بازی 13 روز قبل تمام شد
بی نظیر بود
تو هر episode فقط یک event رو دوم شدم اونم detonator ها بود که ماشین های انتخابی خودش رو میداد
باقی رو همه رو اول شدم
اخرش هم 38 تا Achieve باز شد
بازم میگم بی نظیر بود
Printable View
بازی 13 روز قبل تمام شد
بی نظیر بود
تو هر episode فقط یک event رو دوم شدم اونم detonator ها بود که ماشین های انتخابی خودش رو میداد
باقی رو همه رو اول شدم
اخرش هم 38 تا Achieve باز شد
بازم میگم بی نظیر بود
بازيش تك و يونيك.
سلام دوستان.
ببخشید من یه سوالی داشتم.
تو اپیزود 6 و 7 که باید هلیکوپتر رو منفجر کنیم چجوری تو مدت زمانی که داده منفجر میشه؟
من هر چی میرم وقت کم میاد و 8 تم میشم!!!!!!!!!!!
شما باید سعی کنی اون موشک ها رو تو مرحله سومش بزنی بهش که خسارت بیشتری بهش وارد میکنهنقل قول:
باید مرحله اول و دوم رو جاخالی بدی و خودت هم drift بزنی که 3 سوته میرسه به level 3 و موشک قرمز میشه انوقت بزنیش که با 3 بار انجام این کار میترکه و اتفاقا این مرحله ها از همه اسونتر بودن
نقل قول:
ولی فکر کنم 4 بار بود . شما باید اصلا با موشک برخوردی نداشته باشید . حتی نزدیکش هم نرید . چون امتیازی که میده کمتره و دیرتر به اون مقدار می رسید
سلام خواهشا زودتر ج. واب بدید...
این بازی رو با این سیستم میشه با گرافیک خوب روون بازی کرد یا نه؟
Q6600 2.6GHz
9500GT DDR3 512MB
4GB DDR2
خیلی عالی هم میشهنقل قول:
من با e5200
4gb ddr2
1gb ddr3
دارم راحت رویه high بازی میکنم ...سیستم شما که خیلی قویتره ...بخر بعد آنلاینم داره
شرمنده رم DDR2 بود نه DDR3 :31:
رم منم همینطوره !نقل قول:
مشکلی نداره بخر دوست عزیز بازی اجرا میشه
cpu شما خیلی قویه
vga هم که ddr3
رمت که عالیه
ببخشید دیر جواب دادم رفته بودم !
اينو ول كنيد بابا نه گرافيكي نه يه هيجاني چيشو داريد بازي ميكنيد من دو روز بازي كردم ازش زده شدم!:2:
به نظر من شما كم داري.نقل قول:
شوخی جالبی بودنقل قول:
اينو ول كنيد بابا نه گرافيكي نه يه هيجاني چيشو داريد بازي ميكنيد من دو روز بازي كردم ازش زده شدم!
مگه گرافیکش چشه که شما حالتون بهم خورد
مطمئنا هیچ بازی به این پر هیجانی وجود نداره
هر چی این بازی مسخره باشه آنلاینش حرف نداره ..خوراکه!نقل قول:
با تمام رفیقام از گوشه گوشه تهران آنلاین میشیم ...بعد میترکونیم همدیگرو !:8:
تازه قشنگ بودن آنلاین هم بر میگرده به قشنگ بودن خود بازی گیم پلی فوقالعاده و گرافیک بی نظیر!
یه مرحله هست داری همینجوری میری از فرودگاه رد میشی یه هواپیما arirbus از بالا سرت رد میشه
و میخوره زمین اونجا قدرت این بازی معلوم میشه! وقتی هواپیما میخوره زمین اگر جنبه نداشته باشی
توهم میزنی یهو فکر میکنی داری فیلم آمریکایی 2010 میبینی ...
بابا بازی خداست !
سلام
این دوستمون که انتقاد کردن از بازی سلیقه خودشو داره . و ما نمیتونیم بش ایراد بگیریم. ولی اولین نفری هست که میاد و اینطور شدیدا انتقاد میکنه اونم از گرافیک و گیم پلی. عجیبه. باید دید چه نکته ی منفی باعث انتقاد دوستمون شده. راستی اینترنتم پرید. فکر کنم تا 1 ماه نتونم از اینترنت پر سرعت استفاده کنیم. ( چه میکشن این دایال آپی ها البته خودمم دایال اپی بودما ها ولی خوب دیگه به پرسرعت عادت کرده بودم الان خیلی دارم زجر میکشم). دوستان فعلا جای مارو خالی کنید.
واقعا بازی خداست .نقل قول:
آقا من هر کاری کردم نتونستم آنلاین بیام . با 512 . شما سرعتتون چنده ؟
این هواپیماهرو من تو خود بازی تجربه کردم . هدفون هم گذاشته بودم . خوفم برید یه لحظه . یه 1 متری از جام پریدم :31:
من با adsl 128 میام ..نقل قول:
اون اروری که دریافت میکنی موقع ساین این باید چند بار تکرار کنی تا ساین بشه .
صبح ها بری راحت میره تو آنلاین
اگر نشد برو تو بازی بعد بازی رو alt+tab مینیمایز کن بعد برو رو کانکشنت رو یه بار دیسکانکت کن و دوباره کانکت
شو و تا به اینترنت کانکت شدی سریع برو تو بازی و ساین شو اینجوری اگر بازم ارور داد بعد 3 -4 بار میره تو
طرف اصلا گيمر نيست .نقل قول:
سلام
منم گرفتم
واقعا بازی عالی هست از همه لحاظ...
اون مرحله هایی هم که همه جا میترکه و باید جاخالی بدیم خیلی حال میده :دی
این بازی BLUR چطوره؟
هم رده SPLIT هست یا نه؟
کدومشون جدیدتر و بهتره؟
Split second بهتر از blur هستش .نقل قول:
بازی blur اصلا جالب نیست .
خودت blur رو بازی کردی؟نقل قول:
کدوم جدیدتره split یا blur ؟
موقع خرید بین این دو تا مردد بودم که آخرش split رو گرفتم
نقل قول:
جالبه منم همين نظرو درباره شما داشتم!:31:
عزيزم شما dirt2 رو با اين بازيه مقايسه كن اونوقت ميفهمي چي ميگم
---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------
مثله اينكه خيلي داغيا!نقل قول:
خودت بجز ماريو بازي ديگه كردي؟!:34:
با این که blur از سایت ها نمره های بهتری نسبت به SPLIT SECOND گرفته ولی واقعا SPLIT فوق العاده تر و هیجان انگیز تر است !!!نقل قول:
من که به شخصه تا اپیزود 12 این بازی رو با اشتیاق و هیجان فوق العاده ای طی کردم و با توجه به این که BLUR نمره هاش بهتر بود گفتم پس ببین اون دیگه چیه !!! و رفتم خریدم ...
ولی واقعا نا امید کننده بود و من رو یاد کراش 4 تو PS انداخت که باید از این قدرت های تو جاده می گرفتیم و شلیک می کردیم !!!!!!!!!!!!!
اگه Split رو خریدی مطمین باش ضرر نکردی .نقل قول:
dirt 2 سبكش با اين فرق ميكنه ، dirt 2 يه سبك كاملا ريسينگ هستش اما اين بازي كاملا ريسينگ نيست .نقل قول:
من توي چهار سال 47 تا بازي تموم كردن ، اگه بخواهي اسماشونم ميگم .
دوستان خواهشا جو رو متشنج نکنید:20:(کلی گفتم شخص خاصی مد نظرم نبود)نقل قول:
درضمن همینطور که قبلا گفتم هرگز نیاین بگین بازی بدی بود و برین...
اگه واقعا به نظرتون یک بازی بده دلایل منطقی براش بیارین و بگین به نظر من به این دلایل بازی ضعیفی بود...
در ضمن اینکه شما این بازی رو با dirt 2 مقایسه کردی کاملا اشتباهه چون سبک این بازی کلا نسبت به هم متفاوته!!
اسپلیت:31:مرحله آخرش همش سوتی بود جایی که سد خراب میشد من زود میرسیدم از زیر زمین میرفتم.:27:
یه سوال درباره این بازی:
split second نیاز به برنامه games for windows live داره ولی وقتی این برنامه رو نصب میکنیم (نه اونی که خودش داره) ارور میده
حالا باید حتما اونی که تو پوشه خود بازی هست رو نصب کرد؟ gfwlive min ؟ این فرقی با بقیه داره؟ واسه همینه که ارور میگیره؟
دقیقا!!!!نقل قول:
البته وقتی میرفتی زیر زمین زمان اضافه هم میاوردی راحت تمومش میکردی:31::31:
---------- Post added at 07:32 PM ---------- Previous post was at 07:30 PM ----------
این بازی با windows live اجرا نمیشه و سیستم سیو جداگانه ای برای خودش داره(یه چیزی شبیه NFS)نقل قول:
تو فولدر بازی که windows live دارهنقل قول:
من وقتی windows live بازیه دیگه رو نصب کردم و اکانت ساختم تازه بازی split اجرا شد
من نمیدونم شما چی کار کردی....فقط این رو میدونم(البته تابلو هم هست)که این بازی تحت نرم افزار gfwlive اجرا نمیشه سیستم مستقل سیو برای خودش داره!نقل قول:
در ضمن این نرم افزار به اجرای بازیها کمک نمیکنه(یعنی دخالتی در اجرا شدن و نشدن بازی نداره) وفقط سیستم سیو و پروفایل اون رو تحت پوشش قرار میده...
بلههههههههههههههههههنقل قول:
gfwlive یه سیستم سیوه
این که خیلی تابلوهه
بگذریم
یه دردیش شده بود که نمینصبید دیگه
سلام
:37:کنترل بعضی ماشین ها واقعا سخته
:19:کسی هست کمک کنه :19:
تو سر پیچ ها همه جلو میزنن:37:
آره بیخیال همون که اجرا شده خوبه دیگه نمیخواد وارد جزئیات بشی:31::46:نقل قول:
بله کلا هر ماشین جدیدی که میده قرار نیست به درد بخوره شما باید ببینی کدوم ماشین با مهارتهای شما همخونی داره...نقل قول:
در مورد سختی هم شما مثل اینکه هنوز GRid و Shift بازی نکردی که بفهمی مشکل بودن یعنی چی!:31:
آره بازیه واقعا آسونیهنقل قول:
بله کلا هر ماشین جدیدی که میده قرار نیست به درد بخوره شما باید ببینی کدوم ماشین با مهارتهای شما همخونی داره...
در مورد سختی هم شما مثل اینکه هنوز GRid و Shift بازی نکردی که بفهمی مشکل بودن یعنی چی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کنترل کردن ماشین باید این طوری باشه
توی شیفت باید دسته رو بشکونی تا شاید دور بزنه:27:
shift که هیچی.
من grid و dirt 2 رو هم راحت تا آخر رفتم ولی این بازیو یه کمی که رفتم برام خیلی سخت شده نمیدونم چرا.
این بهتر یا under cover?
کلا کار درستی نیست ، این دو تا بازی رو با هم مقایسه کنیم ( از نظر درجه سختی ! )نقل قول:
آخه شما در split کارهایی انجام می دید که در shift خوابش رو هم نمی بینید !
بستگی به شما داره که چه جوری با آیتم های موفقیتی که بازی در اختیارتون می ذاره کنار بیاین !!
احتمالا شما یه خورده با سیستم درب و داغون کردن مشکل دارین و بیشتر به پیروزی سالم و مسالمت آمیز فکر می کنید !!!!!!!!!!
برعکس من !!
عاشق این بازی و پیروزی های وحشیانه در آخرین لحظه بودم !
درست ثانیه ی آخر که داری می بازی یهو می بینی می تونی یه ساختمون رو روی سر طرف خراب می کنی و ....
من اصلا نتونستم dirt 2 رو بازی کنمنقل قول:
shift که هیچی.
من grid و dirt 2 رو هم راحت تا آخر رفتم ولی این بازیو یه کمی که رفتم برام خیلی سخت شده نمیدونم چرا.
بعد هم اینکه سیوام پاک میشد...و نمیتونستم پروفایل بسازم
بی خیالش شدم
ولی خیلی جالب بود
کاملا درسته آخره مسابقه یک دفعه میبینی اولی شدی آخر و بعد اعصابت خورد میشد :19:نقل قول:
---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------
آندر کاور که خیلی آشغاله به نظر من اینو بخر.نقل قول: