تو صفحه اول هیچ توضیح و عکسی از این گوشی نیست ؟ بهتر نیست هم توضیح و هم عکس رو در صفحه اول بزارید .. من که یک کاربر هستم متوجه نمیشم این چی داره چی نداره ... ممنون از لطفت اقا سامان
Printable View
تو صفحه اول هیچ توضیح و عکسی از این گوشی نیست ؟ بهتر نیست هم توضیح و هم عکس رو در صفحه اول بزارید .. من که یک کاربر هستم متوجه نمیشم این چی داره چی نداره ... ممنون از لطفت اقا سامان
حرفت کاملا درسته.
به خاطر اینه که اینجا در و پیکر نداره.
اون پایینو نگاه کنی شونصد تا مدیرو همکارو .... هست ولی کسی از اینجا رد نمیشه.
تو صفحه ی ۲۲ یه چیزایی نوشتم.بد نیست.
چشم.آخه 3GS قبلا هم یه تاپیک داشت که بیشتر اطلاعاتش اونجا بود.ولی خب کسی نبود که گوشی رو داشته باشه.واسه همین من اینجا رو زدم.نقل قول:
آپدیت پست اول
تقریبا همه اطلاعات مهم این 29 صفحه از جمله ریویو که سینا جان گزاشتن رو با اجازش گذاشتم تو پست اول! سعی میکنم از این به بعد هم مطالب مهم رو اضافه کنم به پست اول که اینجا بشه یکی از بهترین کلوپ ها:31::10:
نقل قول:
درست میگین.به نظر من این انجمن گوشی های متفرقه خودش حداقل یه همکار میخواد! چون همکار های دیگه زیاد به اینجا سری نمیزنن
تشكر ! :40: ( دكمه تشكر ندارم !! :31: ) دوستان لطف ميكنين اخرين قيمت ايراني و جهانيه :27: 3gs 16 و 32 گيگ رو بگين ؟ :10:نقل قول:
اينجا فك كنم تقريبا 1 تومات باشه! درسته؟
از اونجايي كه ايران سر گردنست :19: قيمت انلاك فكتوري خود اپل زير 700 ميشه ؟ يا زيادي خوش خيالم ؟:31:
قیمت امروز 32 بود یک و سیصد
16 بو یک و صد
البته از مغازه معمولی نه بازار منظورم میلاد نور تو شهرک غرب
راجه به اين نظري ندارين ؟ :21: خود اپل انلاك فكتوريشو چند گفته ؟:31: قيمت داخل ايران كه كمه كمش 250 بالاتره! نيست ؟:5:نقل قول:
سلام دوستای عشق iPhone.
یه سوال ازتون دارم و اون اینه که،اگر کسی از دوبی یه 3GS بخره،آیا توی ایران میتونه ازش استفاده کنه؟یعنی با سیستم زیبای مخابرات ایران هم خونی داره و مشکلی براش پیش نمیاد؟
خیلی ممنون میشم ازتون.:11:
خود اپل الان آنلاک فکتوری نمیفروشه
اپل الان هر چی گوشی تولید میکنه میده دست اپراتورا
اگه اونا دوست داشته باشن آنلاکش رو خودشون میفروشن اگرم حال نکنن با قرارداد میفروشن
بنا براین طبیعیه که اونایی که آنلاک میفروشن(مثل ایتالیا ، استرالیا، هنگ کیگ و ...) سهم سود قرارداد رو هم میکشن رو گوشی
برای همین هم هر اپراتوری یه قیمت میده ، البته مالیات و اینا هم تو کشورهای مختلف رو قیمت گوشی اثر میذاره
حالا اگه کسی میخواد تو ایران آیفون بخره باید علاوه بر سهم اپل ، سهم اپراتور کشور مربوطه به اضافه سهم کسی که گوشی رو
میاره ایران و همینطور سهم مغازه دار با انصاف رو بپردازه که اینجوری میشه که میبینین
این وضعیت تا دو سه ماه دیگه ادامه داره تا جایی که اپل خودش و بدون واسطه اپراتورها، اقدام به فروش آنلاک فکتوری از فروشگاه
های اپل استور بکنه
اونوقت قیمتش حدود 150 تا 200 تومن میکشه پایین(البته به تدریج)
اینایی که گفتم بر اساس اتفاقات سالهای گذشته بوده
سلام
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنندنقل قول:
حرفت کاملا درسته.
به خاطر اینه که اینجا در و پیکر نداره.
اون پایینو نگاه کنی شونصد تا مدیرو همکارو .... هست ولی کسی از اینجا رد نمیشه.
سينا فقط اسم منو نوشته كه : دي !
نكنه من همكار شدم خودم خبر ندارم !!!!
.................................................. .......................
شايد به اين تاپيك خيلي ربط نداشته باشه شايد بعضي از دوستان به دردشون بخوره
اپل فردا
9 سپتامبر ايپاد جديد خودش رو معرفي ميكنه
از اونجا هم تا روز معرفي هيچ اطلاعاتي ازش ليك نميشه
پس تا روز معرفي هر كي هر چي بگه در حد حدس و گمانه !
من اميدوارم يه ايپاد تاچ با سخت افزار تري جي اس باشه...بخريم حالشو ببريم
نقل قول:
:31::31:
اینورو میگم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه بدبختی شده از وقتی freezpic تعطیل کرده.
اره.طبق اخرین اخبار فردا خود استیو میاد.وقتی خودش بیاد یه چیز خوب باید معرفی کنند.
طبق همون اخرین اخبار به دلیل استقبال بی سابقه از دوربین و فیلمبرداری تری جی اس چند نسل ایپاد ها رو میخوان به دوربین مجهز کنن.
به احتمال زیلاد هم ایپاد تاچ بشه 3g .
به نظر من قدرتش هم بالاتر میره.
خیلی خوب میشه که یه چیزی شبیه 3gs باشه با همون قدرت و سرعت با قیمت ۲۵۰-۳۵۰ دلار.عالی میشه.....:40::40:
حدس من اینه که اگه سخت افزار 3GS رو بذارن روش قیمت 16 رو حداقل 400 دلار بذارن
چون اون رم و CPU به اضافه دوربین خیلی گرون در میاد
اما دوربینش که قطعیه بازم حدس من یه دوربین VGA یا دیگه در نهایت 1.3 باشه
حالت خیلی خوشبینانه هم میشه دوربین 2 که بعیده (بازم میره رو قیمت)
خلاصه برای اینکه قیمت آیپاد 16 از 300 دلار بیشتر نشه اپل کار سختی در پیش داره
تا پیک رو به کل منحرف کرد این ریسر :)
یه کلمه دیگه در مورد آیپاد بشنوم فورا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو میزنم(اثرات فیلم Prison Break ه:31:)
اقا سامان اجازه منم یه چیز بگم ؟ :دی
من الان ایپاد دارم و دوچیز به نظرم کم داره یکی میکروفون یکی هم دوربین در حد 3G هم خوبه
سخت افزار هم همین 2G خوبه فقط رمشو بکنه 256
عرض بنده تموم شد
عزیزان شرمنده خارج از تاپیک بود
من که نمی فهمم چرا تو استور اپل زده
299 دلار ولی شما می گین اینجا می دن یک و سیسدددد
سلام دوشتان. خوشبختانه مشكل من با عوض كردن ويندوز حل شد. گوشيمم هيچ مشكلي نداره. ممنون از راهنمايي هاتون.
حالا يه سؤال ديگه دارم. من مي خوام گوشيمو با كامپيوتر خونه و سر كار سينك كنم. ولي هر بار كه مي خوام با يكيشون سينك كنم itune پيغام ميده كه اطلاعات قبلي بايد پاك بشه. مثلا برنامه هاي قبلي رو پاك ميكنه يا اگه بخام عكس جديد از روي كامپيوتر محل كارم سينك كنم عكسايي كه با كامپيوتر خونه سينك كردم رو پا مي كنه.
مي خواستم بدونم راهي واسه حل اين مشكل هست؟
بازم از كمكتون متشكرم
پست اول تاپیک رو بخوننقل قول:
اعصاب خورد کن ترین سوال اینه که یکی هی میاد میگه 299 دلار..........من کفری شدم........
با 300 دلار بهت ایفون 2g هم نمیدند.
اینم یک خبر برای اذیت کردن هر چه بیشتر سامان.
قیمت ایپادها ۵۰ دلار کاهش پیدا کرد.
با عرض سلام ويژه به سامان جان لازمه عرض كنم كه اپل آتيش زده به آيپاداش
آره.امروز معرفی داره.کاهش فیمتش طبیعیه
با سلام خدمت وستان :10:
دوسوال داشتم
1.آنتن دهی گوشی آیفون 3gs چطور هستش آیا مثل نوکیا است یا نه
2.آیا این گوشی احتیاج به آنتی ویروس داره یا نه در کل امنیت سیستم عامل چطوره
با تشکر :40:
جوابنقل قول:
1= مگر نوکیا چطوری هست ؟؟ من که ندیدم کسی ناراضی باشه از ایفون
2= انتی ویروس نگو بچه ها خندشون می گیره { نتی داره ولی وقتی ویروسی نیست کی نصبش می کنه ؟؟؟؟}:31:
گزارش جامع کنفرانس جهانی اپل 2009 MacWorld (منبع:موبایلستان)
iTunes 9 و iPhone OS 3.1 معرفی شدند
اولین محصول معرفی شده، نسخه جدید سیستم عامل اپل برای آیفون و آی پاد است. همچنین نسخه جدیدی اد آی تیونز مک هم با قابلیت های چشم گیری معرفی شد.
نسخه جدید iTunes با قابلیت ویژه ای به نام Genius Mix ارائه شده که می تواند لیستی از مجموعه آهنگ های آلبوم های تان تهیه کرده و همانند یک استگاه رادیویی دائما به پخش تصادفی آنها بپردازد.
حالا دیگر روی مک تان یک ایستگاه رادیویی دارید
خوب الان میزان فروش هم اعلام شد . 30 میلیون که رقم واقعآ بالایی هست .
نکته بعدی اضافه شدن بیش از 30 هزار رینگتون است که با قیمتی معادل $1.29 در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت .
نسخه 3.1 رایگان است و از فردا در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت .
میریم سراغ ای تیونز که مردم 23 کشور جهان میتونند از اون استفاده کنند و اهنگ های کشور خودشون رو دانلود کنند .
قابلیت Dj هم اضافه شده که شما میتونید اهنگ هاتون رو با هم میکس کنید و تو لایبرری گوشی قرار بدید . فقط کافیست روی برنامه کلیک کنید .
نکته بعدی همزمان سازی و کاراکتر مربوطه است . شما اکنون این قابلیت را اسان تر در اختیار دارید و میتوانید اهنگ هایتان را بروز کنید .
خوب شما در این همزمان ساز علاوه بر موسیقی امکان بروز کردن عکس ها و فیلم ها رو هم دارید .
ساعت 10 و 12 دقیقه و App management برای ای تیونز معرفی شد . مهمترین نکته قابلیت تنظیم ای تیونز توسط خود شماست .
طریقه قرار گیری فایلها روی ای تیونز هم با شماست .
10 و 14 دقیقه و معرفی Home sharing و قابلیت های ان
این برنامه امکان کپی کردن اهنگ و مشاهده فیلم ها و غیره را به شما میدهد و همزمان می تواند با 5 کامپیوتر در ارتباط باشد .
این برنامه واقعآ جالب به نظر می رسه .
مطلب بعدی طراحی مجدد Store است که بسیار مرتب تر از قبل شده .
10 و 15 دقیقه و نسخه محبوب iTunes LP هم معرفی شد . شما از طریق ان میتوانید خیلی سریع تر از Cd فایل های خود را دریافت کنید . فایل هایی نظیر موزیک . عکس و ...
10 و 9 دقیقه ایتیونز جدید معرفی شد . 8.5 بیلیون اهنگ در ای تیونز موجوده که رقم خیره کننده ای است .
پیشی گرفت تاچ از دو رقیب دیگر خود .
معرفی بازی های جدید
و امار در مقابل رقیبان
اپل دوربین ویدئویی را به آی پاد نانو چسباندای پاد نانو جدید با برخی امکانات ویژه دوباره سازی شده و آماده ارائه است. مهمترین ویژگی آن داشتن دوربین با قابلیت عکس و فیلم برداری و همچنین اسپیکر است.
آی پاد نانو جدید در ۵ رنگ مختلف و با قابلیت ضبط صدا ارائه خواهد شد. نانو نسل ۵ همچنین اولین آی پادی است که دارای رادیوی اف ام خواهد بود. iPod nano تازه با دو حجم ۸ و ۱۶ گیگابایتی، بدنه آلومینیوم و قیمت ۱۴۹ و ۱۷۹ دلار به بازار خواهد آمد.
(خواهشا دوستان بقیه بحث درمورد آیپاد رو ببرن تو تاپیک خودش[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=237995&page=118[/HTML]
.ممنون.:10:)
معرفی بازی های جدید
!!!
شاهزاده فارسی
وانتد که عکس خودتون رو هم میتونید تو بازی قرار بدید
بازی با گرافیک بالا
FPS called Nova از Gameloft
و قابلیت اضافه شدن بازیکنان دیگر از طریق بلوتوس و وای فای
Steelers
منتظریم 3.1 بیاد رو سایت و آپدیت کنیم....
ایتونز ۹
برا وین
برا مککد:http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iTunes9/061-6351.20090909.Tza9j/iTunesSetup.exe
کد:http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iTunes9/061-6350.20090909.tnzs2/iTunes9.dmg
۳.۱ برای تری جی اس
کد:http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iPhone/061-6609.20090909.mwws4/iPhone2,1_3.1_7C144_Restore.ipsw
لینک ها مستقیم و با سرعت خوب و ریزوم دارن.
راستی dev team گفته که تا جیل بریک نشدن 3.1 اون رو هیچ کسی نصب نکنه چون امکان داره که برنامه های کرک شده رو هیچ وقت نتوانید نصب کنید..........گفتم تا بدونید.
دوست عزیز من که متوجه نشدم شما چی گفتی اگه ممکن یکم بیشتر توضیح دهیدنقل قول:
با تشکر :40:
الفشو جا انداخته.
بابا خود سيستم عامل مك كامپيوتر ٥ تا هم ويروس نداره چه برسه به گوشيش.
مشكلي نيست. الان وضعيت ايفون جوري شده كه اونايي كه واردن به جايي اينكه وقتشونو بذارن رو پيدا كردن باگها و نوشتن ويروس براش ميان با زحمت كمتر برنامه منويسن. هم براشون پول ميكنه هم خدا ازشون راضيه. دي:
ورژن 3.1.1 ایفون بزودی در September 25th می اید بازهم اپل............مشکوک........گروه Dev Team اعلام کرده تا ان موقع و جیلبرک ان ورژن صبر میکنه و سپس بیرون میده کلا قید 3.1 رو یزنید
salim جان منبع خبرت چیه؟
من الان 3.1.1 رو برای آیپادم دانلود کردم و منتظر جیلبریکم
یعنی بی خودی ۲۶۰ مگ گرفتم؟
منم دانلود کردم منتظز جیل ام : دی
چیزایی که من تا حالا شنیدم ...
آیتیونز 9 اجازه رستور OS 3.0 رو نمیده .. فقط 3.1 و بالا تر ... که این خیلی بده برای کسایی که 3gs دارن چون باید IBSS , IBEC و بدست بیارن و برای این کار باید OS 3.0 رو دو بار روی گوشی رستور کنن...
پس فعلا آیتیونز 9 رو پیشنهاد میکنم نیریزید ...
چیزه دیگه اینکه تا وقتی آیتیونز رو آپدیت نکردید و OS 3.1 رو نریختید میشه اون 2 تا کد رو بدست اورد ..
چیزه مهمتر اینکه عجله نکنید .. قول میدن dev-team یه برنامه جدید میده که با فشار یه دکمه به راحتی جیلبرک میشه .. البته 3gs دار ها حتمی اون 2 تا فایل رو بدست بیارن از گوشی .. کار سختی هم نیست { منبع : موبایلستان }
.................................................. .............
آموزش نحوه بدست آوردن فایل های iBECو iBSS
.................................................کد:http://mobilestan.net/showthread.php?p=1072388#post1072388
خدمت اون دسته از دوستانی که اشتباها به 3.1 آپ کردن و الان میخوان به 3.0 دوباره برگردند باید عرض کنم که تنها راه برگردون به این صورته:
نصب آیتونز 8.2
بردن به حالت DFU
ریستور به فریمور 3.0!
تمام.
دراین حالت بیس بند همون قبلی میمونه ولی به هیچ عنوان فعلا نمیشه آنلاکش کرد!
منبع:------------
______________.................................... ............
لحظاتی پش در سایت Dev-Team یک متن نوشته اضافه شده.
نقل قول:
Update: We’re currently working on PwnageTool for 3.1, and will be sure to let you know when it’s available!
این طور که به نظر میاد اونا در انلاک وژن 3.1 موفق بوده اند و به زودی برنامه ی PwnageTool رو برای انلاک وژن 3.1 عرضه می کنند
.................................................. ....
این اپل هم داره پاس برای ادم درست می کنه ها............
در مورد سينك كرن 3gs با 2 تا كامپيوتر كسي كمكي نميتونه بكنه؟
شرمنده دوست عزیز.من که نمیدونم.سینا:19:.تو کلوپ 3G پرسیدی؟نقل قول:
نه نپرسيدم. حالا يه سؤال ديگه. وقتي توي iphon داريم با يه برنامه يا بازي كار ميكنيم، بعد يه sms مياد مثلاً يا برنامه وصل ميشه به سافاري كه page لود كنه، چطوري ميشه دوباره برگشت به همونجايي كه داشيم كار مي كرديم يا بازي مي كرديم؟
من هر وقت اين اتفاق واسم ميوفته مثلا وقتي سافاري رو باز مي كنه دكمه home رو كه ميزنم تا سافاري بسته بشه برنامه قبلي هم بسته ميشه :(
دوستان راهي هست؟ راهنمايي لطفاً
باید از Cydia برنامه BiteSMS یا QuickSMS نصب کنینقل قول:
کارشون اینه که وقتی SMS Preview میاد رو صفحه دیگه نمیخواد بزنی رو Vieew که کلن از بازی بره بیرون
میتونی همون جا جواب بدی
منظورم اینه:
در مورد سوال اولتون راجع به سینک با چندتا آیتونز یه راهی تو فروم ------------ گذاشته بودن قدیما
میتونی بری اونجا پیدا کنی
این Home Sharing تو آیتونز۹ هم فکر کنم واسه همین کاره
مرسي از جوابتون. ولي فكر كنم منظور من رو اشتباه گرفته باشيد. من فقط در مورد SMS نگفتم. اونو مثال زدم. در كل خواستم بدون وقتي دارم مثلاً با يه برنامه كار ميكنم، بعد توي برنامه يه لينك هست كه مثلا صفحه اينترنتي سازنده برنامه رو باز ميكنه با سافاري. حالا وقتي كه بخوام سافاري رو ببندموبرگردم به محيط برنامه قبلي چكار بايد بكنم كه اون برنامه بسته نشه؟ آخه من وقتي توي سافاري هستم دكمه home رو كه ميزنم تا از سافاري خارج بشم ميبينم كه اون برنامههم بسته شده و وقتي دوباره اجراش مي كنم برنامه از اول اجراي ميشه نه اونجايي كه بودم!
ببینید راه حل کلی نداره
همونطور که میدونی آیفون مالتی تسکینگش فرق داره
و مثل سیستم عاملای دیگه نیست که task manager داشته باشن
به نظر اپل تسک منیجر perfomance رو میاره پایین و همینطور به باتری زیادی مصرف میشه
در مورد SMS که راهشو گفتم
در مورد بازیها به خود سازنده ها بستگی داره
اونا این امکانو دارن که بازیو جوری بسازن که وقتی رفتی بیرون و دوباره اومدی از ادامه بیاد
نمونش بازی Rolando که اگه وسط بازی رفته باشی بیرون وقتی دوباره میای از ادامه شروع میشه
بازم ممنون از جوابتون. حالا يه مشكل ديگه برام پيش اومده :(
من چند روز پيش itunes 9 رو نصب كردم روي سيستمم. بعد خواستم دوباره همون ورژن 8 رو نصب كنم و كردم. ولي موقع اجرا پيغام مي دادكه فايل library با ورژن جديدتر itunes نوشته شده و قابل باز كردن نيست و itunes هم اجرا نميشد. من فايل گفته شده رو پاك كردم و itunes اجرا شد. اما از برنامهها و عكسها و rington هايي كه داشتم خبري نبود. وقتي خواستم دوباره سينك كنم پيغام داد كه تمام اطلاعات گوشي پاك ميشه! راهي هست كه برنامهها و اطلاعات گوشيمو سينك كنم روي itunes تازه نصب شده؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد. واقعاً دردسري شده برام :((