من ميخوام يه سيستم جديد جمع کنم گفتم اگه بشه به جاي هارد معمولي SSD بخرم چون سرعتش خيلي بالاتر از هارده و اجزاي مکانيکي هم نداره. حالا اگه ميشه راهنمايي کنيد چه مارک SSD از همه بهتره؟ ممنون.
Printable View
من ميخوام يه سيستم جديد جمع کنم گفتم اگه بشه به جاي هارد معمولي SSD بخرم چون سرعتش خيلي بالاتر از هارده و اجزاي مکانيکي هم نداره. حالا اگه ميشه راهنمايي کنيد چه مارک SSD از همه بهتره؟ ممنون.
سلام،
الان بهترین هاردهای موجود اکسترنال با پورت USB یا IEEE 1394a با ظرفیت 1 ترابایتی با حداکثر قیمت 150 تومن چه می باشد؟
با تشکر
حمیدرضا
دوستان من میخوام یک هارد 2 ترابایت برای آرشیو بخرم... به نظرتون هارد دو ترا وسترن سبز بگیرم یا سامسونگ F3 ecogreen ؟ این دو ترا که سام سرویس وارد کرده چینی هست
قیمت هم سامسونگ 160 و وسترن 180
این هم لینک های این دو هارد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر میکنید کدوم مطمئن تر هست؟
راستش من به دلیل تجربه بدی که از سامسونگ دارم توصیه می کنم نخرید :)نقل قول:
البته هارد های خوبی هستند ولی کلا سامسونگ تو هارد دیسک تازه کاره و وسترن به مراتب با تجربه تره. منم ازش بدی ندیدم :31:
جالبه دوست من دقیقا برعکس اینو گفت و گفت وسترن هر چی من خریدم خراب شده! جدا آدم نمیدونه چی کار باید بکنه!نقل قول:
حالا شما چه بدی از سامسونگ دیدی؟
واقعا معلوم نیست اینجا چه خبره ... فقط باید دعا کرد :31:نقل قول:
سامسونگی که برای یکی از دوستام خریدم از همون اول خراب بود .با نرم افزار خودش تست کردم گفت خرابه !
رفتیم نمایندگی و بعد از چندین هفته یک مدل گرونترشو فرستادند و اختلاف قیمتشو گرفتند .ولی این مدل هم گه گاه بازی در میاره :41:
1-سیگیت
2-کاویار بلک(پرفرمنس خیلی بهتری نسبت به گرین داره)
سلام علیکم
خسته نباشید
ببخشید،شاید سوال من قدری غیرمنطقی باشد؛به هر صورت اگر بخواهم هم ویندوز و هم مکینتاش را روی سیستمم داشته باشم چه مقدار هارد برای کامپیوتر بگیرم کفایت میکند؟
ضمنا بهترین هارد اکسترنال پرتابل موجود در بازار چی هست؟
با تشکر
یا علی
سلامنقل قول:
خب بیشتر بستگی داره بخواید توی هارد دیسکتون چقدر فایل کپی کنید
ویندوز و مکینتاش هر کدوم بیشتر از ۵۰ گیگابایت که مصرف نمی کنند :31:
شما اگه هارد دیسک ۵۰۰ گیگابایت هم بخری کفایت می کنه و کم تر هم اصلا توصیه نمی کنم چون نمی صرفه
اگه منظورتون از هارد دیسک پرتابل هارد هایی هست که آداپتور جدا ندارند و برقشون رو از USB می گیرند، می تونید Western My Passport یا Seagate Freeagent Go بخرید. هر دو هارد های خوبی هستند ولی من شخصا Western Digital رو بیشتر دوست دارم :)
اینم لینک سایت اصلی امکانات این دو هارد دیسک
کد:http://www.wdc.com/en/products/index.asp?cat=9
قیمت ارزون ترین سری این هارد ها که فقط پورت USB دارند زیاد تفاوتی نداره و 500 گیگابایتشون حدود ۱۰۰ هزار تومان هستکد:http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/freeagent
البته اگه از هارد دیسک هایی بخرید که آداپتور دارند و کمی بزرگترند ،می تونید با همین مبلغ هارد دیسک یک ترابایتی بخرید که البته بستگی به کاربردتون داره
موفق باشید :10:
یه هارد اکسترنال 1 ترابایت پرتابل میخوام برای آرشیو. تنها شرطش هم این که عمرش طوووووووووووولانی باشه. چی پیشنهاد می کنید؟
Western Digital My Bookنقل قول:
اگه اطلاعاتش خیلی مهمه می تونی از هارد های Raid وسترن بخری :)
سلام
من یه هارد SSD میخوام بخرم بهترین مارک موجود در بازار از کدوم برند و چه مدلی بگیرم
ممنون میشم سریعتر جواب بدین
سلامنقل قول:
سلام
من یه هارد SSD میخوام بخرم بهترین مارک موجود در بازار از کدوم برند و چه مدلی بگیرم
ممنون میشم سریعتر جواب بدین
پیشنهاد من OCZ Vertex 60Gb حدود 240 تومن
سلام
تو این رنج قیمت (200 تا 250 هزار تومان) 80تا 128 گیگ گیر نمیاد مثلا سامسونگ چطوره؟
ارزونترین SSD که سراغ دارم ADATA SX81 32Gb حدود 130 تومن هستنقل قول:
سلام
تو این رنج قیمت 80 تا 128 گیر نمیاد مثلا سامسونگ چطوره؟
که نسبت به اونیکه قبلا معرفی کردم سرعتش به شکل محسوسی پایینتره!
خیر با این بودجه نهاست تا 64 گیگ بتونید پیدا کنیدنقل قول:
سلام
تو این رنج قیمت (200 تا 250 هزار تومان) 80تا 128 گیگ گیر نمیاد مثلا سامسونگ چطوره؟
سلام.
لطفا یه هارد اکسترنال 500 گیگ پیشنهاد بدید که هم از همه نظر خوب باشه و بدون آداپتور باشه و هم فقط از یک کابل USB استفاده کنه.(یعنی یه کابل USB جدا برای پاورش نداشته باشه!)
قیمتش هم زیر 100 تومن باشه!
ممنون...
بیشتر تو این رنج قیمت زیر 500 گیگ هستننقل قول:
بیشتر جاها وسترن دیجیتال و seagate رو پیشنهاد می دن ولی من مدل های دیگری هم من تو بازار دیدم.( ولی اسماشون یادم نمونده:41:)
يكى از اشنايان اسفند پارسال يه هارد ٥٠٠گيگ اكسترنال مدل Trancend خريد ٩٠ تومن!نقل قول:
نظرتون راجع به اين هارد چيه؟
من مثل خودت مبتدی ام تازه کوچ کردم به هارد اکسترنالنقل قول:
مدلی که گرفته چیه ؟( بیشتر از 10 تا مدل داره Trancend )
پ ن:
الان من از لحاظ کیفیت نمی تونم نظر بدم ولی از لحاظ امکانات شاید اطلاعاتم مفیدتر باشه
transcend برند مطرح و قابل اعتمادیهنقل قول:
تو زمینه هارد خصوصا مدلهای خوبی روونه بازار کرده
سلام
هارد اکسترنال وسترن دیجیتال این سه مدل؛ mybook Essential 1TB، mybook Home edition 1TB،mybook elite 1TB چند قیمته؟
mybook Essential از 94 تا 97
mybook elite فقط یک جا دیدم قیمت 112 تومن
mybook Home edition وجود نداره منظورت اگر WD Elements Desktop من تو بازار ندیدم.
سلام.
مادربورد من ASUS P5Q هست كه SATA 3Gb/s هست.
حالا خواستم ببينم هارد وسترن Caviar Black SATA 6 Gb/s بخرم (كه انگار ميگن SATA 3 هست) به مادربوردم ميخوره؟کد:http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=BxdaHYTJECBvPJ3k&content=specifications
خود فروشنده كه گفت ميخوره. ميخوام مطمئن بشم درست گفته يا نه. :11:کد:http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=792
استفاده از هاردهای sata3 تو مین شما مشکلی نداره و قابل استفاده ست ولی شما از ماکزیمم سرعت این نوع هاردها نمیتونید استفاده کنیدنقل قول:
یادت باشه حرف فروشنده ها رو از این گوش که میشنوی از اون گوش باید بریزیش دور
فروشنده به فکر جیب خودشه نه شما
اینجا جایی نیست که به حقوق مشتری احترام بزارن
خيلي ممنونم. منم فقط مي خواستم ببينم ميخوره يا نه و توقع نداشتم از نهايت سرعتش استفاده كنه چون شايد يك سال ديگه سيستم رو عوض كردم خواستم يه هارد خوب بگيرم. منم از فروشنده بنده خدا پرسيدم فقط ميخوره يا نه اونم صادقانه جواب شما رو داد كه نهايت سرعتش رو نداري :31: همشون هم بد نيستن :31: :11:نقل قول:
در ضمن هارد هاي غير چيني تو بازار چي پيدا ميشن؟ فقط همين وسترن كه تايلنديه غير چيني هست؟ اصلاً تايلندي بهتره يا چيني؟
تو همین انجمن درباره چینی بودن و نبودن قطعات بحث شدهنقل قول:
درباره هارد هم باید بگم که فرقی با هم ندارن فقط موقع خرید گارانتی رو مد نظر داشته باش
کیفیت هاردهای چینی هم بررسی شده و تایید شده ست
تمام قطعات pc رو چین داره میزنه هارد که جای خود داره
راستی از وارد شدن هاردهای sata3 مطمئنی ؟ قیمت هم داری؟
آخه قطعات ديگه خراب بشن ميديم گارانتي يا تعمير ميكنه يا يكي ديگه ميده يا اصلاً ميندازيم دور ولي هارد چيزي هست كه كل زندگيت روشه و خرابي اون با هر قطعه ي ديگه اي تو كامپيوتر معنيش فرق داره :31:نقل قول:
بله. براي اين هارد كه گفتم پاساژ ايران و پاساژ رضا رو زير و رو كردم فقط و فقط 1 مغازه داشت با گارانتي 2 سال تعويض داتيس 128 تومن. فكر كنم سازگار هارد هاي وسترن رو 5 سال گارانتي ميكنه. حالا نظر شما چيه؟ هارد هاي 1 ترابايت ديگه ي وسترن به جز همين هارد كه گفتم و 1 ترابايت Blue (كه تو ايران نيست) خيلي نسبت به برند هاي ديگه سرعت ريد و رايتشون كمتره (تست هاي HDTune رو ديدم حدود 20 تا 30 مگ بر ثانيه كمتره) به خاطر همين بي خيال مدل هاي ديگه ي وسترن شدم و فقط يا وسترن همون مدل ميگيرم يا هيتاچي. حالا به نظر شما همون وسترن تايلندي با دو سال گارانتي تعويض اون شركت كه اسمش رو نشنيديم بگيرم يا هيتاچي چيني با دو سال گارانتي معمولي گيگابايت؟ راستي شما اصلاً تلفني چيزي از داتيس دارين برام پيغام خصوصي كنين شايد مستقيم از خودش بگيرم كمتر بشه؟
سلام به همه
آقا يه سوال؟تمام هارد های يک ترا بايتي وقتی سيستم روشن باشه و ازشون يه مدت کار نکشي،به حالت خاموش ميرند و صدای تق! ميدند؟من يه هارد اکسترنال يک داشتم...وقتي سيستم روشن بود و اون استفاده نميشد،ميرفت به حالت خاموش و تق صدا ميداد.بعد اگه ميخواستی از هارد استفاده کني،دوباره ي صدای تق و....همين شد که هارده پکيد!
ميخاوستم ببينم هيچ هارد يک ترابایتی هست که موقع استفاده نکردن ازش به حالت خاموشی نره؟چون به نظرم يه عامل اساسی واسه ترکيدن هارده!
چرا بترکه ؟ اتفاقا خیلی هم لازمهنقل قول:
این صدا رو من در هارد های Western و Seagate ندیدم !
از داتیس تلفن اینا ندارمنقل قول:
ولی تو زمینه انتخاب بین جنس تایلندی و چینی خیالت راحت باشه
اگه تایلندی بود که همونو بگیر اگر هم نه فقط چینی بود دو دل نباش مشکلی پیش نمیاد کیفیت چینی ها هم کاملا تایید شده هستش
در ضمن سازگار هنوز هاردهای sata3 رو وارد نکرده بنابراین اگه عجله دارید برای تهیه این نوع هاردها همون تایلندی رو بگیر
گارانتی گیگا هم البته گارانتی خوبیه
در آخر میتونم بگم هر دو انتخاب انتخاب خوبیه
موفق باشید
مرسی از پاسخ شما دوست عزيزنقل قول:
آخه ميدوني چيه؟من يه هارد 500 دارم که روش ويندوز و برنامه ها نصبه و رو هارد يک خدا بيامرزم فيلم و آهنگ و اينا بود.
وقتي سيستم روشن بود و من داشتم مثلا تایپ ميکردم.اون هارد يکه ميرفت تو حالت SLEEP (تق)و بعد مثلا اگه ميخاوستي بری تو MY CAMPIUTER يا مثلا چيزی رو SAVE کني،سيستم صبر ميکرد تا هارد يک دوباره روشن بشه(تق) و بعد SAVE کنه...
ديگه هيچي .مثلا روزي 10 بار هارد اينجوری ميشد تا ترکيد.حالا هم که بردم گارانتی و عوض کردند.ولي يه عالمه فيلمي که توش بود رفت هوا.يارو ميگفت هارد CRASH کرده(اميدوارم درست گفته باشم)....اما حالا ميخوام اونو رد کنم بره يه هارد يک بخرم واسه آرشيو شما چيرو پیشنهاد ميکنيد؟
عجیبه !چه مارکی بوده ؟نقل قول:
Western Digital MyBook Essential و Seagate FreeAgent Desktop هارد دیسک های خوبی هستند و تا به حال مشکلی ازشون ندیدم.اتفاقا تو دور و بریای خودمون ما ۷-۸ تا هارد استرنال Westen و Seagate هست که هیچ کدوم هم تا به حال مشکلی نداشته :)
ظاهرا هردوی این شرکت ها هم برنامه ای برای غیر فعال کردن Sleep دارند . ببینید :
کد:http://seagate.custkb.com/seagate/crm/selfservice/search.jsp?DocId=205731
ولی من Westen Digital رو ترجیح میدم. :Dکد:http://www.overclock.net/hard-drives-storage/261699-disable-sleep-spin-down-w-d.html
MAXTOR 1 TOUCH بود...حالا چند وقت پیش يه سيگيت 7200.12 خريدم.اونم هي تق!تق!..ار اونم راضي نيستم...فک کنم بیتره وسترن بلک بخرم:8:...نطر شما چيه؟قيمت روز رو هم اگه دارید بفرمایید لطفا.نقل قول:
-------------------------------------------
اون برنامه اي که شما معرفی کردي واسه غير فعال کردن حالت SLEEP ،مخصوص هارد های اکسترنال بود...
من الآن وسترن بلک ۱ترا دارم. خیلی هم راضیمنقل قول:
در ضمن ... الآن که دقت کردم دیدم هارد دیسک Western Passport وقتی کامپیوتر خاموش شد ۶-۷ بار تیک تیک کرد ! نمی دونم قضیه چیه ولی به هر حال به نظر نمیاد مشکلی درست کنه
اگه کسی می تونه این صدا چرا به وجود میاد به منم بگه
در مورد قیمت باید حدود ۱۱۰ هزار تومان باشه. می تونید توی سایت Lion Computer نگاه کنید.معمولا قیمت های این سایت مشابه قیمت بازاره :)
به نظر من FUJITSU می تونه بهترین انتخاب باشه آخه سرعت فوق العاده ای داره.
هارد فوجیتسو؟نقل قول:
بله FUJITSU.نقل قول:
تا 15,000 دور رو اطلاع دارم که ساخته ولی بیشتر رو دیگه نمی دونم.
البته گرون هست و لی میارزه که بخری.
فکر نمی کنم برای کارای معمولی همچین هاردی لازم باشه. برای این کارا بیشتر قابلیت اطمینان مهمه .نقل قول:
اگه من باشم هاردی با ضرفیت بالاتر می خرم به جای دور بالا (البته با فرض یکی بودن موارد دیگه :D )
نقل قول:بله درسته هارد های سرعت بالا (تا این حد) برای یه سیستم خونگی ، تجاری یا حتی سرور هم نیاز نمیشهنقل قول: