سلام
تلوزیون های led سری 7 به هیچ عنوان نمیتونن فیلمهای سه بعدی رو پخش کنن؟
Printable View
سلام
تلوزیون های led سری 7 به هیچ عنوان نمیتونن فیلمهای سه بعدی رو پخش کنن؟
کسی خبر نداره سری c سامسونگ کی قراره توزیع بشه؟ دو ماه امروز و فردا میکنن!
---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
بانه کی داره شماره تلفن رو لطف کن!؟:11:نقل قول:
سری c همه مدل هاش اومده.دقیقآدرس نمایندگی یادم نیست ولی حدودا توی جمهوری یخورده قبل از علاالدین یه نمایندگی ال جی بزرگ نبش یه خیابون هست که ال ای دی سه بعدی هم آورده و تست هم می کنه،دقیقا کنار اون یه نمایندگی بزرگ سامسونگ که من اونجا همه مدل هارو دیدم.نقل قول:
آره 3D LG برای نمایش بود ولی همون نمایشگاه بزرگ سره نبش سامسونگ من رفتم تنها مدلهای C که داشت همونایی بود که قبلاً هم بود یعنی LEDهای C6200 و C6900 و LCDهای C5xx مدل دیگهای C نبود.نقل قول:
توی نمایندگی کناری ال جی باید میرفتی نه اون نمایندگی سامسونگ که سر نبش هستش.البته من یادم نیست چه مدل هایی داشت فقط یادمه فروشنده می گفت ما تمام مدل های 2010 سامسونگ رو داریم.(یوقت نری ببینی نداره بیای منو بزنی):31:نقل قول:
دوستان با این همه موضوع و نکات واقعا آدم سردرگم میشه چی بگیره و...
1-شما 1ال سی دی یا ال ای دی (یا پلاسما) تا سقف 1میلیون چی پیشنهاد میدین؟ و یکی هم تا سقف 500تومن
واسه ps3 میخوام.از 32 اینچم بالاتر نباشه.(حالا پلاسما بالاتر بود عیبی نداره)
مرسی
2-در ضمن این مانیتور ال سی دی ها جریانشون چیه؟مشخصاتی مشابه با پنل ال سی دی ها(تلویزیون ال سی دی) دارن ولی قیمتشون تقریبا نصف پنل ال سی دی ها(تلویزیون ال سی دی) است؟
جدیدا هم که رو مانیتور ها= تی وی-اچ دی ام آی و... است
من هر جا رفتم(البته به غیر از جایی که آدرس دادی)وc6900 c550 , 6200 داشتن از c650 , c630 خبری نبودنقل قول:
سلام به همه دوستان عزیز یک سوال خیلی مهم برای من پیش اومد من تصویر z1 رو با تمامی مدلهای سونی مقایسه کردم از پایین ترین تا بالا ترین مدل متاسفانه z1 خیلی ضعیف بود در تمامی موارد رنگ وضوح نمایش جزئیات تصویر خیلی تصویرش مات بود نسبت به سونی اصلا با X سونی که نمی شد مقایسه کرد مثلا مدل مثل EX500 رو هوا سر بود ! تو تمام شرایط مقایسه کردم کاملا تاریک کاملا روشن وقتی این تصویر رو دیدیم یکم ناراحت شدم چون برای یکی از بهترین دوستام هم پیشنهاد داده بودم ! باور می کنید مدل پایینی مثل BX400 هم کیفیت تصویرش از Z1 سر بود تا جای که به نمایندگی زنگ زدم اون هم نتونست راهنمایی کنه و من اصلا قانع نشدم ! واقعا تصویر ضعیفی داشت !
جفتشون از سورس یکسان استفاده کرده بودن؟
جفتشون یک فیلم رو نمایش میدادن؟
جفتشون توی یک شرایط از نظر تنظیمات بودن؟
سلام به دوستان
ميخوام lcd يا led بخرم 46 اينچ تا حد 3.5 ميليون
اما اصلا نميدونم چه مدل و برندي
ميشه راهنماييم كنييد؟
واقعا بي تجربم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميخوام بدونم600 EX ال اي دي هست يا ال سي دي ؟
Edge LED backlitنقل قول:
[HTML]http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langI d=-1&productId=8198552921666077673[/HTML]
سلام به دوستان
ميخوام lcd يا led بخرم 46 اينچ تا حد 3.5 ميليون
اما اصلا نميدونم چه مدل و برندي
ميشه راهنماييم كنييد؟
واقعا بي تجربم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از مدل هاي جديد سامسونگ (سري C) خبري ندارم، اما از مدلاي قبلي ال سي دي B690 و ال اي دي B7000 انتخاباي خوبي هستن. هر دوي اينا تقريبا در يه سطح هستن فقط B650 كيفيت تصويرش كمي بهتره و B7000 ديزانش.نقل قول:
پلاسما 50 اينچ V10 پاناسونيك هم به بودجه شما ميخوره (2.800) كه كيفيت تصوير به مراتب بهتر از دو مدلي كه گفتم داره.
نظرتون در مورد LED SHARP 40 چيه؟
آخه ميگن تنها LED FULL
ماديران گفته 46 اينچشم تا مرداد عرضه ميكنه
به نظرتون مي ارزه صبر كنم
يا برم سراغ سامسونگ يا سوني؟
آقا من می خوام تا 3 میلیون 500 هزار تومن هزینه کنم و خودم ال ای دی 46 اینج سری 9000 فیلیپس رو انتخاب کردم و ازش خوشم اومده و FULL LED هم هست با کنتراست 1.5000000و می خوام ببینم نظر شما چیه ؟:10:
البته خواهش می کنم فقط کسایی که ال ای دی های فیلیپس رو از نزدیک دیدن و اطلاعات دارن نظر بدن و از رو تعصب هم حرف نزنید و به تبلیغات بیش از حد برند های دیگه و جا افتادن اون ها تو کشور خودمون هم کاری ندارم و فقط یه تصویر خوب می خوام
و اگر تایید نمی کنیدش چی پیشنهاد می کنید:5:در ضمن تکنولوژی پخش نور از پشت تلویزیون روی دیوار بر اساس رنگ تصویر در حال پخش هم در تلویزیون های فیلیپس یکم برام جذابه(Ambilight)
اینم لینک این تلویزیون فیلیپس هست
در ضمنن من خودم عاشق سامسونگ بودم و حالا به خاطر تکنولوژی ضعیف ترش نسبت به رقبا کلا بی خیالش شدم و اصلا در موردش حرف نزنید و ال جی هم که اصلا اصلا اصلا در موردش حرف نزنید:19:کد:http://www.consumer.philips.com/c/televisions/9000-led-pro-series-46-inch-full-hd-1080p-digital-tv-46pfl9704h_12/prd/gb/
با تحقیقاتی که من کردم اصلا سراغ سامسونگ(من عاشق برند سامسونگم ولی میگم در مقایشه با سونی و شارپ سراغش نرو) نرو.همون مدل ال ای دی شارپ(LC-40LE700M) که انتخاب کردی عالیه.شک نکن(البته سایزش با خودت). دلیل اینکه تصاویر داخل مغازه های شارپ بی کیفیت هست به خاطر اینه که دارن فیلم با کیفیت HD بخش می کنن ولی سامسونگ و بقیه برند ها دارن فیلم bluray پخش می کنن .گول تصاویر فروشگاه ها رو نخور .من سامسونگ و شارپ رو از نزدیک مقایسه کردم و شارپ فوق العاده بود(فامیلامون هر دوتاشون رو دارن) و قبلا هم تو رنج 2 میلیون که تحقیق کردم آخرش رسیدم به همین شارپ. اگر هم پول داری برو سراغ سونی !!!نقل قول:
, برای خرید سینمای خانگی هم در درجه اول پایونییر بعد فیلیپس و بعد سونی (چند مدل از این 3 برند رو مقایشه کردم)
البته اینا نطر منه
دوستان لطفا نظرات شخصیتون رو به نوعی عنوان کنید که تاپیک محل بحثهای بیهوده نشه.
دوست عزيز شما كه خوب به حد كافي سرچ زديد صرف اينكه فول ال اي دي هست دليل بر برتري نسبت به برند يا مدلي نميشهنقل قول:
دقت كنيد ورويو هاي مختلف رو ببينيد نظرتون رو به صداي بدون بيس و ريز وگاهي ازار دهنده و همچنين رنگهاي ملايم و نه عميق جلب خواهد شد
هر چند مارك خوبيه ومخصوصا قيمت مناسبي داره
در مورد بقيه برندها هم بي انصاف نباشيد همونطور كه خودتون ميكيد اگه از برندي خوشمون نمياد يا تبليغ ميشه يا نميشه دليل بر بدي اون محصول نيست
هم ال جي هم سوني هم سمسانگ هم فيليپس هم پاناسونيك وووو هر كدوم مدلهايي با توجه به نياز وخواست مشتري در همه رده ها دارند
مهم پسند و كاربري خريداره خيليها پلاسماي پاناسونيك رو ميپرستند در حاليكه من اصلا خوشم نمياد اين دليل نميشه پلاسماهاي پاناسونيك بخاطر سيق و نظر من بد باشند بلكه شاهكارهايي هستند در نوع خودشون
بي تعصب باشيم بهتره :46::10:
alucard عزیز منظورت من بودم؟نقل قول:
من بیشتر قصدم این بود که ایشون بهترین رو انتخاب کنن و تجربم رو گفتم ، دیگه انتخاب آخر به عهده خودشونه:26:
ولی اگر میشه در مورد این ال ای دی سری 9000 فیلیپس هم که بالا توضیح دادم نظرت رو بگو
http://www.consumer.philips.com/c/televisions/9000-led-pro-series-46-inch-full-hd-1080p-digital-tv-46pfl9704h_12/prd/gb/
بگیرم یا نه؟
منم منظورم این نبود که سامسونگ به درد نمی خوره در مقایسه با این مدل فیلیپس و شارپ گفتم:46:.در ضمن من خودم عاشق سامسونگ هستم ولی خوب بعضی مواقع باید واقعیت رو پذیرفت.:14:نقل قول:
من می خواستم نطر دوستان رو کلا راجع به LED سری 9000 PHILIPS بدونم.چون می خوام بخرمش ؟
و هدفم فهمیدن نظر دیگران راجع به این مدل بود و بحث خوندم ریوییو هم که جای خودش رو داره
هدفم هم از خرید تقریبا داشتن یک تلویزیون همه فن حریف هست(البته دوباره تکرار می کنم تقریبا همه فن حریف)
منظورم کلی بود دوست عزیز متاسفانه تو این تاپیک بعضی از دوستان هستند که به جای ابراز کردن نظراتشون سعی در القاء نظراتشون به هر شکل ممکن رو دارن...
راجب این پنل نمیتونم الان نظر قطعی بدم ولی این پنل تو لیست ریویوهای چند وبسایت مطرح که کارشون تست HDTV ـها هست قرار داره بلافاصله بعد از منتشر شدن ریویوهای این پنل راجبش صحبت میکنیم...
دوست عزيز مدلهايي كه انتخاب كردين چه جوري بگم خيلي رو كاغذ قشنگه اطلاعاتشون ايا واقعا كنار برندهاي ديگه هم سطح خودش مقايسه كردين؟
من نظر خوبي روي اين مدل ندارم به چند دليل
اگه رويو ها رو ببنيد در مورد صداي ضعيف وريزش خيلي شاكي بودند
در مورد رنگهاي ملايم و نه عميق
در مورد پايه و استند فيكس
در مورد باريك نبودن با توجه به فول ال اي دي بودن و ضخيم بودن پنل
پخش نكردن فيلم از USB
MILD BLACKCRUSH كه فكر ميكنم بر ميگرده به رنگ مشكيش در عين حالي كه عميق هست
و
و
اينها رو كامل بررسي كردين؟
يك سوال شخصي براي خودم پيش اومده ممنون ميشم جواب بدين
ممنون
يك سوال ديگه چرا يك فول ال اي دي اون هم به قولي ژاپني اينقدر قيمتش پايين هست؟
نقل قول:
اینکه فیلم از usb پخش میکنه یا اینکه خیلی باریکه یا خیلی ضخیم و ... خیلی هاش به سلیقه و موارد استفاده شخص بر می گرده:34:
تازه مشکل usb رو هم میشه با یه سینما خانگی حل کرد و من خودم همیشه صدا رو از سینما خانگی می گیرم:46:
ولی تصاویری که من از نزدیک در مقایسه با سامسونگ دیدم به نظر من جذاب تر و بهتر بودن مخصوصا در عمق رنگ مشکی(دیگه اینا نظر شخصیه منه).فکر کنم اگر خودت هم از نزدیک ببینی متوجه فرقشون میشی:10:
در مورد قیمت هم والا من صاحب شرکت نیستم ولی یکی از دلایلش اینه که این ال ای دی تو ایران مونتاژ میشه و هزینه گمرکی خیلی کمتر میشه و البته به نظر من در لوازم الکترونیکی گرون بودن همیشه نشونه خوب بودن نیست:5:
ولی کلا انتخاب آخر با خودشونه. و می تونن هر مارکی که بخوان انتخاب کنن :20:
در ضمن من گفتم اگر پول دارن برن سراغ سونی و فیلیپس رو هم فعلا بهشون پیشنهاد نمی کنم چون تا خودم امتحانش نکنم الکی به کسی پیشنهاد نمی دم
راجع به اون ال ای دی فیلیپس سری 9000 که می خوام بخرم نظری نداری؟
اخه ميدوني همين USB مثلا 130 تومان به اندازه يك WD ارزش داره كه خودش قيمتي هستاينطور نيست؟
در مورد ضخيم بودن من هم موافقم اصلا مشكلي نيست من نظر عده اي رو منعكس كردم
به نظر من وقتي ميشينيم جلو تلويزيون ضخيم بودن يا نازك بودنش اصلا مطرح نيست چون فيس جلو ديده ميشه
اخه من هم ديدم از نزديك بعد اينكه دوستاني در موردش صحبت كردند
چون FULL LED هست لاجرم بايد مشكي بهتري داشته باشه ولي در موردش همون جمله اي كه گفتم رو نقل كردند كه دقيقا
متوجه منظورشون نشدم MILD BLACK CRUSHED
در مورد رنگها هم ازش راضي نيستند اين نظر اونهايي كه خريدنش به نقل از CNET ASIA در مورد 700 و 900
[HTML]http://asia.cnet.com/reviews/home_av/tvs/0,39037585,45059180p,00.htm[/HTML]
The bad: Mild black crush; occasional motion judder; skewed colors; lean bass; fixed tabletop stand.
نظرات زيرش رو هم بخونيد
---------- Post added at 01:22 AM ---------- Previous post was at 01:21 AM ----------
در مورد قيمتش هم تازه توجيه شدم با توجه به اينكه مونتاژ داخل قيمتش اينطوره برام عجيب بود اخه ممنون
---------- Post added at 01:22 AM ---------- Previous post was at 01:22 AM ----------
در مورد قيمتش هم تازه توجيه شدم با توجه به اينكه مونتاژ داخل قيمتش اينطوره برام عجيب بود اخه ممنون
در مورد سوني تا سقف 3.5 ميليون كدوم مدل بهتره 46 اينچ
led يا lcd
كدوم مدل
اليته واسه من كيفيت تصوير و صدا و دوام از همه چيز مهمتره.
به نظرم اگه با قيمت مشكل نداريم x450نقل قول:
من خيلي از نظراتو خوندم
اما هنوز نميدونم lcd بهتره يا led يا اصلا plasma
خودم فكر ميكنك چون led تكنولوژي جديدتري پس بايد بهتر باشه
نظر اساتيد اهل فن چيه؟l
سلام
منم تا 2700 می تونم برای TV هزینه کنم...خیلی از دوستان هم نظراتشونو گفتن اما واقعا نمی دونم بهترین انتخاب چی می تونه باشه؟
تو این قیمت led edge بگیرم بهتره یا یه LCD خوب؟ انتخاب من sl90 شده...چون هم زیباست هم امکاناتش کامله .فقط می مونه کیفیت تصویر که در واقع مهمش همینه ! که همین باعث شده به شک بیفتم...
آیا فاصله SL900 از زمین تا آسمونه در رقابت با مثلا V10 پاناسونیک یا 40LE شارپ؟
کسی می تونه منو راهنمایی کنه که با این پولی که من می خوام هزینه کنم بهترین TV در ریویوها چیه؟t_tanhayam عزیز ظاهرا شما زیاد ریویو می خونید...راهنمایی میکنید؟
ممنونم
موفق باشید
من از بانه EX600 سوني LED گرفتم 1.650.000 تومن 40"
حدود 4-5 روز پيش
ببينيد همه چيز به سليقه شما بستگي داره
هر كدومشون مزايا ومعايبي دارند مثلا:
در پلاسما ها رنگها طبيعي حركات روون و همچنين مصرف بالاي برق مات يا تيزه بودن تصوير تا حدودي رفلكس صفحه
در ال سي دي ها برايتنس بالاست وتصاوير جذاب ديده ميشن در عين حال كه نميتونيم اون مشكي عميق در پلاسما يا ال اي دي ها رو با توجه به ساختار ال سي دي داشته باشيم
ال اي دي ها ديزاي واسليم شدن و مصرف كمتر برق ولي مات شدن تصوير نسبت به ال سي دي ها زاويه ديد يكم كمتر نصبت به ال سي دي ها صداي ضعيفتر با توجه به اسليم شدن
ميبينيد هر كدوم مشكلاتي دارند در مورد جديد بودن تكنولوژي اين به اين معنا نيست كه چون جديده يعني بهتر همونطور كه ما در پلاسما ها neo pdp رو داريم وهمينطور در مورد ال سي دي ها روز به روز دارن بهتر وپخته تر ميشن
در اين مورد به نظر من ال اي دي ها هنوز نو پا هستند واتفاقا معايب بيشتري دارند
(نظرات شخصي من بود توهين به نظر يا علاقه كسي نباشه )
نقل قول:
سلام دوست عزيز لطف داريد
اگه منظورتون sl90QD هست يكي از بهترين هاست توي رويو هايي كه ديدم ازش
ولي خوب مشكلات اغلب ال اي دي ها رو داره در مورد صداش كه زير هست ونا خوشايند تا حدودي بخاطر نداشتن بيس
در مورد صفحش هم تا حدودي بازتاب و رفلكس داره گويا و در مورد مشكيش هم گفته شده تيرست يكمقدار مات
در مورد زاويه ديدش هم عده اي شاكي بودند
در مورد usbهم خوب فرمتهايي كه ديگه فراگير شده مثل mkv رو نميتونه بخونه وتو كار divx بيشتر
در عين حال نمره بسيار خوبي كسب كرده لا اقل در cnet asia
[HTML]http://asia.cnet.com/reviews/home_av/tvs/0,39037585,45070770p,00.htm[/HTML]
در مورد ال اي دي حاشيه اي بودن يا پلاسما بودن اينطور فكر نكنيد همونطور كه گفتم مزايا ومعايبي وجود داره توي همشون شما ببينيد تصوير كدوم رو با توجه به نياز خودتون ميپسنديد نه نياز كسه ديگه
[QUOTE=t_tanhayam;5015342] در مورد صداش كه زير هست ونا خوشايند تا حدودي بخاطر نداشتن بيس
در مورد صفحش هم تا حدودي بازتاب و رفلكس داره گويا و در مورد مشكيش هم گفته شده تيرست يكمقدار مات
در مورد زاويه ديدش هم عده اي شاكي بودند
در مورد usbهم خوب فرمتهايي كه ديگه فراگير شده مثل mkv رو نميتونه بخونه وتو كار divx بيشتر
/QUOTE]
سلام.ممنونم از توجهتون...
این قسمت رو متوجه نمیشم: مشکیش تیرست و یه مقدار مات ...؟
تیرست یعنی به مشکی کامل تمایل داره و مثل بعضی TV ها به آبی نمی زنه ؟ یا نه چیز دیگه ای هستش؟ مات هست یعنی چی؟
آیا اینا در کیفیت خیلی مهم هستن و اینا ضعفه؟
فرمودین نمره عالی تو cnet گرفته...می تونم بپرسم که نمره عالی از چه نمره ای شروع میشه؟
ممنونم
موفق باشید
ممنونم دوست عزیز...از خریدتون راضی هستید؟نقل قول:
فول ای ای دیه یا ادج؟
مشخصاتش رو میشه بگید؟کنتراست و برایتنس و موشن فلو؟ و...؟
فرقشون با EX500 , EX700 چی هست؟
ممنونم
---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 05:02 PM ----------
دوست عزیزt_tanhayam جان این مدلی که در cnet دیدید مدلی که من منظورم بود نیستش ظاهرا///همین الان از روی عکسش متوجه شدم:
sl900 اینه:
کد:http://www.goldiran.ir/Mod_Core/Pages/ProductSpecification.aspx?id=2cd0ccbc-750e-41c5-8856-7c5204745f6e&catid=404
البته همه LED ها باریک نیست مثل تلویزیون های full led و صدای همشون هم ضعیف نیست tanhayam عزیزمنقل قول:
راستی در مورد قیمت شارپ هم که گفتی چرا انقدر نسبت به ژاپنی بودنش پایینه یه مثال می زنم
شرکت پوما و آدیداس دو تا شرکت آلمانی هستن.تی شرت های نخی پوما حدودا 100-120 دلار هستن در حالی که واسه آدیداس حدودا 60 دلاره.آیا درسته بگیم چون پوما گرون تره پس نسبت به آدیداس برتر و بهتره و آدیداس محصولاتش به پای پوما نمی رسه؟ قطعا فکر می کنم جواب خیر هست
( تازه ادیداس از پوما بهتر هم هست اونو میشه با یه نگاه دنیای ورزشی فهمید !!! :31:البته این دیگه به سلیقه بر می گرده ها)
البته در مورد cnet هم بگم که چون تو سایتش از سامسونگ هم تبلیغ زیاد داره میشه بهش یکم هم ایراد گرفت و ممکنه یه کم در مورد سامسونگ اغراق کنه .البته این نظر شخصی منه .آخه پول همه کار می کنه !!!! :41::18:
سلام اقا احسان عرضم به حضورتون كه يكسان اين دو مدل مشخصاتش تقريبا همينطور رويو هاش
در مورد مشكي حرف از ملايم بودنش زدن حالا من خودم هم متوجه نشدم دقيقا منظورشون چيه
در مورد رنگ مشكي خوب يكي از شاخصه هاي مهم در تلويزيون ها ست اصلا اين قدر كه مانور داده ميشه روي كنتراست و اعداد بالا دقيقا يهني همين تمايز رنگ سياه وسفيد
در مدل sl900 وsl 700 هم همون مشكلات كه عنوان شد وجود داره و نمره 7.5 رو گرفتند فكر ميكنم كه تقريبا خوب ميشه نه عالي
نمره عالي يا excellent از 8 به بالا داده ميشه
---------- Post added at 06:26 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------
صد در صد همينطوره منظورم مشخصات عمومي بود متشكر :10:نقل قول:
در مورد قيمت ها من اصلا منظور خاصي نداشتم فقط سوالي بود شخصي براي خودم دوست داشتم بدونم همين
اگه جسارتي شده بنده عذر ميخوام كوچيكتون ابي هستم :46:
نه داداشه گلم . من منظورم اصلا بی ادبی و از این حرفا نبود. شما خیلیم گلی:11::10:این شرکت ها هم واسه من یا شما نیستن که بخواد بهمون بر بخوره یا نخوره و من هم فروشنده نیستم :31::11:نقل قول:
من منظورم این بود که همیشه نمیشه از روی ملیت یه شرکت محصولاتش رو قیمت گذاری کرد. البته طبق آمار شرکت مادیران شارپ کلا تو زاپن پرفروش ترینه دیگه راست و دروغش با اونااااااااا:46:
در مورد cnet هم بگم که من خیلی قبولش داشتم ولی به اون دلیلی که گفتم یکم در موردش مشکوک شدم مخصوصا اینکه خیلی اوقات سامسونگ نمره های بیشتری نسبت به سونی و پاناسونیک میگیره :18::19:
البته این مورد تبلیغات و اغراق رو اول یکی از دوستام بهم گفت و من هم قبول نکردم ولی بعدا که دقت کردم دیدم همچنین بی راهم نمیگه:14:
نقل قول:
در مورد اينكه ايا اعتبار اين سايت ها زير سوال هست يا نه خوب بحث هاي زيادي ميشه كرد
من هم ت حدودي با شما موافقم هر چند بيشتر به رويو و نظر مصرف كنندگان اهميت ميدم تا چيز ديگه
در چند مورد خاص من هم نظرات خوبي نديدم .البته به نظر خودم خلاف واقع بود مثلا در بحث pmp ها
در مورد ژاپني بودن (مخصوصا) و بحث قيمت ها من نظر( شخصي) خودم اينه كه محصولات ژاپني با توجه به سابقه خوب ودرخشان و تكنولوژي بالاي اين كشور در ساخت قطعات الكترونيكي (مخصوصا )واقعا جاي تاملي داره
هر چند باز هم همين نتيجه رو ميگيرم لاجرم چون ژاپني هست علت بهتر بودنش نيست
نقل قول:
اگه به این صفحه بری اطلاعات جامع و کاملی میگیری
کد:http://www.sonystyle.ca/commerce/servlet/ProductDetailDisplay?langId=-1&krypto=M6WXITRv8gmoESjQDM2KX4AHUW%2BxrJxG0UrJnImPO%2BwN2j8zZ1CsCLxmY8Pk%2Bbda6xMcbNaQmPAK%0ADwjGbelN30ad6L0QAGdbBHvXj7WXaUh9YxkRlIYUntfCJbIYEKcmxhZ4bvOePeVQboTeGsIl7hLK%0AEzt4LnpTP6VdIrS%2BnwHFV7fGJaLmS7ta%2BVL1%2FoO2RLzVpbQ2NvnxvxbFjH0LaWrWFbOQIjM7U7tl%0AEBSkxVF6DbzRjA326stcAwn3aXRsqna3irWe%2FAgx0SqhgFgHx3aObs6jlnrzyep68YskBqC%2FQjYw%0Avp8YhQK1zHZzPPY%2FtHeKwmGSpNffS9Eq65TC%2BZ5LG0TxKd1Kgqwk0RR1YBPz963vOAPDRP%2Fmyouu%0Ao%2Fsbp%2BMZQLvIOvpxjZ0VaVqA0sFuwfGg%2FP2%2F%2FvCDrjJikU06qw%2BVfHFypYb3M8nkvWTZK09edkgA%0AuUyory8Bi%2B3i63yscIDevRf2GQoCLzNLTQ6D82zeQ0URj4U8Np1rfJdVeWzzJq7kfjQfQkbA7M7T%0AqeNLV7X3PC7BZRfpiiVHoC3tgppqbxvzQyrB%2FXbWrHsO7RDpgsUN4de1TkI8c53KwABOUglo97RN%0AakHmg%2Fnda%2B%2BEgLuxMwEfHNw4EoWRQbtCB99c9nxLTOUtgWLbjCEmaTSd1IpQ3yKauWDlxV7zgDc%3D
در کل چون تجربه ال سی دی و یا ال ای دی رو نداشتم ، نمیتونم با اونها مقایسه کنم
اما نسبت به تلویزیون های معمولی ، احساس میکنم رنگ تصاویر خیلی طبیعی به نظر نمی رسه
شاید به دلیل این باشه که هنوز تنظیمات رنگ رو درست انجام ندادم .
یه مقدار زیادی روشنه انگار ،
شاید امتحان کرده باشید ، توی بعضی از فیلم ها که قسمتی از فیلم ، شب هست ، تصویر واضحی نداریم و تقریبا" همه جا تاریکه ،توی kmplayer یه قسمت هست ، h/w control ، رنگ رو روشن تر میکنیم و اونوقت فیلم های تاریک رو واضح تر میبینم ، ولی وقتی روز میشه ، نمیتونیم تصاویر رو خیلی واضح ببینیم
من هم الان توی این مدل ، تقریبا" یه همچین رنگی رو دارم ، یه خورده توی منو ها ور رفتم ، یه کم بهتر شد ، اما اونی که باید می شد نشد هنوز .
یه نکته دیگه ، تلویزیونی که گرفتم 40 هست ، و فکر می کنم که بایستی 46 میگرفتم ، توی فضای خونمون ، کوچیک به نظر میاد
در کل ، تلویزیون زیبا و قشنگیه ،
ایام امتحاناته و من هنوز خیلی وقت نکردم به طور کامل با منوهاش ور برم و ته و توش رو در بیارم