سلام دوستان.به همتون بابت رتبه های خوبتون تبریک میگم.منم 150 منطقه 1 شدم تو رشته تجربی.به نظر شما میتونم پزشکی تهران قبول بشم؟
Printable View
سلام دوستان.به همتون بابت رتبه های خوبتون تبریک میگم.منم 150 منطقه 1 شدم تو رشته تجربی.به نظر شما میتونم پزشکی تهران قبول بشم؟
بله من ادبیاتم رو 10 % و زبانم رو 8 % کم زدن به جاش عربی مو 4 % و فیزیک رو 2 % اضافه زدن :31:نقل قول:
دوست عزیز احتمال داره مکانیک شریف قبول بشید اما برق احتمالش کمه. ولی پارسال که چند تا بالای 3000 از منطقه 1 هم قبولی داشت ولی آخرین رتبه منطقه 2، با 32 کشوری برق شریف قبول نشد! به نظرم برق تهران رو برید به نفعتونه.نقل قول:
مال منم فقط عربی و زمین همونی بود که حساب کرده بودم.مثلا فیزیک تا 20% اختلاف داشت.نقل قول:
ارمان جان ميگم ايا ميدوني با 16000 منطقه 2:13::41:! ميشه چيزي تو اروميه قبول شد؟نقل قول:
درجه يك و دو رو ولش كن مثلا رشته هايي مثل مهندسي معدن و اين جور چيزا منظورمه...
24 منطقه 2 63 کشوری (ریاضی)
برق شریف واسم افتاد رو مرز:19::19::19::19:
دوست عزیز تبریک میگم به خاطر رتبه عالیت. از نظر من پزشکی بهشتی و ایران 100 درصد قبولی . ولی تهرانو مطمئن نیستم ولی احتمال قبولیت هستنقل قول:
:41: یاد روزهای پشت کنکوری
روزهای بدی بود :41:
ایشالله همه ی پشت کنکوریا قبول بشن
سلام.
یه لطفی میکنید یکی که این کارس ، یه توضیحی درباره ی جداول این کارنامه بده؟ من هیچی نمیفهمم ازش!
یه سورپرایز هم واستون دارم بر اساس پیش بینی هام مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی قسمت های دیگه هم داشته که نگفتن
دفترچه دوم کنکور 87 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تونستید اون 80 درصدو تو دفترچه امسال پیدا کنید(فقط 75 درصد رزمنده مونده)
ضمنا یه سری از ظرفیت ها هم تغییر کرده تو شریف کم شده و به امیر کبیر اضافه شده
سلام دوستان؛رتبه ی من اصلا خوب نشد.البته من از همون اول دلمو خوش کرده بودم به اینکه IT تهران جنوب قبول شم و ایشالله که همینطوری هم بشه:20:
زبان و ادبیات فارسی: 46.7
عربی:24
معارف:24
زبان:77.4
ریاضیات:20.7
فیزیک:22
شیمی:22
رتبه کل در منطقه ی یک:14807
بچه ها من درصد ریاضی و فیزیکم ، کمتر شده ، چیکار باید بکنم ؟ 12 % فیزیک کم شده و 10 % ریاضیم !
ببخشید دوستان کسی میدونه که با نام و نام خانوادگی میشه کارنامه ی کسی رو دید یا نه ؟
2 سال پیش میشد ولی الان نمیشه دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میگم از طریق اینترنت نمیشه نتایج رو سرچ کنیم
اگه واقعا اشتباهی رخ داده باشه ؛ تجربه ثابت کرده که هیچ کاری نمیتونی بکنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برای من هم شیمی رو 5% کمتر نوشته ... !!
ادبيات و زبان فارسي :12/5
زبان عربي : 10/0
معارف : 81/4
زبان خارجي : 68/0
رياضي : 44/8
فيزيك : 66/7
شيمي : 43/9
منطقه 1 : 3780
زیر گروه 1 : 3328
کشوری : 8633
بچه ها من اگر با اين درصد هام سهميم منطقه 2 بود ، رتبم چه تغيري ميكرد ؟
منم یادمه که میشد گفتم شاید بشه جدیدا .نقل قول:
حالا اگه کسی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه . :11:
اینایی که من میگم قبولی های سال 86 با رتبه ی شما و منطقه 2 هستن :نقل قول:
مهندسی عمران - عمران صنعتی شریف-روزانه
مهندسی کامپیوتر -نرم افزار صنعتی امیر کبیر-روزانه
علوم ریاضی صنعتی شریف-روزانه
مهندسی مواد صنعتی شریف-روزانه
مهندسی عمران - نقشه برداری صنعتی خواجه نصیر-روزانه
مهندسی علمی کاربردی برق-شبکه های انتقال و توزیع صنعت آب و برق شهید عباسپور تهران-روزانه
مهندسی هوا فضا صنعتی شریف-روزانه
مهندسی هوا فضا صنعتی خواجه نصیر-روزانه
مهندسی شیمی صنعتی شریف-روزانه
مهندسی برق - الکترونیک - قدرت - کنترل - مخابرات صنعتی خواجه نصیر-روزانه
مهندسی معماری شهید بهشتی-روزانه
مهندسی مکانیک - طراحی جامدات-حرارت و سیالات صنعتی خواجه نصیر-روزانه
مهندسی ماشینهای ریلی علم و صنعت-روزانه
نه :21: راحتترینش همون شماره داوطلبی و شماره شناسنامست..:13:نقل قول:
کسایی که امسال مجاز شدن(روزانه و...) میتونن سال بعد کنکور بدن؟؟
آره به شرطی که یا انتخاب رشته نکنی یا اگه میکنی روزانه قبول نشی چون اگه روزانه قبول شی و نری سال بعد نمیتونی کنکور بدی.نقل قول:
بلهنقل قول:
من با اينكه 3 ساعت بعد از ازمون چك كردم و كاملا هم مطمئن بودم:41:
ادبياتم 20% كم شد!!!!!!!!!!!!!!!!
ديني 11% كمتر شد
زبان 5% كم شد
فيزيك 6% كم شد
رياضيم 5% زياد شد
خودم هم نميدونم چه طوري اين طوري شد:41::41::41::41::41:
سلام به همه این اولین پستم هستش
از دوستان می خوام هر کی میتونه منو تو انتخاب رشته کمک کنه
این کارنامه درخشان منه
فارسی 50.7
عربی
سال قبل با رتبه ی 2500 منطقه2 بهشتی و با3200 منطقه2 تهران قبول شدن.نقل قول:
سلام به همه این اولین پستم هستش
از دوستان می خوام هر کی می تونه منو در انخاب رشته کمک کنه
ادبیات 50.7
عربی 80
معارف 73.4
زبان 61.4
ریاضی 32.2
فیزیک 62.9
شیمی 40
در منطقه 1 هستم و رتبه کل در سهمیه 5031
رتبه کشوری 10098
من هم بايد اعتراض بدم تا پاسخنانم دوباره تصحيح بشه . مطمعن بودم توي دروس تخصصي كمتر از 80 ندارم ( بجز شيمي كه اون هم مطمعنم بالاي 70 بود) . من همه 2سال زحمتم رو واسه دروس تخصصي گذاشتم . حتي وقتي مسافرت ميرفتم با خودم كتاب تست گاج ميبردم .
اصلا باورمنميشه كه نتونستم رياضي رو 50 بزنم .
اگه اعتراض بدم ميتونم كپي پاسخنانمم رو بگيرم ؟
همینجوریشم از یکشنبه پاسخنامه ات رو سایته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منم ادبيات و معارفم 8 درصد كم شد! ولي حوصله شكايت ندارمنقل قول:
خوب این بستگی داره چجوری چک کنینقل قول:
اگه پاسخنامه و سولا رو کنار هم بزاری قاطی میکنی فکر میکنی که شما هم اون جواب درسته رو زدی
ولی اگه اول جدا تو یه ورق جوابایی رو که زدیدو بنویسید بعد با پاسخنامه چک کنید اونجوری درست تر در میاد
من خودم به شخصه 16% ادبیات و 11% شیمیم زیاد شد:31: بقیش هم همونایی بود که حساب کرده بودم
سلام من رتبه منطقه 2 ،504شده کجا ها احتمال داره قبول شم؟نقل قول:
با 187 تجربی منطقه 1 دارو تهران یا بهشتی میشه اورد؟
شریف فقط برقنقل قول:
دوست عزیز احتمال داره مکانیک شریف قبول بشید اما برق احتمالش کمه. ولی پارسال که چند تا بالای 3000 از منطقه 1 هم قبولی داشت ولی آخرین رتبه منطقه 2، با 32 کشوری برق شریف قبول نشد! به نظرم برق تهران رو برید به نفعتونه.
قطب مکانیک ایران دانشگاه امیرکبیره
یکی از هم مدرسه ای های من 4 سال پیش مکانیک شریف بارتبه ی زیر 500 قبول شد
بعد از اخارج از داشگاه (فکر کنم 3 ترم مشروط شد) الان داره تو مغازه ی باباش سبزی میفروشه
بستگی داره به این که شما خودت تهران باشی یا نباشی.اگه تهران بودی پزشکی این دو تا را هم قبول میشدی ولی چون مشهدی پزشکی و دندون 80% ولی دارو 100% قبولی.نقل قول:
بله شبانه ی معدن رو ما داریم اینجا و همچنین شبانه ی IT. البته با 15000 منطقه دو. اصلاً نا امید نباش. تو دانشگاه مانقل قول:
نوسان رتبه زیاده. با 600 هم داریم همون مکانیکی رو می خونه که من.
نگران نباش. با یه انتخاب رشته خوب احتمال زیاد قبول می شی. ظرفیت ها خیلی زیاد شده.
ولی در کل بچه ها به همتون تبریک می گم واقعاً رتبه های خیلی خوبی اینجا هستن. امیدوارم
موفق باشین و در رشته ی مورد علاقتون قبول بشید. از این افتخارا به ما که دست نداد، حداقل
شما جای ماها رو تو دانشگاه های خوب خوب خالی کنید!
آقا با رتبه 3955 میشه تو تهران چیزی قبول شد بجز علوم پایه ؟
بومی و این کوفتو زهر مارارو هم هستم
منطقه 1
میگم با 9500 منطقه دو میشه مهندسی جایی آورد ؟( مکانیک - برق -عمران- شیمی- صنایع)
با 660 منطقه 2 میتونم عمران شریف برم؟ آی تی شریف چطور ؟ مکانیک امیر کبیر که میدونم نمیشه... بومی هم هستم واسه تهران