شما گوشی میشناسی که صفحه اش بزرگ باشه و کل صفحه شماره گیر باشه... یعنی شماره هاش بزرگ باشه... و همینطور نوشته های روی صفحه بزرگ باشه؟؟نقل قول:
Printable View
شما گوشی میشناسی که صفحه اش بزرگ باشه و کل صفحه شماره گیر باشه... یعنی شماره هاش بزرگ باشه... و همینطور نوشته های روی صفحه بزرگ باشه؟؟نقل قول:
دوست خوب، اين گوشي LG مدل ويوتي كه گفتم رو اول ببين مطمئن باش نظرت عوض ميشه. هم صفحه بزرگ داره (3 اينچ) هم دكمه ها و فونتش بزرگ هست. فارسيش هم بدونه نقصه تازه منوهاش هم همه خيلي ساده هستند و حتي به راحتي ميتونه باهاش كار كنه
ممنون دوست عزیز...ویوتی رو که همون اول که اومد دیدم... ولی راستش اون موقع خوشم نیومد... البته اون موقع واسه خودم گوشی میخواستم... دوباره میرم میبینم.... غیر از ویوتی؟؟؟نقل قول:
گوشی های زیادی با این مشخصات هستن شما برو یه تاپیک دیگه مطرح کن کلوپ سونی اریکسون یا نوکیا تو این برند گوشی زیاد دارن :20:نقل قول:
دوستان چند تا سوال:
1. ساپورت رم چقدره؟
2. شتابسنج داره؟
3. من گوشی فعلی ام سیمبین دار هست، می خوام این رو بگیرم، نکته خاصی به ذهنتون نمیرسه در این باره؟
4. کلا مزایا و معایب گوشی رو لطف کنید بی طرفانه بگید!
1 . 4 گیگ
2. خیر
3. 5800 بهتره برات
4.
مزایا : مقرون به صرفه ....... ! وای فای عالی
معایب : دوربین مزخرف و سی پی یو ضعیف من تورو میشناسم می خوای بازی کنی روش با این نمیتونی
سیلام
8 گیگ روش تست شده جواب داده
ویندوز که قوی تر از سیمبین هستش
بازی هم واسش زیاده اونقدر هم سی پیو ضعیفی نداره
سلام . بچه ها من 3 - 4 روزه ویند.ز موبایل 6.5 رو ریختم . خداییش خیلی خوشگل تر از 6.1 شده . فعلا که دارم باهاش حال می کنم .
سلام میشه لینک دانلود و طریقه نصبشو بگی منم 6.5 بریزم روش دعات کنم :31:نقل قول:
سعید جان تو پیغام برات لینک ها رو گذاشتم . اینم دو ، سه تا عکس از وین 6.5 که نصب کردم . البته تم تاچ فلو رو خودم بعدش نصب کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از خیلی ها شنیدم که می گفتن 6.5 اصلا رو ویوا جواب نمی ده . ولی به نظر من سرعتش اگه زیاد نشده باشه اصلا کم نشده . همون طور که می بینید تغییرات اساسی کرده و کوکر این رام یه چیزای قشنگی هم توش کار کرده . مثل Slide to Answer که بدون ایراد کار می کنه و خیلی زیباست . من کلی دنبالش بودم .
یا اضافه کردن برنامه هایی مثل pim backup & psShutXP & Nitrogen & بازی Rubic و .....به رام .
یکی از ویژگی های بسیار خوبش اضافه شدن 35 مگ فضای بیشتر به رم داخلیه . که بسیار عالیه .
تا الان یکی دوتا چیز بدم توش دیدم . نداشتن اپرا که البته میشه نصبش کرد . هر چندتا برنامه باز و بسته می کنم اصلا Task Manager چیزی نشون نمیده که برنامه ای باز مونده . برای همین بعد از مدتی فضای رم اشغال میشه . حالا باید یه Task Manager نصب کنم ببینم مشکل حل میشه یا نه . در کل از نظر گرافیکی و زیبایی خیلی خوشگل تر از 6.1 هستش .
مرسی کیارش جان
35 مگ ایول خیلی خوبه
راستی اون برنامه های پیش فرض که اضافه شده برا چیه
آره اگه لینک دانلودش و طریقه نصبش جایی هست لطفا بگونقل قول:
ممنون:11:
خب حالا چند تا سوال در مورد ویوا:
1. برنامه هاش چطور نصب میشن؟ (راحته یا فیلم داره؟)
2. جاوا رو چطور اجرا میکنه؟
3. کیفیت LCD چطوره؟
4. ساپورت رم چند گیگ؟
5. زیبایی اینترفیس چطوره؟
6. یه کم راجع به کیبرد مجازی و حالت هاش و ... توضیح بدین!
7. کلا هرچی اسکرین شات از اینترفیس و گالری و ... گوشی دارین لطف کنید!
8. میشه صفحه اصلی اینقدر شلوغ نباشه؟
نقل قول:
یکی از اونا که بازی معروفه . pim backub برای بکاپ از قسمت های مختلف گوشی . nitrogen هم برنامه ای هست برای پخش فایل های صوتی . psShutXP هم برنامه ایه که می تونی راحت گوشیت رو ریست کنی و نیازی نیست که دیگه در پشت رو باز کنی و با قلم ریست کنی .
نقل قول:بفرمایید:نقل قول:
آموزش تصویری آنلاک کردن و نصب رام های غیر رسمی در Viva:
معرفی رام های غیر رسمی 6.5 برای ویوا:
سلام.نقل قول:
PIM بکاپ از قسمتهای مختلف گوشی بکاپ نمیگره بلکه از PIM بکاپ میگره.(کانتکت ها, اس ام اس ,Email , Taskها ,و تو این زمینه...)
با سلام خدمت تمامي دوستان
مي خواستم بدونم كه كسي از دوستان تا حالا Memory 8G روي اين گوشي انداخته يا نه ؟
چون من انداختم كار نكرد
سلام.نقل قول:
من این گوشی رو ندارم که تست کنم.اما پچ SDHC برای گوشیهای HTC هست اگر مطمئن شدی که بصورت دیفالت این گوشی SDHC رو ساپورت نمیکنه(بالای 2گیگ مموری رو ساپورت نمیکنه)بگو برات لینکش رو بزارم نصب کن اونموقع ساپورت میکنه .منتها قبلش باید مطمئن بشی که تداخلی با نرم افزارهای خود گوشی بوجود نیاد.
احتمالن رام عوض نکرده تو لینکشو بذا براش
چون من دیدم 8 گیگ انداخته بودن
با تشكر ازAryaLand عزيزنقل قول:
من خودم Memory 4G دارم و تا الان مشكلي نداشته ولي چند روز پيش يك رم 8G كه انداختيم زماني كه ميرفتم تو قسمت Status Ram ميزد Not Installed اگه ممكنه لينك اين برنامه رو بزارين ممنون ميشم
من 4 انداختم مثل هلو جواب میده
یه فارسی ساز اس ام اس میخوااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااام
نقل قول:
سلام.
Mobidiv V 4.16
سلامنقل قول:
من 4 انداختم مثل هلو جواب میده
یه فارسی ساز اس ام اس میخوااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااام
عزیز پست دوم هست
رام عربی رو من نصب کردم با کیبورد فارسی از SPB. خیلی خوبه!نقل قول:
خود شرکت رایگان فارسی ساز نصب میکند.
با سلام خدمت دوستان.
من میخوام فردا برم علاء الدین یه گوشی ویوا بخرم. این اولین تجربه ویندوز موبایل منه. لطفا منو راهنمای کنین که موقع خرید چه چیزایی رو تست کنم. اعم از قطعات جانبی و یا نرم افزارش اگه لازمه که خدایی نکرده کلاه سرم نره
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم
من touch viva دارم ،چند روزه وقتی بلوتوثشو فعال میکنم هیچ اتفاقی نمیفته...!
وقتی برمی گردم تو setting/bluetooth دوتا تیکش غیر فعاله
براي منم يه بار اين طور شد كه هارد ريست كردم:20:نقل قول:
سلام خدمت دوستان.
من دو روزه یه گوشی ویوا خریدم.
برای پخش فیلم و موسیقی یه coreplayer روش ریختم ولی چون موقع نصب گوشیم به کامپیوتر وصل بود و کامپیوترمم به اینترنت.ظاهرا coreplayer خودش رو تقلبی تشخیص داده و اجازه کار بهم نمیده.
چیکار کنم حالا؟؟؟
عزیز باز نمیشه مشکل داره سایتشنقل قول:
سلام. کسی میدونه چجوری میشه اسم Bluetooth رو عوض کرد?
و یه سٔوال دیگه،میخواستم ببینم چه جوری باید ایکون یک بازی رو از تو games پاک کرد
البته بعد از remove کردن
نقل قول:نقل قول:
سلام.
باید یک برنامه برای پاک کردن TEMP ها نصب کنی مثل Clear Temp که بتونه لینکهای اضافه رو پاک کنه.
دوستان،گوشی شما هم وقتی الارم ساعت رو تنظیم میکنید اگه گوشی رو خاموش کنید پخش نمیکنه.
سلام
نمیدونم چرا وقتی توی input گزینهٔ FULL QWERTY رو انتخاب میکنم و OK رو میزنم وقتی بر میگردم میبینم باز دوباره گزینهٔ Keyboard فعاله.هر کاریش کردم درست نشد.به غیر از Hard reset راه دیگه نیست؟
سلام.
دوستان آیا من میتونم IP گوشیم رو عوض کنم؟
سلام . عزیزم هر اسمی برای owner بزاری میشه اسم بلوتوثت . از تو ستینگ به راحتی می تونی عوضش کنی .نقل قول:
نیازی به نصب برنامه نیست . این مسیر رو دنبال کن:نقل قول:
File Explorer--->Windows--->Start Menu--->Programs--->Games
حالا آیکون مورد نظرت رو پاک کن
بله برای همه همینطوره . بهترین کار اینه که بزاری رو حالت silentنقل قول:
موفق باشی
با سلام خمت اساتید من یک ویوا خریدم دیروز می خواستم بدونم چه می شه توصفحه home در وسط صفحه alarm و calender رو حذف کرد که والپیپر بهتر معلوم باشه ممنون
پایینترین قیمت هندزفری چه قیمتیه برای این گوشی؟
یکی به من بگه چرا این گوشی این قطعه مهم رو نداره؟؟