اینجا تاپیک fifa 10 هست
مشکلتون رو توی تاپیک فیفا 09 مطرح کنین
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=230732&page=280
Printable View
اینجا تاپیک fifa 10 هست
مشکلتون رو توی تاپیک فیفا 09 مطرح کنین
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=230732&page=280
مطمئنا شعار این سال فیفا این هستش:نقل قول:
ولی روی تبلیغات کنار زمین تو بعضی از عکسا فیفا 10 کاملا مشخص هست!!
?How big can football get
و FIFA 10 خالی نخواهد بود!
خوب نمی دونم امسال رویاهای فیفا بازها محقق میشه البته فیفا باز های PC!
ولی مثه اینکه خبر های خوبی از کاندا میاد و اون چیزی جز یک فیفای next-gen بر روی PC نیست!
:42::42::42:
امروز اتفاقی صفحه ی فیفا رو تو ویکیپدیا باز کردم و دیدم که عوض شده و یه جمله چشم های منو چهارتا کرد! و اون چیزی نبود جز:
معنیش این میشه که فیفا باز های نسخه PC بالاخره امسال یه فوتبال next-gen رو خواهند داشت! موتو نسل قبل با موتور PlayStation 3 / Xbox 360 جایگزین شده است!نقل قول:
On this year the PC gamers will have, finally, a next-gen football game made by EA Sports. The old-gen engine will be replaced with the PlayStation 3 / Xbox 360 FIFA 10 engine.
منتظر خبر ها در 5 ژوئن باشید:10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخ اگه این نسخه نکست بشه.........چه حالی میده(شکل شیطون)
بالاخره نذر و نیازات برآورده شد: دینقل قول:
مطمئنن با این اقدام طرفدارای پی سی گیمر فیفا بیشتر از قبل میشن...
حسین هارد نمیخواد بخری برا XBOX360 برو FIFAبرا PCبگیر حالشو ببر !نقل قول:
---
( هنوز زندس XBOX360ت ؟! ) : دی
Sam fisher 09: گوش شیطون کر آره: دی (چون اگه میجوابیدم اسپم بود تو پست خودت جوابیدم: دی)
خیلی باحالی رئیس : دی
ایشالا که جفتتون پاینده باشید !
تو که خودت می دونی من چقدر واسه این بازی خون دل می خوردم و هی این EA رو فحش می دادم و چه شبایی بود که تا صبح تو نت داشتم دنبال این خبر می گشتم! : دینقل قول:
بالاخره نذر و نیازات برآورده شد: دی
مطمئنن با این اقدام طرفدارای پی سی گیمر فیفا بیشتر از قبل میشن...
طرفدارای نسخه پی سی مطمئنا دیگه سراغ ساکر نخواهند رفت!
خدایی این EA داشت با نسخه کارنت گند میزد که با این کارش جبران مافات کرد!
===============
تو فروم فیفا در این مورد تاپیک زدم ولی اونجا کسی باور نمی کنه که نسخه PC نکست باشه! : دی
خدایی منم هنوز باورم نمیشه!
==================
یادآوری:
البته یه نکته رو هم باید متذکر بشم و این اون هستش که ویکیپدیا یه منبع open-source هستش ( درست گفتم ؟) یعنی هر کسی می تونه توش دخل و تصرف داشته باشه! پس هنوز چیزی قطعی نیست!
یه جایی خوندم که fifa 10 pc از موتور گرافیکی فیفا 07 xbox360 استفاده میکنه !؟
یه چیزی مثل عکس زیر !
منبع :
کد:http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-09-pc/389729-fifa-07-xbox-360-engine-fifa-10-pc-2.html
.................................................. .........
:5:
Thanks EA for this
البته اونجا همه گفتن شایعه ای بیش نیست :31:
بابا بیخیال ....:5:
.................................................. .....
به اینجا هم برین بدک نیست
کد:http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-09-pc/654368-tomorow-we-will-see-if-fifa-10-ng-cg.html
این فردا که نوشته یعنی شنبه؟!×
امیدوارم Ng باشه!!
اون جمله ای که در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتم بودم تو ویکیپدیا نوشه شده بود از روی مقاله مربوط به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پاک شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده دوستان, الکی خوشحالتون کردم!
سلام masood king جان ...............
اسمت رو فراموش کردم :31:
اون عکسهای چند روز پیش که مال مجله فرانسوی psm3 بود که گذاشتم ....
شما گفتی مال فیفا 09 هستش اما تو عکسا در تبلیغات کنار زمین واضح نوشته fifa10 ....
این عکسا از صفحات مجله فرانسوی اسکن شده حالا نمیدونم چرا شما میگی مال fifa10 نیست!؟
به عکس زیر دقت کنید و میبینید که نام فیفا 10 درتبلیغات کنار زمین به وضوح دیده میشود
..
مسعود جان منم به این مساله مشکوک بودم چون نمیشه روی ویکی پدیا بعنوان یک منبع موثق حساب کرد .درش ویرایش زیاد صورت میگیره .
مهران جان قیمت پیش سفارش نسخه pc این بازی هم الان 30 دلاره پس اون استدلال شما هم در مورد نکست بودن نسخه pc نمیتونه منطقی به نظر برسه .
در هر صورت باید چند روزی دندون روی جیگر بزاریم ببینیم چی میشه .همونطور که مسعود خان خبر مربوط به حضور این بازی در E3 رو گذاشت احتمالا توی این نمایشگاه EA خبر مربوط به نکست یا کارنت بودن این نسخه رو اعلام خواهد کرد .
سلام عزیز...نقل قول:
سلام masood king جان ...............
اسمت رو فراموش کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون عکسهای چند روز پیش که مال مجله فرانسوی psm3 بود که گذاشتم ....
شما گفتی مال فیفا 09 هستش اما تو عکسا در تبلیغات کنار زمین واضح نوشته fifa10 ....
این عکسا از صفحات مجله فرانسوی اسکن شده حالا نمیدونم چرا شما میگی مال fifa10 نیست!؟
به عکس زیر دقت کنید و میبینید که نام فیفا 10 درتبلیغات کنار زمین به وضوح دیده میشود
چون تو بعضی هم کنار زمین نوشته بود let's fifa 09
و فکر نمی کنم FIFA 10 خالی هم باشه چون امسال به احتمال زیاد این جمله رو خواهیم داشت:
?How big can football get
آره منم اشاره کردم که ویکیپدیا رو همه میتونن ویرایش کنن!نقل قول:
مسعود جان منم به این مساله مشکوک بودم چون نمیشه روی ویکی پدیا بعنوان یک منبع موثق حساب کرد .درش ویرایش زیاد صورت میگیره .
مهران جان قیمت پیش سفارش نسخه pc این بازی هم الان 30 دلاره پس اون استدلال شما هم در مورد نکست بودن نسخه pc نمیتونه منطقی به نظر برسه .
در هر صورت باید چند روزی دندون روی جیگر بزاریم ببینیم چی میشه .همونطور که مسعود خان خبر مربوط به حضور این بازی در E3 رو گذاشت احتمالا توی این نمایشگاه EA خبر مربوط به نکست یا کارنت بودن این نسخه رو اعلام خواهد کرد .
ولی به نظرم زود تر از اینا مشخص میشه چون یه community تو کانادا برای فیفا راه افتاده که اونجا مردم البته نه همه میتونن فیفا 10 رو بازی کنن!
یه مصاحبه هم با ساازنده گیم پلی بازی منتشر شده که از لینک زیر می تونید ببینی:
البته تو این مصاحبه چیزی در مورد بازی گفته نشده!کد:http://www.youtube.com/watch?v=X-3zBd-jpS0&eurl=http%3A%2F%2Ffifasoccerblog.com%2F&feature=player_embedded
سلام؛
روز شمار رو یادم رفت!
از دیروز 7 روز مانده!!!:
از امروز هم خب طبعا 6 روز مانده!!!:
اونوقت این روز شمار برای انتشار جرئیات نسخه نسل بعدی هست یا برای Pc هم مشخص میشه!!چطور خواهد بود
بلاخره ما نفهمیدیم جزئیات را فردا تو کانادا بود چی بود نشان خواهند داد یا تو مجله Edge یا 6 روز دیگه یا تو E3!!!
سلام؛نقل قول:
باید در مورد همه چیز باشه دیگه، مگه شما سایت فیفا09 رو ندیدی؟:10:
dostan vaghean sharmande ke ENG neveshtam ... sayer Scan haye MAJALE :
hameye aks ha baham mishe 500kb pas arzeshe load kardanesho dare ba dial up fek konam speed load page hodod 3 min tol bekeshe ! vali arzeshesho dare !
کد:http://img269.imageshack.us/my.php?image=imgu.jpg
کد:http://img33.imageshack.us/my.php?image=img0001e.jpg
کد:http://img33.imageshack.us/my.php?image=img0002uus.jpg
کد:http://img34.imageshack.us/my.php?image=img0003e.jpg
کد:http://www.dailymotion.com/user/mototout/video/x9e2zw_premiere-video-fifa-2010-foot-jeux_videogames
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.dailymotion.com/user/mototout/video/x9e3at_premiere-video-fifa-2010-foot-jeux_sport
VALI ALAN BEGAM BA TAVAJOH BE AKS HA AGAR TABLIGHAT HAYE KENARE ZAMIN RO DEGHAT KONIN BA HAMON HALAT
LET'S FIFA 09
RO DARE KE JAYE BASI SHAK AST !
سلام،
5 روز مانده:
سلام دوستان یه مدت از پی سی ورلد دور بودم برای فیفا چی شد تریلر اومد یا خبر امیدوارکننده ای اومده؟
تریلر رسمی که نیومده....قضیه نکست جن برای pc هم هنوز مشخص نیست
دیگه امیدی برای نکست بودن pc نیست
ای بابا دیگه خیلی داره قایم باشک بازی در میاره فیفا
یه چیزی بده بیرون بفهمیم چکاره ای خوب.
خیلی مشکوک میزنه
یه توصیه به مسعود جان:
از همین الان برو دکتر یه قرص واس قلبت بگیر
یه وقت دیدی نکست بود نسخه پی سی احتیاط کن
حالا اگه نباشه هم واست خوبه دی
داداش 3 روز دندون رو جیگر بزار خیلی چیز ها مشخص میشه:8:نقل قول:
سلام بر همه فوتبال دوستان..........
خوب اون Community Day که گفته بودند که فیفا 10 را نشان میدن که یادتون هست........یکی از اون اشخاص که در این Community بوده که یکی از مدیران در سایت فیفا 09 هست(احتمالا هم یکی از اون شخصهایی هست که با Ea Sports کار میکنه) یک صحبتهایی کرده در خود سایت فیفا 09.......چیزی که من دیدم باید بگم اون عکسهایی که Google Boy قبلا گذاشته بود البته حداقل اون اولیش از فیفا 10 هست این عکس منظورم هست!!
خودتون میبینید که واقعا از نظر گرافیکی بسیار بسیار اندک نسبت به فیفا 09 پیشرفت داشته!!حداقلش از نظر گرافیکی!!
و خوب چیزی که خودم مطمئن بودم درباره Pc این بود که بازی روی این پلتفرم مسلما به صورت Next Gen نخواهد بود!!اینو خود ایشون هم اشاره داشته!!اما به تعریف و تمجید از نسخه Pc پرداخته بوده البته گفته به صورت کامل NG نخواهد بود!!دقت کنید به صورت کامل!!(یک چیز بگم من هم حالم از فیفا 09 پی سی به هم میخوره ولی اینبار به نظر خودم قضیه فرق میکنید به خاطر قیمت و ....مسلما یک بازی کارنت را با اون قیمت عرضه نمیکنن و این میتونه به نظرم چراغ سبزی باشه که فیفا را PC بسیار بهتر باشه!!)
در ضمن یک نمیچه اطلاعاتی هم در مورد فیفا 10 PC را Fifamexico منتشر کرده بود که اون هم در فروم fifa09 گذاشتن!!
چیزی که مشخص هست بازی به صورت Full Next Gen بر روی Pc نخواهد بود!!
فیفا 10 نکست نیست اما گیم پد نکست رو براش طراحی کردن ...........نقل قول:
اين پست رو من ديشب زدم ولي نمي دونم چرا الان نيستش!!!خوب دوباره ميزنم!
روز دوم FIFA 10 Community Day با نسخه PC شروع شد. بازي خيلي احساس برانگيز هستش و اگرچه به صورت كامل Next Gen نيست ولي تيم سازنده مولغه هاي كليدي نسخه Next Gen رو در PC به كار برده. نسخه PC فيفا 10 بر روي دو نكته اصلي متمركز هستش: Next Gen Gameplay و Online .
از Sweetpatch.tv:
پاسخ دهي بيشتر و بهبود سيستم هاي هد زني, سانتر كردن,سوئيچ بازيكنان و مهارت هاي حركتي.
سيستم بر خورد بازيكن ها بهبود ژيدا كرده به همراه اينكه ديگه هم تيمي ها كنتر به هم بر خورد دارن ( نكته اي كه تو فيفا 09 آزار دهنده بود)
با توجه به Next Gen Gameplay ولي متاسفانه شما نمي توندي از تمام ويژگي هاي نسخه Next Gen بهره ببريد و دليل اين امر هم وجود محدوديت در سخت افزار PC گيمر ها هستش( تنها 10 درصد PC ها قادر به اجراي نسخه Next Gen هستند)
در مورد نسخه Next Gen هم گفته شده كه EA SPORT امسال قدم خيلي بزرگي در بهبود بازي برداشته!!
متن كامل رو هم مي تونيد از لينك زير بخونيد:
نقل قول:
یه توصیه به مسعود جان:
از همین الان برو دکتر یه قرص واس قلبت بگیر
یه وقت دیدی نکست بود نسخه پی سی احتیاط کن
حالا اگه نباشه هم واست خوبه دی
نه ديگه احمد جون دير گفتي!
بالاخره بايد رفت يه x360 گرفت, هر چي ما خواستيم اصالت pPC رو حفظ كنيم اين EA نذاشت:31:
مسئولینی که فیفا را میسازند خیلی dumb تشریف دارند !!!!!!!!! به هر حال من زیاد تو کار فوتبال نیستم ولی از این صحبت های مسئولین بازی fifa معلومه که فقط سعی در تحقیر کردن پلت فرم pc را دارند !نقل قول:
قصد بر تحقير هيچ پلتفورمي نيست چون براشون سودي نداره!نقل قول:
مسئولینی که فیفا را میسازند خیلی dumb تشریف دارند !!!!!!!!! به هر حال من زیاد تو کار فوتبال نیستم ولی از این صحبت های مسئولین بازی fifa معلومه که فقط سعی در تحقیر کردن پلت فرم pc را دارند !
ولي اون چيزي كه معلومه اونا با توجه به سخت افزار گيمر ها اين كار رو كردند!
چون تعدادي كمي از مردم از سخت افزار هاي خيلي قوي استفاده ميكنند!
این ea کلا با pc مشکل داره
بازی هایی مثل کراسیس به اون عظمت و بزرگی روی p جواب دادن
حالا این فیفای فکستنی اومده برای pc کلاس میذاره...
دیگه از نظر سنگینی و... به GTA IV و CRYSIS که نمیرسه!!!!
چون سود نداره براشون تحقیرش میکنند تا عقده هاشان را خالی کنند !نقل قول:
حتما اون تعداد زیادی که سیستم ضعیف دارند پرسونل شرکتشون هستند که هنوز pentium 4 و گرافیک 32 دارند !
یعنی اون ده درصد ، که سخت افزار خیلی قوی دارند ، میتونن بازی رو کاملا Next Gen بازی کنند ؟!نقل قول:
و دليل اين امر هم وجود محدوديت در سخت افزار PC گيمر ها هستش( تنها 10 درصد PC ها قادر به اجراي نسخه Next Gen هستند)
این صحبت از سران EA جز خوشحال ترین و شادترین نظری هست که میشه داد!یکی نیست بگه به اینا حتما فقط 10 درصد Pc Gamer ها توانسته اند Gta IV و Crysis و Stalker Clear Sky و Assassins Creed و خیلی از بازیهای دیگر این نسل را اجرا کنند!!مسلما جوابش نه هست!!!نقل قول:
تنها 10 درصد PC ها قادر به اجراي نسخه Next Gen هستند
الان یکی نیست به این مونگولها بگه که یکی بازیباز PC باشه (تو خارج)سیستمش را در حد 3 یا 4 سال قبل نگه نمیداره که!!
این صحبتها هم دیگه بهتر جمعش کنن!!بازیهای بسیار بسیار عظیم تر روی PC اجرا میشن همه هم دارن به نوعی بازی میکنن!!!
حالا اینا هیچی بعد یک نفر دیگه پیدا نمیشه تو اون خراب شده به اون مونگولهای خوشحال بگه تنظیمات گرافیکی در بازی میتونه وجود داشته باشه!!کسانی که سیستمشون قدرتش را داره تو High بازی را بیارن و کسانی که قدرتش را ندارند در تنظیمات Low و Medium اینا هم بهتر هست به این خوشحال بازیها ادامه بدن!چون همه میدونن حرفهاشون فقط بهانه ای هست برای ندادن روی PC که چرا چون بازی قشنگشون روی PC دزدیده میشه!!
منظور خاصی ندارم از این حرف ولی امیدوارم Pes 2010 یک چیز تمام کمال باشه و اونوقت این بروبچ شاد EA ببینن فوتبال روی PC چه چیزی میتواند باشد!!
فقط سه روز مونده!
3 New Players Dropped Into UT
سایز بزرگ :
کد:http://s3.amazonaws.com/twitter_production/profile_background_images/8420819/eaflt_background2.jpg
کد:http://twitter.com/EAFootballLive
و باز هم پی سی رو دست کم گرفتن:41::19:متاسفم براشون.حس آرمین هم درست از آب در نیومد:31:بهتره برو بکس فیفا باز برن تو کار 360 که تا بهتر از این کنسولها نیومده همون آشه و همون کاسه:13:
ea یه روزی بالاخره چوبش رو میخوره...
حالا ببین من کی گفتم!!!!
راستی این عکس هایی که از صورت بازیکنان گذاشتین مال نسخه جدیده؟
فعلا مشخص نيست كه 100 درصد كارنت باشه واسه PC تنها روزنه اميد ما روز E3 هست. فقط اميدوارم ديگه همون روز اول بازي رو رو نمايي كنه و خيال همه رو راحت كنه اگه كارنت هست كه خاك توي سر مسئولين EA ولي اگه نكست هست تكليفمون رو بدونيم و نريم كنسول بخريم چون قسم خوردم اگه نكست نباشه كنسول بخرم. ولي رفقا باز هم مي گم من هنوز احساس مي كنم فيفا 10 براي PC نكست خواهد بود. من تا آخرين لحظات نا اميد نمي شم
این EA بیاد دید تا کی میخواد این مسخره بازی را ادامه بده!!یک نسل دیگه 2 نسل دیگه.........بلاخره خودش به عقل میاد!!بعد میان میگن ما خیلی خوشحالیم از اینکه بازی را برای Pc هم به صورت نکست عرضه خواهیم کرد!!منتها باید صبر کردنقل قول:
ea یه روزی بالاخره چوبش رو میخوره...
حالا ببین من کی گفتم!!!!
فعلا که همه چیز بر خلاف Pc شده این Crysis 2 را هم از انحصار PC بیرون اومد یک دونه بازیهای بلیزارد مانده!!
به اعتقاد من آرمین جان شما کنسول را بخر!!نقل قول:
اگه نكست نباشه كنسول بخرم
: دی !نقل قول:
این Crysis 2 را هم از انحصار PC بیرون اومد یک دونه بازیهای بلیزارد مانده!!
به قوله آرمین باید امید وار بود ! شاید خواستن سوپرایز کنن بعد یوهو بیان بگن برا Pc هم Next هستش !