فکر کنم حسن جان با 8910 هم قیمت بشه ... یعنی همون 600 هم برسه ... واقعا مفته! اگه b7610 نمیبود معطل نمیکردم
فکر کنم حسن جان با 8910 هم قیمت بشه ... یعنی همون 600 هم برسه ... واقعا مفته! اگه b7610 نمیبود معطل نمیکردم
منم بین اینو و b7610 موندم .... فک کنم اصلاً b7610 ایران نیاد آخه اینجا طرفدار نداره خیلی
امنیا 2 به نظرم تا دو هفته دیگه بشه 550 که واقعاً عالیه
اگه 500 شد منم می خرم
آقا مطمعنی؟!!! تهران نیومده؟!!نقل قول:
نقل قول:
550 که نمیشه اونم تا 2 هفته دیگه این از اون گوشیاس که افت قیمت زیاد نداره ...
b7610 هم حتما ایران میاد !:31: چون خودم سفارش میدم :19: دلیل طرفدار نداشتن زیادشم فعلا اینه که ! بیشتر نگاهها رو امنیا 2 هستش این که بیاد نگاهها به طرف اون هم میره .. البته اینم هست که b7610 فعلا سامی زیاد روش تبلیغ نکرده زمانی که بخواد وارد بازار بشه سر وصدا میکنه :10:
درباره مسیج یک مثال بود عزیز ...کلا همه کارها تو وین موبایل نیازمند زمان وکار کردن بیشتری با منو هاست تا به نتیجه برسی !نقل قول:
در مورد صدا هم نیازی به بحث کردن نیست شاید از نظر بلندی به i8910 برسه اما اگه دقت کرده باشی درباره اسپیکرهای استریو i8910 صحبت کردم که گفتم خیلی تو پخش با تک اسپیکر i8000 از نظر کیفیت فرق میکنه !
از نظر کیفیت تصویر هم من در مورد رزولوشین تصویر حرف نزدم در مورد تعداد رنگ صفحه صحبت کردم که فیلمی تو youtube هست میتونی ببینی و خودت قضاوت کنی !
بعید میدونم ویندوز موبایل 7 به همین راحتی برای آپدیت این گوشی بزارن !
مقایسه p990 با i8000 هم یه شوخی بود تا شما هم بدونی 5800 روبا این گوشی مقایسه نکنی !چون اصلا در حد این گوشی نیس ....اگه فرار با ویندوز موبایل باشه روی imate های 150 تومانی هم هست حالا چه نسخه 5 چه 6...پس اصلا ربطی نداره !
از نطر کیفیت دوربینم خوشحالم که نگفتی دوستتون گفته 5 مگاپیکسلیش از satio هم قویتره وبه همون 5 قانع بودند و بودید !
مطمئن باش در مورد زیبایی فرجی شده و بیشتر هم خواهد شد !
شما هم صحبت هایی که در مورد این گوشی شنیدید از کجا میدونین که اون طرف حتی یه بار هم تو دستش گرفته اصلا !!!!!؟؟؟
نقل قول:
ببین دوست عزیز هر کی win mobile بخره تنش می خاره برا صرف وقت برای این زمان بیشتر و کار بیشتر تو منوها {چون وقتشو داره}:27:
شما هرجور که میخای تصور کن ولی من به حرفای رفیقم اعتماد دارم:8:
باشه هر چی تو بگی خوبه:27:
شما جایی{سایت معتبر} رو سراق داری که گفته باشه i8000 آخرش win mobile 6.5 هست:13:
شما از این شوخی ها اینجا نکن :2::41:
یه چیز دیگه من 5800 رو با i8910 مقایسه نکردم فقط منظورم این بود که سیستم عامل simbian با چند سال پیش خود هیچ فرقی نکرده {از لحاظ گرافیک} ولی win mobile خیلی بهتر شده{ فکر میکنی چرا نوکیا n900 رو با simbian تولید نکرد چون از گوشی های قبلیش نظیر n97 n86 n85 استقبال زیادی نشدچون این گوشی ها از لحاظ برنامه هیچ فرقی نسبت به گوشی های قبلی نظیر n95 n95 8gb n82 n81 n79 هیچ فرقی نکرده بود{فقط قیمت بالاتری داره }{البته من به امکانات دیگش کاری ندارم}
دوست ما منصفه و اگر مقایسه کرده باشه نمی یاد دروغ و دنبل سر هم کنه:10:
اما شاید دوستان شما......:41:
گفتم من که از خدامه { چون به قول خودتون simbian خیلی راهتر از win mobile 'که اگه تغییر کنه وبهتر بشه خودم مخلسشم هستم}:5:
والا رفقای ما که با ما صادق اند:11:
مگه رفقای شما نا صادق اند :27:
حالا اگه امکان داره همین جا بحثو تمومش کنیم آخه هنوز یکی از گوشی ها نیومده انشاالله هر وقت اومد یه مقایسه جانانه میکنیم:11:
ممنون:46:
دوستان یه سوال دارم از اونایی که امنیا پرو را نسبت به امنیا 2 ترجیح می دن.
میشه دلایلتون رو ذکر کنید که برتری های امنیا پرو نسبت به امنیا 2 چیه؟چون به نظر من امنیا 2 سرتره.اگه میشه دلالیتون رو بگید تا من اگه اشتباه می کنم متوجه اشتباهم بشم و توی خریدم تجدید نظر کنم.
تنها برتریش همون کیبردشه .... به جاش امنیا 2 صفحه بزرگتری داره و مموری داخلی داره ... فرق خاص دیگه ای ندارننقل قول:
کیبورد+ 16 میلیون ساپورت رنگ که امنیا 2 انگاری نمیکنه ...
پس اگه آدم بخواد عقلانی نگاه کنه و کیبورد زیاد براش مهم نباشه فکر کنم امنیا 2 گزینه ای بهتری باشه واسه خرید.
من که عاشق این گوشی شدم. مهمترین برتری این گوشی نسبت به گوشی های مشابه چون i8910 اندازه کوچک آن است. که هم از لحاظ ضخامت و هم طول از آن کوچکتر است و راحت تو جیب جا میشه. :-)
امنیا 2 هم 16 میلیون رنگو ساپورت میکنهنقل قول:
ولی من توی خود دفترچه راهنمایی که از نمایندگی سامسونگ گرفتم نوشته بود 65000 رنگ.شما مطمئنی یا منبع موثقی داری؟نقل قول:
مشكل از ويندوز موبايله كه 16 ميليون رو ساپورت نميكنه نه امنيا !
یعنی اگه این گوشی با وین 6.5 آپدیت بشه مشکل نمایش 16 میلیون رنگش حل میشه؟نقل قول:
ببخشید تکراری شد.:5:
یه موضوع مهم و حیاتی :27:
دوستاران اهل omnia 2 زیاد ناراحت نشین ها
اینجور که من دیدم و تحقیق کردم cpu امنیا 2 arm11 هستش با 800MHz
و اینجور که باز معلومه cpu امنیا hd از نوع cortex-a8 با سرعت 600Hz
نکته اصلی اینجاست که سرعت cpu آی8910 HD سه برابر بیشتر از سرعت Omnia2 هست و این رو من نمیگم بلکه میتونید سرچ کنید !!
Cortex A8-based OMAP 3 processor is 3 times faster than the ARM11 core
کاملا مشخصه که Omnia HD از Omnia2 سرتره ، همه هم اینو میدونن ، ولی خوب مشکل اینجاست که WinMo بیشتر از سیمبیان به دل میشینه ، آدم احساس میکنه که داره با لب تاب کار میکنه:31:نقل قول:
نکته اصلی اینجاست که سرعت cpu آی8910 HD سه برابر بیشتر از سرعت Omnia2 هست و این رو من نمیگم بلکه میتونید سرچ کنید !!
ولی دوست عزیز این ویدیوهایی که ما دیدیم تو YUOTUBE سرعت لود کردن عکسها تو گالری و اتو روتیت و باز کردن برنامه ها تو i8910 خیلی پایینتر از omnia 2 هستش.نقل قول:
Type : AMOLED resistive touchscreen, 65K colorsنقل قول:
امنیا 2 هم 16 میلیون رنگو ساپورت میکنه
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_i8000_omnia_ii-2836.php
دوست عزیز یوتوب و ول کننقل قول:
hd سرعتش خیلی بیشتراز این هست تازه تاچش هم خیلی بده اگر ویدئوشو که دادن بیرون ببینی یارو تو یه دقیقه سه چهارتا اشتباه تاچ داره اومنیا اچ دی خیلی بهتره از همه لحاظ به خصوص مولتی مدیا من الان خودم ppc دارم اصلا راضی نیستم شما ها که تا حالا هم نداشتید بگیرید ولی به فکر یه گوشی با سیستم عامل مک یا سیمبیان باشید
اینو بی تعصب گفتم میل خودتونه و اینو بدونین که از لحاظ مولتی مدیا ویندوز موبایل صفر هست
ببینید سیمبین تو استفاده از سخت افزار محدودیت داره .... ینی نمیتونه از 100% توان سی پی یوش استفاده کنهنقل قول:
یه موضوع مهم و حیاتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی ویندوز موبایل اینجوری نیست و میتونه از سخت افزارای خیلی قویتر استفاده کنه واسه همین سرعتش تو گالری و نشون دادن عکسا بالاتره ... البته 8910 هم تو فریمورای جدید سرعتش عالی شده و به امنیا 2 رسیده پس میشه سرعتشونو برابر دوسنت
نقل قول:
Type : AMOLED resistive touchscreen, 65K colors
خودمم اینو میدونم ...
یکم بیشتر دقت کن تو مشخصات امنیا پرو نوشته advanced R touch ولی تو مشخصات امنیا 2 ننوشته در حالی که هر 2تاشون مثل هم هستن ... دلیلش اینه که gsmaerna بعضی وقتا اطلاعات رو کامل نمینویسه
مطمعن باش صفحه امنیا 2 هم 16 میلیون رنگو ساپورت میکنه
نقل قول:
کاملا موافقم ! اون چیز هایی که تو you tube دیدن بعضی ها ماله آپدیت های گذشته است ! با آپدیت های جدید سرعت فوق العاده است !
من استفاده میکنم که میگم !
تو خیلی از سایت های خارجی از هنگ بی مورد و سنگین کارکردن گوشی omnia 2 شکایت داشتن !
البته ما هر چی بگیم تو کت اینا نمیره باید بیاد تا خودشون ببینن !:10:
یه نرم افزار benchmark بود با فریم ور ایتالیایی استفاده کردم که سرعت cpu وکارت گرافیک رو میزدنقل قول:
سی پی یو رو 558HZ تو نتیجش نشون داد که فکم نکنم اون 30hz چیز خاصی باشه که کامل استفاده نکنه !
مطمئن باش به امنیا2 که هیچی از اونم بالاتره !
باز هم میگم میاد و میبینیم !
وقتی اومد یه نرم افزار benchmark موضوع روحل میکنه:11:
بعدش هم مگه شما با اومنیا 2 و اچ دی کار کردین که میگین سرعت hd به اومنیا رسیده ؟
امنیا 2 فقط تو home screen ش وقتی ویجت هارو باز میکنی کند عمل میکنهنقل قول:
من ویدیوهایی که از امنیا پرو دیدم اینجوری نبود و کاملاً روون عمل میکرد پس مطمعن باشید تو آپدیت بعدی امنیا این مشکل حل میشه
یک مسئله ای که دوستان اصلا بهش توجهی ندارن اینه که این گوشی ها سیستم عامل اصلیشون وین 7 هستش نه 6.5 اگه به هوای 6.5 میخری نخر ! شخصا اگه بگیرم رو این حساب میگیرم که 4 یا 5 ماه با 6.5 کار کنم و بعدش با وین 7
میشه شما چندتا دلیل بیاری که چطور به این نتیجه رسیدی؟چون همونطور که دوستمون گفت توی ویدیوهایی که دیده شده کاملا این موضوع مشخصه که امنیا تو سرعت بالاتری داره.نقل قول:
مگر اینکه شما با ذکر دلیل به ما ثابت کنی که ما اشتباه می کنیم.
فکر نکنم به این زودی وین 7 بیاد.الان بر سر وین 6.1 و 6.5 بحثه.یه سری ها میگن این گوشی با وین 6.1 میاد.منم هر چی تو یوتوب سرچ کردم همه ویدیوها واسه وین 6.1 بود.فقط چنتا ویدیو از وین 6.5 بود اونم روی گوشی htc hd .نقل قول:
اگر قرار باشه چند ماه دیگه اتفاقی بیفته فکر کنم اون اتفاق اینه که وین 6.1 این گوشی به وین 6.5 آپدیت بشه.وگرنه واسه 7 یکم زوده.
نقل قول:
وین 6.1 که مسئلش تموم شده !
پس یعنی این گوشی مطمئنا و 100% با وین 6.5 وارد بازار ایران میشه؟نقل قول:
ولي i8000 تو زمينه مولتي ميديا با بقيه ppc ها فرق ميكنه..صفحه 3.8" بيشتر براي همين منظوره.نقل قول:
ولي i8910 تو زمينه مولتي ميديا كاملا تخصصي شده.
نقل قول:
اگه نیاد مثل ورژن بندی ! میتونی اپگرید کنی ولی انگاری اپدیت به وین 7 هزینه داره :31:
دليل همون جمله اي بود كه نوشتم ! اونو نوشتم كه اگه دوستان خواستند سرچ كنند !نقل قول:
يه فيلمي هم هست تو youtube كه 100 در 100 همه ديدن ....ماله مقايسه صفحه ال سي دي هست كه اگه تو comment هاش نگاه كني نوشند درباره اين موضوع و همچنين سايتقسمت انجمن هاش در مورد انتخاب بين 8910 و امنيا 2 نوشته كه اونجا هم به اين موضوع باز هم اشاره شده .. !!:10:کد:http://samsungi8910omnia.com/
درباره CPU و خروجي صدا 2 گوشي
You can benchmark these processors in standard tasks, at which ARM reports 30% more power for the cortex A8 for a given frequency range..
However, given the upgrade to the overall architecture (l2 cache, pipeline size, 2x event counters), it's likely that Cortex will support the running of some processes which may not be possible at all on the ARM 11. That doesn't mean we will ever see such things on the i8910 though
Sound
It does still point out an audio playback difference:
Omnia II:
Audio;Channel(s): stereo sound
Analog/Digital Converter
(Recording): 16 bit nominal quantization
44100 Hz sampling frequency
Digital/Analog Converter
(Playing): 16 bit resolution
44100 Hz holding frequency
i8910:
Audio-Subsystem
Audio-Channel(s): 5.1 sound
Analog/Digital Converter
(Recording): 16 bit nominal quantization
48000 Hz sampling frequency
Digital/Analog Converter
(Playing): 16 bit resolution
48000 Hz holding frequency
کد:http://forums.samsungi8910omnia.com/samsung-i8910-omnia-hd-general-discussion/2951-omniaii-i8000-vs-omniahd-i8910-4.html
اینو ببینید ، یکم نا امید کننده نیست :نقل قول:
یه نرم افزار benchmark بود با فریم ور ایتالیایی استفاده کردم که سرعت cpu وکارت گرافیک رو میزد
سی پی یو رو 558HZ تو نتیجش نشون داد که فکم نکنم اون 30hz چیز خاصی باشه که کامل استفاده نکنه !
مطمئن باش به امنیا2 که هیچی از اونم بالاتره !
باز هم میگم میاد و میبینیم !
وقتی اومد یه نرم افزار benchmark موضوع روحل میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش هم مگه شما با اومنیا 2 و اچ دی کار کردین که میگین سرعت hd به اومنیا رسیده ؟
کد:http://www.glbenchmark.com/compare.jsp
بله اون فیلم رو دیدم.ولی شما داری میگی که امنیا اچ دی سرعتش خیلی بیشتر از امنیا2 هست که فکر نکنم درست باشه.شما میتونی از کلیه دوستان که فیلم های مربوط به این دو گوشی رو دیدن نظرسنجی کنی.نقل قول:
متوجه نشدم دوست عزیز ؟:41:نقل قول:
اینها نتایج Benchmark یه سریگوشی هاست البته قسمت CPU
شاید منظورتون این باشه
از نظر CPU و سرعت
کد:http://www.glbenchmark.com/result.jsp?orderby=205&brand=all&submit=OK&benchmark=glpro11
کد:http://www.glbenchmark.com/result.jsp?orderby=206&brand=all&submit=OK&benchmark=glpro11
تو این نتیجه تست ها شاید i8910 از نظر cpu بهترین باشه اون هم با این فریم ور هایی که پر باگ هست و هنوز نسخه نهایی نیست اما تو خیلی جاها گوشی های دیگر بهتر بودن که بحثی نیس !
اما الان بحث سر سرعت که میبینید iphone 3gs رده چندمه و i8910 چند !:10:
تو این مقایسه ها که امنیا 2 نیس.. بعد چون 5800 رتبه 4 رو داره اعتمادی بهش نکن ... از 5800 بهتر زیادن