سلام.
من الان فصل دومم ولي نميدونم چرا اول فصل 3 امتياز ازم كم كردن و اجازه بازيكن گرفتن ندارم.؟؟كسي چيزي ميدونه؟؟اخواهشا كمك!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
سلام.
من الان فصل دومم ولي نميدونم چرا اول فصل 3 امتياز ازم كم كردن و اجازه بازيكن گرفتن ندارم.؟؟كسي چيزي ميدونه؟؟اخواهشا كمك!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه اشتباه نکنم امتیاز منفی در شرایطی هست که لیگ دست دو نداشته باشی یا اینکه توی لیگی بازی کنی که پایینترین سطح یه کشور باشه تو این شرایط اگه جز چند تیم آخر بشی امتیاز منفی میگیری چون دیگه جایی برای سقوط به دسته پایینتر نداری حالا اگه جز تیمهای آخر جدول نبودی دیگه من نمیدونم!!!نقل قول:
چون نمیدونم پچ الان رو بازیت نصب هست یا نه دوبار توضیح میدمنقل قول:
1-پچ نصب نیست:ببین این فایلهایی که میگم رو به ترتیب کپی کن
[HTML]http://www.4shared.com/file/157740823/3707041/Manager10.html[/HTML]
بعدشم این یکی(توی این صفحه فایلی که در قسمت FIFA Manager 10 v1.0 [MULTI7] No-DVD/Fixed EXE هست که تقریبن میشه آخر صفحه رو دانلود کن)
[HTML]http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_fifa_manager_10.shtml#FIFA Manager 10 v1.2 (v2.0.0.4) [MULTI7] No-DVD/Fixed EXE[/HTML]
2-پچ نصب کردی: اولش مثله قبلی هست
[HTML]http://www.4shared.com/file/157740823/3707041/Manager10.html[/HTML]
بعدش اگه لینک پچ از من بود توی صفحه پایین فایل درقسمت FIFA Manager 10 v1.1 [MULTI7] No-DVD/Fixed EXE رو دانلود کن و اگه پچت ورژن 2 هست از قسمت FIFA Manager 10 v1.2 (v2.0.0.4) [MULTI7] No-DVD/Fixed EXE دانلود کن
[HTML]http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_fifa_manager_10.shtml#FIFA Manager 10 v1.2 (v2.0.0.4) [MULTI7] No-DVD/Fixed EXE[/HTML]
:13::2:
نه توي ليگ انگليس هستم و آخر فصل هم در رتبه ي دهم بودم.جالا دليل اينكه بازيكن نميتونم بگيرم چيه؟
احتمالا شما بودجه کم اوردینقل قول:
من از وقتی فصل دوم رو شروع کردم دیگه تو قسنت simulation تاریخ بازی بعدی رو نمی زنه کسی می دونه مشکل چیه؟؟
آره.ولي در فصل جديد يه 2 3 ميليوني پول داشت.در ضمن يه سري ايميل واسم مياد كه يه سري بازيكنا انگار ازم طلبكارن.همش دارن پول باشگاهو ميخورن. شما نمي دونين دليلش چيه؟؟نقل قول:
نميشه بازيكنا رو تنبيه كرد؟مثلا جريمه نقدي؟
روند بازی اینطوریه که در اخر هر فصل شما باید یه License بگیرید اگر کسر بودجه بیارید شما رو محروم می کنند و برای ادامه مربیگریتون باید یه شرایط خاصی رو رعایت کنید که اکثرا نخریدن بازی کن هستشنقل قول:
در مورد بازیکنا هم یه ذره بیشتر توضیح بدید تا راهنماییتون کنم
ببین دوست عزیز اگر پایان فصل کشت (cash) منفی باشه فصل بعد تحت شرایطی مثلا عدم ترانسفر بهت لیسانس میده و اجازه مربی گری میده اگر خیلی منفی باشی از تیمت سه امتیاز کم میشه و اگر خیلی خیلی منفی باشه میفرستت دسته دو.نقل قول:
در مورد اون طلبکار بودن بازیکنا زمانیکه باهاشون قرار داد میخواید ببندید یعنی همون اول که بازیکن را میخرید علاوه بر پولی که به باشگاه میدید و با اضافه کردنش اون نوار پایین بسمت راست میره و بازیکن را راضی میشه کرد میتونید از بقیه آپشن هایی که قرار داره هم استفاده کنید منتهی هر ماه یک مبلغ زیادی بابت اون آپشن ها کم میشه مثلا من وقتی رئال رفتم اگر می خواستم فابرگاس بخرم قیمتش دو برابر بود بجاش همون قیمت خودش خریدم ولی هر ماه چهار میلیون از سالاریم کم میشد که چون چند تا بازیکن دیگه هم بودن که همچین وضعیتی داشتند آخر فصل کشم میشد منفی 250 میلیون که قیدش را زدم.
تنبیه و جریمه نقدی را در شرایطی میتونی بکنی که تیمت از نظر اتمسفر داخل تیم و نایج تیم مشکل پیدا کنه که قسمت کانترکت یکی از تبها وضعیت تیم رامیزنه و اونجا در صورت وجود مشکل میتونی بونوس تیم را کات کنی.
مرسي.ولي فقط يه چيزي من همشcash()حدود 20ميليون ضرر ميدم چكار كنم اخه؟؟من نميخوام دوباره محروم شم
سلام
ما نتونستیم این بازی رو نصب کنیم احتمالا بعد از تعطیلات ژانویه یک نسخه اورجینال اون رو می خرم .
از همه دوستان ممنونم که به من کمک کردید
من معذرت میخوام اما من الان اینارو دانلود کردم اما دقیقا نمیفهمم باید چی کار کنم.نقل قول:
اینا میرن خودشون رو توی mydocument/fifa manager 10 میریزن.
خب من توی اونجا این 2تا فایل رو دارم باید کپیشون کنم بعد کجا پیست کنم؟؟؟
یعنی قبل ریختن اینا باید کپی میکردم بعد overwrite???
میشه دقیق توضیح بدید. ممنون میشم.
اقا با سلام این لینک هایی که مربوط به عکس هاست و هر کدوم 200mb هست چون rapidsher هست هی قطع می شود اگر لینک تورنت رو بتونید بزارید من حتما down می کنم و نتیجه رو می گم
دمت گرم بابا فقط 20میلیون!نقل قول:
بودجه اولیه تیمت چقدر بوده؟
اگر نیم فصل اولی , تو نقل انتقالات ژانویه با فروش بازیکن کشت را مثبت کن در غیر اینصورت در قسمت کانسترکشن دیسایبل کن ساختمونات را چون هر ماه یک پولی بابت اونها کم میشه و قسمت بلیط فروشی را هم خودت مدیریت کن.خیلی کارای دیگه هم میشه کرد حالا اگر نتونستی مثبت کنی بگو اونارو هم بگم ولی اینا مهمترین کارها بود.
ببين همه رو بگو و دقيق بگو كجا بايد اين كارا رو بكنم.(انگليسي اسم هارو بنويس)نقل قول:
سلام
من آپدیت 2 رو دانلود کردم ولی نمیتونم نصبش کنم مشکل کرکم ندارم کرک اصلی رو دارم ولی وقتی میخوام آپدیت نصب کنم این ارور میده که عکسش گذاشتم یه نسخه دیگه دانلود کردم فرقی نکرد ویندوز عوض کردم فرقی نکرد کسی میدونه مشکل چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من شما نباید بعد از نصب کرک بریزید.نقل قول:
باید اول بعد از نصب پچ های 1 و 2 رو بریزید و بعد کرک پچ رو روش بریزین.
کرک آخرین پچی که ریختین رو میگم/ تمام پچها کرک مخصوص خودشون رو دارن.
یکی نیست جواب مارو بده؟؟؟ بابا این پچ های اضافه رو چه جوری نصب میکنین.؟؟نقل قول:
این country و اونیکی فایلو باید کجا کپی کنم.؟؟
یکی بیاد بگه من الان لنگ این موندم بازی نمیکنم که اینا اول را بیوفته.
نقل قول:
نه من کرک نریختم بعد نصب میخوام پچ نصب کنم که نمیشه
باید حتما هر دوتا پچ با هم بریزی هم 1 هم 2 ؟ فقط 2 کار نمیکنه؟
نه من اشتباه کردم منظورم از کرک اصلی فایل اجرایی اصلی بود . کرک نکردم .
حالا نمیدونم مشکل چیه
چنین اطلاعاتی را چطور میشه از بازیکن در حین بازی گرفت؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما باید اول فایل 11مگرو کپی کنی تا بتونی آپدیت رو نصب کنی و بعد باید کرک 3.66 مگی رو کپی کنی تا بازی بالا بیاد .(لینکهای دانلودش رو هم از صفحه های قبل میتونی پیدا کنی.)نقل قول:
نقل قول:
اول باید بازی رو نگه داری با زدن کلید p بعد روی بازیکن راست کلیک میکنی
ممنون هنوز امتحان نکردم ولی دانلود میکنم ایشالا که اینجوری که میگی میشهنقل قول:
اون فایلم دانلود کردم ولی بازم نشد بازم همون ارور میده
نقل قول:
منظورت از فایل 11 مگی همونی که زیپ شده ؟ بازش میکنی میشه 21 مگ؟
مشكل حل شد مشكل از ويندوز بود با ويندوز 7 حل شد
ممنون از دوستان
آره خودشه.ضمنا خودم فقط آپدیت 2 رو تونستم اعمال کنم .نقل قول:
آپدیت 100 مگابایتی رو کی نصب کرده؟
همون که همه میگه آپدیت دو!!گرچه دو نیست!
کسی بازی football manager 2010 رو خریده؟اگه آره سریال نامبرشو میزاره؟
دوست عزیز من 2 ماه قبل خریدم و نصب کردم. به سریال نامبر هم احتیاجی نداشت. از خود سایت p30world هم خریدمنقل قول:
من دانلود کردم لعنتی سریال نامبر میخواد در هر صورت مرسینقل قول:
باحاله ؟؟؟
بابا برای هر بازی یه نظر سنجی امتیاز بازی بزارین
یکی از بچه ها بود که گفت این فایل مقدماتی جام جهانی رو که بریزیم یه 3 ماهی سرعت میاد پایین.این قضیه اشک منو در آورده مخصوصا که ایران رو هم برداشتم.خود کشور ایران سرعت رو میاره پایین چون اضافه شده.حالا چیکار کنم؟میخوام یه جوری این مقدماتی جام جهانی رو پاک کنم فایلش رو. چیکار کنم سرعتش مثل قبل بشه؟
خوب مشخصاً اگه از بچه های این تاپیک بپرسید بازی چطوره همه میگن باحاله.نقل قول:
در این بازی هیجان خیلی کم دیده میشه.مربی گریه دیگه.یعنی باید حواست کامل به همه مسائل تیمت باشه:
تمرین،قرارداد،آنالیز بازی بعد،نحوه عملکرد دستیاران و ...
کلاً بگم باید به مربی گری علاقه داشته باشی.اگه نه عاشق PES یا FIFA هستی شاید زیاد این بازی به دلت نچسبه
منظورت از مقدماتی جام جهانی اسکریپتشه دیگه؟نقل قول:
باید اسکریپت ارجینال بازی را به جای اینی که ریختی بریزی , البته فقط تا دو ماه یا سه ماه بازی کند میشه و بعد اینکه مقدماتی جام جهانی تموم شد سرعت بازی به روال عادی بر می گرده , مشکلش هم تایم بازی هاست یعنی روزها را خیلی بد برنامه ریزی کرده منم هرچی ور میرم باهاش و روزها را تغییر میدم سرعت تغییره خاصی نمیکنه .همه چیز فیفا منیجر ایرانم تکمیل جز این اسکریپت که شاید بیخیالش بشم.شما لیگ ایران را خودت درستش کردی؟
البته اگر اسکریپت جدید بریزی و قبلی را پاک کنی باید از اول بازی را شروع کنی
من بازیو دوباره ریختم آخه تو اون دو ماه مشکل زیادی تو سرعتش نبود.ازونجا که منم ایرانو انتخاب میکردم و ایرانم جزو تیمهای اضافه شده بود یکم سرعت کشور ایران برای تغییر ترکیب کم میشد اما وقتی به روز 30/8 میرسید یعنی پایان نقل و انتقالات دیگه جلو نمیرفت و هنگ میکرد 20 بار امتحان کردم.الان دوباره ریختم با simulation رفتم او روز ایر ان رو هم برداشتم اما اون اسکریپت مقدماتیو نریختم.ولی اون فایل world cup رو ریختم .اما این دفعا راحت تونستم 30/8 رو رد کنم.حالا الان میخوام بازی کنم تازه
من ایران رو ساختم اما به صورت فایل با پسوند clb. از همه تیمها اون بازیکنایی رو که میدونستم رو اضافه کردم مثلا تیم شاهین 6 تا بازیکنش.اما تیم های اصلی همشون.و سعی نکردم چون طرفدار تیم پرسپولیسم اونو قویتر کنم.بازیکنا با قدرت واقعی هستن.اما فکر نمیکنم به کاملیه شما باشه اونجور که میگفتی عکسها رو هم گذاشتی.اگه بخوای کمکت میکنم تکمیل شهنقل قول:
راستی من اون پچ عکس مربیا و داورای اسپانیا رو ریختم دوباره اما حالا اونارو اجرا نمیکنه یعنی تو بازی مربیای اسپانیا ساخته نشدن.اما میرم تو داکیومنتم میبینم عکسهاشون هست تو قسمت staff .البته این رو هم بگم که همه پچ های مربوط به اسپانیا رو هم ریختم اما درست نشده
من الان اون فایل هارو امتحان کردم که بالیگ ایران بازی کنم چون اونارو تو تابستون قبل اینکه 2010 بیاد ساختم با 2009 اما حالا میبینم نوشته ساپورت نمیکنه ورژن 2009 رو.نمیدونی چه تغییری باید داد که قبول کنه؟اخه پسوندهاشم همون clb هست
ای بابا lampard جان این لیگ ایران رو آپلود کن همه حالشو ببریم دیگه!!
آقا من خوراکم فیفا منیجر هست!
فکر کنم منو توی تاپیک 2007-08-09 هم دیده باشید:d
این دوره کمتر سر زدم آخه 4 ماه بن بودم:d
اگه میشه کل این اسکریپ ها و آپدیت ها را با توضیح یکی در پست اول یا بعد از پست من بگذاره!
دمتون گرم!