هیچ کدام از سری بازیهای Forza برای Pc نیامده تابه حال؟
Printable View
نه نیومده, سری فورزا فقط برای XBOX وXBOX 360 منتشر شده!نقل قول:
نخیرنقل قول:
این باری انحصار x-box هست
توی فرزا 2 یه کلاس داشت به نام u999 که ابر اتومبیل ها توی اون رده قرار میگرفتن ( مثل کرایسلر 4-12 ) و نهایت تیونینگ ماشین ها به اون کلاس ختم میشد ولی تو این شماره ماشین ها بعد از کلاس s وارد کلاس R میشن !!!!!
به نظرم اون جوری جذاب تر بود
وا!
ما 800$ میدیم یک نسخه از ورژن 3 رو برای PC بهمون بدن:دی
میسر نیست؟!
Nurburgring Nordschleife رو امروز در كلاس R1 بازي كرديم ! 9 lap ! بسيار لذت بردم ! يعني به نظر من اين پيست بي نظيره ! فوق العاده زيبا طراحي شده . لول 50 شديم تبريك ميگم به خودم ! اين كلاس R1 بي نظيره ! هيجان فوق العاده بالايي داره .
ديروز هم Le Mans Circuit de la Sarthe رو 17 دور زديم خيلي چسبيد ! كلاس R2 !
نُچ ! : دينقل قول:
میسر نیست؟!
اخه چرا برای pc نمیاد چه قدر اینا نامردن:دی
پووووووووف !
بالاخره بعد یک ماه آب خنک خوردن اومدم.:31:
میگم دوستان یک مسابقه اون اواخر هست یک ساعتی آدم رو درگیر میکنه! به نظره من اگر میخواید بازیش کنین حداقلش Difficulty رو رویه Medium بزارین چون من آخرش ازم جلو زدم دیگه واقعا از بازی زده شدم طوری که دیگه 4 روزه نگاشم نمیکنم....:31:
در ضمن کسی نمیدونه بهترین ماشین برایه Class R3 چیه؟ ( بعد قرن ها پول جمع کردیم:31: )
بدون شک دوج وایپر acrنقل قول:
در ضمن کسی نمیدونه بهترین ماشین برایه Class R3 چیه؟ ( بعد قرن ها پول جمع کردیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
که با تیون کردن و رسوندنش به کلاس r3 میترکونه
چون اصلا هرزگردی و انحراف نداره حتی با خاموش بودن tsc و abs و...
ُاین سیستم طراحی یا Livery بازی فوق العاده زیباست.
باورش سخته که با چند تا شکل هندسی ساده چهره ی ملیح هومر سیمپسون رو با تقریبا تمام جزییات ساختم..
این سیستم حتی قابل مقایسه با برنامه های بزرگی مثل Photoshop و غیره هست.
اگر هنوز طراحی رو شروع نکردید حتما این کارو انجام بدین؛ زمانبر هست اما از نتیجه کار به هوا میپرید!.
موفق باشید
Forza 3 vs Gran Turismo 5
سایت یوروگیمر یه ویدئو از مقایسه این بازی با GT 5 منتشر کرده! این ویدئو از گیم پلی هر دو بازی هستش!
منکه تفاوت قابل عرضی غیر از نورپردازی کمی بهتر GT چیز دیگه ای تو این ویدئو بین این دو بازی ندیدم!!
واقعا 4 سال کار بر روی یک بازی نتیجش این همه تفاوت هستش؟!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من امروز حدوده 2 ساعتی این بازی را انجام دادم . باید بگم که از کنترل بازی خیلی خوشم اومد و واقعا راحت بود .
من وقتی dirt 2 یا shift را روی pc بازی کردم کنترل خیلی سخت بود و همش از جاده خارج میشی ولی این بازی کنترلش خیلی خوب بود . حالا میخام بدونم dirt 2 و shift هم روی 360 کنترل راحتی داره ؟
هر دوی اون بازی ها روی کنسول به خصوص 360 عالی هست handling کردن ماشین هانقل قول:
و این بازی هم با این simulation هست و سخت تر باز هم به لطف controller های خوش فرم 360 راحت تر میشه
شاهكارهايي كه فكر ميكنم فقط تو اين بازي و فوتوشاپ بشه خلقشون كرد . كه البته تو اين بازي بسيار سخت تر هم ميشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www2.bazinama.com/img/files/yevbfm9mse6qqqphczs5.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www2.bazinama.com/img/files/yoanawop799rmjbto3fp.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www2.bazinama.com/img/files/z4fld7heibc7ao1zvdqy.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www2.bazinama.com/img/files/ke0099kbzc3wq7eq3uwb.jpg
کد:http://www2.bazinama.com/img/files/9r5u5c0dvmeno9ngiry8.jpg
کد:http://www2.bazinama.com/message/post297397-107.html
delete ......................
از دسته ی XBOX360 در PC هم می تونید استفاده کنید.نقل قول:
دوستان من امروز حدوده 2 ساعتی این بازی را انجام دادم . باید بگم که از کنترل بازی خیلی خوشم اومد و واقعا راحت بود .
من وقتی dirt 2 یا shift را روی pc بازی کردم کنترل خیلی سخت بود و همش از جاده خارج میشی ولی این بازی کنترلش خیلی خوب بود . حالا میخام بدونم dirt 2 و shift هم روی 360 کنترل راحتی داره ؟
سلام
اول اینو بگم که دیروز حدود 1 ساعت به صورت Free بازی کردم که زیاد خوشم نیومد از بازی
یه جورایی Grid رو به این ترجیح دادم
حالا 1 - 2 تا سوال دارم
این بازی رو نمیشه 2 نفره بازی کرد؟
و اینکه کنترل ماشین سر پیچ ها بسیار راحت بود
دقت که کردم دیدم ماشین خودش سر پیچ ها ترمز میگیره . چرا؟
و اینکه با GOLF MK2 خیلی حال کردم.(سعید میدونه چرا)
1- دو نفره می شه.نقل قول:
2- تو تنظیماتش هست، مفصل هم هست.
منم با این ماشین خیلی حال می کنم!
امیر جان تو تنظیمات بازی میتونی تغییرات زیادی تو بازی ایجاد کنی مثل خاموش کردن abs & tcs و... که هر کدوم تاثیر زیادی روی کنترل ماشین میزارننقل قول:
سلام
اول اینو بگم که دیروز حدود 1 ساعت به صورت Free بازی کردم که زیاد خوشم نیومد از بازی
یه جورایی Grid رو به این ترجیح دادم
حالا 1 - 2 تا سوال دارم
این بازی رو نمیشه 2 نفره بازی کرد؟
و اینکه کنترل ماشین سر پیچ ها بسیار راحت بود
دقت که کردم دیدم ماشین خودش سر پیچ ها ترمز میگیره . چرا؟
و اینکه با GOLF MK2 خیلی حال کردم.(سعید میدونه چرا)
اتفاقا یه گلف ام کا2 دارم که باهاش تو کلاس a مسابقه میدم
ضمنا فرزا برترین بازی ریس دنیا هست و با هیچ بازی ای فعلا قابل مقایسه نیست
اين انيميشن تعويض دنده هم اضافه شده واقعا خيلي عالي شده . بسي لذت برديم .
ديشب بازي كردم كلا بازي برام تازگي داشت واقعا زيباست
با سلام انیمیشن تعویض دنده دیگه چیه؟ضمنا چطور میشه از داخل ماشین عکس گرفت؟:10:
سلام یچه ها
می گم این واسه pc هم هست؟
عوض كردن دنده هم به بازي اضافه ميشه با اون اپديت ! يعني دنده رو عوض ميكنه با دستش .نقل قول:
اونم يادم نيست اما يكم وَر بري پيدا ميشه
نخير .نقل قول:
سلام
ميشه درباره ي دكمه ي rewind توضيح بديد
ممنون
اون دکمه برای زمانی هست که شما بخواین به چند ثانیه عقب تر برگردیننقل قول:
مثلا زمانی که از جاده خارج میشین یا کنتر ماشین رو از دست میدین و تصادف میکنین
به عقب تر برمیگردین و سعی میکنید که ماشین رو بهتر کنترل کنین
------------------------------------------------
بچه ها هیچ راهی توی این بازی نیست که بشه پول بیشتری در آورد؟
به غیر از خاموش کردن بعضی چیز ها؟؟
هیچ شرکتی نیست که بخواد اسپانسر من بشه؟؟؟
پولی که میده خیلی ضد حاله!
من فقط 200 تا روی یه گلف خرج کردم!
ولی الان 0 - 100 رو فکر کنم 2.4 یا 2.6 میزنه :دی :40:
درایور جان به مسابقات کلاس R1 برسی هم وضع پولیت خیلی خوب میشه و هم کلی ماشین تو گاراژ داری
راستی درایور جان حتما دوج وایپر ACZ بخر
با کمی تغییرات میتونی به بالاترین شتاب و پایداری برسی که واقعا بی نظیره
ولی فرزا 3 تموم شدنی نیست اصلا!!!!!!
من الان نزدیک چند ماهه که خودم کشتم ولی هنوز 69% بازی گذروندم !!!!!!!!!!!!!!
پول در اوردن هم زیاد توش مهم نیست چون زمانی که level خودت یا راننده میره بالا خودش بهت یه ماشین خوب میده.نقل قول:
خوب این بازی رو 5 ماهیی میشه خریدم ولی هر سری به دلایلی نشد بازی رو انجام بدم
2 روزی هست شروع کردم و درگیر شدم
بازی قابل وصف نیست
گرافیک فوق العاده که واقعا تو بازی های racing حرف اول رو میزنه
ماشین ها اینقدر دقیق و واقعی طراحی شدن که جای هیچ بحثی نگذاشتن
به خصوص چراغ های ماشین ها
من یکی که اصلا دلم نمیخواد برم تو Race همش میخوام بزام اونجا که showcase نشون میده ماشین رو ولذت ببریم
بازی هم هم gameplay هم هیجانش خیلی بالاتر رفته
race ها هم عالی ساخته شده یک مرحله که تو ژاپن بود و باید از کوهستان بالا میرفتی مناظر عالی داشت
customize کردن طرح ماشین ها که دیگه بحثش شده قبلا
جالب تر از همه این بود که من 10 تا مسابقه انجام دادم و فقط 0.9 درصد progress شد بازی و خدا میدونه با چیه بازی طولانی طرفیم
مثل هلو هم achieve میده :31:
overall لقب برترین بازی Racing ساخته شده حقشه اساسی
آره بازی خیلی خیلی طولانیه... پدر در آور بید : دینقل قول:
جالب تر از همه این بود که من 10 تا مسابقه انجام دادم و فقط 0.9 درصد progress شد بازی و خدا میدونه با چیه بازی طولانی طرفیم
مثل هلو هم achieve میده
هسته ی گیم پلی بازی فوق العاده هستش ولی میشد با اضافه کردن جزئیاتی میشه تشکیل تیم و اسپانسر و تاثیرات آب و هوایی که خیلی میتونه جذاب باشه, مثلا رانندگی تو هوای بارونی و پیست لغزنده خیلی میتونه جذاب باشه!! و همچنین جزئیات گرافیکی مثه کیفیت تماشاگران و بهبود هایی تو نورپردازی بازی رو به سوی کامل شدن سوق داد. اما همین چیز هایی که FORZA III داره کافیه تا بهترین ریسینگ حال حاضر باشه ;)
باید منتظر بود و دید که نسخه بعدی چی میشه. البته بعیده که نسخه بعدی حداقل تا یه سال دیگه بیاد!
ارهنقل قول:
دقیقا به ازای هر مسابقه 0.1 درصد میره جلو
من الان 21 مسابقه رو تمام کردم شد 2.1 درصد :31:
ماشین ها فوق العاده هستن هر کدوم دنیایی از ظرافین و زیبایی تو ساخت و طراحیشون خرج شده
البته بازم جا داشت که روی بعضی از جزئیات بیشتر کار بشه
مثلا بعضی اتومبیل ها مثل بوگاتی و آئودی r8 تو سرعت های بالا بالچه عقبشون میاد بالا یا تو لامبو مورسیه لگو برای خنک کردن موتور دو تا خروجی هوا از کنار بدنه باز میشه و...
ولی تو پیست فوق العاده کار شده مثلا پیست نورنبرگ با واقعیت مو نمیزنه تمام نوشته های کف پیست و تمام جزئیات پیست دقیقا تو بازی وارد شده
سلام
آیا این بازی گرافیک و موضوعش از شیفت بهتره؟
من بازم میام و یه ایراد میگیرم :دی
نمیدونم چرا این بازی اون جذابیتی و هیجانی رو که باید برام داشته باشه نداره
کسل کنندست برام
نمیخوام باز گرید رو مثال بزنم ولی به نظرم تصادفات و خرابی ماشین ها توی Grid واقعی تر بود برام
یا مثلا توی Gird همون بحث اسپانسر و مخصوصا هم تیمی بازی رو خیلی برای من جذاب کرده بود
دریفتش هم قشنگ بود
اینجا فقط فکر کنم یه اچیومنت 5 امتیازی میده برای دریفت
یا مثلا رانندگی در شبش واقعا سخت بود ولی این فقط باید همش مسابقه بدی و اول بشی
به نظرم یه خورده کج سلیقگی کردن ولی واقعا گرافیک بازی عالی هست و جزئیات ماشین ها هم خیلی خوبن و برای من همه چیز گرافیک نیست :45:
ولی بحث کنترل ماشین مخصوصا زمانی که ABS خاموشه خیلی جالب میشه و خیلی هم سخت
آره بهترهنقل قول:
درسته گیمر زیاد حرفه ای نیستم ولی به نظرم شیفت هم بیخوده :13:
خوب دلیلش این هست که یک بازی simulation محض هستت
از پیست هاش و کلا کلاس بازی کاملا مشخصه
اما محصولات Codemasters ترکیبی از Arcade و simulation هستند برای همین هیجانی تر هستند
گرافیک به کنار
کلا shift از هیچ نظر اصلا بحثش نیست چه برسه به قابل مقایسه بودن با این بازی
به نظر منم زیاد هیجان نداره . بازی خیلی عالی هست و خیلی کامله ولی نمیدونم چرا فقط مواردی که بازی های دیگه تموم میشه و بدون بازی میمونم میرم سراغ این بازی .
امیر جان جسارتا باهات مخالفمنقل قول:
من بازم میام و یه ایراد میگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چرا این بازی اون جذابیتی و هیجانی رو که باید برام داشته باشه نداره
کسل کنندست برام
باور کن این هیجانی که فرزا برای من داره هیچ بازی دیگه ای نداره !!!!!!!
حالا نمیدونم شما چقدر بازی کردی ولی مسابقه دادن تو کلاس R1 اونم تو سخت ترین حالت بازی و با خاموش کردن ABS و پایداری و... واقعا جذابه و دقیقا هم باید گاز دادن و نیش گاز دادن و ترمز گرفتن و .... رعایت کنی
شبیه سازی هندلینگ و کنترل ماشین ها تو این بازی فوق العادست مثلا تفاوت هندلینگ بین پورشه911 و کوروت کاملا مشخصه
تیونینگ کردن ماشین هم باید کاملا حرفه ای صورت بگیره: دی
باور کن تیونینگ فراری و پایدار کردنش سر پیچ ها قلق خاص خودش داره:دی
کلا اگه میخوای از این بازی لذت ببری باید بازی تو سخت ترین شرایط ممکن انجام بدی یعنی :
ABS و کنترل پایداری و... خاموش
سختی بازی روی HARD
حذف خط ترمز از داخل پیست
شبیه سازی تصادف و حداکثر آسیب رسوندن به ماشین
و از همه مهم تر انجام دادن شیفتینگ به صورت دستی که واقعا باعث جذاب تر شدن بازی میشه
همه ی اینا که میگی قبولنقل قول:
همونطور که میگی منم یک سری چیز ها رو خاموش کردم مثل خطر ترمز و ....
کالان درامد رو 60% اضافه تر میده
ولی دیگه از من انتظار نداشته باش که ABS رو خاموش کنم و به صورت دستی دنده عوض کنم
بازی در اینصورت برای من یک نفر به طور وحشتناکی سخت و اعصاب خورد کن میشه
خودت هم میتونی با تصادف های یه خورده بد گیربکس و موتور آسیب میبینن و دیگه هیچی به هیچی
بله اگه خودم به صورت واقعی پشت ماشین بودم برام دنده عوض کردن به صورت دستی واقعا لذت بخش بود ولی توی این بازی من باید تمام تمرکزم رو مخصوصا توی جاده های باریک که کم هم نیستن روی ماشین و ترمز کردن و حرکات دیگر ماشین ها بذارم که این خودش بازی رو برام تا اندازه ای سخت و اعصاب خورد کن میکنه
در مورد هندلینگ هم باهات موافقم
تقویت موتور باید کاملا در کنار تقویت فرمانپذیری صورت بگیره
دقیقا مشکل منم همینهنقل قول:
به نظر منم زیاد هیجان نداره . بازی خیلی عالی هست و خیلی کامله ولی نمیدونم چرا فقط مواردی که بازی های دیگه تموم میشه و بدون بازی میمونم میرم سراغ این بازی .
شبا که خوابم نمیبره میشینم اینو بازی میکنم که حوصلم سر بره و خوابم بگیره :31:
حتی PES 2009 رو که دیگه تاریخ مصرفش گذشته و سالهاست دارم توی سر و کله PES میزنم برام جذاب تره
البته میگم هر کسی یه سلیقه ای داره ولی این بازی زیاد با سلیقه من جور در نیومد
تنها بخش جذابش برام انگولک کردن ماشینه و آماده کردن ماشین برای کلاس های مختلف
---------------------------------------------------------------------
یه سوال
این 400 تا ماشین که گفته شده اون ماشین های آخر که معمولا توی کلاس R1 و R3 هستن و بعضا خیلی هاشون شبیه همن و فقط از نظر ظاهر یه خورده فرق میکنن هم جزشون هست؟
در کل بازی های اتومبیل رانی بعد یه مدت زیاد هیجان ندارند. مخصوصا که بازی واقع گرایانه ای باشه
تقریبا نصف بازیو با دنده دستی رفتم. چون قسمتی که باعث میشه مقداری هیجان بازی زیاد بشه واسش این خوبه.نقل قول:
ولی دیگه از من انتظار نداشته باش که ABS رو خاموش کنم و به صورت دستی دنده عوض کنم
بازی در اینصورت برای من یک نفر به طور وحشتناکی سخت و اعصاب خورد کن میشه
خب خودتون که حتما بهتر می دونید بالاخره همه ماشینها به نوعی شبیه هم هستن.نقل قول:
یه سوال
این 400 تا ماشین که گفته شده اون ماشین های آخر که معمولا توی کلاس R1 و R3 هستن و بعضا خیلی هاشون شبیه همن و فقط از نظر ظاهر یه خورده فرق میکنن هم جزشون هست؟
امروز وقت کردم بعد از مدت ها یک ساعتی بازی کنم ، گذشته از اینکه میگن بازی یه مقدار خسته کننده هست ولی خدایی خیلی خوب ساخته شده و واقعا نسبت به شیفت و دیرت 2 یه سر و گردن بالاتره .
تا اینجا هم نزدیک پنجاه شست تا مسابقه دادم اما تازه شده 3.5 درصد .
تایید میشهنقل قول:
من خودم یکی از fan های بازی های racing هستم و بازی Racing نمیشه release بشه و از زیر دستم در بره
به جرات میتونم بگم این بهترین شبیه سازی هست که تو عمرم دیدم
گرافیک که دیگه
:31: makes jaw drop
خیلی هم طولانی هست بازی امروز نگاه کردم دیدم 4 درصد رفتم تازه :31:
ولی خوب وقتی یک flash مخصوص کنسول همیشه بهش وصله و هر روز هم با اهنگ های روز و جدید update میشه دیگه لذت چندین برابر میشه
به خصوص اگه با headphone بازی کنی
به نظر من فقط یک بازی اونم شاید بتونه با این ابر اثر رقابت کنه اونم GT5 هست
که خوب مقایسه ها نتایج اون رو هم روشن کرده
بقیه بازی ها که اسلا بحثشون نیست و جداست ...
پدرام عزیز شاید جاش اینجا نباشه ولی من زیاد توی بازی کاوش نکردم
میشه در این مورد توضیح بدی :
نقل قول: