
دیگه چیزی به عرضه ی کنرو نمونده
(سلام ...
دوست عزیز ، IBM is GOD ... لطفا رعایت ادب و احترام رو بکنید)
ميثم جان واقعا خجالت آوره :blink:
يعني پست امير توهين آميز نبود ديگه.....
آقا پارتي بازي هم اندازه داره مدير ها اين انجمن اصلا نژاد پرستند :biggrin: :biggrin: :biggrin:
اي بي ام عزيز آقا من و بقيه را ببخش يك بار گفتم اگه مطلبي دارين توي تاپيك مورد نظرش بگذاريد ضمنا ميثم جون هم درست
مي گه آخه اين چه حرفيه كه من مي فرستم به شهرستان عزيزم بالاخره هر كسي مال يك جايي آدم با يد پيش خودش فكر كنه و
حرف بزنه من كه ناراحت نشدم و به امير جون برخورد و حق هم داره .لطف كن يا پست نده يا اگه پست مي دي به ميز مذاكره
برگرد . و يك حرف ديگه من از ميثم خواستم بياد و تاپيك را قفل كنه ... . آخه ميثم پسر خاله من و اميره يا من بهش پول مي دم
و اصلا اين حرف نژاد پرست چه ربطي داره .
باتشكرشهريار
سلام بر دوستان,به نظر من اينتل از اي ام دي بهتره,البته 775 سوكت,چون فركانس هاي اون ها خيلي بالا تر هست و براي كاربرد ها خانگي به حدود 4.2 هم رسيده.اگه مادربورد هم گيگا يا ايسوز باشه ديگه سيستم حرف نداره.در ضمن پنتيوم دي هم كه به بازار اوده ديگه كولاك ميشه.
عزيزم از عضو شدنت و نظر دادنت ممنون ولي عزيزم آخه مگه كلاك ملاكه تازه اگه بنا به اينه اي ام دي 5200 براي am2 و 4800
براي 939 زده ولي جيگر اگه مطلب يا دليل قانع كننده اي داري بگذار .با اين حال خيلي ممنون.
دوست عزیز
سیپییوهائی که نام بردم اینقدر فرکانسشون بالا میره که رو دستشون نباشه میتونی توی پست 295 روی منابع کلیک کنی تا متوجه بشی که 805 باقیمت 135 تومن میتونه fx60 هزار دلاری از ای ام دی رو تو جیبش بذاره وقتی اور میشه.
ضمنا فرکانس سیپییو هایی که نوشتی 2.4~2.6 GHz هس و نه اینکه کلاک ملاک اول و آخره منظور اینستکه وقتی تا این حد بالا میره هیچ پردازنده ای حتی FX60 نمیتونه رو دستش بلند شه ,متوجه شدی؟
اگه کلاک به هیجچ عنوان ملاک نباشه چرا باید با بالارفتن پرفرمنس سیپییو های ای ام دی کلاکشون بالا بره؟!
فعلا...
دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط Shahryar_NEO
سیپییوهائی که نام بردم اینقدر فرکانسشون بالا میره که رو دستشون نباشه میتونی توی پست 295 روی منابع کلیک کنی تا متوجه بشی که 805 باقیمت 135 تومن میتونه fx60 هزار دلاری از ای ام دی رو تو جیبش بذاره وقتی اور میشه.
ضمنا فرکانس سیپییو هایی که نوشتی 2.4~2.6 GHz هس و نه اینکه کلاک ملاک اول و آخره منظور اینستکه وقتی تا این حد بالا میره هیچ پردازنده ای حتی FX60 نمیتونه رو دستش بلند شه ,متوجه شدی؟
اگه کلاک به هیجچ عنوان ملاک نباشه چرا باید با بالارفتن پرفرمنس سیپییو های ای ام دی کلاکشون بالا بره؟!
فعلا...
با اوركلاك درسته ضمنا آقا من اشتباه كردم براي بار صدم شما مطلب داري بگذار اين جا نيست .
خيلي ممنون.
اگه اجازه بدين يك توضيح مختصر در مورد پنتيوم دي بدم تا دوست عزيزم آقاي شهريار توجيه بشن:نقل قول:
در مورد پنتيوم دي بايد عرض كنم كه اين CPU دو هسته اي هست(البته اين با تكنولوژي HT فرق مي كنه)يعني مي تونه در يك لحظه كار دو تا CPU رو انجام بده.cache اون 4 مگ و FSB اين سي پي يو 800 هست.از همه مهم تر اينكه اين سي پي يو 64 بيتي هست و اگر ويندوز 64 بيتي روي اون كامپيوتر نصب بشه سرعت پردازش بطور محسوسي بالا مي آد.همچنين قابليت ديگه اون اينه كه ما مي تونيم خودمان ولتاژ و فركانسش رو تنظيم كنيم(اين با اوركلاك فرق مي كنه,در اوركلاك ما بيش از حد مجاز از قطعه كار مي كشيم اما در اين مورد بطور مثال ما از يك سي پي يو 2.8 به اندازه 2.4 كار مي كشيم و استفاده مي كنيم.) .در ضمن قيمت بسيار مناسبي نسبت به Intel pentium 4 EE (اين سي پي يو هم به اندازه سي پي يو هاي دو هسته اي كارايي داره)داره.Intel pentium 4 EE در حدود 1000 دلار قيمت داره در حالي كه پنتيوم دي 2.8 در حدود 400 دلار قيمت داره كه با توجه به امكاناتش خيلي مناسب هست.اما بايد بگم كه اين CPU هنوز تو ايران رايج نشده.البته خيلي امكانات ديگه هم داره كه چون سطح اونها بالاست تو اينجا قابل گفتن نيست.اميدوارم دوست عزيز شهريار جان توجيه شده باشن.
ببخشید دوست عزیز
سیپییویی که من راجع یهش صحبت میکنم و با یه فن مناسب کلاکش تا 3.8 بالا میره Pentium D 805(2.6 GHz + 2mb Catch) هستش البته قیمتشم حدود 130-135 تومن تو تهران هست ولی 4mb Catch مربوط به سری 9XX میشه ضمنا سیپییو های ای ام دی هم با هسته ی ونیس 64bit ساپورت میکنن.
اینهم لینکهایی که جناب شهریار میخواستن
منابع:
موفق باشید
مطمئني تا 3.8 بدون هيچ مشكلي بالا اوركلاك مي شه چون من چند ماه پيش يك 1.7 را داشتم تا 1.8 هم كه اوركلاكش مي كردم
مشكل داشت و تازه خيلي غير عادي هست كه تا 3.8 بره و بله قيمتش هم 135 تومنه و 805 و 2 مگ كش هم هست
و راستي دوست عزيز امين جون منو مي توني بدون آقا هم صدا بزني اينجا از اين حرفا نداريم.
ببخشید یک مدت سرم شلوغ بود نتونستم نظراتتون راجع به حرفام رو بخونم ولی باید الان بگم که:
1- دوست عزیز intel مدت ها قبل از amd به تکنولوژی 64 bit رسید و این نوع cpu هارو به بازار داد!!! اولین cpu های 64 بیتی سری Itanium از intel بود که به منظور استفاده در Server ها و مدل بعدی باز هم از intel و با نام Xeon بود که برای Workstation ها به بازار اومدن و amd بعدا FX 64 هارو تولید کرد
2- و یک چیز دیگه!!!!
چرا اکثریت شرکت های تولید کننده نت بوک از intel استفاده میکنن مگر تعداد محدود مدلهایی که amd باشه و اصلا هم طرفدار آنچنانی پیدا نمیکنه!!!
شرکت های معروفی مثل : Acer و Asus و Dell و HP و DSC و Toshiba و.... همه از intel centerino استفاده میکنن؟؟؟؟ جوابش خیلی روشنه!!!
اینی که گفتم اثبات شده هس اگه لینکهارو خونده باشی متوجه میشی اگر هم شک داری خرجش 130 هس که میدی و امتحانش میکنی!نقل قول:
میتونی یه کار دیگه هم بکنی و پاراگراف اول اونو بخونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا...
والا ما كه نديده بوديم كه سرعت كلاكش 1800 هست بنويسه 3000 احتمالا شما از يك نرم افزار در پيت استفاده كردي يا چشمات از مانيتور دور بوده كه اشتبا ديدي ولي به هر حال من كه دروغي در اين موارد از amd نديدم!
در ضمن وقتي مي نويسسه 3000+ شك نكن كه درست است چون كلاك يكي از عوامل مهم سرعت است(تكنولوژي هاي بسيار ژيشرفته تري در پردازنده هاي amd هست (Hyper Transport Technology , cache L1 128 KBو.....) كه باعث تفاوت قدرت چشمگير amd شده :blink: :blush: !
نقل قول:
نوشته شده توسط ramin_subzero
والا ما كه نديده بوديم كه سرعت كلاكش 1800 هست بنويسه 3000 احتمالا شما از يك نرم افزار در پيت استفاده كردي يا چشمات از مانيتور دور بوده كه اشتباه ديدي ولي به هر حال من كه دروغي در اين موارد از amd نديدم!
در ضمن وقتي مي نويسسه 3000+ شك نكن كه درست است چون كلاك يكي از عوامل مهم سرعت است( مزيت ها وتكنولوژي هاي بسيار پيشرفته تري در پردازنده هاي amd هست (Hyper Transport Technology , cache L1 128 KBو.....) كه باعث تفاوت قدرت چشمگير amd شده ! :blink: :blush:
احتمالا شما تا حالا Cpu های Amd رو ندیدین که همچین چیزی میگیننقل قول:
والا ما كه نديده بوديم كه سرعت كلاكش 1800 هست بنويسه 3000
لطفا بیشتر دقت کنید
حدود یه ماه پیش برای بستن یه سیستم با یکی از دوستام که در مورد کامپیوتر حرفه ای بود به پایتخت رفتم
برای انتخاب سی پی یو مردد بودیم که یه فروشنده که اطلاغات خوبی داشت در مورد ای ام دی توضیح داد و به شرط , یه سیستم برا ما بست شرطش هم این بود که موقع نصب ویندوز فن سی پی یو رو از کار انداخت تا بعد از نصب ویندوز اصلان حتی یه ذره هم گرم نشد تا الان هم که استفاده میکنم راضی هستم از ای ام دی
mercedes جان خوشحال می شم آدرسی از اون مغازه رو به من بدی . موضوع خیلی جالب و در عین حال عجیبه ...
:angry: چرا تا حالا Cpu هایش رو ديدم الان هم يكي از آن ها رو دارم(از athlon 64 ها) نميدونم , من كه رو و توي جعبه اش هيچ چيزي نمي بينم كه نوشته باشه كلاكش 3000 كه بعد بفهمم 1800است! اگه منظورت +3000 كه معني ديگه اي ميده !!!!نقل قول:
نوشته شده توسط Vampire Viper
نقل قول:
نوشته شده توسط goodzila
Athlon 64 3000+ Venice uPGA 939 90nm 1800MHz 9x 1.4V 128K 512K 0K 89W
Athlon 64 3000+ Winchester uPGA 939 90nm 1800MHz 9x 1.4V 128K 512K 0K 67W
Athlon 64 3700+ ClawHammer uPGA 754 130nm 2400MHz 12x 1.5V 128K 1024K 0K 89W
Athlon 64 3400+ ClawHammer uPGA 754 130nm 2200MHz 11x 1.5V 128K 1024K 0K 89W
Athlon 64 3400+ NewCastle uPGA 754 130nm 2400MHz 12x 1.5V 128K 512K 0K 89W
Athlon 64 3200+ Venice uPGA 754 90nm 2200MHz 11x 1.4V 128K 512K 0K 51W
Athlon 64 3200+ ClawHammer uPGA 754 130nm 2000MHz 10x 1.5V 128K 1024K 0K 89W
Athlon 64 3200+ NewCastle uPGA 754 130nm 2200MHz 11x 1.5V 128K 512K 0K 89W
Athlon 64 3000+ Venice uPGA 754 90nm 2000MHz 10x 1.4V 128K 512K 0K 51W
Athlon 64 3000+ NewCastle uPGA 754 130nm 2000MHz 10x 1.5V 128K 512K 0K 89W
Athlon 64 2800+ ClawHammer uPGA 754 130nm 1800MHz 9x 1.5V 128K 512K 0K 89W
Athlon 64 2800+ NewCastle uPGA 754 130nm 1800MHz 9x 1.5V 128K 512K 0K 89W
باتشكر از امير پي30 ;)
به هر حال كه با قيمت هاي موجود مثلا با 100 هزار تومان پول بهترين انتخاب براي cpu حتما AMD است نه اينتل!
فقط AMD !! :biggrin:
البته اینتل هم گزینه ی خیلی خوبی داره 805 در حال حاظر حدود 100 تومن فروش میره و واسه دوستانی که قصد اور دارن و پاور مناسبی هم دارن که فرکانس کاریشو میشه تا حدود 4 گیگاهرتز افزایش داد و ساعتها با اون کار کرد...که گزینه ی خیلی مناسبتری نسبت یه تک هسته ایهای AMD هس...نقل قول:
نوشته شده توسط goodzila
البته اینتل هم گزینه ی خیلی خوبی داره 805 در حال حاظر حدود 100 تومن فروش میره و واسه دوستانی که قصد اور دارن و پاور مناسبی هم دارن که فرکانس کاریشو میشه تا حدود 4 گیگاهرتز افزایش داد و ساعتها با اون کار کرد...که گزینه ی خیلی مناسبتری نسبت یه تک هسته ایهای AMD هس...نقل قول:
نوشته شده توسط goodzila
نميشه گفت كدوم بهتره ولي اينتل فروشش بيشتره.
amd gheimatesh ham ke moft shodeh jadidan
والا کارتش رو داد اما هرچی میگردم پیدا نمی کنم اما آدرسشو یادمه توی پایتخت طبقه سوم تقریبا میشه ضلع جنوب شرقی توی گوشه ته راهرو فکر کنم آقای حجازی نمایندگی ای ام دی رو دارند پشت شیشه گواهی نامه اش هست اسم فروشنده اش هم مجید هنقل قول:
نوشته شده توسط Navid
جالبه با اينكه اينتل بازار ايران رو تسخير كرده amd اينجا اوله ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا لري بگم ...
عزيزان دوستان عزيز استاتيد خواهشا اين تاپيك را بس كنيد وگرنه اين تاپيك هم به ترش ميره و من دوباره ....
باتشكر شهريار