شرمنده که دیر شد، واسه ورژن 7هست اما فکر نکنم توفیری بکنه :46:
tinyurl.com/5dkhq7
Printable View
شرمنده که دیر شد، واسه ورژن 7هست اما فکر نکنم توفیری بکنه :46:
tinyurl.com/5dkhq7
سلام دوستان نرم افزار بابیلون رو روی ویستا نصب کردم ولی Error میدهد می خواهم Uninstall کنم از چه نرم افزاری استفاده کنم تا بعدا مشکلی پیش نیاید؟از نظر رجیستری کلا پاک شود؟
مرسی , ما همش به شما زحمت میدیما !!:46::11:نقل قول:
سلام
تصویر یا متن ارور را هم قرار دهید
دوست عزیز سلام.قبلا یک نسخه از بابیلون رو سیستم نصب بود پیغام initialization errorمیداد.رفتم توadd remove programs پاکش کردم .وقتی که خواستم نسخه جدید را نصب کنم میگه نسخه قبلی روسیستم است و این رو نصب نمیکنه.ایا با نرم افزار your uninstaller میتونم قبلی را پاک کنم.تولیست نرم افزارها بابیلون را نشون نمیدهد.چطوری این کار را بکنم؟:11:
سلامنقل قول:
همونطور که اشاره شد بابیلون یکی از نرم افزارهایی است که تا نسخه ی قبلی به طور کامل حذف نشود امکان اجازه ی نسخه ی جدید را نمی دهد شما از ابتدا باید با یکی از نرم افزارهای حذف کننده کار می کریدن برای حذف این مورد اما حال...
یکی از تمییز کننده ی رجیستری را نصب و دستور العمل ها رو دنبال کنین
پیشنهاد من: Ashampoo WinOptimizer و Registry Optimizer هر دو تاپیک مختص به خودشون را در تالار معرفی دارند
موفق باشید
سلام
من بابیلون 7 را از اینترنت دانلود کردم هر چیزی که می خواهد ترجمه کند می گوید باید سرور وصل بشه به اینترنت هم وصل که میشه معنی نمیکنه کرکش هم کردم تنظیمات خاصی دارد لطفا راهنمایی کنید چون ضد حاله بعد از 2 ساعت دانلود اینجوری کار نکنه؟
ممنون
سلام
شما بهتره بريد از مغازه بخريدش چون منم همين مشكلو باهاش داشتم هر كاريش كردم خوب نشد
ولي شايد به ويندوزت سازگاري نداره رويه يه ويندوز ديگم امتحانش كن
سلام
مشكل از ويندوز يا برنامه شما نيست.
فقط شما كدكهاي فارسيشو نصب نكردين .اگه سي دي بابيلون رو داشته باشين توي اون يه پوشه هست به نام Babylon Glossary farsy ياfarsi language كه توش فرهنگ هاي لغات انگليسي به فارسي متفاوتي وجود داره كه شما بايد اونا رو نصب كنين.
البته از تو اينترنت هم ميتونين پيدا كنين .اما من لينكشو ندارم
تاپيك بابيلون دانولد نرم افزار و Glossary هاي برنامه ( توپست اول لينك دانولد لغت نامه هاي فارسي و مورد نياز هست)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بخش دانولدBabylon Glossary از سات خودش فارسي رو جستجوكن
کد:http://www.babylon.com/gloss/
برو لغت نامه هاشو دانلود کن آدرس زیر.
من یه سوالی داشتمکد:http://www.babylon.com/category/21/Persian.html
این لغت نامه ها بعد از چند وقتی آپدیت میشه؟
آدرس هم در پست بالا هست.
یه چیز عجیب!!!
چرا این دو تا لینک هر کدوم حجمش فرق میکنه؟
کد:http://www.babylon.com/files/Babylon7/Babylon7_setup.exe
لینک دومی رو خودم جا به جا کردم حجم بالا از آب در اومد.کد:http://www.babylon.com/files/babylon7/babylon_7setup.exe
پست های پشت سر هم ادغام شد
Jalal
همون طور كه بچه ها گفتند شما بايد data base كلمات را از اينترنت دانلود كنيد زيرا كه شما فقط قالب برنامه را دانلود كرده ايد.
مشکل اینه که وقتی بابیلون در حال اجراست به هیچ وجه نباید به اینترنت وصل شد. چون دیگه کار نمیکنه و باید از اول نصب کرد.
نقل قول:کسی نمیدونه؟؟نقل قول:
من هم این مشکل تازگی برام پیش اومده در حالی که قبلا اینطوری نبود .الان بابیلون من از کار افتاده و پیغام Expire میده . چطوری باید مشکل رو حل کنم ؟
من قبلام این مشکل رو نداشتم در حالی که دارم همون بابیلون رو نصب میکنم . میشه دوستان بگید که قضیه چیه ؟ و چرا قبلا این طوری نبوده ولی جدیدا اینطوری شده ؟
با تشکر
شما مثل اینکه کرکش نکردین.نقل قول:
من هم این مشکل تازگی برام پیش اومده در حالی که قبلا اینطوری نبود .الان بابیلون من از کار افتاده و پیغام Expire میده . چطوری باید مشکل رو حل کنم ؟
من قبلام این مشکل رو نداشتم در حالی که دارم همون بابیلون رو نصب میکنم . میشه دوستان بگید که قضیه چیه ؟ و چرا قبلا این طوری نبوده ولی جدیدا اینطوری شده ؟
با تشکر
کدوم نسخه هست؟
دوستان چرا بابیلون 6 متن رو ترجمه نمیکنه؟ ما که به اینترنت وصل هستیم.
هی خطای
Babylon failed to connect to the server. If you are connected to the Internet, please check your connection settings in the configuration. (Error 0x80BF0000)
میده چرا؟
دوستان چه طوری میشه proxy server و port رو برداشت من که هر کاری کردم نتونستم ورش دارم. کلا میخوام اونجا هیچ شماره ای نمونه.
ورژن 6 هست . و کرکش هم نکردم .نقل قول:
من قبلا این مشکل رو نداشتم و connect میشدم و مشکلی هم پیش نمی اومد ولی اخیرا این مشکل بوجود اومده و فکر میکنم از زمانی که ویندوز رو عوض کردم اینطوری شده .
آقا یکی بگه چکار کنم که بابیلون 6 آنلاین متن رو ترجمه کنه.
هر کاری کردم میگه Loading Results یکسره اینو مینویسه چیکار کنم؟؟؟
دوستان بیبیلون هوشمنده وقتی ببینه با یه یریال چندین نفر سه سایت وصل بشن اون سریال رو باطل میکنه در ضمن به نظر من تنها راه اینه که وقتی به اینترنت وصل میشین بیبیلون رو اگزید کنید(exit)
بهترین راه اینه که با برنامه internet lock دسترسی بابیلون به اینترنت رو کاملا قطع کنید (دقیقا همون کاری که فایروال ها میکنند)
روش کارش هم خیلی راحته حتی میتونید پسوورد بهش بدید تا از شما برای دسترسیش به اینترنت اجازه بگیره
واسه من بخ هوبی کار می کنه !!!
تونستی درست بکنی؟
براي اپديت نشدن يه پ.ر.و.ك.سي سرور غلط بهش بدين. براي من كار كرد.
با سلام :11:
سوال: كودوم كاراكتر واسه تلفظ آمريكايي در بابيلون بهتره؟:14:
سلام, منظورتون از کاراکتر شخصیته یا حرف الفبا ؟نقل قول:
اگر شخصیته که فکر نمی کنم از نظر تلفظ فرقی بینشون باشه. فقط صداهاشون فرق داره.
اگر حرف الفباست, که حروفی مثل Z در تلفظ انگلیسی و امریکایی فرق دارن. یکی ضد و یکی ضی.
منظورم همون شخصيت بود!:20:نقل قول:
سلام.
می خواستم بدونم چجوری باید از قابلیت ترجمه ی متون بابیلون 7 استفاده کنم .. آخه وقتی گزینه ی Text Translation رو می زنم و متن مورد نظر رو می نویسم و گزینه ی Translation رو می زنم ارور زیر رو میده :
Babylon failed to connect to the server. If you are connected to the Internet, please check your connection settings in the configuration. (Error 0x80BF0000)
سلامنقل قول:
برای استفاده از ترجمه متن, باید آنلاین باشید تا نرمافزار به سرور یا همون سایتش متصل بشه.
دقت کنید که فایروالتون هم Babylon رو بلاک نکرده باشه و اجازه اتصال به اینترنت رو داشته باشه.
مال من بابیلون 7 ترجمه میکنه ولی درست ترجمه نمیکنه. کلمه هایی رو جا میزاره چرا؟
برو قسمت Configuration و ببین که Proxy وارد نکرده باشی. در ضمن اگه توی connection هم پراکسی وارد کرده باشی باید پاکش کنی. خلاصه هر چیزی که باعث بشه ارتباط برنامه با اینترنت قطع شه...
با سلام:
دوستان عزیز من از یه نسخه پرتابل Babylon استفاده میکنم که فارسی رو ساپورت نمیکنه چه جوری میتونم گلاسریهای فارسی رو که دانلود کردم به اون اضافه کنم ؟؟آیا در نسخه پرتابل اصلا" میشه گلاسری و یا دیکشنری دیگه ای اضافه کرد ؟؟
لطفا" راهنمایی کنید .
ممنونم
سلامنقل قول:
اجراش کن و
Options \ Dcitionaries \ Install Dictionaries From Disk
دوست عزیز میشه لطف کنید بگید گزینه option کجای دیکشنری هستش متاسفانه من پیداش نمیکنم؟؟؟نقل قول:
گزینه دیکشنری در منوی حاصل از فشار دادن دکمه Option هست.نقل قول:
دوست عزیزم ببخشید که بازم مزاحم شدم آیا منظور شما از option همون Configuration هستش؟؟؟؟؟؟ من نمیتونم گزینه option رو پیدا کنم!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
کسی نمیدونـــــــــــــــــــ ــــه؟؟نقل قول:
تو عکس واضحه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
فک کنم از خود بابيلون باشه يعني با ساختار زبان فارسي اين مشکلو داره