سلام منم عضو شدم
hamedism
لطفا یکی منو عضو گروهش کنه
Printable View
سلام منم عضو شدم
hamedism
لطفا یکی منو عضو گروهش کنه
من کاربر خوبی هستم روزی 1200 امتیاز میارم
آخه من استاد هاشی هستم
20 ستون سخت می زنم
هر دفعه 600 امتیاز میده
:5:
ببخشید آقای مدیر سایت
بعضی از بازی های فلش با کلید های بالا و پایین کار میکنند
آنها را نمی شود بازی کرد
آخه وقتی پایین یا بالا را می زنم چه ie و چه operaصفحه سایت را کاملا بالا و پایین حرکت می دهند
یک راه هل برای این امر بگویید متشکر می شوم
اگر می شود واسه ie باشه:19:
در مورد صفحه اول باید بگم که داریم روش کار می کنیم تا بهتر بشه، اگه کسی ایده ای داره بگه.
در مورد محصولات هم باید بگم که معمولاً ما خودمون محصولات رو از اسپانسرها می گیریم و بعد می فرستیم. ولی بعضی از اسپانسرها می گن خودشون می فرستن که این باعث میشه محصول یکم دیرتر به دست شما برسه.
برای مشکل کار نکردن کیبورد، می تونید از فایرفاکس استفاده کنید.
در ضمن می تونید با فایرفاکس هم در سایت کار کنید.
در ضمن یه کار کردیم که دیگه کسی نتونه توی بازیهای فلش با tools امتیاز بگیره!! البته چند روز دیگه اعمال میشه!!
ببخشید تو فایر فاکس من باز هم کلید ها برای بازی فلش کار نمی کنهنقل قول:
ببخشید منم یک مشکل بزرگ تو سایتتون پیدا کردم چکارش کنم
-بده بغلی
-بغلی بگیر
-چیو بگیرم
...
:31:
من دیگه فعالیتی ندارم لطفا به من پیشنهاد تیم ندین
آقا بهمن ( نمیدونم اسمتون رو درست گفتم یا نه ) من هم همین مشکل رو دارم یعنی با فشار دادن up و down صفحه بالا و پایین میره و با فایر فاکس هم بازی ها اجرا نمیشه البته با Google Chrome مشکلی نداشت ولی خوب با ie راحت ترم ..
میشه این موضوع را توضیح دهید..نقل قول:
در ضمن یه کار کردیم که دیگه کسی نتونه توی بازیهای فلش با tools امتیاز بگیره!! البته چند روز دیگه اعمال میشه!!
منظورم از اینکه من دیگه فعالیت ندارم این بود که
با یوزر hamedism فعالت ندارم بدین شکل
دو تا یوزر دارم x و y
تمام امتیازم را برای عضویت از x به y پیشنهاد دادم
حالا با y بازی می کنم و 10 درصدش را هم که به حساب x میره در حقیقت ماله خودمه
آقا بهمن از نظر شما که این تقلب نیست؟
تازه اگه این کا را با 10 تا یوزر دیگه انجام بدم به ازای هر یوزر 200 امتیاز می گیرم (به سرعت بی درد سر2000)
فکر نکنید الافم ها
متمعن باشید:31::31::31:
اين كلمه عبور رو ديگه هم نپرسه كار نمي كنه والا من هر دفعه تيكشو مي زنم دفعه بعد كه مي آم مي بينم باز بايد يوزر و پس بدم !
تایید میشه... خیلی سخته که هر بار وارد سایت میشی پسورد بدی.. هرچند من فقط حرف اول یوزر رو میزنم پسوردم اتوماتیک وارد میشه ولی بهتره مثل همین p30 world خودمون بشه .. هم بهتره و هم ...نقل قول:
اين كلمه عبور رو ديگه هم نپرسه كار نمي كنه والا من هر دفعه تيكشو مي زنم دفعه بعد كه مي آم مي بينم باز بايد يوزر و پس بدم !
مي گم بهتر نيست ركورد بازي ها رو ريست كنيد چون خودتونم مي دونيد يه سري با تقلب اين ركورد ها رو زدن و عمرا الان نمي شه ركوردشون رو زد !!!
همه راضین که رکوردها ریست بشه؟ چون ممکنه خیلی ها نخوان رکوردشون پاک شه
آقا من که تقلب نکردم رکورد هر کس را می خواهی ریست کنی مال من را دست نزن
پیشنهاد:رکورد کسایی که بعد از اینکه معایب سایت درست شده عضو شدن را کاری نداشته باش
ببخشید عکس من به تایید مدیر رسید ولی در مسابقه شرکت داده نشد حالا چی میشه
سومين جايزه منم كه جلوش نوشته ارسال نشده به ليست خريد هام اضافه شد !!حالا كي ارسال بشه خدا عالمه !
من DVD صد رکورد برتر جهان رو دو هفته پیش سفارش دادم الان به دستم رسید ... ممنونم !
بهمن جان این جایزه ما چی شد ؟ هنوز نیومده ! 1388/05/17 خرید داشتم ! نوشته ارسال شده ولی نیومده ! پیگیری می کنید ؟ ممنون .
اون صفحه ی مورد نظر چی شد ؟
مال منم دو تا چيزم امروز ارسال شده زده ولي چيزي كه امروز نرسيد خوب پسته ديگه چه خبر بذار دو روز بگذره !!! : )))))))) ولي اگه شماره پيگيري پست پيشتاز رو مي داديد بهتر بود .....................
سایت امین (یکی از اسپانسرها) گفته که ما جایزه های شهرستانی ها رو خودمون می فرستیم، تهرانی ها رو شما بفرستین. تازه سی دی هاش به دست ما رسیده و تا ما برای تهرانی ها بفرستیم یکم طول میکشه ولی شهرستانی ها هر چی که تا چند روز پیش خریده بودن رو فرستادم. فقط تهرانی هایی که قبلاً از محصولات سایت امین خریده بودن یکم محصولاتشون با تأخیر بدستشون می رسه.
راستی یه چیز یادم رفت بگم، الآن همه بازیها رو تو فایرفاکس هم می تونین بازی کنین. چون جلوی کسایی که با tamperdata تو فایرفاکس یا fiddler تو IE یا ابزارهای مشابه data دستکاری رو دستکاری می کنن رو گرفتیم. البته امیدوارم چون از ما ایرانی ها هیچ چی بعید نیست. :D
پس يعني مال من هنوز ارسال نشده ديگه ! مستند لامبورگيني بود اون يكي هم نرم افزار مديريت دخل و خرج خانه !! كه البته مال امين نبود !!
برای من که هنوز همون ارسال نشده هست.
تهرانی هایی که از محصولات امین خریدن رو هنوز نفرستادیم. تازه دستمون رسیده، چندتاش کمه. باید اول رایتش کنیم بعد بفرستیم.
وای خدا ترکیدم از خنده !!
عجب مدارکی دارند این پستی ها !
به ما یه بسته اومده و برگشت خورده به اداره ی پست ! به نام : احمد بیک خام !!!!!:18:
به نظر شما چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احمد بیک خام = حامد بکام ! :18::18::18:
وای خدا بگم این پستی ها رو چی بشن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جایزه ی من انگار خنده نسیب شد !
ما اسامی کسایی که از محصولات امین خریدن رو فرستادیم بعد اونا ارسال کردن. فکر کنم چون اسم حامد انگلیسی نوشته شده بود Hamed Beckam اونا اشتباه کردن!!!!
:D
ولی حامد برو از پست بگیر و جریانو بگو!!!!!!!!!!!!!
جدی!:18:نقل قول:
تا شما باشی دیگه از این اسما نذاری رو خودت:31:
راستی حالا چرا برگشت خورد ؟
خونه نباشي برگشت مي خوره ديگه بعد يه كاغذ مي ذارن تو خونه كه بيا ارداه پست بگيرش ! البته با كارت شناسايي اگه كسي نگرفت بعد يه هفته بسته بر مي گرده به مبدا ! بسته هاي منم با اينكه دو روز پيش زده ارسال شده ولي چيزي كه نيومده ، كاغذ برگشت خورده هم كه دم خونمون نبوده ! البته من همش خونه بودم .....
خونه نبودیم !نقل قول:
بهمن جان قربون دستت وقتی بهت برگشت داده شد اونو دوباره بفرست !!
همون حامد خالی بنویسی بسه ! آبرومون تو اداره پست هم رفت !!
تا رییس اداره پست رفتم ! گفت نه که نه !!!!!:41:
میگه به خاطر یه دونه سی دی خودتو داری می کشی ؟ میگه برو از بیرون بخر ! دیگه روم نشد بگم بازی کردم و جایزست ! گفتم بابا پول دادم واسش !:31:
بالاخره برای من هم رسید :thumbsup::26:(مستند لامبورگینی کارتون فصل شکار 2)
ممنون
مال منم امروز رسيد همون مستند لامبورگيني با نرم افزار مديريت و دخل خرج خانه !!!! حالا دومي به چه دردم مي خوره خودمم نمي دونم !!!
من نمیدونم چرا با اسمم نمیتونم برم تو سایتشون!!!میگه از طرف مدیریت حساب شما بسته شد!!!!!!!
آقا بهمن به دادم برس ..
تو قسمت پیش بینی ها.. از امروز نمیتونم برای بازی های فردا و ... پیش بینی کنم . قسمتی که با ید تعداد گل رو بزنم غیر فعاله..
بعد من بازی تراکتور و راه آهن رو 2 / 1 زده بودم . ولی در قسمت پایین 1/1 نوشته.. چند دقیقه بعد هم عکسشو میزارم ..
به دادم برسید..................................
مسابقه فوتبال ظاهراً درسته چک کردم مشکلی نداشت.
ممنون از رسیدگی شما...نقل قول:
مسابقه فوتبال ظاهراً درسته چک کردم مشکلی نداشت.
درسته مشکلم برطرف شد..
ولی دلیلش رو نفهمیدم..؟؟
جرا من همه user هام یادم میره!!!!نکنه دارم آلزایمر میگیرم!!!تا چند وقت پیش که حسابم بسته بود حالا امروز اسمم رویادم نمییاد !!!چی کار کنم!!!
سلام دوستان من تو این سایت تازه واردم ولی تو 3tark 2 ماه هس که عضو هستم.
خوشحال می شم که منم تو گروهتون راه بدید با تشکر.
راستی از بهرام مدیر عزیز یه سوال دارم اینه که مسابقه اسپانسر ها که شرکت می کنم اتفاق خاصی نمی افته
طبیعیه یا برا همه اینطوره؟
باید توی اون تکست باکس برای جواب توضیح کامل بدینقل قول:
واسه منم همینطور بود ولی بعد از چند مدت یک پیغام اومد که شما در مسابقه اسپانسر ها برنده جایزه ویژه شده اید
فکر کنم عادیه
سلام آقا مجید.
در مورد مسابقه اسپانسرها باید بگم که آره طبیعیه. اگه بخوای همونجا می تونی جواب خودت رو دوباره تغییر بدی
همون طور كه پيش بيني مي شد ديگه همه جايزه ها شدن تخفيف ........ ديگه فاز نمي ده ...