شما تهران رو بچسب منتظر اصفهان و اینا نباشید :دی
Printable View
شما تهران رو بچسب منتظر اصفهان و اینا نباشید :دی
آقا چه بازار گرمی ای میکنی:31::31:!!!!نقل قول:
من دارم شنبه می رم بخرم
رجیستر خان از اون 3 تا یکیشو به من می دی:31:
جدی جدی می گم اگه به من ندی یکیشو دعا می کنم رو دست بمونه :21::27:
حداقل شما که مثلا همکاری یه صحبتی کن برای ما هم یکیشو بگیر دیگه اون موقع دعا می کنم ردشون کنی برن :10: :10:
مال مشتری هست ... سفارش دادند والا من بیارم کجا بزارم ؟ توی منزل ؟ :دی
نه من میام ازت می گیرم خب یه دونم واسه من بگیر فکر کن 4 تا گرفتی هان؟:40:نقل قول:
خوب ما هم مشتريم ديگه :31:نقل قول:
اصلا شما كل موجودي ايران رهجو را بخر و بين همين بچه هاي انجمن پخش كن اميدوارم به همه برسه :10:
آقا بیخیال این بحث بشید عجب غلطی کردم ها :دی
انشالله تعداد نگه داره برای یوزر
چه کارا این رجیسترخان کور می کنه که شفا نمی ده(ضرب المثله ها)نقل قول:
اي بابا من كه كاملا گيج شدم، من نمي دونم اين آدم هايي كه داخل شركت ايران رهجو به عنوان مسئول فروش به تلفن ها جواب ميدن نظر شخصي خودشون را ميگن يا از چيزي خبر دارن و چيزي را بيان ميكنن :41:
هفته گذشته دو مرتبه تماس داشتم باهاشون هر دو نفر ميگفتند كه هفته ديگه توزيع ميشه اما الان كه تماس گرفتم كلا از وجود اين لپ تاپ در داخل اظهار بي اطلاعي مي كردو ميگفت كه اصلا وارد نشده و اصلا كي به شما اين خبر را داده :2:
حالا واقعا اگه وارد شده و اين طور مشتري را براي يه كم سود بيشتر ميپيچونند خيلي آدم هاي ... هستند البته اين نظر شخصي منه و ممكن كس ديگه اي يه نظر متفاوتي داشته باشه :grrr:
من الان زنگ زدم چندتا نمايندگي نداشتن بعد زنگ زدم خود رهجو گفت ديگه اين مدلو وارد نميكنيم
كاملا درسته :41:نقل قول:
من هم با همچين پاسخ هاي نا اميد كننده اي روبه رو شدم :19:
درسته.من هم امروز زنگ زدم همينو گفتن.نقل قول:
دوستان يه جايي رو ميشناسم كه 46 داره ولي ميده 1.900 من تا 1.800 هم راضيش كردم اما بازم زياده.ترجيح ميدم همون 1225 با 1.600 بگيرم.
حالا اگه يه وقت كسي خواست بگه بهش آدرس بگم.
ادرس وشماره تلفونشو به من بده دمت گرم خودم باهاش کنار میام:27:نقل قول:
حالا شما ادرس يا شمارشو بدهنقل قول:
عجب حكايتي شده اين مدل:
وقتي بود كسي نمي خريد ميگفتن حتما عيبي رو داره كه ارزون ميدن وبعضي ها امروز فردا ميكردند (مثل خود من)؟!!!!!!!!!!!
و حالا كه هم نيست شده خداي لپ تاپ ها كسي بدون اون خوابش نمي بره ومي خواد فقط اون نو بخره!!!!!!!
من كه تا حالا يه 3-4 ماهي صبر كردن بازم صبر ميكنم شايد مدل هاي بهتر با قيمت خوب به بازار اومد؟
منم صبح ساعت 9 زنگ زدم ایران رهجو (تهران) بازم گفت نیست و معلوم نیست کی بیادنقل قول:
بعد ساعت 10 رفتم نمایندگی مشهد اونم گفت معلوم نیست کی بیاد
فقط گفت تا فردا پس فردا 45 برامون میاد
بعد برای فرق LCD این دو مدل گفت از لحاظ HD و کیفیت فرقی ندارن و تنها فرقشون در رزولیشن هست
حالا به نظرتون چی کار کنم دیگه خسته شدم از بس انتظار کشیدم
همین 45 و برم بگیرم؟ چون من فقط واسه ی فیلم و نت میخوام
فقط واسه ی این که Full HD نیست و بلو ری نداره و گرافیکش شک دارم و نگرفتم CPU هم که 2.5 و 3 مگ
موندم چی کار کنم
یه سوال داشتم
45 از نظر ظاهری هم مثل 46 هست؟
یا کلا سری FW همشون ظاهرشون یکیه؟
ای بابا!
عجب جریانی شده ها!
من کم کم دارم به این فکر میکنم بفروشمش!
اخه دارم میرم سربازی :20:
1600000 کسی میخواد؟!
فکر میکنم 1 ماه میشه خریدم!
چون استفاده شده است زیاد جالب نیست :31::31::31::31::31::31::31::31:نقل قول:
:27::27::27::27::27::27:
من خودم چون فیلم بینم اونم خیلی زیاد می دونم کیفیت ال سی دی چقدر مهمه تو فیلم دیدن اونم بلوری البته کیفیت صدا هم خیلی مهمه تو فیلم دیدن البته اگه دالبی باشه صدای فیلمی که داری می بینی در عمل باید کیفیت صدا رو تو لب تاپا برای فیلم دیدن فراموش کنی چون نمی تونن نیازتو براورده کنن در کل اگه فیلم باز هستی کیفیت مانیتور باید برات ملاک خیلی مهمی باشه که فول اچ دی خیلی خوبه البته لب تاپای led دارم خیلی خوبه به نظر من سراغ 45 نرو اگرم بیخیال 46 شدی برو حتما مک بوک بگیر این مدلش خیلی خوبه با توجه به نیازاتون که فرمودین MC118LL/A که یه مدل مک بوک پرو هستش و فیلم دیدن توش لذت واقعی داره فوق العادس این لب تاپای مک بوک ولی بلو ری ندارهنقل قول:
تا 10/5/91 گارانتی تعویض قطعات ایران رهجو داره:20:نقل قول:
:34:
شاید حرف رفیقها رو گوش ندادم نرفتم بعد عمرا بفروشم
:34:
چون خودم به این نتیجه رسیدم سربازی باید برم به هر حال میخوام این 2 سال رو صبر کنم تموم بشه یه مدل دیگه بگیرم:10:
من چون کاربره جدیدم اجازهی پست خصوصی ندارم:41::41:نقل قول:
این ایران رهجو همونیه که من دارم زنگ می زنم من 2 ماهه دارم زنگ می زنم بهم میگه نیومده؟:19::19:
منم عجله دارم اول مهر می خوامش باشه قبول چون منم عجله دارم نریم اونجا ضایع شیما
تو مطمئنی؟
مشکل اینه که من فقط گیر دادم به سونینقل قول:
به هر حال هرکس به برند خاصی تعصب داره
راستی یه سوال دیگه داشتم ممنون میشم جواب بدید
من وقتی این مدل اگه اومد یا 45 رو خریدم یه اسپیکر با ساب خوب هم میخوام بگیرم بعد به نوت بوک وصل کنم
مشکلی نداره؟
چون یکی میگفت این کار و نکن!!!! باید کارت صدا بگیری!!!!
حالا میخواستم بدونم خود نوت بوک جواب میده یا کارت صدا باید بگیرم ؟ کارت صدا اکسترنال هم هست؟
اصلا واسه چی خریدی که میدونستی میخوای بری سربازی :34:نقل قول:
همه چیز یهو شد!نقل قول:
من 24 سالمه!
تازه یادم امده باید برم سربازی فیلم یاد هندستون کرده!:31:
اگه میخوای 2.1 چنل بگیری نه موردی نیست ولی فکر نکنم 5.1 چنل رو ساپورت بکنه این کارت صدایی که روش هست!نقل قول:
بله هست!!!
انواع مختلف!
کارت صدا داریم که میتونی روی پورت pcmcia وصل کنی با پورت usb هم هست من پرسه جو کردم بچه ها گفتن usb رو بگیری بهتره یه مدل کریتیو داره حدود 90 تومنه:20:
این تاپیک که هنوز هست!!!
هنوز هم امید دارید که بیاد؟؟؟:41:
حالا که منقرض شده من میگم یه تاپیک برای علت انقراض و همچنین خصوصیت فسیلش بزنیم.
این همه صبر کردین یه دوماه دیگه هم صبر کنید حتما میاد!
اما این بار تو موزه فسیل شناسی.
مهرشاد جان نوت بوکتا نفروش و تقدیم کن به موزه بقیه هم ببینن:31:
اینم فکر خوبیه واقعا این مدل با این امکانات شاهکاره:20:نقل قول:
سلام دوستان
خود ایران رهجو امروز تماس گرفت و گفت که یکی برای شما ارسال شد ... فقط دو تای دیگر مشکلی پیش آمده که باید تا اواخر هفته صبر کنید ... خیلی هم عذر خواستند و گفتند برای جبران این موضوع همراه آنها دو کیف با لوگوی vaio برای شما همراه کالا ارسال می گردد !
شرکت به این می گن ...
مثل اینکه جدا این مدل ته کشیده و چند تا باقیمانده هاش رو هم برای رزروی ها گذاشنتد :دی
خدا بهتون صبر بده
دیدی نفرینای من گرفتش :21::21::27::27:نقل قول:
عمرا اون 2 تا به دستت برسه اون یکیم وسط راه یا در حین کار کردن می ترکه:27::27:
فقط ميتونم بگم كه شما خيلي خوبيد :25:نقل قول:
ازبین fw46 GJ/B و hp 1225 کدوم قشنگه؟ یا هر دو خوبن؟ (من از نزدیک ندیدمشون)
وزن fw46 GJ/B واسه جابه جا کردن یه خورده زیاد نیست؟
واقعا فکر کردید ایران رهجو موجودی نداره ؟ :27:نقل قول:
شما رو میخواد بزاره توی لیست واردات جدید با قیمت های جدید والا برای همکاران و خواص هست :5: :21:
نه همیچن فکری نکردم من خودم هفت خط روزگارم این کارا تو دنیای تجارت خیلی کارای ابتدایی به حساب می اد اخه من یه خورده بیزینس هم می کنم البته نه تو قطعات کامپیوتر بلکه تو کار مبل و معماری داخلی هستم بگذریمنقل قول:
من امروز زنگ زدم ایران رهجوی پاساژ ایران گفتش داریم 1.8 تومن من گفتم بیلاخ بابا
ایران رهجو هم با این کارا از اعتبار خودش کم می کنه یه مشت بچه خورده پا یه نمایندگی زدن 4 نفرم بهشون هی زنگ می زنن فکر می کنن خبریه اومدن مثلا بذارن تو انبار بعدش یهو بفروشن اخه هیچ شرکت کامپیوتری تو دنیا همچین کارایی که ایرانی ها می کنن رو می کنن همینه باعث عقب موندگی ایران میشه همینه شرکتای بزرگی مثل apple و یا hp به ایران یه نمایندگی درست حسابی نمی دن واقعا متاسفم برای عقب موندگی ایران بعدش گله نکنین ما چرا عقب افتاده هستیما:41::41:
نقل قول:
واردات جدید :18::18::18:!!!!
شما که گفتی ایران رهجو از چند نفر که وارد کننده هستند خرید میکنه و 2 نفر از همینا هم دوست شما
هستند:31:!!!!!
نه اتفاقا من ختم روزگارم ایران رهجو با این کاراش از اعتبار خودش داره کم می کنه من همین امروز زنگ زدم ایران رهجویی که تو پاساژ ایرانه بهم گفتش 1.8 منم گفتم بهش بیلاخ بابا
چهارتا جوون مبتدی نشست دور هم یه نمایندگی زدن فکر می کنن به اینکارا پول بیشتری در میارن اخه تو کجای دنیا نمایندگی های کامپیوتری این کارا رو می کنن بعدش نگین چرا شرکت های بزرگی مثل apple یا hp به ایران نمایندگی نمی ده ها از قدیم گفتمن خدا خرو شناخته که بهش شاخ نداده باور کنین اگر به این جماعت بی جنبه ایرانی نمایندگی بدن همشون ور می دارن مدل های پرفروش حالا از هر برند مثلا apple رو احتکار می کنن پدر ملتو در میارن از بس بی جنبن واقعا جای تاسف خوردن داره از سونی بعید بود یه همچین کاری به ایرانی جماعت نمایندگی بده بعدش نیایین بگین چرا ایران عقب موندسا بی جنبه بازی های ما باعث عقب موندگی ما میشه
نه اتفاقا من ختم روزگارم ایران رهجو با این کاراش از اعتبار خودش داره کم می کنه من همین امروز زنگ زدم ایران رهجویی که تو پاساژ ایرانه بهم گفتش 1.8 منم گفتم بهش بیلاخ بابانقل قول:
چهارتا جوون مبتدی نشست دور هم یه نمایندگی زدن فکر می کنن به اینکارا پول بیشتری در میارن اخه تو کجای دنیا نمایندگی های کامپیوتری این کارا رو می کنن بعدش نگین چرا شرکت های بزرگی مثل apple یا hp به ایران نمایندگی نمی ده ها از قدیم گفتمن خدا خرو شناخته که بهش شاخ نداده باور کنین اگر به این جماعت بی جنبه ایرانی نمایندگی بدن همشون ور می دارن مدل های پرفروش حالا از هر برند مثلا apple رو احتکار می کنن پدر ملتو در میارن از بس بی جنبن واقعا جای تاسف خوردن داره از سونی بعید بود یه همچین کاری به ایرانی جماعت نمایندگی بده بعدش نیایین بگین چرا ایران عقب موندسا بی جنبه بازی های ما باعث عقب موندگی ما میشه
نه اتفاقا من ختم روزگارم ایران رهجو با این کاراش از اعتبار خودش داره کم می کنه من همین امروز زنگ زدم ایران رهجویی که تو پاساژ ایرانه بهم گفتش 1.8 منم گفتم بهش بیلاخ بابانقل قول:
آخه بحث خريدار معمولي مثل ما ها كه نيست من تا حالا چند بار براي همين FW 46 به نمايندگي مربوطش سر زدم و مدير اون نمايندگي جلوي خودم با ايران رهجو تماس گرفته و گفته مثلا وصل كنيد آقاي فلاني :18:نقل قول:
بعد از كلي قربون صدقه هم رفتن در مورد اين مدل ازش سوال كرده كه كي مياد و اونم از دو ماه پيش تا حالا همش ميگه هفته ديگه و هفته ديگه هم نمياد :13:
پس وقتي كه دو همكار به هم حقيقت را نميگن به راحتي به مشتري هم ميتونن دروغ بگن مگه نه :34:
من تا حالا چندین و چند کلیپ از یوتیوب نگاه کردم برای سری FW خلاصه کم کم دارم به فکر این میوفتم
که کلا قید 46 و بزنم دیگه حالم داره بهم میخوره از بس انتظار کشیدم :2:
کاش حداقل ایران رهجو FW490 رو داشت
45 هم که اگه بدونم واقعا LCD اون فقط از لحاظ رزولیشن با 46 فرق داره که قید سی پی یو و گرافیک و بلوری
و...46 رو میزنم میرم همون 45 و میخرم
فقط شک دارم که طرف راست گفته باشه راجب LCD این دو مدل