این تبدیلش رو بزنی شنیدم هنگ زیاد میکنه سیستم حقیقت داره؟
این تبدیلش رو بزنی شنیدم هنگ زیاد میکنه سیستم حقیقت داره؟
سلام
من می خواهم هارد اکسترنال برای ارشیو فیلم وبرنامه بخرم از سایت رایان صبا باتوجه به ظرفیت هارد قیمت مناسبی دیدم
نظرتون راجب هارد و قیمتش چیه؟
Seagate FreeAgent - 1000 GB - 1 TeraByte
این مشخصاتش هست
Brand Seagate
Series FreeAgent Desktop
Model ST310005FDA1E1-RK
Performance
Interface USB 2.0
Capacity 1TB
RPM 7200 RPM
Physical Spec
Form Factor 3.5"
سلام دوست عزیزنقل قول:
آقا به این شنیده ها نمیشه زیاد اطمینان کرد.
من که گ
فتم خودم برای یمی از آشنایان نصب کردم و همچنینی چیزی ندیدیم و ایشون هم تجربه نکرده.
به هر حال برای ایینکه خیالتون راحت بشه باید سیستم را ارتقا بدید وگرنه که این قضیه را به جان بخرید.
نقل قول:
دوست عزیز
شما که قیمت را اینجا نزیدو
ولی به طور کلی قیمت های رایان صبا 5 الی 10 و در بعضی موارد 20 درصد گرونتر از بازار اصلی است البته به اضافه ی هزینه ی پیک و پست و این حرفها....
ولی این هارد جنس خوبیه و کلا هاردهای اکسترنال خیلی با هم توفیر ندارند.
با تشکر از شما دوست عزیزنقل قول:
قیمت را نوشته 115 هزار تومان با گارانتی ولی جالب تو یک جا دیگه فروشگاه فراتک قیمت را 92هزار تومان اعلام کرده و ننوشته گارانتی دارد یا خیر؟
سایر دوستان و مدیر ان محترم اگر اطلاع رسانی کنند ممنون می شوم
ضمنا من تو شهرستان هستم اگر سایت فروشگاه معتبر با قیمت مناسب هم معرفی کنید نهایت لطف را انجام دادید
نقل قول:
مكه ما حرفي زديم؟
ما ميكيم كه اكه هارد ساتا رو بزني به اي دي اي سرعت مياد بايين نكفتيم نميشه
اول و اخر سيستمت ارتقا ميخاد
اها :دی خب ارتقا که حتما ولی خب فعلا هارده نیاز لامصب فیلم که دانلود میکنم جا کم دارم واسه اکسترکت کردن:دی
دیگه سرعتشم فکر نکنم از همین هارد مکستور 80 خودم کمتر بشه!!
5شنبه بازار ایرانیان بودم .
هارد وسترن تو بازار موجود نبود ! ولی احتمالش هست این هفته که توزیع میشه قیمتش تا 88 89 پایین بیاد .
هیتاچی همچنان حول و حوش 100 بود !
سامسونگ 32 مگ بافر موجود نداشتن هیچ کس . 16 مگ رو میدادن 89 تومن .
مکستور هم مثل همیشه همه دارن و هیچ کس نمیخره !
تصمیم برای خریدن هارد 1 ترابایت سخت شده . انتخاب ها بیشتر شده .
اقا من بازار بودم در حال حاضر برای هارد 1 tb انتخاب ها کم شده. WD به سختی گیر می اد اونم فقط green هست. black اصلا نیست. samsung هم خیلی کمه. قیمت ها هم همه بین 85 تا 90 متغییر هستن. به نظرتون با این اوصاف من چی بگیرم از segate که الان دارم زیاد راضی نیستم. البته 7200.12 نیست. بین این برندا که گفتم نظرتون رو کدومه؟ خواهشن سریع بگید من می خواهم بخرم.
شما کجا هستید ؟!نقل قول:
اکر تهران هستید تشریف ببرید بازار رضا مغازه ی نگین سبز اگر کسی داشته باشه اون حتما داره. سری بلک را میگم و کلا هاردهای نایاب نداشت هم بپرس کی میاره.
شما 7200.12 بگیرید کلا نظرتون عوض میشه. من هم خودم 500 سری 7200.11 داشتم واقعا مزخرفه ولی مطمئنا با خرید 7200.12 نظرتون عوض میشه. خود من هم اکنون 2 تا سیگیت 7200.12 1 ترابایت دارم و بسیار راضی هستم.
من WD 1TBگرفتم خیلی راضیم. البته نمی دونم تو ایران از کجا میشه خرید، چون از کانادا خریدم 179$
با سلا من یک WD 500 my passport گرفتم
قبل از این که چیزی توش بریزم فرمتش کردم البته با برنامه ای که از خود سایت WD گرفتم همون Fat 32 اصلا نگاه نکردم تو هارد چیزی بود یا نه؟
دوما تقریبا 60 گیگ فیلم زدم توش حالا وقتی می خوام بازم فیلم بزنم میگه Disk clean up بکن فضا نداری:19:
آخه 4500 خالییه چرا دیگه چیزی نمیشه زد :41:
البته اینم بگم که من اصلا پارتیشن بندی نکردم همون توری زدم توش:31:
الان هم فرمتش FAt32 هستش:blush:
درود
منم با توجه به نظرات دوستان پنج شنبه یه هارد 1 ترابایت سیگیت 7200.12 تایلندی با قیمت 88 تومن خریدم و حالا چند تا سوال برام پیش اومده
1.رو ورچسب گارانتی این هارد نوشته maxtor sata و تا اوریل 2012 وقت دارد برا شما هم نوشته maxtor sata
2.بعضی وقتا میشد که یهو یه تیکی میکند این طبیعیه؟
3.گاهی اوقات خیلی کم هنگ میکند اینم طبیعیه؟
4.این گارانی سازگاره چون روش چیزی ننوشته بود فقط نوشته تا 2012 وقت دارد؟
من الانه یه 160 مکستور و 1 ترا سیگیت دارد از لحاظ خنکی که سیگیته خیلی بهتر از مکستوره((البته ویندوزه رو مکستور نصبه))
موفق باشید
کسی قیمت هارد 1ترا (اکسترنال) سی گیت رو نداره؟
من یه هارد 1 ترای سامسونگ 32 اینترنال خریدم کاش نمی خریدم
هنوز 1 ماه نشده 8 گیگ بدسکتور انداخته درحالی که نازکتر ازگل باهاش رفتار نکردم
ضمانت نامه اش هم که قربون هیچی برم معلوم نیست چی رو می خواد جز ضمانت نامه قرار بده از بدسکتور گرفته تا هرچی که فکر کننید شاملش نمی شه
والا من که از خریدنش خیلی پشیمونم مخصوصا با این ضمانت نامه 3 ساله اش که مفت هم نمی ارزه
-----------------------------
وبعد از چند روز تلاش بی وقفه ....
خوشبختانه بد سکتورش نرم افزاری بود و با low level formatحل شد ولی خیلی برنامه هامو ناقص کرد
اینم عکس قبل و بعد llf
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایلندی ؟؟نقل قول:
برا من روش زده بود چین
برچسب گارانتیش هم دقیقا همینه
یعنی کلا برچسباش همینه اصلا هم نزده گارانتی کجاس
فروشنده گفت گارانتی دیجیتاله
خودم تنها بودم باور نمیکردم ولی یکی از رفیقام که تو مرکز ایران کار میکنه باهام بود
اون تایید کرد
منم قبول کردم احتمالا برا شما هم دیجیتاله
ولی هنگ و ... نه نداره فقط اولش یه 2 ساعتی طول کشید تا دیتکت شد
رم شما چند گيگه؟شايد مال رم باشد اخه از من 1 گيگه و بعضي مواقه يه تيكي ميكندنقل قول:
موفق باشيد
کسی نمیدونه؟نقل قول:
من شيراز خريدم همين سي گيت رو ولي گارانتي 5 ساله ويستا هست و خيلي هم هارد خوبي هستنقل قول:
و اين که بنويسه مکستور فکر نکنم چنين چيزي باشه هارد اگه سي گيت هست که سي گيته هست و مکستور ديگه چيه؟
ساخت تايلند هست اش قيمت هم شيراز 89 تومن
برچسب گارانتي يه هولوگرام گرد کوچک هست که تاريخ شروع گارنتي که تا پنج سال بعد محاسبه مي شه
ممنوننقل قول:
ولي اين دوستمون ali_nioton ميگد رو ورچسب هاردش نوشته مكستور ساتا
موفق باشيد
نه
احتمالا شما دقت نکردید
تقریبا همه 1 ترا های سیگیت روش اینو زده
از بقیه هم شنیدم
یه چیزایی در مورد ادغام و شراکت این دو تا هم شنیدم
رم من 2 باس 800 هستش
نمیدونم ربط داره یا نه
من فک میکنم این قضیه به آنتی ویروست بر میگرده که خودش در زمانهای خاصی یه اسکن میزنه و از قضا با کارای شما هم زمان میشه
چون کش این هارد ها به اندازه حجمشون قدرت نداره یعنی متناسب نیس
مثلا یه 40 2 مگ کش داره یه 160 8 مگ داره این جوری حساب کنی راضی میشی
حالا مطمين شدم مشكل تقلبي بودنا نداردنقل قول:
اخه مسيله اينه كه وقتي هم سيستما روشن كنم مثه اينكه تو حالت stand by باشد يهو بهش شك وارد شد رفتار ميكنا و اون تيكه كه گفتما ميكند بعضي اوقات هم تو خود محيط ويندوز هم همين حالت پيش مياد نميدونم چيكار كنم
موفق باشيد
من فک میکنم این وسط یه چیزی تنظیم نیس
شاید مادر بردت ساتا 2 رو ساپورت نمیکنه
نمیدونم باید از یه آدرم وارد بپرسی ما زیاد حالیمون نیس
فايده ندارد بايد برم ور طرف كه ازش خريد ببينم چي مرگشهنقل قول:
موفق باشيد
سلام
من دقیقا نمیدونم مشکلم چیه ! و مال چه قسمتی از کامپیوتر هست .
پس توضیح میدم کلا شما راهنمایی کنید :
من با سی پی یو اینتل 5200 و رم 2 گیگ و پاور 430 گرین و مادربورد آزارک و 2 تا هارد یکیش 500 سامسونگ و یکیش 1 ترابایت هیتاچی رفتم یه هارد 1 ترابایت وسترن بلک دیگه هم خریدم .
یعنی شد مجموعا 3 تا هارد رو سیستم . (2.5 ترا)
اولین بار که هارد وسترن رو وصل کردم به مادربورد به راحتی شناختش و پارتیشن بندی شد و ...
ولی دفعه بعد که کامپیوتر رو خاموش روشن کردم نشناخت .
eror dectecting اولش میداد مال اون پورت که به ماردبورد وصله . فکر میکردم اشکال از بایوس مادربورد باشه که رفتم سایتش و نسخه مخصوص ویندوز 7 رو گرفتم و آپدیت شد .
بعد از خاموش روشن کردن این بار شناخت هارد رو .
بعدا که خاموش روشن کردم دوباره نشناخت !
پاورم برقش همش ide هست و باید از تبدیل استفاده کنم . تبدیلی که استفاده میکردم 1 به 2 بود . مستقیمش کردم . درست شد . ولی بازم گاهی نمیشناسه هارد رو .
خود هارد فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه . تعریفش رو هم که زیاد میکنن ! دی:
کابل دیتا ساتا هم مشکلی نداره چون با بقیه اش عوض کردم .
مشکل از چی میتونه باشه که گاهی میشناسه و گاهی نمیشناسه ؟
asrock twins 1600 هم مادربوردمه .
شاید پاورت برق کم و زیاد می کنه
یه دونه از هارد ها رو جدا کن و امتحان کن ببین میشناسه ؟
جدا کردن یکی از هاردهای قدیمی و یه مدت کار کردن میتونه تست خیلی خوبی باشه
در ضمن اینکه کارت گرافیک یکی از پرمصرف ترین قطعاته که شما هیچ اشاره ای بهش نکردید
اگه از کارت نسبتا خوبی استفاده میکنید این مشکل میتونه از پاور بوجود بیاد که نمیتونه جواب بده
در کل هر هارد بین 25 تا 40 وات مصرف داره
در ضمن تو پاور برای هر قطعه یه آمپری تعیین میکنن
مثلا کابل برق های مخصوص sata یا IDE رو هم میتونن مثل میگم 10 آمپر مصرف کنن
حالا اگه قطعاتی که با این کابلا به منبع وصل شدن بیشتر جریان بخوان این کاملا طبیعی که پاور کم بیاره و البته برا اون قطعات و پاور
خیلی خیلی بده یعنی امکان وفات این قطعات ...
مخصوصا موقع روشن کردن که مین یه دفه شرو میکنه همه قطعات رو تست کنه
این دقیقا با سیستم شما میخونه
3 تا هارد دارید با حجم بالا و البته حتما یکی دوتا هم سی دی و دی وی دی درایو
مراقب باشید ؟!!!!
نقل قول:من هارد ها رو همه جوره تست زدم . با همه کابلها .نقل قول:
وقتی نخات بشناسه دیگه کاری نداره که چند تا هارد بهش وصله ! مثلا فقط اون هارد بلک وسترن و 500 گیگی رو فقط گذاشتم بازم نشناخت . ولی هارد 1 ترا هیتاچی و 500 رو با هم میشناسه . ییعنی مشکل رو فقط با بلک وسترن دارم . 2 تا دی وی دی رایتر دارم . یک کارت گرافیک 8600 ddr2 xfx 512 و یک کارت --- .
اولش که نمیخاد بشناسه خیلی طول میکشه تا قطعات رو چک کنه . اون موقع 3 4 بار که کامپیتور رو خاموش روشن کنم میشناسه !
نمیدونم چشه واقعا !
خوب دیگه روی بیار به کارهای مثل پیدا کردن فریمور جدید هارد، فورمت low level، و پارتیشن بندی جدید
ولی با این احوال اگه هارد روی سیستم های دیگه مشکلی نداره احتمالا بیوس مشکل داره
خوب دیگه روی بیار به کارهای مثل پیدا کردن فریمور جدید هارد، فورمت low level، و پارتیشن بندی جدید
ولی با این احوال اگه هارد روی سیستم های دیگه مشکلی نداره احتمالا بیوس مشکل داره
حدود 92 تا 98 تومان. بستگی داره از کدام بازار بخری !نقل قول:
با توجه به قطعاتی که نوشتی من فک میکنم به همون برق مربوطهنقل قول:
اینطور که گفتی بعضی وختا میشناسه نه ؟؟
گرافیکت 80 وات هارد ها رو که گفتم
dvd ها هر کدوم 25 تا 30 وات
5200cpu هم 125 وات خوب مصرف خیلی بالاس
همینجوری منهای رم و کارتهای جانبی و خود مین و ... سرانگشتی حدود 400 تا مصرف داری
البت هارد های 1 مشکل دیتکت رو دارن من خودمم داشتم ولی بعد شناختن هارد دوم هم وصل کردم و دیگه مشکلی نداشتم
مسئله اینجاس که این دقیقا با مسائل مربوط به پاور ها هم میخونه
هر پاور یه توان واقعی و یه حداکثر داره
در زمان کوتاه میتونه رو حداکثر جواب بده مثلا 2 یا 3 ساعت
اما وقتی مدت طولانی استفاده میشه مثلا روزی 10 12 ساعت روی حداکثر
پاور خش خش مرخص میشه
هارد رو با یه سیستم دیگه تست کن ببین سالمه؟
آبدیت ها میتونه مفید باشه ولی بعد میدونم تو این مورد توفقیقی داشته باشه
هارد يک ترابايت اکسترنال چي بگيرم
قيمت دوام و اين که آداپتور دار نباشه که حوصله برق و سيم وصل کردند ندارم فقط وصل کنم و کار کنم باهاش
با تشکر
هم ديشب رفتم ور يارو كه ازش خريدم و هم امروز فايده ندارد يارو زير بار نميرد ميگه من عوضش نميكنم و مشكليم نداردنقل قول:
نميدونم چيكار كنم رفته رو اعصابم بد جور اخه 88 تومن دادم هنوز 10 روز نيست كه اين مشلا باش دارم
موفق باشيد
اقا شما اگه مي دوني هارد مشکل داره شنبه ببر بگو تکليف چيه؟ اگه هم مطمئني که زير بار نمي ره کاري نداره آدرس اتحايه کامپيوتر و انفورماتيک رو بگير برو اونجا بگو من 88 تومن پول اين رو دادم جنس خراب بهم داده و الان هم زير بار نمي ره وقتي نامه براش زدند و کشوندش اونجا و دو سه روز از کار رو زندگي افتاد بعد حاليش مي شه که جنس خراب نندازه به مردم اگه هم مي دوني زير بار نمي ره نمي خواهد بري اونجا بگي مي رم اتحاديه خودت مستقيم برو اتحاديه و شکايت کن ازش به همين راحتي به نظرم دست به هارد ديگه نزن انگولک اش هم نکن اگه مطمئني خرابه توي اين انجمن هم سوال کن همش متخصص هست:نقل قول:
sakhtafzar . com
با سلام خدمت اساتيد محترم،
مي خواستم ببينم اين دو تا مدل تو بازار هست و كدومشون پيشنهاد مي كنيد ، اگه قيمت هم داشتين ممنون مي شم:
ٍSegate External FreeAgent Desktop 1 TB
Western Digital External My Book Essential Edition 1TB
اقا يک ترابايت اکسترنال بايد بگيرم راهنمايي بفرمائيد لطفا
با تشکر
سلام اگه الان كسي بخاد هارد 1 ترا اكسترنال بگيره چي پيشنهاد ميكنيد ؟؟قيمتشم بگيد كه ديگه نورررر الا نور ميشه.
دوستان من یه میخواستم یه هارد اکسترنال بخرم . مخیواستم ببینم فرق My Passport و My Book در مارک وسترن چیه ؟
و فرق Free Agent Go و Free Agent Desk در مارک سیگیت چیه ؟ دوستان یه چیز دیگه من الان هارد اینترنالم 160 گیگ الان
کامل پر شده . شبا دانلود میکنم حدود 1 گیگ ولی هر شب نه !!. گاهی اوقات هم بازی نصب میکنم . الان هم که هاردم پر شده
بیشتر توش فیلم و موزیک . به نظر شما هارد اکسترنال بگریم یا اینترنال ؟ نظر خودم روی اکسترنال . میخواستم نظر شما رو هم
بدونم . فضای هارد هم یا 500 گیگ میگیرم یا 1 ترا . ممنون .
سلام دوستان
من بین این چند تا موندم
کارم هم آرشیوه و هم نصب ویندوز و نرم افزار
یه 250 مکستور هم دارم
1.2.نقل قول:
کد:http://------------.ir/index.php?product_id=1455
3.نقل قول:
کد:http://------------.ir/index.php?product_id=1522
4.نقل قول:
کد:http://------------.ir/index.php?product_id=1590
می گین کدومو بخرمنقل قول:
کد:http://------------.ir/index.php?product_id=476