زدمشنقل قول:
ولي خداييش خيلي سخت بود يه اتك ميداد نصف hp ميرفت
البته فك كنم مشكل از اين بود كه خوب آپديتها رو انتخاب نكرده بودم
Printable View
زدمشنقل قول:
ولي خداييش خيلي سخت بود يه اتك ميداد نصف hp ميرفت
البته فك كنم مشكل از اين بود كه خوب آپديتها رو انتخاب نكرده بودم
نه منظورم به شما نبود :46: میگم در کل معماهاش مثل خیلی بازیای دیگه آبکی نیست و جذابه مخصوصا معماهای بعدیش که با الهام از بازی Portal طراحی شده :20:نقل قول:
خب بلاخره بازی به سلامتی تمام شد
یک نقد کوتاه و کاملآ شخصی از بازی :
به جرات میشه این بازی رو جزء بازیهای پازل محور و کاملآ فکری حساب کرد چون بسیاری از مراحل آخر بازی شما فقط و فقط به فکر و هوش خود باید تکیه کنید نه تکنیک و قدرت زیاد...بازی از همون مرحله اول کاملآ حال و هوای بازیهای هم کلاس خودش مثل gow و بعضآ من خیلی حرکات آکروبات بازیش شبیه به pop شبیه بود که این شباهت در مراحل پایانی بیشتر به چشم میاد.نکات جالب و عالیه این بازی که از نظر گیم پلی واقعآ کامش کرده بود اعم از شنا کردن زیر آب,پرشهای خوب و بلند و البته در بعضی مواقع کافی به نظر نمیرسید(نظر شخصی) و همینطور گرفتن لبه های دیوار و شلیک و پرتاب انواع سلاح ها,امکان استفاده از اسب در قسمتهایی که اگر قرار بود پیاده همون مسیر رو طی کنید گیمر رو به کلی خسته و کلافه می کرد و با این حال این امتیازات بازی رو کاملآ از این نظر غنی و کامل ساخته بود.گرافیک بازی از منظر یک سوم شخص قابل قبول بود و میشه گفت بین ضعیف و عالی قرار داشت.گیم پلی خوب و روون بازی تکمیل کننده انتظارات گیمر از این سبک بازیهاست که به واقع من نقصی ندیدم(پرشهای کوتاه کمی دور از انتظار بود).داستان بازی به نوعی حماسی و جنگاوری همراه با خشونت زیاد رو نشون میداد و استفاده از این شخصیتها در بازی کاملآ برگ برنده ای برای پیشرفت بازی بوده.شما در بسیاری از مراحل بازی نیاز به دوئل کردن با مانسترها و دشمنان خودتون رو دارید(رو در رو)...نوع پوشش زره و لباس و همینطور چهره خشن horseman یا همون war که شما در تمام مدت بازی وظیفه کنترل کردنش رو داشتین از نظر من فوق العاده جذاب و همراه با تداعی کردن خشونت رو نشون میداد که یکی از مهمترین نکات یک بازی خوب به حساب میاد.صداگذاری شخصیتها و محیط بازی کاملآ یکنواخت با داستان بازی بکار گرفته شده و مراحلی که باید آدرنالین خونتون بزنه بالا دقیقآ موزیک و صداهایی رو میشنوید که باید بشنوید.صدای شخصیت horseman بهترین نوع صدایی هست که تا به حال روی یک شخصیت از بازیهای کامپیوتری شنیده بودم!
اما نقطه ضعفهای بازی:
دموی اول بازی که نمونه اون رو در بازی pop (نسخه آخر) رو دیده بودیم که چه انیمیشن قوی و عالی کار شده بود...متاسفانه بنا به دلایلی که فقط خود سازنده بازی میدونه دیگه تا آخر بازی ازش خبری نیست و گویی با این کار قصد داشتن گیمر رو تشویق به ادامه بازی کنن تا بلکه داستان بازی رو به روایت انیمیشن نظاره کنه که این عمل فقط سیاست حرفه ایه سازنده رو میرسونه.
پستی و بلندیهای مراحل بازی خیلی زیاد به چشم میومد به طوری که شما 3 ساعت از بازی رو فقط خشونت و نبرد با دشمنان و 3 ساعت بعد فقط فکر بر روی پازلهای بازی!
نمرات شخصی من به بازی بعد از پایان :
گیم پلی:8/10
گرافیک:7/10
داستان پردازی:8/10
صدا گذاری:9/10
*این نقد کاملآ شخص بود*
با تشکر
بچه ها کمک.......................
وقتی میرم تو بازی دوربین یک سره می چرخه؟؟؟؟
کسی این مشکل رو داشته؟؟؟
خیلی گلابی بود که:20:من تو 11 ثانیه ترکوندمش.نقل قول:
همون.احتمالا آپدیتهاتو بد انتخاب کرده بودی.همش جون برداشتی.
من دیگه کم کم دارم شک می کنم .نقل قول:
آقا من فکر کنم این نسخه ی کامپیوترش یه چیز دیگست .
والا ما اون موقع که بازی کردیم کلا 2 زار فسفر هم نسوزوندیم ، آخه این کجاش فکریه ؟
نقل قول:
من هم این مشکل لعنتی رو داشتم این کارارو بکن
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5478200&postcount=253[/HTML]
بعد گیم پد اگه داری در بیار دوباره بدون گیم پد برو برای من این جوری حل شد.
منم یه کم دیگه جلو رفتم (حدود چهار ساعت)یعنی واقعا بازی قشنگیه مخصوصا برای ما pc بازیها که توی این پلتفرم جای بازیهایی نظیر god of war واقعا خالیه...یعنی اینجوری بگم توی این بازی رو واقعا میشه pc's god of wars دونست!!..مخصوصا اینکه تنوع توی اسلحه ها و قدرتها وکمبوهای این بازی واقعا عالیه و گیمر در طول بازی واقعا از اکشن وکمبوهای این بازی خسته نمیشه:46:
خلاصه از دستش ندید که ضرر میکنید:20:
فقط یه چیز گفته باشم از من میشنوید این بازی رو روی درجه easy شروع کنید!!........پشیمون نمیشید:31:
من دارم رو درجه سختیه هارد بازیش میکنم.اشکم دراومده(شوخی).:31:خیلی راحته
خوش به حالتون من تو نصبش موندم نصب نمی شه
یعنی چی نصب نمیشه؟؟!نقل قول:
واقعآ:31:....من رو نرمال کلی وقتمو گرفت طوری که تو 13 ساعت دقیق تمام شد!نقل قول:
فقط یه چیز گفته باشم از من میشنوید این بازی رو روی درجه easy شروع کنید!!........پشیمون نمیشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توصیه می کنم اگر به اعصابتون مصلت نیستین رو نرمال و هارد بازی رو انجام ندید!: دی
شوخی کردم...بازی فوق العادست با هر درجه سختی بازی می کنید فقط ازش لذت ببرید:46:
آره جون خودت..خیلی راحته! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من دارم رو درجه سختیه هارد بازیش میکنم.اشکم دراومده(شوخی).:دیخیلی راحته
باور کن وحید بعضی جاهاش خیلی راحته رو درجه سختیه هارد ولی بعضی جاهاشم پشیمون میشم چرا رو هارد گذاشتم:31::31:نقل قول:
کاملآ درسته امید جان...حالا هستیم در خدمتتون ( به آخراش که رسیدی آسونتر هم میشه عزیزم):31:نقل قول:
بعضی جاهاش خیلی راحته
یک مرحلش هست باید با خاندان جک و جانور ها مبارزه کنی...!(شوخی) ولی در کل تو میتونی!:31:
به نظر من این بازی اونقدر ها که میگن شبیه گاد آف وار نیست
بیشتر شبیه تام رایدر با این معماهاش
نقل قول:با aha2012 موافقم .نقل قول:
کلا بازی راحتیه ، اگه می خواید یکم تو زحمت بیفتید رو آخرین درجه بازی کنید .
---------- Post added at 11:06 AM ---------- Previous post was at 11:02 AM ----------
فقط و فقط جهت سرگرمی رکوردهاتون رو با این رکوردها مقایسه کنید ببینیم چند چندیم ... ؟
resident_evil
Total Game Time 17 :17 : 32
Total In Combat 03 :12 : 09
Total Kill 2184
Number Of Death 12
Distance Traveled 232.65 miles
Total Solus Collected 46943
Highest Combo 74
Demon Blood Spiled 4617 . 93 Gallons
layken
Total Game..=18:55
Time in combat..=3:57:16
total kill..=1887
Number of deaths.= 57
Distance Traviling..=226.65 mile
total soul collected.= 44142
demon blood spilled.=3977.97
Gorgnamaa
(خودم)
Total Game Time =15 : 29 : 36
Total In Combat= 02:58:44
Total Kill= 1790
Number Of Death= 5
Distance Traveled= 194.36 miles
Total Solus Collected= 37669
Highest Combo= 46
Demon Blood Spiled= 3668Gallons
آقا من حرفمو پس گرفتم الان خیلی آسونتر شدش وقتی قدرت V گرفتم فکرکنم با قدرت گرفتن آسونتر هم بشه...هههه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بازم باید حواست باشه تا ازشون کتک نخوری چون خیلی خونتو میبرن....:46:
آقایون من نسخه 2 DVD رو نصب کردم اونجا که با اون یارو اسب سوار درگیر میشم بعد از اینکه از اسب میاندازمش پایی از بازی اررور میده (دوناتسند ) میاد بیرون بازی مشکل داره؟؟؟؟؟
یا اشکال از جای دیگه است ؟؟؟؟
آقایون اون کرم رو چجوری باید کشت درضمن این مشکل قبلی هم درست نشد رفتم تو ویندوز 7 دارم بازی میکنم
جان من جواب بدید اون سایتی هم که دوستمون معرفی کردن ...لتر هست
من نسخه ی 4 dvd رو گرفتم اول فایلها رو extract کردم رو هارد بعدش روی setup skidrow کلیک میکنم اولش یه هشدار میده بعدش میره واسه setup که مسیر نصب رو انتخاب میکنم و نصب میشه تا 98 درصد نصب میشه که یهو یه هشدار میده و میاد بیرون چیکارش کنم کمک کنید
دوستان من نسخه 3 dvd رو نصب کردم ولی هیچ کدوم از فیلم ها نمیاد.فولدر Videos درون یک فولدر به نام Media در پوشه اصلیه.حجمش هم 3.27.مشکل کجاست؟
فایلهای ویدئو باید به راحتی با برنامه windows media player اجرا بشه...یعنی اصلا جرا نمیشه؟؟نقل قول:
چرا...همشون بیرون از بازی به راحتی پخش میشن(اما بدون صدا) اما تو بازی جاهایی که باید فیلم پخش شه بلافاصله میره مرحله ی بعد!حتی اول بازی هم لوگوی THQ و Vigil نمیان!حدس خودم اینه که فایل های ویدیو تو یه جای اشتباه قرار دارن که بازی نمیتونه پیداشون کنه.
خوب من حدس میزنم احتمالا نام فایلهای بازی رو دستکاری کردند:13:ببین نام فایلها دقیقا باید طبق این عکس باشه:نقل قول:
در ضمن فرمت تمامی فایلها باید(WMV.) باشه!!کد:http://s8.aks98.com/images/19820388395656172122.png
دقیقا همین طوریه!فرمت همه فایل ها هم WMV هستش!داخل فولدر مدیا غیر از videos چند تا فایل دیگه باشه؟(و مجموعا حجمشون؟)
ممنون
این بازی واسه pc نیستش یا هست؟؟؟
قشنگه یا نه؟؟
بله یه یری فایل دیگه هم هست ...663 فایل به حجم 6.29GIGنقل قول:
بله برای PC اومده واقعا هم قشنگه:8:نقل قول:
اگه از سبک بازیهایی نظر GOD OF WAR خوشت میاد حتما بگیرش:46:
سلام دوستان من نسخه 7 گیگی بازی Darksiders که به صورت فشرده ولی کامل هست رو دانلود کردم زبانش فکر کنم روسی مشکلم این نیست اینه که الان می گم:
بازی با سرعت عالی اجرا می شه خیلی خوبه ولی وقتی وارد خود بازی می شم تمام محوطه و خود شخصیت و دشمنا نا مرعی هستند و بازی در حال اجرا هست زربه های شمشیر دیده می شه و دشمنا هم بهم حمله می کنند اما هیچ چیزی معلوم نیست.
فکر کنم مشکلش سره یه سری دی ال ال هست چون آخر نصب پیغام خطا برای چند دی ال ال می ده.
راهی بلدید بگین
یه خواهش دیگه یه پیغام خصوصی هم بهم بدید تا از جواب شما آگاه بشم
با تشکر از دوستانی که کمک می کنند
محیط بازی این شکلی میشه:
فکر کنم بازی ناقصه!!...توی بازیهای دانلودی از اینجور مشکلات زیاد پیش میاد:13:نقل قول:
من یه مشکل احمقانه دارم... وقتی با گیم پد بازی میکنم دوربین رو نمیشه بالا پایین کرد و شخصیت بازی رو از پایین به بالا نشونو میده ولی وقتی بدون گیم پد بازی میکنم همچین مشکلی نیست کسی از دوستان راه حلی نداره؟؟
جالبه چون تمام اون فایل ها هم درستن.نقل قول:
بله یه یری فایل دیگه هم هست ...663 فایل به حجم 6.29GIG
اخرین درخواست:میشه یک عکس از فولدر نصب بازی بذارید؟
فکر کنم بازی ناقصه!!...توی بازیهای دانلودی از اینجور مشکلات زیاد پیش میاد
نه دوست عزیز کامل هست نمی دونم چرا این جوری می شه همه چیز هم کامل هست از فایل های ویدیویی گرفته تا همه فایل هاش..............
این بازی دمو نداره یا ناقصه؟؟؟؟؟(همون دزدی)
مشکل منم همینه لطفا راهنمایی کنیدنقل قول:
دمو که داره ولی معمولیه و داستان بازی رو تکمیل می کنه...(البته از اون دموهای انیمیشنی که اول بازی نشون میده دیگه نداره)نقل قول:
بیاد دوست من:نقل قول:
ولی گاهی اوقات هم ایرانی جماعت از سر بیکاری خوب بلدن طوری فایلهای بازی رو دستکاری کنند که توی بازی به این راحتی ها قابل اجرا نباشه:13:....ولی من کلا موندم بازی که چیز خاصی نداره دیگه این مسخره بازیها سر چیه...شاید به خاطر نوع تفکریه که ممکنه به ذهن مخاطب از آخرالزمان تزریق کنه!!!(چی گفتم:31:)کد:http://s8.aks98.com/images/72597184328238633950.png
خوب اگه شما مطمئنی که بازیت کامله ممکنه با آپدیت کردن درایور گرافیکت مشکل حل بشه,این کار رو بکن...نقل قول:
در ضمن من برای این گفتم ممکنه بازی ناقص باشه چون شما هنگامی که یک بازی رو دانلود میکنید حتی اگه بازی بر رو سرور به طور کامل وجود داشته باشه ولی وقتی شما بازی رو دانلود(مخصوصا به صورت آفلابن)میکنید ممکنه به علت وجود پارازیت بر روی فرکانس دریافتی شما بعضی از فایلها به صورت ناقص دریافت بشن و شاید موقع نصب واجرای بازی شما به مشکل خاصی یر نخوری ولی وقتی داخل بازی میری اونجا خودش رد نشون بده!!
در ضمن یکی دیگه از دلایل اصلی من در ناقص بودن بازی شما اینه که تا حالا ندیدم کسی(چه توی سایتهای ایرانی چه خارجی)مشکل شما رو داشته باشه!!
نقل قول:کسانی که واقعا دلشون میخواد با دسته بازی کنند ولی مشکل دوربین دارند فعلا(تا اونجا که من میدونم) راه پچ یا کرک خاصی براش نیومده ولی میتونند طبق این پست عمل کنند:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5472517&postcount=239
منم این پست رو خوندم و مشکلم حل شد ولی حالا یه مشکل دیگه دارم اونم اینه که شخصیتهایه اصلی بازی صدا ندارن حجم پوشه ی video 3.27gb هستشنقل قول:
من می خوام با گیم پد بازی کنم :((
خوب مگه پست بالا به دردتون نخورد؟!نقل قول: