دوست من بهم بگو وقتی یک کتاب دستت می گیری چیکار میکنی؟[/quote]نقل قول:
متوجه نشدم!
خوب عزیزم مشکل من همینه!نقل قول:
من نمیدونم چجوری برنامه ریزی کنم که مناسب باشه !
از یه طرف میگن هر کی خودشو بهتر از هم میشناسه !
Printable View
دوست من بهم بگو وقتی یک کتاب دستت می گیری چیکار میکنی؟[/quote]نقل قول:
متوجه نشدم!
خوب عزیزم مشکل من همینه!نقل قول:
من نمیدونم چجوری برنامه ریزی کنم که مناسب باشه !
از یه طرف میگن هر کی خودشو بهتر از هم میشناسه !
رشته ات رو بگو تا بهت بگم چه جوریه
من تمام پست های این تاپیک رو خوندم ، فقط یه نکته :
اقای سجاد فولادی کی هست که این قدر ازش نوشتید ؟ میشه معرفیش کنید ؟
یه تذکر دوستانه هم میخواستم بدم :
خواهش میکنم پست های بیهوده ندید ! ضرورتی نداره دو تا پست رو پشت سر هم بدید ، میتونید پست قبلیتون رو ویرایش کنید و بهش مطلب اضافه کنید
مثلا پست اقای dirty_coat در مورد نحوه ی درس خوندن خیلی جالب بود ولی هنوز به ساعت نکشیده به تاریخ پیوست !!
ریاضی فیزیک!نقل قول:
منم نفهمیدم سجاد فولادی کیه
چقدر حال داری تو روز بخونی و اینکه یک فصل از کتابها رو چقدر طولش می دی؟نقل قول:
و کی می خوای کتابها رو تمام کنی؟
ایا مدرسه میری یا نه؟
نقل قول:
نفر اول کنکور ریاضی 87نقل قول:
یوزرشم hackerboy
سجاد فولادی نفر اول ریاضی سال 87 است که با user : hackerboy میاد تو این سایتنقل قول:
[QUOTEنظرتون محترمه ولی این جور برنامه از پایه اشتباهه ][/QUOTE]
اشتباهه ؟
این حرف من نیس
حرف کسایی که تو کنکور موفق شدن و به منم توصیه کردن اینکارو کنم توی فروم هم هستن من ازشون مشاوره گرفتم !
نقل قول:
نفر اول ریاضی 87 !نقل قول:
ایشون تو فروم عضون با یوزر hackerboy
اینم معرفی!
نظر من اینه که ما اصلا نباید بگیم فردا چی و چی می خونیم چون ممکنه مثلا حال خوندن یک درس خاص رو نداشته باشیم و اینجور برنامه ها دست و پا گیرند
اها پس از اون لحاظ میگین
خب آره شاید من فردا دلم نخواد فیزیک بخونم دوست داشته باشم شیمی بخونم مثلا با یه درس دیگه!
من منظورم این بود که نباید همه روز رو فقط اختصاص به یه درس داد اینکار غلطه چون داریم برای کنکور میخونیم نه واسه یه امتحان تشریحی مدرسه که چند روز وقتمون رو یه درس بزاریم و بریم امتحانشو بدیم...
برنامهريزي سيستمش خيليش برميگرده به اينکه حس و حال طرف چطوريه و نميشه يه سيستم رو براي همه تجويز کرد!!نقل قول:
براي خيليها اينکه آدم براي روز بعدش برنامه تعيين کنه که چه درسهايي رو چقدر بخونه؛ خودش انگيزه ميشه. حالا ممکنه يه درسي رو هم حال نکنه اون روز بخونه، يه چيزي جايگزين ميکنه. بعدشم اينطوري سردرگمي کمتره و باعث ميشه وقت آدم کمتر تلف بشه.
من خودم اين سيستم باعث شد ساعت مطالعم از نيم ساعت به 5 ساعت برسه!!!
بعضيا اصلاً نميتونن روزي 4-5 تا درس بخونن؛ حداقل به نظر من بايد روزي 2 تا درس تو برنامه باشه؛ ولي من ديدم کسايي رو که با اين سيستم خوندن (5-6 تا درس) و نتيجههاشون بد شده و برگشتن سر سيستم قبلي و به حالت عادي برگشتن!نقل قول:
من منظورم این بود که نباید همه روز رو فقط اختصاص به یه درس داد اینکار غلطه چون داریم برای کنکور میخونیم نه واسه یه امتحان تشریحی مدرسه که چند روز وقتمون رو یه درس بزاریم و بریم امتحانشو بدیم...
چون بعضيا درسخوندشون جوريه که کامل ميرن تو جو درس بعد سخت از جوش در ميان و سوئيچ کردن بين درسها براشون تلفات داره
من مدلم اینطور بود که میشستم یه درسو از صبح میخوندم تا بعد از ظهر اما وسط راه شیومو عوض کردم همون جا بود که ترازم از 7000 شد 7500 اینطوری که هیچ درسی رو بیش از 2 ساعت نمیخوندم تو یه روز به غیر از درسایی که خیلی مشکل داشتم اونا رو هم دو ساعت صبح دو ساعت عصر من اینطوری بودم شاید یه نفر دیگه یه جور دیگه باشه اینجوری من خیلی هم انگیزم واسه خوندن زیاد میشد (مثلا شیمی 3 با شیمی 2 دوتا درس متفاوت حساب میشداااااااااا)
سعی کن هی نگی از فردا شروع میکنم !!!از فردا...نقل قول:
از همین امروز شروع کن!
من یه سال بود میگفتم از فردا شروع میکنم ولی هیچوقت شروع نکردم : دی و اینم شد نتیجش:2:
دوست عزیزمون راست میگن چون هیچ فردایی وجود نداره باید امروز رو بچسبیمنقل قول:
یکی از دوستان گفتند من هی امروز فردا میکنن .
تنها راه موثر برای اینکه از این مشکل بیرون بیاید ، مشخص کردن هدف هست . باید ببینید برای چی میخوئاید درس بخونید . البته این چیزی نیست که یک شبه بهش برسید . بلکه باید مدت زمان دغدغه ذهنی شما ، پیدا کردن هدف زندگی باشه .اگه هدف زندگی رو بشناسید ، هدف درس خوندنتون رو هم میشناسید
یکی یه چیزی به من گفت که من یه خورده در مورد خوندن زبان ، مردد شدم . و اونم این که هر تست فیزیک ، ضریب 123 داره ( 3*4 ) و هر تست زبان ضریب 2 . پس تقریباا کل زبان ، با 4 تا تست فیزیک برابره ؟ این دلیل میشه که زبان رو کنار بزاریم ؟
من برعکسم! با اینکه تست هم خیلی خوبه واسه جا افتادن مطلب، اما من اگه درس رو خوب بخونم و بعد تست بزنم خیلی عالی میخونم.نقل قول:
کاملا تایید میشه!نقل قول:
راستی دوستان چند تا سوال دارم:
1. من خیلی دنبال درصدهای قبولی و رتبه هاشون گشتم توی سایتها، اما هیچ جای درست و حسابی پیدا نکردم. اون دوستی که یه موقع درصدها و رتبه ها رو گذاشته بود، میشه بگه از کجا اورده بودن؟ ممنون میشم
2. و اینکه من میخواستم ادبیات رو با همون روشی که گفتم بخونم، داشتم شروع میکردم به خلاصه کردن تاریخ ادبیاتها، که دیدم خداییش زیاده! :31: این کتاب کلک معلم غیر از لغتهای مهم، خلاصه ی تاریخ ادبیاتها رو هم داره؟ اگه نداره، کتابی هست که بتونم گیرشون بیارم؟ میخوام در حد اینکه اون نویسنده چه قرنی بوده و کتابهاش چی بوده و یه خصوصیت یا لغب معروفش چی بوده، باشه.
ممنون :11:
یک توصیه به دوستان اینکه اگه روشهای خلاصه برداری رو بلد نیستید اینکار رو نکنید چونکه وقتتون رو خیلی تلف میکنه و به جای اینکه اینقدر وقت تلف بشه کتابی بگیرید که اینکارو براتون کرده باشه
یکی یه چیزی به من گفت که من یه خورده در مورد خوندن زبان ، مردد شدم . و اونم این که هر تست فیزیک ، ضریب 123 داره ( 3*4 ) و هر تست زبان ضریب 2 . پس تقریباا کل زبان ، با 4 تا تست فیزیک برابره ؟ این دلیل میشه که زبان رو کنار بزاریم ؟[/quote]
این کارو هیچ وقت انجام ندید زیرا افراد زیادی درسهایی مثل انگلیسی و عربی و ... را ول میکنند ولی بدونین این درسها خیلی سرنوشت ساز هست
با اینکه این تاپیک جای معرفی کتاب نیسنقل قول:
و اینکه من میخواستم ادبیات رو با همون روشی که گفتم بخونم، داشتم شروع میکردم به خلاصه کردن تاریخ ادبیاتها، که دیدم خداییش زیاده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این کتاب کلک معلم غیر از لغتهای مهم، خلاصه ی تاریخ ادبیاتها رو هم داره؟ اگه نداره، کتابی هست که بتونم گیرشون بیارم؟ میخوام در حد اینکه اون نویسنده چه قرنی بوده و کتابهاش چی بوده و یه خصوصیت یا لغب معروفش چی بوده، باشه.
ممنون
ولی عزیزم واسه تاریخ ادبیات برو گاج رو بگیر
هم تاریخ ادبیات داره که بر اساس قرنها طبقه بندی شده با تست
و هم درآمد های ادبیاتو داره
تست هم داره
به نظرم خوبه دیگه : دی
درصدای چی ؟ دولتی یا آزاد؟نقل قول:
من خیلی دنبال درصدهای قبولی و رتبه هاشون گشتم توی سایتها، اما هیچ جای درست و حسابی پیدا نکردم. اون دوستی که یه موقع درصدها و رتبه ها رو گذاشته بود، میشه بگه از کجا اورده بودن؟ ممنون میشم
خلاصه برداری خیلی خوبهنقل قول:
یک توصیه به دوستان اینکه اگه روشهای خلاصه برداری رو بلد نیستید اینکار رو نکنید چونکه وقتتون رو خیلی تلف میکنه و به جای اینکه اینقدر وقت تلف بشه کتابی بگیرید که اینکارو براتون کرده باشه
مخصوصا واسه ماه های اخر جمع بندی
آره بعضیا به جای خلاصه کردن میشینن کل کتاب و مینویسن :دی
الان که انواع و اقسام فلش کارت موجوده که خلاصه و نکات و نوشته خیلی به درد بخوره!
منم این حرف رو زیاد شنیدمنقل قول:
این کارو هیچ وقت انجام ندید زیرا افراد زیادی درسهایی مثل انگلیسی و عربی و ... را ول میکنند ولی بدونین این درسها خیلی سرنوشت ساز هست
ولی برای من دلیل بیاورید .
من میگم سرنوشت ساز نیستند چون هر 4 تا تست فیزیک با کل زبان ( تقریبا ) برابره. من طقی نست که به جای خوندن زبان ، تسلطمون روی فیزیک ( یا بقیه ی درس ها ) بیشتر کنیم و سر جلسه هم 18 دقیقه برای فیزیک بیشتر زمان داشته باشیم ؟
عزیز من دفترچه ی عمومی رو همراه با اختصاصی که نمی دهند که بتونی 18 دقیقه ی زبان رو به فیزیک بدینقل قول:
نمیشه فقط با اتکا به ضریب قضاوت کرد. باید تراز هر درس رو هم در نظر گرفت.مثلا چون زبان رو اکثرا خوب نمیزنن اگه کسی خوب بزنه ترازش خیلی بالا میره پس با اینکه ضریب 2 میخوره ولی چون ترازش بالاست تاثیرش زیاده.
البته یه چیزی هم من بگم که خیلی وقت ها خلاصه برداری نیازی نیست . و این به تشخیص کسیه که داره درس میخونه . مثلا درس یک دین و زندگی .3 ، به نظر من به خلاصه برداری نیاز نداره . اما مثلا درس 3 همین کتاب رو باید خلاصه برداری کرد . چون مطالبش گسترده است و خلاصه برداری باعث نظم فکر میشه .نقل قول:
و نکته ی دوم اینه که بعضی وقت ها حتی میشه توی خود کتاب هم خلاصه برداری کرد. مثلا دو صفحه از یک مبحث رو بالای یکی از صفحاتی که مربوط به این مبحث هست میشه خلاصه کرد . خیلی خوبه ها .
اخ جون ! چه خوب شد !نقل قول:
اصلا به این موضوع فکر نکرده بودم .
dirty_coat عزیز باور کن من رو راحت کردی . فکر این موضوع داشت من رو کلافه میکرد.
البته از اون جایی که من آدم بد شناسیم ، شاید امسال این شیوه عوض شد و به دلایلی نا معلومی دفترچه ها رو با هم دادن:41:
به نظرم هیچوقت اینکار رو نمی کنند چون اونوقت دروس عمومی بی ارزش میشهنقل قول:
ایول اینبار که قبول نشدیم میاییم باشما سال دیگه کنکور میدیم
سلامنقل قول:
دوست گرامی همه چیز ضریب نیست.این تراز هست که سرنوشت سازه شما اگه ترازت از میانگین بالاتر باشه براتون خیلی خوبه و اگه پایینتر از میانگن باشه میچسبونتت رو زمین:27: حالا خود دانی از کجا می دونی که حتما می تونی فیزیک خوب بزنی؟:21:
هرچیزی جای خود دارد داداش:10:
بعضی موقع ها خلاصه برداری های خودتون خیلی بهتره چون جاهایی که براتون مهمه رو خلاصه برداری میکنین اما این کتابا ( نمیگم بده ) همه جاهای مهم درس ها رو خلاصه برداری کردن که شاید شما بهشون نیاز نداشته باشین:11:نقل قول:
اگه بلد نباشی هم حالتو و هم وقتتو میگیره ولی اگه توی مراحل پنج گانه ای که گفتم توجه کنی یک قسمت برای نت برداری هست که خیلی مفیدهنقل قول:
کاملا درسته!نقل قول:
من دقیقا برعکس این عمل کردم متاسفانه...!:41:
تا خرداد روزی چند درس و هر درس حداکثر دوساعت میخوندم...
رتبه های آزمایشی سنجشم هم تا آزمون جامع دو همش زیر 1000 بود ولی برای ماه آخر نشستم درسهارو دونه دونه جمع کردم:41: که سنجش جامع 3 نسبت به2 2000تا رتبم پایین اومد(از 600اومد2600:18:) و کنکور رو هم که:2:...
تازه اگه بخوای درسی رو 0 بزاری خیلی خیلی روی ترازت تاثیر میزارهنقل قول:
یعنی حتی اگه یه تست هم بزنی بهتره
البته من اینجوری شنیدم:8:
و فکر کنم هم درست باشه:20:
سلام ! چند بزنیم تا یه داشنگاه قبول شیم ؟؟؟
سلام
من تمام واکنش های شیمیایی که در کتاب های درسی اومده رو می خوام
کسی داره؟
ممنون
سلام
به دانشگاه و رشته بستگی داره .نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
دوستای عزیزم من از صحبتاتون نتونستم نتیجه ی درستی بگیرم ، لطف کنید واضح تر بیان کنید که برناممون چطور باشه بهتره ؟
من میخواستم یه مشاور واسه خودم بگیرم :
کسی یه مشاور خوب تو مشهد سراغ داره ؟
بعد اینکه حدود هزینه ای که میگیره چطوریه ؟:40:
سلام
براتون روش مطالعه ی دروس رو گذاشتم :
کد:http://rapidshare.com/files/252041927/raveshe_motalee.zip.html
لینک دومی مستقیم هست .کد:http://skhammari.persiangig.com/raveshe%20motalee.zip
:40:
فلش کارت فکر کنم خوب باشه میتونی با لایتنر هم بخونیش...نقل قول:
ین کتاب کلک معلم غیر از لغتهای مهم، خلاصه ی تاریخ ادبیاتها رو هم داره؟ اگه نداره، کتابی هست که بتونم گیرشون بیارم؟ میخوام در حد اینکه اون نویسنده چه قرنی بوده و کتابهاش چی بوده و یه خصوصیت یا لغب معروفش چی بوده، باشه.
خلاصه تاریخ ادبیات و اسامی رو گاج یه کتاب کوچیک داره که دوستم داشت و راضی بود
همون جوری کهsaeed_h1369 میگه درسته دیگه!نقل قول:
مشهد شما کدوم دبیرستانی اونوقت؟؟!