رفیق جواب داد منو هم خبر کن که سزارین را با چاقو اشپزخانه کردی یا چاقو آدم کشی یا چاقو گاوکشی یا تیغ جراحینقل قول:
ولی بی شوخی بگو
Printable View
رفیق جواب داد منو هم خبر کن که سزارین را با چاقو اشپزخانه کردی یا چاقو آدم کشی یا چاقو گاوکشی یا تیغ جراحینقل قول:
ولی بی شوخی بگو
حتما ..من همواره در تلاشم...:46:نقل قول:
سلام...به علت کمبود امکانات عمل سزارین متوفق شد...پیچ گوشتی 6 پر نداشتیم!!! عمل موند واسه فردا ساعت 2 بعد از ظهر......
اگه جواب داد عمل و بچه سالم به دنیا اومد که خبر میدم...اگه هم از من دیگه پستی ندید که یدونید یا خودکشی کردم یا بردن منو تیمارستان....(البته می گم یه تیمارستانی بفرستند که اینترنت داشته باشه که یه احوال پرسی با دوستان داشته باشم...)
ولی ظاهرا USB-To-TTL من سالم هست..و وقتی TX , RX رو بهم وصل میکنم...تایپ خودم رو می بینیم و وقتی قطع هستند چیزی تایپ نمی شه.....من همون 12500 رو از جام جم گرفتم....
خلاصه نتیجه کار من موند واسه فردا بعد از ظهر اشاالله
وقت بخیر
یه سوال..: این دستور m0,2,2,,,,,22 برای تمام مدل های معیوب یکسان هست..؟ تعداد ویرگول ها هم همین 5 تا وسط باید باشه؟ یا مورد به مورد فرق میکنه؟
ببین اگه تبدیلت عینه همونیه که من خریدم یعنی 8 تومنی فقط rx و tx رو میخواد اگرم نه که من با اونای دیگه کار نکردم.:46:نقل قول:
در کل من با همین تبدیل خودم چنتا سیگست رو درست کردم به راحتی حی راحتتر از هارد خودم:31:
نقل قول:بله همه چیز یکسان:46:نقل قول:
من از جام جم با قیمت 12500 گرفتم
کلا قسمت زمین وصل بشه مشکلی که نداره ؟
فکر نکنم لازم باشه ها..!!!لازم هست؟ فکر نکنم کسی وصل کرده باشه. فقط RX , TX... مال شما مثل مال من هست...ولی هارد من Maxtor هست...و بعید می دونم فرقی داشته باشند..!نقل قول:
شما کجا هستی ؟نقل قول:
تهران ؟
من خراسان رضوی ام
اگه هم استا نی هستیم بیا باهم بترکونیم
والا اگه منظورت ترکوندن هارد هست..لازم به دونفر نیست..یه نفر هم کافیه..!!! من بندر انزلی در استان گیلا ن هستم...و یکمی دور از شما هستم.....!! هر چند اصالتا بیرجندی هستم!!!نقل قول:
ولی فکر نمی کنم سخت باشه و فقط باید بد شانس نباشی...!! و خیلی دقت کنی...!! راستی مطمئنی که هارد همین مشکل رو داره دیگه؟!
نگران نباش یه خورده صبر داشته باش...خیلی از بچه موفق شدن...فکر کنم کسایی که نتونستند تقریبا صفر هستند...!! من فردا درست می کنم...خبر میدم ...
فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد ولی دقت کننقل قول:
خوب باید یک سر را به هارد و اون یکی را کجا بزنم ؟؟؟؟؟؟ به مدار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
چرا شما اصرار دارید که اونو وصل کنید؟ من رو به شک می دازید!! بقیه بدون اتصال زمین و فقط با RX , TX تونستن مشکل رو حل کنن....واقعا لازم هست؟ تا اونجایی که من فهمیدم شما هم USB-TO-TTL دارید و دقیقا مثل مال من هست....نقل قول:
البته من کلا بیسوادم و ار همین فروم و بقیه جاها اینا دیدم...پ
شاید برای جلوگیری از شوک الکتریکی ...ها؟
آقا من دیروز خریدم مکستور دیاموند 22 هنوز چیزیش نیست. میخوام آپدیت بزنم که یه موقع خراب نشه. فقط مشکل اینه که روی خود هارد نوشته STM 31000334 AS
ولی نرم افزار درایو دتکت میگه STM 31000333 AS
از نظر فریم ور تفاوت ندارن جفتشونم MC1H زدن
من چی کار کنم بچه ها؟ تا یه بلایی سر هاردم نیومده؟
یک ترا اطلاعات دارم.
یه سوالم دارم اگه یه موقع چیزیش شد گارانتی یه نو بهم میده یا تعمیر میکنه؟ گارانتیش دیجیتال.
یه دنیا ممنون.
ای بابا بچه ها من آپدیت کردم با 31000334 as همه مراحل و رفتم بعد که ویندوز اومد بالا درایو دتکت و اجرا کردم نوشته فریم ور mc 1h یعنی همونی که قبل آپدیت نوشته بود. یعنی آپدیت نشده؟ اگه می شد که mc 1h باید تغییر میکرد یه چیز دیگه میشد. تو رو خدا یکی جواب بده به من.
اومد....اومد ...اومد...4 قلو سالم به دنیا اومد....دوتا پسر دوتا دختر......بعد از عمل سزارین این هارد لعنتی .....آخیش......مردم بابا...جونم به لبم رسید......آقا درست شد..مال من هم....حتی یک بیت دیتا هم نپرید...وصل کردم با ویندوز اومد بالا....اولش کار نمی کرد...ولی بعد فهمیدم که برقی رو که وصل کرده بودم مشکل داشت!!! همه مراحل همونطور بود که گفته شد...یه اپسیلون هم تفاوت نداشت..!!
در کل فکر کنم اگه از اتصالات و سالم بودن رابط مطمئن باشین نباید مشکلی پیش بیاد!!! ولی بازم خالی از ریسک نیست!!!.....
firmwere رو هم که MX15 بود رو به Mx1a آپگرید شد...با همون سی دی بوت که سگیت (لعنت الله علیه) داده بود تو سایتش!!
در ضمن من از کابل صدای دیجیتال سی دی رام استفاده کردم که مثه فابریک بودش و اصلا لحیم کاری هم لازم نداشت...فقط وصل کردم انجام د ادم....
هارد من این بود :Maxtor DimondMax 22 STM3500320AS
در اینجا از میثم...حامد ..آقا 125 و Iran_javiddan و بقیه بچه هایی که زحمت کشیدن و بجا اینکه بذارن برن ..موندن . کمک کردن به بقیه تشکر میکنم...به من زندگی دوباره دادین....بر وبچزی که در استان گیلان هستند...اگه تمایل داشتند من هستم در خدمتشون...البته آگه خودشون نمی خوان ریسک کنن...
آقا 125 از شما هم ممنون ...یه بار مزاحم شدم....و با حسن نیت به من کمک کردی...
همتون موفق باشین....
سریاله هاردت چیه؟نقل قول:
خوب مبارک باشه:11:نقل قول:
شیرینی ما یادت نره ها:31:
ای جیگر
مبارک باشه
یکی من پس چی >؟
آقا ما هستیم در خدمت شما...شما امر بفرما....همه رقم در خدمتیم......نقل قول:
یک غوز بزرگ از رو دوشم برداشته شد...
سریال هاردم 9TE1Y0R0نقل قول:
0=صفر
قربون دستت یه نیگا میکنی؟ مرسی.
خوشبختانه هارد شما مشکلی نداره [ بنا به گفته ی سایت ]نقل قول:
نقل قول:
SNo Serial number Result Action
1 9TE1Y0R0 No download available for this serial number. No action required.
جون من؟ دوست گلم من ندانسته آپدیت کردم فریمر و ترسیدم آپدیت زدم .البته ورژن فریمر قبل آپدیت MC1H بود بعد آپدیت هم همون موند. (به گفته ی Drive Detect). یعنی مشکلی پیش نمیاد؟نقل قول:
نه ایشالاه:46:نقل قول:
دوباره سلام
اینجا کسی نمی دونه که آیا هارد های مشکل دار رو که با این روش احیا میکنیمو firmware روهم آپدیت می کنیم و خوب طبیعتا درست کار میکنه...آیا سازگار یا دیجیتال باز هم ببریم تعویض می کنند؟ چون بر اساس مدل این ها هارد های مورد دار هستند ولی اگه چک گنند هارد رو می تونند بگن که هارد شما مورد نداره وسالم هست.....من الان یه وسترن گرفتم و با اینکه مکسنور من مثه روز اول کار میکنه انداختمش یه گوشه...ولی می خوام اگه بشه یه نوش رو بگیرم بعد با یه وسترن عوض کنم چون می خوام Raid کنم...و از طرفی به هیچ عنوان از این هارد مکستور هم استفاده نخواهم کرد....
لطفا اگر کسی در این رابطه آماری داره راهنمایی کنه
ممنون
نقل قول:
کسی نبید اینجا...که اطلاعاتی داشته باشه؟ من این محصول ضایع رو نمی خوام می خوام جاش وسترن بگیرم...لاقل نوش رو بگیرم که بتونم عوض کنم....!!
کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککک
سلام به همگی،
آقا دستم به دامنتون.دومین هارد 1 ترا بایتی توی این ماه برای من به فنا رفت.
تا الان یه سیگیت یه مکستور دادم رفته.
اولی مشکل سیلندری هم داشت که به زاویه نگه داشتن هارد بالا میومد و خوشبختانه 95 درصد اطلاعاتم برگتشت.
اما دومی مکستوره که مشکل دیتکت نشدن داره و خدارو شکر سیلندرش می چرخه.اما هیچ دسترسی به هارد ندارم.
کارم تدوین هست و بدبختانه تمام تیتراژ و پروژه هایی که باید پخش بشه،اصلش توی این هاردم بود.
خواهش می کنم یکی به دادم برسه.هر چی هم گشتم خبری از این برد کذایی نبود.در ضمن اصلا هم وقت ندارم و چند روز دیگه پخش قسمت بعدی برنامست.
خونه ما سمت آریاشهر و آیت اله کاشانی هست.اگر کسی نزدیکه و می تونه کمک کنه لطفا هر چه سریع تر بهم خبر بده.
آیدیم هم khafan_ninas@yahoo هست.
در ضمن با این روشها هارد که فرمت نمیشه؟
چون یه سری از دوستان می گفتن ریکاوری کردیم ترسیدم.چون به تمام اطلاعات نیاز دارم.
اگر کسی هم شمارشو برام پیغام بذاره تا ازش کمک بگیرم ممنون میشم.
نگران اطلاعاتت نباش
حتی اگه هاردتتم بسوزه می تونن واست ریکاوری کنن ولی هزینش تا 400000 تومن آب می خوره
سلام عزیز،نقل قول:
نگران نباش، پی امتو چک کن.:46:
نقل قول:
سلام.چیزی توی پیغام ها برام نیومده.یه بار دیگه لطف می کنی؟
چک کن الان.:31:نقل قول:
سلام بچه
واي بايد من گريه كنم از اين بخت بدم
اگه زودتر اين فروم رو پيدا كرده بودم الان هارد مكستور لعنتي 500 گيگم زنده بود و اطلاعاتي كه 5سال باسشون زحمت كشيده بودم رو داشتم اخه من خدمات كامپيوتري دارم.......... حيف .......... خدابكشه اين مشكتور رو نمي دوني وقتي هاردم پريد چه حالي داشتم .......... الان هم 2 تا هارد 500 مكستور دارم كه يكيش داشت ديگه قاطي مي كرد كه اصلا از سيستم بازش كرده بودم ولي با آموزش آپديت كردن اونو نجات دادم و مسكتور دوم هم كه تازه خريدمش مدلش و فريمورش جديدتره
حالا هم دارم آموزش هارو كامل دنبال مي كنم و يه دونه از اون تبديلها رو مي خوام بخرم كه ديگه از اين وضعيت ها برام پيش نياد تازه ممكنه از اين راه كاسبيم هم سكه بشه!!!!!؟؟؟
هوراااااااااااااا
دوستان یه دنیاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااا ممنون !!!!
هارد منم درست شد.
خدارو شکررررررررررررررررررررررر رررررررررررررررررر
سلام
من هارد 320 diamondmax 22 دارم با سريال stm3320614as .
نياز به آپديت داره؟؟
اینی که دادی مدلشه عزیز:31:نقل قول:
سریالشو بزار ولی 99% میخواد:13:
مبارک باشه:31:نقل قول:
چرخش بچرخه برات:46:
بچه ها من ساكن شهرستانم و شايد نتونم آمده اين مدار رو گير بياورم از طرفي برادرم توي كار طراحي مدار و الكترونيك هستش كه اين مدار براش آب خوردنه درست كردنش
حالا چندتا سوال؟؟؟؟
1- اگه اون مدل رو كه دوستان نقشه رو گذاشتن بسازم ايا واقعا كار مي كنه و مانند نمونه خريدنيش جواب مي ده؟؟؟
2- كدوم يكي از نقشه ها رو براي ساخت تأييد مي كنيد آخه من توي فروم چندين نقشه مختلف با طراحي مختلف پيدا كرم به نظر شما كدومش رو درست كنم؟؟؟
3- و اينكه آيا همه قطعاتش رو مي شه توي بازار شهرستان پيدا كرد؟؟؟؟
4- ايا ميشه همون مدل 12500 تومني رو كه usb مي خوره را هم ساخت يعني كسي نقشه اون و قطعاتش رو داره ؟؟؟؟
خواهشا اعضاي باتجربه و افرادي كه مدار رو درست كردن و كار كرده و نتيجه گرفتند جواب سوالاتم رو بدن كه هارد منم درست بشه چون اطلاعات 5سالم توي اونه و چون دستكاري هم شده گارانتي قبولش نمي كنه يعني اگه با اين مدار درست نشه بايد بندازمش دور
پس تورو خدا كمممممممممممممممممممممممك
منتظر جوابم با تشكر
اقا كسي نبود جواب ما رو بده