گمونم میهن دانلود یا دانلودها یکیشون گزشاته بودنقل قول:
حالا نمیدونم دوبله بود یا ...
ولی آخه اونم شد کارتون؟ پیرمون کرد همه جمعه ها توپ رو هوا بود میچرخید هی میافتاد هفته ی بعد
تمومم نمیشد که:27:
Printable View
گمونم میهن دانلود یا دانلودها یکیشون گزشاته بودنقل قول:
حالا نمیدونم دوبله بود یا ...
ولی آخه اونم شد کارتون؟ پیرمون کرد همه جمعه ها توپ رو هوا بود میچرخید هی میافتاد هفته ی بعد
تمومم نمیشد که:27:
بچه چا کسی میدونه کوتلاس زیر نویسشو میشه گیر آورد یا نه؟
فارسیشو من گرفتم ولی همون از کانال یک ضبط شده با کیفیت پایین :2:
---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:23 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کوتلاس این بود :31:
تخیلی اینا نیست ترسناکم نیست فقط خدای خندست...
یعنی از اون خنده هایی که به گروه خونی همه میخوره مخصوصا سنین جوان :31:
ببینید که خیلی فاز هستش....یعنی یه بلایی سر این پسره میارن ام اشکش در میاد :31:
نظرتون در مورد موشن کپچر چیه؟
سلام به نظرتون مشکلات انیماتورها تو ایران چیه ؟
والا مشکلشون رو نمیدونم ولی هنوز انیمیشن هایی که نشون میده گه گدار تو تلویزیون همچین اینقد بی کیفیت و مبتدی هستند که انگار برای 30-40 سال پیش هستن
فکرم نکنم هزینه می برای ساختشون خرج شده باشه ولی بازده شون ....
نه اتفاقا هزینه می کنند ولی انقدر زمان بر، براشون هست که از خیلی مواردش رد می شوند چون باید به انیماتورها پول بیشتری بدن
خوب زودتر بدن
چطور این انیمشن های معروف بعضا 2-3 سال هم بیشتر کار میبرن و واقعا هم کار میکنن روش نتیجه هم میده
اینا یه جای کارشون باید بلنگه دیگه که وضعشون اینه
اخه اونا ابزارهای پیشترفته ای مثل موشن کپچر دارند که زمان کاروخیلی کاهش میده کیفیت کار رو هم عالی میکنه ولی تو ایران این خبرا نیست تازه اگه باشه هم خیلی گرونه
بنظر اینجانب یکی از مهمترین مشکلات عدم توجه به خوش ساخت بودنهنقل قول:
برای مثال تعدادی از انیمیشن های آموزشی تلوزیون (از جمله اونکه کلاغ داره حاجی عبداللهی میگه) نه تنها فیلمنامه جالبی ندارند بلکه به لحاظ خود انیمیشنی هم بدن
مثلا ورداشتن همه چیز رو سه بعدی ساختن ولی فضا ها قشنگ نیست. نورپردازی ها زیبایی نداره و...
بنظر من همین رو اگه دوبعدی ، یا سه بعدی با پس زمینه نقاشی.. درست میکردن میتونست زیباتر باشه
یک مجموعه انیمیشن به خاطر دارم که شخصیتش تکیه کلامش "دستت درد نکنه" بود . دوبعدی بود و شبیه به کمیک استیرپ
خیلی دوستش داشتم . متن قوی ای داشت و اصلا عین اکثر انیمیشن ها چرت و مسخره نبود
برای مثال این انیمیشن کاملا دو بعدی کار شده بود اما هم متن خوب و هم ساخت خود انیمیشنش خوب بود و در کل اونی که باید می بود بود!!
کمبود بودجه یا امکانات بحث دیگریست و در جای خودش باید مطرح شه..
برای ساخت اونها باید امکاناتشون رو بسنجن و چیزی بسازن که با اون امکانات خوب در بیاد
نه اینکه بد بسازن - اونم با متن های ضعیف- بعد بگن امکاناتمون کم بود
ببخشید پرحرفی منو :11:
همه صحبتهای شما درست ولی صرف بی سلیقه گی یه کارگردان یا یه انیماتور نمیشه همه رو با یه چوب زد . با این پیشینه قوی که کشور ما از نظر فرهنگی و تاریخی داره و با توجه به این که الان صنعت انیمیشن یکی از پول ساز ترین صنایع معرفی شده چرا ما هنوز سالی یکبار خدا لک لک ها رو دوست دارد رو نشون میدیم؟
بله حق با شماست منتها پیشینه ای که به دست فراموشی سپرده شده باشه و عملا نادیده گرفته باشه و با نبودش فرقی ندارهنقل قول:
متاسفانه ما تو هر چی که پول ساز و متداول و همه پسند تو همه جای دنیا هست خود زنی میکنیم و رکود داریم اینم مثله بقیه:31:
نامزدین اسکار اعلام شدن..
نکته جالب اینه که برای اولین بار طی 10 سال تاریخ این بخش، هیچ کدوم از نامزدین، محصول پیکسار نیستن!!
Best Animated Feature Film of the Year
Nominees:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (2010): [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (2010): [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (2011): [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (2011): [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون فیلمه تین تین اصلاً شرکت نکرده بوده یا نامزد نشده ؟
خوبیش اینه که دیگه پیکسار از خیر دنباله سازی بگذره بچسبه به ایده های جدیدشنقل قول:
نامزدین اسکار اعلام شدن..
نکته جالب اینه که برای اولین بار طی 10 سال تاریخ این بخش، هیچ کدوم از نامزدین، محصول پیکسار نیستن!!
مگرنه جان لستر می خواست داستان اسباب بازی 4 رو هم بسازه !
جالبه که آکادمی به تن تن اسپیلبرگ که جایزه گلدن گلوب رو برده روی خوش نشون نداد
خب دلیلش هم اینه که فیلم اسپیلبرگ قبل از هر چیز یه پرفورمنس کپچر تمام عیاره ...
در قوانین مربوطه اومده
An animated feature film is defined as a motion picture with a running time of more than 40 minutes, in
which movement and characters’ performances are created using a frame-by-frame technique. Motion
capture by itself is not an animation technique. In addition, a significant number of the major characters
must be animated, and animation must figure in no less than 75 percent of the picture’s running time
با توجه به خط آخرش هم فیلمهای تلفیق زنده-انیمیشن مثل اسمورف ها هیچوقت جایی در انتخاب های نهایی بخش انیمیشن ندارند.
دوستان این دستکش ثبت حرکت آرتمن چیه که تو سایتها در موردش زیاد نوشتن آیا واقعا کار ایرانی هاست اگه هست لطفا به من بگین چیه؟
اگه تولید داخل باشه فکر میکنم جالب باشه / عکسش که جالبه تو سایت ایستگاه دیدم
نقل قول:حرکات انگشتای دست رو به صورت انیمیشن ثبت میکنه ...نقل قول:
بر پایه تکنیک موشن کپچر و به کمک سنسورهای خمشی حرکات کاراکتر زنده رو در نرم افزار انیمیشن نشون میده
توی سایت سازنده توضیحات بیشتر گفته شده ،
اما با دیدن این گزارش بهتر میشه متوجه کارکردش شد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
پیرو بحث قبلی در مورد مشکل انیمیشن در ایران
میشه به این هم اشاره کرد که ما هنوز در مباحث و اصول پایه ساخت انیمیشن و طراحی ها مشکل داریم
بعد دنبال رسیدن به پیشرفته ترین تکنولوژی های ساخت انیمیشن هستیم
هنوز یک انیمیشن دوبعدی خوب با روش سنتی نداریم ،
انیماتور با سبک منحصر بفرد و ایده خلاقانه نداریم
در حالی که طراحی های ساده ، تکراری و یکنواخت انیماتورها بدون خلاقیت با پشتوانه هزینه پایین راه به جایی نمیبرن
تولید انیمیشن با کمیت بالا از استودیوهای دولتی مثل صبا و ... اغلب جنبه سفارشی و آموزشی دارن
استفاده مکرر از تکنیک کات اوت هم فقط برای پایین آوردن هزینه ها و زمان ساخت همه گیر شده
و ...
هر وقت ذات انیمیشن و انیمیشن سازی تعریف و جایگاه درستی پیدا کرد میشه با صرف حوصله و زمان یه کارایی کرد
در خیل انیمه های ژاپنی هنوز هم آثار انیماتوری مثل هایائو میازاکی که به ساخت سنتی و با کمترین تکیه بر طراحی کامپیوتری اصرار داره با استقبال و موفقیت جهانی مواجهه ...
حرفامو با این جمله از میازاکی به پایان می برم :
« اشتباه است اگر فکر کنید با دیدن چیز جدیدی مثل کامپیوتر، ایده های جدید هم به سرعت و به راحتی به ذهنتان می آید. ما دست داریم، مداد داریم؛ خب چرا از آنها استفاده نکنیم؟ »
morteza جان خیلی ممنون از اطلاعاتتون رفتم و سایت و دیدم /واقعا کار جالبی در ضمن قیمتشو در اوردم از 580 هزار تومان شروع میشه مسئول فروششون میگفت تعهد میدم که انیمیت دو روز را تو 10 دقیقه در بیاری /تازه خدمات پس از فروشم داره و محصولش کاملا ایرانی و حوزه هنری چند تا شهرستان سفارش خرید دادند.نظرت چیه اگه یکیشو با این قیمت پائین خریداری کنم/ نظر شخصیتون برام خیلی مهم است
خب نظر شخصی رو که تقریبا گفتم اما
استفاده از یک ابزار به نیاز و استفاده ای که قراره ازش بشه بستگی داره و
خود انیماتور باید تصمیم بگیره تا کجا و چطور از اون تکنولوژی استفاده کنه
این دستکش هم وسیله مفیدی میتونه باشه اما همه چیز نیست /
سلام
کجا می تونم لیستی که انیمشنهای سه بعدی سینمایی سالهای اخیرا را معرفی کرده باشد پیدا کنیم. هر جا جستجو می کنم با انبوهی از انیمیشهای دوبعدی واکثرا ژاپنی مواجه می شم
فیلم هایی مانند:
Kung Fu Panda
Cars
Rango
Rio
و ...
کلا فقط سینمایی سه بعدی و غیر ژاپنی!
توی imdb جستجو کری برادر؟
انیمیشن کوتاه Father and Daughter رو کسی دیده؟
یه انیمیشن 8دقیقه ای هست که سال 2000 منتشر شده و برنده اسکاره، پیشنهاد میکنم ببینیدش(یه سرچ کنید راحت تو بوتیوب پیدا میشه) خیلی جالب و تاثیرگذار بود...
+
از این انیمیشن کوتاه ها کسی پیشنهادی داره بریم ببینیم؟
کارهای برونو بوزوتونقل قول:
سلام بچه ها
ظاهرا به مناسبت سه شنبه آخر سال یه بار دیگه صدا و سیما میخواد فیلم های درجه یک پخش کنه!:31:
سال گذشته اومدن یه سری فیلم های سینمایی به همراه انیمیشن داستان اسباب بازی ها 3 رو پخش کردن که اسکار گرفته بود اما امسال قراره انیمیشن رنگو که امسال اسکار گرفت رو پخش کنن!(شبکه سه)
یه چیزی که خیلی منو ناراحت کرد اینه که این انیمیشن رو چقدر بد دوبله کردن اصلا قابل مقایسه نیست با زبان اصلیش و انصافا ارزش فیلم رو آورده پایین!
من هنوز خودم رنگو رو ندیدم ولی گویا اکثرا با دوبلش حال نکردن!:41:نقل قول:
دوبله هابی که مهرداد رئیسی مدیر دوبلاژ بوده وافعا تکن:40:
رنگو دوبلش از چه گروهیه؟
مهرداد رئیسی که واقعا کارهاش حرف نداره!نقل قول:
راستش من نمیدونم دوبلاژ کلا چندتا گروه داره اما انجمن گویندگان جوان که نیست !
واقعا انیمیشن به این خوبی لایق یه همچین دوبله ای نیست به نظر من زبان اصلیش رو ببینید بهتره!
حتما میدونید که جانی دپ به جای رنگو صحبت کرده:40:
اصلا این انیمیشن بر این اساس ساخته شده کهنقل قول:
یکی از عوامل اصلی انیمیشین (نمیدونم کارگردان بوده یا کس دیگه)
جانی دپ رو میبینه و به نظرش میاد این چقدر شبیه مارمولک و سوسماره :دی
موقع دادن اسکار هم کارگردان از "مارمولک واقعی" که همون جانی دپ باشه تشکر کرد
الان دیشب داشت ای فیلم داشت دزد عروسک ها رو میداد!
یاد ایام کودکی افتادم...میگم ماهم واسه خودمون سینمای کودک داشتیم ها!
دزد عروسک ها(با بازی فوق العاده اکبر عبدی در نقش گنجو),الولو من جوجوام,کلاه قرمزی,مریم و متیل(:40:)
الان بچه ها ی این دوره دارن با دارا و سارا و خاله شادونه بزرگ میشن!
ماکه با اینا بزرگ شدیم این شدیم,وای به حال اینا!
بابا بنده خدا خوشتیپ که، کجاش شبیه مارمولکه:31:نقل قول:
دیشب دوبلش رو دانلود کردم، زیاد بد نبود(یه چیزی تو مایه های متوسط)، به نظرم خوب بود برای لوبیا:31: یه صدای باحال تر میزاشتن اصلا به قیافش نمیخورد.
شبکه 2 فیلم سینمایی ( انیمه ) The Secret World of Arrietty رو قراره دوشنبه 7 فروردين ساعت 17:30 پخش کنه .
برای من که هنوز باید 36 روز رو صبر کنم تا بتونم دانلود کنم غنیمت جنگی است.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ ن:
بنظرتون چند دقیقه از 94 دقیقه اصلی رو ازش می زنن و چه دستکاری هایی می کنن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تازه واردم
ولی در کل از بحثتون خوشم اومد اگه بشه من هم یک صد تایی انیمیشن دارم که مال جشنواره هاست. اگه بشه چند تایی براتون می زارم.
سلام دوستان
من یه سوال دارم اینکه شخصیت های واقعی انیمیشن مری و مکس الان زنده هستن یا نه ؟ اگه زنده هستن الان کجا هستن؟
واقعا خوشحال میشم اگه یه نفر پیدا بشه و جواب بده.
سلام برادر
اینجا بهشون یه اشاره هایی کرده
سلام
موافقم که این انیمه پیام ها و ریشه های نمادین بسیاری داره اما این قسمت که مثال زده شد :نقل قول:
خب این دقیقا چیزیه که می بینیم :نقل قول:
مثلا بعد از اینکه اون روح ماسک داره تو حمام میزنه به سرش و حمله میکنه و خارج میشه حالش خوب میشه و سوار ترن میشن ، یک سری ادم های ( انسان واقعی ) مرموز با کلاه لبه دار نشستن
و اونجا روی جعبه ها دو نماد اصلی ماس.ونیک میاد وسط یهو ( چشم و گونیا پرگار )
پرگاری نیست! و فقط طرحی از چشم می بینم که بنظرم ربط دادن اون هم به موضوعی خارج از نمادهای دنیای این فیلم غیرمعقوله
no face (روح ماسک دار) و آدمهای سایه ای که در قطار و ایستگاه بدون جزئیات صورت دیده میشن میتونن با هم ارتباط مفهومی داشته باشن
در مورد گونیا پرگار حق با شماست من در این صحنه به اشتباه افتادم چون آرمی که سمت چپ تصویر وجود داره تقریبا برعکس شده ی گونیا پرگار هستنقل قول:
که البته بازهم نمیشه با سادگی ازش گذشت چون یکی دو جای دیگه هم در قطار و خارج از قطار ازش استفاده شده
اما تک چشم ( که عمدتا به عنوان نماد فراماسون ها به کار میره ) در spirited away چندجا اشکارا و پنهان نشون داده میشه
یکیش که معروفترین هم هست همون عکسی هست که شما گذاشتی اینها هم من از یو.توب و چند سایت خارجی دیدم گذاشتم ( اون صلیب شکسته - که هم نماد ماسون و هم نماد نازی ها محسوب میشه - رو از یوتوب اسکرین شات گرفتم خودم نه میتونم ردش کنم نه میتونم تایید کنم !! )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که دیگه کار به اخر انیمیشن میرسه و همراه با دور شدن ماشین این صحنه به وجود میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنقدر حسن عباسی نباشید !
ممکنه تو فرهنگ ژاپن نماد چیز دیگه ای باشن اینها.
مثلاً صلیب شکسته در واقع نمادی بسیار قدیمی و مربوط به فرهنگ باستانی شرق میشه
عزیز من اصلا با این دید نگاه نکردم به این کار اما اون صحنه ی قطار نا خود اگاه این چیزها رو یاد من اورد ... بعدش یک سرچ کوچیک تو نت زدم و به این عکس ها رسیدم اکثر این ها رو هم از سایت های خارجی گرفتم
که تو سایت های به زبون انگلیسی از جمله کارتون هایی حساب کرده این رو که نمادگرایی فراماسونی داره
به هر حال انیمیشنی است که به زبون انگلیسی ساخته شده و از اون مهم تر اسکار گرفته
گذشته از اینها اصلن با حساسیت امثال حسن عباسی یا ادمایی مثل اون به قضیه نگاه نمی کنم ؛ پول دارن ، هوش دارن ، امکانات دارن ، دوست دارن نماد خودشون رو نشون بدن !!!
مخالفشون هم اگه عرضه داره کار اونها رو بکنه !! چی بگیم دیگه !! اما به هر حال همه ی اینها رو نمیشه پای اتفاق زد ( مگر اینکه به قول شما اینها مثلن تو ژاپن نماد یه چیز دیگه باشن )
انیمیشن در واقع اول به زبون ژاپنی ساخته شده و بعد به انگلیسی دوبله شده.
آدرس اون سایتهایی که اینو انیمیشنی با نماد فراماسونری دونستن رو لطف کنید.
ضمن اینکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون آرمی که روی بسته ها می بینیم یک حرف ژاپنی است (め: با تلفظ me و به معنی مبدأ ، منشأ) ، با توجه به اینکه بسته ها باربری به نظر میاد ...
اما در رابطه با نمادها یا بهتره بگیم سمبولهای به کار رفته در این فیلم قبل از هر چیز بهتره به ریشه های دینی و فرهنگی ژاپن متوسل شد
ریشه هایی که به عقاید و باورهای دین شینتو و بودیسیم مرتبط میشه
چه شینتو که دین باستانی ژاپن بوده و چه بودیسم که بعد ها (538 میلادی با ریشه های چینی) وارد ژاپن شده و دارای زمینه های سمبولیک زیادی هستند
در نظر بگیرید شکل ظاهری دروازه ورودی معابد (tori-i) که طوری ساخته میشد که در پایان فصل پاییز بشه از داخل معبد غروب خورشید رو در مرکزش مشاهده کرد
معابد هم در دل طبیعته که جایگاه ویژه ای در شینتو داره و از دروازه تا معبد هم مسیری مقدس محسوب میشه و
در فیلم انتهای اون ایستگاه متروک قطار و دروازه ورود به شهر اشباحه .
به هر حال ترجیحم اینه قبل از اینکه این سمبول ها رو مربوط به جنبشی خاص بدونیم که پیدایش اون در قرن 17 میلادی و نمادهای خودش رو وام دار اون ادیان بوده ،
به ارتباطش با مبدأ اصلی توجه کنیم .