نقل قول:
امیر جان سریال این پست رو تست کردید ؟
سلام دوست من
راستش برای من که نشد ، من توتال نصب کردم .
Printable View
نقل قول:
امیر جان سریال این پست رو تست کردید ؟
سلام دوست من
راستش برای من که نشد ، من توتال نصب کردم .
یه چند ساعت دیگه تست کنید شاید سرور قطعه .نقل قول:
سلام
دوستان این G Data نمیزاره چیز پی ان کانکت بشه
چی کار باید کرد؟
برای استفاده از وی پی ان پورت 1723 توسط فایروال نباید بسته شده باشه. ببینید توی تنظیمات میتونید باز کردن این پورت رو پیدا کنید.نقل قول:
اگر نشد ساده ترین و بهترین راه اینه که در هنگام استفاده از وی پی ان فایروال جی دیتارو خاموش کنید و به جای آن فایروال ویندوز رو روشن کنید.
موفق باشید
نقل قول::10:کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5185420&postcount=193
سلام دوستان
آقا ما به هر دری زدیم ، اما نشد ، دوستان و مدیران محترم اگه کرک و یا راهکار جدیدی دارند لطفا ما رو دریابند .
من که چیزی سر در نیاوردم
یعنی راهی پیدا نکردم که کاری به کار وی پی ان نداشته باشه
کانکشن رو که پاک میکنم و مجددا" میسازم برای اولین بار کانکت میشه
اما وقتی دیسکانکت میکنم و دوباره میخوام کانکت بشم دیگه کانکت نمیشه
وقتی فایروال جی دیتا خاموش میشه این ایراد بر طرف میشه ؟نقل قول:
نه حتی وقتی فایروال رو Disable میکنم کانکت نمیشهنقل قول:
پس میتونه ایراد از جی دیتا نباشه.نقل قول:
سلام
دوستان این برنامه توی استارت اپ ویندوز من فعال هست و هر کار میکنم که فعال نباشه اما بعد از ریستارت سیستم بازم فعاله اما از
توی کنترل پنل میشه حذفش کرد ، حالا میخوام بدونم که این چه برنامه ای هستش و اگه پاکش کنم اتفاقی برای ویندوز نمی افته ؟
و میشه بطور موقت غیر فعالش کرد ؟ توی ویندوز قبلی وقتی توی استارت اپ ویندوز گزینه دیسیبل آل رو میزدم همه موارد غیرفعال
میشدند اما حالا این یکی غیرفعال نمیشه .
منظورم از این سوالات اینه که شاید فعال بودن این برنامه ریست شدن جی دیتا رو دچار مشگل میکنه ، چون همه میدونیم که فعال بودن
حتی یک نرم افزار میتونه از ریست شدن جی دیتا جلوگیری کنه .
ممنون
اینم اسم اون برنامه Browser configuration utility
نقل قول:
برای غیرفعال کردن برنامه های استارت اپ بهتره از برنامه های بهینه ساز استفاده کنید.
اگه ویندوز 7 باشه شما فقط انتی ویروستون توی استارت اپ بذارید کافیه. از این برنامه استارت اپ رو تنظیم کنید.کد:http://www.piriform.com/ccleaner/download
بعد از تست میتونید دوباره فعال کنید.
توی گوگل سرچ کنید و از اون برنامه توی کنترل پنل دیتیل بگیرید تا ببنید چی هست. ( فکر نمیکنم ضروری باشه )
موفق باشید
سلام
دوستان من امروز این کرک جی دیتا رو حتی روی xp هم نتونستم اجرا کنم ، دوستان دست اندرکار کرک ما رو دریابند . :13::46:
از اساتید کسی روش اپدیت آفلاین ومحل ذخیره آپدیتهای این انتی ویروس کشف نکرده ؟
:10:
امیر خان 1.5 تست کن نتیجه بگونقل قول:
سلامنقل قول:
امیر خان 1.5 تست کن نتیجه بگو
لطف کردی عزیز و خیلی ممنون از محبتتون ، راستش روی سیستم خودم همه رو تست کردم و تمام راههای ممکن رو رفتم اما :41: نشد
اما روی اون ویندوز ایکس پی فقط 1.8 رو تست کردم ، در هر صورت فعلا خماری میکشیم :11: .
بابا امیرخان خمار نباش بیا این ورژن 1.5 A برات گذاشتم با این تست کن حتما نتیجه میگیرینقل قول:
هم notebook security 2010 وهم totalcare 2011.21.0.4.1 با این برنامه ریست کردم
البته totalcare 2011 دیروز ریست و بعدش هم راحت آپدیت کردم ویندوز من هم 7 64 بیت هست
البته از طریق manule ریست کن و بعدش هم نتیجه رو بگو..
موفق باشید:11:
pass : 0111کد:http://612305.20upload.net/files/sh7/12878353191.rar
سلامنقل قول:
بابا امیرخان خمار نباش بیا این ورژن 1.5 A برات گذاشتم با این تست کن حتما نتیجه میگیری
آقا ممنون از لطف و محبت شما ، متاسفانه برای من جواب نداد . :13::11:
چگونه با تریال ریستر 1.5 ریست کنیم؟
برای رفاه حال کاربران آموزش تصویری پیوست شد.
موفق باشید.
Drhaniball
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.mediafire.com/?1cmhmwid99n6e3j
کد:Installation:
1. Install the G DATA (Trial or Full version) and restart your computer. (If already installed, then skip to Step 2.)
2. Make sure that you are connected to the internet and close other running applications. (If you have problems, try temporary disabling the HIPS and firewall.)
3. When you want to extend the trial period, just execute the TR and select [ RESET ]. {NOTE: Sometimes logging on to the servers failed because they are congested. Please try again.}
4. To remove, just delete the file. There is nothing to uninstall.
سلام
چون Gdataتاپیک برای دانلود نداره ،پستم رو اینجا زدم.
لینک دانلود از ورژن G Data TotalCare 2011 اگر دوستان دارند بگذارند.
سایت GData دانلود فری تریال رو میده ولی حوالی 300مگ بدون رزیوم!
:11:
سلام
دوستان این ریستر در مرتبه دوم برای من جواب داد و الان داره کار میکنه :20::11::26:
با تشکر ویژه از دکتر و دریملند عزیز
نقل قول:
با تشکر
دکتر جان ،سافتپدیا یک اکسترنال میررور میده به یکی از پایگاه های منطقه ای Gdata که همون آشه و همون کاسه(سرعت پایین و بدون قابلیت وقفه)
من قبلن مال انگلیس و آلمان ومرکزیش رو چک کرده بودم-هیچکدوم رزیوم ندارند و بعد 60-70 مگ هم میپرند...
دوستان سایت بهتری سراغ ندارند؟
G DATA TotalCare 2011 21.0.4.1 Retailنقل قول:
دوستان سایت بهتری سراغ ندارند؟
کد:http://tiny.cc/TotalCare2011
کد:Pass : www.sibdownload.com
نقل قول:
نمیدونم مشکلت حل شده یا نه؟
ولی به هر صورت اگه مادربوردت گیگاست مربوط به نرم افزارهایی که با دریوراش نصب میکنی
یکی از سافتهای مزخرف وبدون سودیه که گیگا آویزون ویندوز میکنه..واقعن هیچ کاری نمیکنه ... مثلن قراره کارهای از قبیل تغییر موتور سرچ بروزر و.. رو به زبان دیفالت ویندوزت(مثل فارسی) انجام بده که نمیکنه و تازه این موارد توی بروزرهای جدید تنظیم خودکار هستش.
توی نصب دریوار میتونی غیر فعالش کنی. بعد نصب هم انینستال میشه
1-آپدیت اولیه Gdata کلن 1-2 مگ هم نشد! اونم به سختی گرفت و ارتباط مرتبط قطع میشد
2-زمان اسکن اولیه با gdata این پیغام رو گرفتم critical error:
3- مدت زیادی اجازه کانکت با اینترنت رو نمی داد تایکبار از کار انداختمش و دوباره اجراش کردم
یعنی به طور خلاصه چه در زمان نخستین کانکت-چه نخستین آپدیت -چه نخستین اسکن اررور داد واذیت کرد و بدون دلیل خاصی هم درست شد:13:
نظر دوستان چیه؟
------------------------------------------------------------------
پ.ن:Gdata2011 هم مثل اویرا از اسپیکر داخلی سیستم(بیپر) استفاده میکنه؟چون گاهی موقع کار صدای یک تک بوق از سیستم میاد، البته پیغامی ظاهر نمیشه...
سپاس
نقل قول:فکر کنم منظور دوستمون اینجاست ، در زمان اسکن دستی:نقل قول:
last update تاریخ امروز رو زده ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به نظر درست میرسه . حتا پرو گرام آپدیت هم رفت.
البته بعد اسکن اولیه یک ویروس فعال رو گرفت که به نظر تمام مسایل از اون بود و بعد همه چی حالت طبیعی پیدا کرد...متاسفانه یکسری از ویروسهای آفلاین رو نمیتونه پاک کنه که باشون درگیرم. تقصیر برنامه نیست تقصیر منه که تو محیط از پیش ویروسی نصبش کردم. هنوز خیلی قدرتمنده که بالاخره رله شد
گلی به جمال آلمانها با نرو و اویرا و جپ و جی دیتاو....بی ادعا و قدرتمند:11:
سلام آرش جان
آقا ممنون از لطف و محبتتون
آره مادربردم گیگاست و فرمایش شما درست هست ، پاکش کردم و مشکل برطرف شد اما آپدیت نشدن جی دیتا به اون ربطی نداشتنقل قول:
نمیدونم مشکلت حل شده یا نه؟
ولی به هر صورت اگه مادربوردت گیگاست مربوط به نرم افزارهایی که با دریوراش نصب میکنی
یکی از سافتهای مزخرف وبدون سودیه که گیگا آویزون ویندوز میکنه..واقعن هیچ کاری نمیکنه ... مثلن قراره کارهای از قبیل تغییر موتور سرچ بروزر و.. رو به زبان دیفالت ویندوزت(مثل فارسی) انجام بده که نمیکنه و تازه این موارد توی بروزرهای جدید تنظیم خودکار هستش.
توی نصب دریوار میتونی غیر فعالش کنی. بعد نصب هم انینستال میشه
و مشکل ازکرک بود .
به نظر من هم بسیار پر قدرته و مستحکم و سبک و روان در عملکرد ، من در طی مدتی که ازش استفاده میکنم خلی راضیم .نقل قول:
گلی به جمال آلمانها با نرو و اویرا و جپ و جی دیتاو....بی ادعا و قدرتمند
سلام
آرش جان من چند روزی بود که میخواستم ورژن جدید توتال رو بگیرم که همونطور که خودتون هم میدونید دانلود نمیشد و یه مقدار هم
ترافیک ضرر کردم اما بالاخره امشب دانلود کردم و با سرعت خیلی خوب ( البته به نسبت سرعت خودمون ) ، گفتم شاید بخوای دانلود کنی
مشگلی نداره .
ارادتمند شما ........
سلام دوستان
بچه ها من این آنتی رو برای یکی از دوستان روی لب تاپ نصب کرده بودم و بعد از مدتها آورده که براش ریست کنم اما با این ریستر ورژن 2
که اجرا میکنم یه پیام میده که داره ایمیل رو چک میکنه و بعدش هم پیام خطا میده و ریست نمیشه ، کسی راه حل اینو میدونه ؟
ممنون
سلامنقل قول:
به نظر من : ریست 1.5 رو هم یک تست کنید. نشد باید ریمو کنید دوباره نصب کنید.
سلام
آقا یه بار هم ریمو کردم اما درست نشد .
امیر جان اگه جی دیتا چیزی به اسم جی دیتا آنیستالر داشت کار راحت بود. اما الان شما اگه ریستر 1.5 رو هم تست کردید نشد این راه باقی مونده:نقل قول:
ریمو کنید.
ریست
این قسمت هارو پاک کنید:
C:\Program Files\G Data
C:\Program Files\Common Files\G Data
نرم افزار های تمیز کننده ریجیستری.
دستی ریجیستری رو باز کنید و فولدر های جی دیتا رو پیدا و پاک کنید.
باز هم انجام شدنش احتمال کمی داره.
ببخشید آخرین نسخه g data totalcare 2011 یا g data internet security 2011 رو میخواستم
به همراه تریال ریستر یا کرک این برنامه
لینکی که تو صحفه قبل هست ورژن 21.0.4.1 هستش . اما من ورژن 21.1.0.5 . اگه سایتی باشه که بشه استپ هم کرد دانلود رو که دیگه خیلی توپ میشه
1 - فرق دو نسخه بالا چیه ؟ نسخه توتال امکانات نسخه اینترنت سیکرتی رو داره ؟؟؟
2 - آپدیت اولیه چند مگابایته ؟ قابلیت آپدیت آفلاین رو داره ؟؟؟
دوست عزیز شما هر یک هفته با یک سوئیت امنیتی سر میکنید!!!!نقل قول:
موفق باشید.
نه فعلا میخوام دانلودش کنم و هفته بعد نصبش میکنم . چون میخوام همه سوئیت هارو تست کنمنقل قول:
دوستان بازم ممنون میشم کمک کنید :10:
ببخشید آخرین نسخه g data totalcare 2011 یا g data internet security 2011 رو میخواستم
به همراه تریال ریستر یا کرک این برنامه
لینکی که تو صحفه قبل هست ورژن 21.0.4.1 هستش . اما من ورژن 21.1.0.5 . اگه سایتی باشه که بشه استپ هم کرد دانلود رو که دیگه خیلی توپ میشه
1 فرق دو نسخه بالا چیه ؟ نسخه توتال امکانات نسخه اینترنت سیکرتی رو داره ؟
2 آپدیت اولیه چند مگابایته ؟ قابلیت آپدیت آفلاین رو داره ؟
بچه ها فایروال اینترنت سکوریتیش در چه حدی هستش؟ قابل اعتماده؟
سلام kaivanika جان
ببخشید اگه جواب دیر دادم آخه دو روزی نبودم ، آخرین ورژن رو میتونی از سایت خودش در آدرس زیر دانلود کنی
ریستر رو هم میتونی از آدرس زیر که جناب دریملند گذاشتن دریافت کنینقل قول:
کد:http://www.gdatasoftware.com/
به نظر من توتال رو بگیر چون تمام امکانات اینترنت سکوریتی رو داره + چند تا نرم افزار جانبی و در ضمن ریستر همشون هم یکیهنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5601096&postcount=299
فقط در شرط اجرای موفقیت آمیز این ریستر اینه که در زمان اجرا به نت وصل باشی و هیچ برنامه ای رو در حال اجرا نداشته باشی حتی
مرورگرهای اینترنتی ، اگه امری ود در حد توان در خدمت هستم .