ویندوز 7 و مک بوک پرو خودم!!!
با سلام به دوستان عزیز ،
یک سری دوستان در پست های اول این تاپیک یک سری حرف ها زدند و یک سری دیگه تایید کردند!
به غیر از این فروم چند جای دیگه هم شنیده بودم ! همش با خودم میگفتم !: خدایا ! یا من خیلی خوش شانسم (که اصلا این جوری نیست! ) که تا حالا این حالت ها برای من پیش نیومده ! یا اینا دارند دروغ میگن!
خب از این حرفها بگذریم !
ببینید شایعاتی بود مبنی بر داغ شدن بیش از حد محصولات اپل ، یا کند بودن اپل در ویندوز ، یا خالی شدن باطری در حین استفاده از ویندوز! و.... خوشبختانه زیاد نیستند! :8:
حالا جالب اینجاست! چرا وقتی باتری لپ تاب های دل ترکیدند! کسی نگفت دل نخرید می ترکه!! ؟؟؟
مقدمه:
خب من چه جوری اینا رو رد میکنم ! خیلی ساده ست! اپل از CPU های اینتل + کارت گرافیک های Nvidia در مک بوک و مک بوک پرو! و یا Ati در آیمک و مک پرو داره استفاده میکنه! که اکثر لپ تاب های تو بازار از همین سیستم استفاده میکنند! آیا وقتی اونا داغ میکنند ! وصدای خر خر فن هاشون میاد کسی میگه! چرا!؟ حالا چرا اپل؟
شاید چون اپل با سیستم عامل به مراتب قوی تر نسبت به ویندوز که با هسته ی یونیکس ه ، استفاده میکنه! و هیچ وقت انحصار مک رو از دست نمی ده! (سیاست انگلیس!) ولی تا چند سال پیش که از پردلزنده های Power PC استفاده می شد ! ، ونصب ویندوز ممکن نبود کسی نمی گفت داغ میکنه! ولی از وقتی که اپل رفت سراغ پردازنده های اینتل ، یه عده ترسیدند ! دلیلش هم ساده است! چون دیگه مثل قبل نبود و با معرفی نرم افزار Boot Camp توسط اپل ، ترس به یقین تبدیل شد یعنی نصب ویندوز در کنار مک ممکن شد! و شایعاتی به وجود اومدند! که هیچ کدام اثبات نشدند!
امروز اومدم که به این شایعات پایان بدم ، تا بیخودی یک سری جو گیر نشن! و رژیم رو بزارن کنار!
(1) - تصویر یک امتیاز ویندوز 7 به مک بوک پرو با پارت نامبر MB986LL/A ، (یعنی مک بوک خودم!:13:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(2) - Raiting بدرد نخور ویندوز 7!:2: البته یک نکته رو توجه کنید که ویندوز هفت مدل مک بوک رو درست تشخیص داده!
به عکس نگاه کنید MacBookPro 5,3 یعنی مک بوک پرو نسل پنجم و ویرایش سوم! یه دقت دیگه به عکس بندازید ، ویندوز 7 فقط یک چیپست گرافیک رو شناخته که اونم GF9600M GT هستش! بنابراین یه خورده دمای بیشتر طبیعیه!
(3) - درصد Process سی پی یو ، که کندی رو رد میکند! در ضمن من فکر نکنم پردازنده های اینتل به قدری بدرد نخور باشند که با 1% سی پی یو داغ کنند!(البته در حالت عادی!)
(4) - 2% شارژ و 4 دقیقه مصرف!!! :18: بنابراین خالی شدن باطری در کار نیست! جالب اینجاست که بعد از چهار دقیقه یعنی وقتی 0% شد رفت رو هایبرنت! لپ تاب دل من زیر10% خاموش میشه!(همین که نترکیده خدا رو شکر!:31:)
(5) - تصویری از Device Manager که نشون میده تمام شخت افزار ها شناسایی شدند!
__________________________________________________ ___________________
تصاویر بیشتر ! ؛ به زودی !
با تشکر ،
M24