خوب اینم یه نمونه عکس Outdoor به سبک جی اس ام آرینایی! :دی عکس رو فقط ریسایز کردم:
پی نوشت: عکس هاش رو اگه تو سایز اصلی ببینید، خیلی نویز داره! :41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اینم یه نمونه عکس Outdoor به سبک جی اس ام آرینایی! :دی عکس رو فقط ریسایز کردم:
پی نوشت: عکس هاش رو اگه تو سایز اصلی ببینید، خیلی نویز داره! :41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی بچه ها تو سایت های خارجی یه مطالبی خوندم از اینکه GC900 رو به یه ویندوز موبایل تبدیل کرد!!! :18: مثل اینکه میگن باید فیرمور GM730 رو ریخت رو ویوتی اسمارت و از این حرفها! :دی البته گوشی باید رام داشته باشه تا امکان پذیر باشه، یکی میگفت سخت افزارش مثل GM730 هستش و.... :19:
اینم بگم هنوز جایی تاییدش رو ندیدم ولی روش تحقیق میکنم....
یه عکس بگیر .. بعد با فوتو شاپ یا چیز دیگه نویزش رو حذف کننقل قول:
بعد بذار اینجا:5:
پس فعلا باید ویوتی 2 غاز بچرونه :دی
حسین خودتم همینطور :دی
دیگه با رنوار کل کل نکنی :21::27:
حسین ببین گوشی بدون سیم كارت بالا میادش؟
بله منم در این مورد و نصب اندروید روی این گوشی یه چیزایی دیدم ولی نمیدونم قابل اعتماده یا نه ولی اگه بشه چی میشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!111نقل قول:
جوک میگی؟! :دی E250 هم بدون سیم کارت بالا میاد چه برسه به این! :27:نقل قول:
حسین ببین گوشی بدون سیم كارت بالا میادش؟
بروبچ این گوشی جوووووووون میده واسه موزیک! :5:
صداش تو هدست حرف نداره مخصوصا وقتی دالبی موبایل رو فعال میکنید، میرید تو فضا! :8::8::8::8::8:
شرمنده، درست کردم عکس رو ولی هنوز وقت نکردم آپ کنم (آخه حجمش شد 4.3 مگ!! :دی).نقل قول:
یه عکس بگیر .. بعد با فوتو شاپ یا چیز دیگه نویزش رو حذف کن
پیش به سوی نبودی سامسونگ !!!!
بچه ها اینجا دارن ضد ال جی حرف میزنن
باید نابودشون کنیم
بشتابید :دی
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=386916&page=6
میگم بروبچ، این فلش PLED ویوتی اسمارت رو دست کم نگیرید خیلی قویه! :18: حالا سعی میکنم یه عکس تو تاریکی مطلق براتون بندازم حال کنید! :27:
حسين جان تو روز وقتي نور خوبه مقدار ايزو رو بصورت دستي كم كننقل قول:
بايد تو تنظيماتش بشه اينكارو كرد
مثلا بذار روي 100 و ببين نويزش كمتر نميشه؟!
نه .. اتفاقا روی 100 نویزش بیشتر میشه تا حالت اتو :31:نقل قول:
میدونی چرا ؟ .. چون روی حالت اتو ، توی نور کافی ، دوربین با ایزوی 67 عکس میگریه :46:
همون فتوشاپ بهترین راهه :31:
آره مي دونم با 67 تنظيم ميشه ولي من به عكسي كه حسين گذاشته بود نگاه كردمنقل قول:
تو مشخصات عكس مقدار ايزو روي 200 بود
واسه همين مي گم دستي كمترش كنه شايد نويزش كمتر بشه
راستي چي ميتونم صدات كنم دوست خوب؟:11:
جدی ؟نقل قول:
من دقت نکردم .. حسین پس چرا با ایزوی 200 گرفتی :31:
منم با ایزوی 200 بگیرم نویزی میشه :13:
با ایزوی پایین بگیر .. راستی وقتی لرزشگیر رو فعا میکنی نویزش یکم میاد پایین :10:
اول اپدیت كن شاید كلا ISOش مشكل داشته باشه:دی
دوستان واسه فیلم دیدن چطوره ؟ ...
علاوه بر فرمت های قدیمی (3GP, MP4,...) فرمت AVI با انکدینگ های DivX و XviD رو هم ساپورت میکنه که البته باید کنورت بشه....
به به مبارک باشه میشل جون
به سلامتی
نامرد اگه یه 2 ماهی زودتر خریده بودی شاید الان منم همینو داشتم!!!ولی خب ایرادی نداره چیزی خریدم که کاملا قدرت رقابت باهاش رو داره جتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتت
ولی خدایی در مورد تاچش راست میگی،با مقاومتی های معمولی فرقی نداره!
مرسی فانوس جووون.....:دی
راستی در مورد باتری: دفعه اول فقط 2 روز برام نگه داشت، ولی ایندفعه تا 3.5 روز نگه داشته و هنوز 2 خط دیگه داره! :دی
خوب یه چیزهایی در مورد باتری دست گیرم شد! :دی به نظر خوب میاد (هر چی باشه از کوکی بهتره! :دی) یه بار استفادم یه مقدار کم بود (ادامه ی پست بالایی که گفتم 3.5 روز) تا 5 روز برام باتری نگه داشت!!! :18: الان هم تا امشب میشه 3 روز ولی 2 خط دیگه دارم....
آقا گوشی جدیدت مبارک، به پای هم پیر شین!
میشه یه رویو ازش بزاری، گمونم این بتونه ما رو به آرنا هم برسونه...
دمت جیز.
خیلی ممنون! :دی واسه ریویو باید یکم صبر کنید، تا بییشتر با هم آشنا بشیم! :دینقل قول:
آقا گوشی جدیدت مبارک، به پای هم پیر شین!
میشه یه رویو ازش بزاری، گمونم این بتونه ما رو به آرنا هم برسونه...
دمت جیز.
اینم یه نمونه فیلمبرداری گوشی (داخل اتوبوس در حال حرکت هستم، مسیر آشتیان-قم) البته توجه داشته باشید لنز دوربین کثیفه و فرصت نکردم تمیزش کنم. بابت اون صدای داخل فیلم هم ببخشید یه یارو نمی دونم داشت چیکار میکرد اون پشته! :دی
کد:http://www.fileden.com/files/2006/6/5/52596/GC900%20Sample%201.3gp
سلامنقل قول:
لطف میکنی یک بررسی کوتاه از گوشی بزاری؟
کیفیت صدا؟
دوربین؟
ساپورت دایویکس؟
خروجی تلویزیون تو جعبش هست؟
سلام
دوستان لطف کنین یک بررسی خلاصه از این گوشی بزارین
دوستم میخواد گوشی بخره به من گفته واسش انتخاب کنم
بین این و ارنا و رنوار
مدوم؟
کدوم avi رو بدون کانورت پلی میکنه؟
بدون کانورت رنوار پخش میکنه این دوتا باید توسط نرم افزار کانورت کنند ضمن اینکه دوربین ارنا و ویوتیهم گویا به پای رنوار نمیرسه ولی خوب منوی اس کلاس ارنا و ویوتی یه چیز دیگس
خوب حالا رنوارو بی خیال بشیم بین ویوتی و ارنا کدوم؟
از لحاظ موسیقی؟
هر کدوم چند تا اسپیکر دارن؟
کدوم بی عیب تره؟
حسین فلش گوشی تو فیلمبرداری روشن میشه؟!
بعد میشه به طور دستی روشنش كردش؟
آقا این گوشی چنتا برنامه همزمان میتونه انجام بده؟ مثلا میشه هم آهنگ گوش کرد هم اس ام اس داد هم بازی کرد یا غیره----بعدشم دوربینش خیلی تابلو عکس میندازه؟ منظورم اینه که افراد عادی متوجه بی کیفیت بودن اون میشن ؟یعنی در حد n82 نیست؟ میشه تم روش ریخت یا نه؟صداش تو اسپیکر چند درصد n73 یا n82 هست؟
کیفیت صداش که خیلی عالیه! البته منظورم تو هدست هستش....تو اسپیکر کیفیت خوبه، ولی بلندی معمولیه....دوربینش هم خوبه امکانات خوبی هم داره ولی متاسفانه نویزیه.....البته اگه خیلی اهمیت نمیدید چیز خوبیه....یعنی تو رزولوشن پایین تابلو نیست...ساپورت دایوایکس متاسفانه مثل رنوار نیست، رنوار هر چی بریزی میخونه ولی این و آرینا باید کنورت بشن (خودم هنوز تست نکردم....) کابل تی وی هم نداره تو جعبه....نقل قول:
سلام
لطف میکنی یک بررسی کوتاه از گوشی بزاری؟
کیفیت صدا؟
دوربین؟
ساپورت دایویکس؟
خروجی تلویزیون تو جعبش هست؟
از لحاظ موسیقی (کلی)، آرینا بهتره، البته منظورم تو کیفیت نیست، چون یکیند، ولی آرینا جک 3.5 داره (ویوتی آداپتور 3.5) بعد آرینا اف ام ترنسمیتر داره که خیلی به کار میاد اگه ماشین داشته باشید، بعد دوربینش با اینکه 5 هست ولی خیلی خوبه و مثله ویوتی اسمارت نویزی نیست ولی در کل ویوتی اسمارت تو دوربین بهتره چون امکانات خیلی بیشتری داره....نقل قول:
خوب حالا رنوارو بی خیال بشیم بین ویوتی و ارنا کدوم؟
از لحاظ موسیقی؟
هر کدوم چند تا اسپیکر دارن؟
کدوم بی عیب تره؟
---------- Post added at 06:31 PM ---------- Previous post was at 06:30 PM ----------
آره معلومه که روشن میشه! :دی به طور دستی هم برای چراغ قوه بخوای استفاده کنی هم باید بزاری رو فیلم، بعد فلش رو روشن میکنی همین (یعنی نیازی نیست فیلم بگیری ها!)...فلشش هم به نظرم خیلی خوبه....نقل قول:
حسین فلش گوشی تو فیلمبرداری روشن میشه؟!
بعد میشه به طور دستی روشنش كردش؟
چندتاش رو نمی دونم، ولی میشه همزمان مثلا آهنگ گوشی داد بعد اس ام اس زد، بری تو بازی و.....فکر کنم تا 4-5 تا برنامه جاوا بشه باز کرد، تست نکردم!نقل قول:
آقا این گوشی چنتا برنامه همزمان میتونه انجام بده؟ مثلا میشه هم آهنگ گوش کرد هم اس ام اس داد هم بازی کرد یا غیره----بعدشم دوربینش خیلی تابلو عکس میندازه؟ منظورم اینه که افراد عادی متوجه بی کیفیت بودن اون میشن ؟یعنی در حد n82 نیست؟ میشه تم روش ریخت یا نه؟صداش تو اسپیکر چند درصد n73 یا n82 هست؟
در مورد عکس هم، نه! اونجوری هم دیگه نیست! :دی افراد عادی اصلا متوجه نمیشن، ما داریم اینجا تخصصی بررسی میکنیم، صد در صد زوم میکنی نویز ها پیدا میشه، ولی تو رزولوشن پایین اصلا معلوم نیست....دوستام میدیدن میگفتن چه کیفیتی! :27:
تم هم اگه هکش کنید بله (مثل کوکی) چون فلش هستش و میشه اینکارو کرد، ولی من ریسک نمی کنم! دنبالش هم نرفتم....بلندی صدای اسپیکرش معمولیه....در حد N73 و اینا نیست ولی خوب کیفیت خوبی داره.....تو هدست هم که خیلی عالیه، حرف نداره.....
مایکل حالا چرا امضات عکس رنوار هستش؟؟
:18::18::18:نقل قول:
عجب اشتباه تایپی زشتی :31:
تا کسی نفهمیده درستش کن :31:
-
وبرایش به دلیل جلوگیری از انحراف اذهان ، این پست رو ویرایش کردم :10:
[QUOTE]نقل قول:
مایکل حالا چرا امضات عکس رنوار هستش؟؟
دلیلش اینه که هنوز تو کفه دوربین این لامصبم، کاش ویوتی اسمارت یکم یاد میگرفت!!!! :دی
راستی بچه ها، مالتی تاچ تو دوربین هم کاربرد داره، یعنی میتونید باهاش زوم کنید، البته با دکمه تنظیم صدا هم میشه.....ولی متاسفانه ویوتی اسمارت فقط تا 4x زوم داره، رنوار فکر کنم تا 16x داشت....
آره:دینقل قول:
رنوار 16 تا داره
از کجا میدونی :27:نقل قول:
نکنه ...
استغفرالله .. برو استغفار کن :13:
خدا از سر تقصیرات هممون بگذره :10:
خاک بر سرم آبروم رفت
آقا من هم ادیت کردم.....پیش میاد دیگه....:دی
من هم ادیت کردم :10: :31:نقل قول:
اما حالا این که چرا حسین عکس رنوار رو از پشت گذاشته جای بحثه :20:
:دی :دینقل قول:
اما حالا این که چرا حسین عکس رنوار رو از پشت گذاشته جای بحثه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید میگفتی چرا هم رنوار و هم ویوتی اسمارت رو از پشت گذاشته!!! :دی
چی بگم..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]