آقا این رنکینگ مال همه این جوریه !
بعد این همه بازی تازه شدم 80 آماتورا
چرا اینقد کم کم میره جلو ؟
Printable View
آقا این رنکینگ مال همه این جوریه !
بعد این همه بازی تازه شدم 80 آماتورا
چرا اینقد کم کم میره جلو ؟
آره همینه دهنه آدم صاف میشه
اگه دوبل هم بازی کنی سریعتر می ره جلو.بعضی جاها 5 تا 5تا می ره ولی اکثرا 4 تایی می ره.اگه خیلی واستون سخته پروفایلی که تو صفحه پیش گذاشتم رو دانلود کنید حالشو ببرید.
من از قیافه اینی که طراحی کردم خسته شدم دیگه ، راهی نیست عوضش کنم ؟ بدون از بین رفتن سیوم .
DOB چیه که کنار همه بازیکنه نوشته ؟
قيافش رو نميشه تغيير داد ولي ميتوني لباس هاش رو تغيير بدي كه تنوع خوبي هم دارن .نقل قول:
من از قیافه اینی که طراحی کردم خسته شدم دیگه ، راهی نیست عوضش کنم ؟ بدون از بین رفتن سیوم .
DOB چیه که کنار همه بازیکنه نوشته ؟
DOB مخفف Date of Birth به معناي تاريخ تولد هست .
راستي دوستان من فكر ميكردم كسي از ايران بين بازيكن ها نباشه ولي يكي رو ديدم با نام محمد نوري كه تو قسمت پرو ها هم هست . رنكش نزديك رنك من هست و احتمالا تو تورنمنت بعدي از من شكست ميخوره !
قیافه هم می شه تغییر داد عزیز.تو فروشگاه تو همون صفحه ی اولش یه گزینه اون پایین هست به نام Makeover .می تونی همه چیز رو عوض کنی.
پس من سوتي دادم ! :دينقل قول:
قیافه هم می شه تغییر داد عزیز.تو فروشگاه تو همون صفحه ی اولش یه گزینه اون پایین هست به نام Makeover .می تونی همه چیز رو عوض کنی.
خوب شد گفتي منم دوست داشتم شخصيتمو يكم هيكلي ترش كنم .
با سلام خدمت دوستان عزیزنقل قول:
اگه میشه راجببا disable کردن unimodem یه توضیح مفصل بدید چون من اصلا پیداش نکردم.
كساني كه با بالا اومدن بازي مشكل دارن فقط درايو مودم remove كنن مشكلشون حل ميشه
يه جورايي اين بازي با مودم مشكل داره
سرویس underarm فلش پایین رو نگه میداری و دکمه c رو می زنی اگه از دسته استفاده میکنی دکمه 4 (توپ بلند ) بعد از دو ثانیه دکمه ها رو رها میکنی که به تور نخورهنقل قول:
چند ماه پیش کرک این بازی مشکل داشت !
بازی اجرا نمی شد ! مشکلش رفع شد ؟ کرک جدید اومد براش ؟
اگه مشکلی وجود داشت حتما کرک دیگه ای میومد. هنوزم همون قبلیه است.نقل قول:
سری 3 این بازی به نظر من خیلی باحالتر بود
سلام
من یه مشکلی در اجرای این بازی داشتم خواهشآ راهنماییم کنید
بازی من بعد از نصب و بعد از کپی کراک این پیغامو هنگام اجرا شدن میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مجبور شدم بازی رو ببندم.مشکل هم از کراک نیست.(4.1 mb). خیلی دوست دارم این بازی رو انجام بدم.لطفا راهنمایی کنید.یک دنیا ممنون:40:
کسی نیست جواب منو بده؟:19:
کاملا مخالفم چون ورژن قبلی این بازی جدیدش نه از لحاظ گیم پلی متفاوت بود نه گرافیک فقط نسخه جدید یه حالت گسترده داشت و شما اختیاراتتون توی انجام بعضی کارها بیشتر شده بود حالا کجای ورژن قبلی می تونه برتر از نسخه جدید باشه من نمی دونم. ساده بگم حتی بازی جدید می تونست یک پچ واسه قبلی بیاد. چون اصلا ورژن جدید ویرایش شده پرژه نسخه قبل بود و این ویرایش نه شامل حال موتور گرافیکی می شد نه گیمنقل قول:
پلی
نقل قول:خوب اولین نفری نیستی که در راه اجرا کردن این بازی مشکل داره ولی حتی اونایی که اجرا کردن هم بیخیال شدن ظاهرا کرک این بازی خیلی درست نیست. حتی برای خودم موقع بازی صفحه مرگ آبی رنگ هم ظاهر شد و من سریعا پرونده این بازی رو بستم حتی از خیر تموم کردنش هم گذشتم. خیلی هم نچسبید بهم بعد مدتی به قدری سخت می شه Career که کلی وقت گیر و دردسر ساز میشه که ارزش نداره آدم برای بردن ضجه بزنه یا سعی کنه حرفه ای تر بشهنقل قول:
دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه فورهند و بک هندهای خیلی سریع و با شتاب بالا رو چطوری می شه زد؟ (چه با گیم پد چه با کیبور)
در کل سایر ریزه کاری ها و تکنیک هارو بگین با چه دکمه هایی می شه اجرا کرد؟
ممنون
یکی سیو کامل بازی ( world tour ) رو می ذاره.ولی اول شده باشید!
سیو بازی در :
C:\Documents and Settings\kmcc\My Documents\VirtuaTennis2009
فایلی که اون تو هست رو فشرده کنه بذاره
سری 2010 و 2011 رو کسی بازی نکرده بدونه بهتر شده یا نه؟
سلام
این بازی با Virtua Tennis 4 فرق میکنه؟
برای Virtua Tennis 4 تاپیک جداگانه ای زده شده یا نه ؟
من که چند وقت پیش اینو دانلود کردم و بازی کردم هیچ مشکلی نداشت کرکشم سالم بود
فقط بوریس بکر رو آزاد کردم دیگه سخت شد بازی نکردم
آره فرق میکنهنقل قول:
این واسه 2009 هست ولی تنیس 4 واسه 2011
تاپیک جدا هم نداره اون
شما اگه میخوای زحمتشو خودت بکش
بچه ها
شنیدم Top Spin قوی تره از این
آره؟
ورژن 2010 Virtua هم اومده؟اوضاعش چطوریاست؟
بله Top Spin از VT قویترهنقل قول:
جدیدترین نسخه ش هم واسه پی سی نیومد.فقط واسه ایکس باکس بود!
VT 4 که مال سال 2011 هم هست یه هفته ای میشه که اومده
اینم تاپیکش:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=499017
من هم همین مشکل رو دارم به لودینگ که می رسه میپره بیرون و گزینه UNIMODEMهم ندارم چکار کنم؟