آره دیدم
خیلی خوشگل بودی ولی حالا چی ؟؟؟
شرمنده که عکسهام پاره پوره بیدن در ضمن قبلا گذاشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
آره دیدم
خیلی خوشگل بودی ولی حالا چی ؟؟؟
شرمنده که عکسهام پاره پوره بیدن در ضمن قبلا گذاشتم
ایول ایول
داش سعیدو ایول
کسایی که فتوشاپ بلدن
میتونن یه سیبیل مشتی بزارن روی این عکس؟! :دی
هااااا؟؟نقل قول:
الآنم خوشگلم
مگه خودت همیشه نمی گی؟؟؟ (رجوع شود به پست 17) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخی تو هم ناز بودی
به نظرم تو عکس اولیت که بزرگتری خوشگلتری
لازم شد یه تاپیک دیگه در این راستا بزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ااااااااااااا...! چقدر دربو داغونيد! (بوديد)! حيف كه اسكنر ندارم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چقدر بامزه بودي! ايول!
به دلیل اینکه فردا پی ام هام پر میشه حالشو ندارم پاکشون کنم عکس نمی ذارم ! شرمنده :d
کلنگ جان میگم بچگیت انقدر داش مشتی بودی الان چجوری هستی؟:دی
وای گریتن الان عکستو دیدم
چقدر بامزه بودی
ولی از اون تخسا بودی....اره؟؟
شیطون نبودم؟!:31:نقل قول:
بقیه عکس هام +18 هست
وگرنه میزاشتم و نشونت میدادم شیطون یعنی چی!
نه بابانقل قول:
الان یه در به داغونیم که نگو:27:
صبر کنید من عکسمو بزارم حال کنید.
نقل قول:
چه خود شیفته!!!!:13:
اینم جناب بردیا خان در حدود7 سال پیش
تحلیلی از آیسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بر عکسها:
سپیده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معلومه از اون دخترای شیطون و وروجک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بودی از اونایی که یه دنیا از دستشون عاصی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستن
بی بی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بی بی معلومه از اونایی بوده که همه دوسش داشتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و هیچکسو اذیت نمیکرده راستی بی بی اونموقع هم لیست داشتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :دی
داش کلنگ: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون بچیگیات بد عشقه جفاتیجات بودی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه شلوار کردی یه نگاه جاهلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط یه قلیونش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمه بذاری تنگش :دی
گریت وان: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس مظلوم مینماید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برادر ولی میشود آثار الیاس بودن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو از آن چشمان خواند
بردیا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینقدر نروتو فکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا خودش میاد یا خبرش :دی
آره یادمه بچه بودم همه از من بدشون میومدنقل قول:
از کوچیک تا بزرگ
هیچ کس از شر من در امان نبود:24:
خوب تحلیل کردی آیسی
عکس خودتو نمی ذاری؟؟؟
---------------------------------------------------------
اینم یکی دیگه:31:
کد:http://pics.foruni.de/save/p_1191524691.jpg
نقل قول:
نقل قول:
من اون خوشگله ام دیگه:31:
همونی که صورتی پوشیده ( دومی از سمت چپ)
چه خود شیفته :13: ....:دی....ولی باحال بودی....صورتی هم پوشیدی:27:
راستی یادمه تایپیکی که عکسمو گزاشتم در عرض 5 دیقه رفت ترش....همه دیدن :18:
نقل قول:
نه بابا ادم خوبی بودم...شما هم بزار ببینیمت:46:
الیاس کیلو چنده ؟ :31: .... من از همون موقع هم بد شانس بودم.....الیاس؟:4:نقل قول:
عکس مظلوم مینماید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برادر ولی میشود آثار الیاس بودن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو از آن چشمان خواند
منم مثل محمود چیتوز مهندس شدم و مسائل رو تحلیل میکنمنقل قول:
الان اسکنر در دسترس نیست ولی من اگه عکس بچه گیها مو بذارم غش میکنید ببینم شاید فردا یه کاریش کردم
سپیده جون خیلی شیطون بودیانقل قول:
پابرهنه تو حیاط میدوییدی:31:
چی کشیده مامانت........
به قولم عمل میکنم ....
کد:http://i24.tinypic.com/2j64nlu.jpg
آیسی محمود عشق منهنقل قول:
اینجوری نگو در موردش دلم میشکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهت نمیاد از چیتوز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوشت بیاد از چیه اون خوشت میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به خاطر در دسترس نبودن اسکنر
فردا میذارم
اين عكس دوران طفوليت يكي از بروبچ تاپ پي سي بيده .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودش بياد بگه تا رسوا نشده ! ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
این کیه ووکمن جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .......آدم یاد این عکسایی هنری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میفته که عکاسا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زمان جنگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگرفتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ادای منو در نیارنقل قول:
من خود شفته نیستم که!!
فقط قدر خودمو می دونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه عزیزم معلومه نکته سنج نیستیا!!!!:13:نقل قول:
من جوابام تمیزه
یه دختر خانوم کوچولوی متشخص که پابرهنه راه نمیره!!
اونی که کر و کثیفه دختر خالمه:46:
متین هم بانمک بوده ها!!!!:40:نقل قول:
نه من شدیداً بهش علاقه مندم:40::40:نقل قول:
حیف که نمیزارن تاپیک سیاسی بزنیم:41:
خدا رحمتت كنه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با اين حرفات بساط بن شدنت رو فراهم كردي ! ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وااااااااااای این کیه؟؟؟؟نقل قول:
چقدر خوشگله:40:
الهیییییییییی
من میخوامش.........:31:
عکس زیبا و نورانی من:
کد:http://i23.tinypic.com/xaphxf.jpg
وکی جون ما یه بار یه شکار لجظه های انجام دادیم:27:ببین میتونی بنمون بکنی:27:نقل قول:
کسی به این عکس گیر نده!خطر بن شدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرش کی بید؟؟؟
بابکه؟؟؟
نه بابک نمیتونه باشه چون زمان بچگی هاش عکس رنگی هنوز کفش نشده بوده:27:
پس کیه؟؟؟؟؟:19:
اوم .....
اوه بابک نیست
ولی یک بار گذاشت آواتور خودش
اوم ......
باید فرزند بابک باشه
احتمالا
توجه آقایون و بانوان ارجمند اگر فردا بن شدم چی میگین
من نبودم دستم بود :27:
نقل قول:
بچه بيدي چقدر معصوم بيدي !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا واسه رفيق ناباب نسازه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر گفتم كم سركوچه فروم معركه بگير ، كم با اين پي سي ورلدي ها بگرد !!! ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اوووخي ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا يه ملت ميخوانش ، بايد واستي تو صف ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم شكار لحظه ها كردم ، گوشمو كشيدن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اما بمن چه خب ميخواست عكسش رو يه جايي نذاره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب شاد یه بچه آفریقایی چیزی بودهنقل قول:
از عکسش خوشش اومده گذاشته رو آواتارش، ها؟؟؟:31:
نقل قول:
خدا خدا كن اين پستت رو نخونه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا بمن چه خب ، چه ميدونستم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو ميشه حدس نزني !؟ ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مثل اينكه دوست داري اسمت بعنوان كسي كه با بيشترين پست بن شده تو كتاب گينس پي سي نوشته شه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
از همين الان واست فاتحه ميخونم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اونجاییکه میشناسیمشون پاچه خواری مینماییم:31:نقل قول:
وای چقدر نازه:40:
خیلی مااااااهه:40:
حالا جدا از شوخی:
ولی مطمئنید مال بچگیای خودشونه من که اول دیدم فکر میکردم یه عکس هنری باشه اگه مال خودشون باشه هم خودشون خیلی بانمک بودن هم عکاسشون خیلی خوب بوده!!:20:
+++++++
نکات اضافی:
گریتوان عکستو گذاشتی که دیگه اون سوال اساسی رو در مورد خودت تصویری جواب داده باشی؟
تو کی عکس بزرگیاتو گذاشتی تو فروم؟:41:
راستی زمان بچگیات دهه ی 30 و اون حدودا دوربین عکاسی هم بوده؟:31:
+++++
سپیده جون خیلی با نمک بودیا:10:
و بقیه نیز:11:
من الان مریض شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تب کرده بیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه الان بیاد بزنه منو چلاق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (همون بن)کنه من چه کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:کدوم سوال؟؟ ... یاد اوری پلیز:20:نقل قول:
گریتوان عکستو گذاشتی که دیگه اون سوال اساسی رو در مورد خودت تصویری جواب داده باشی؟
اره یه بار گزاشتم تایپیکش هم تو عرض 5 دیقه رفت ترش:41:نقل قول:
تو کی عکس بزرگیاتو گذاشتی تو فروم؟:41:
مشترک مورد نظر در شبکه موجود نمیباشد....مشترک مورد نظر جوان است و 1000 تا ارزو داردنقل قول:
راستی زمان بچگیات دهه ی 30 و اون حدودا دوربین عکاسی هم بوده؟:31:
دوستان اسپم بسه!!!!!!!!!
تاپیک رفت خاکی الآنه قفل میشه
لطفاً عکساتونو بذارین:19: