یعنی فیلمیو که تو خودش زیرنویس فارسی داره بدون زیر نویس پخش میکنه یا از فایل srt جدا به زبان فارسی پشتیبانی نمیکنه ؟
Printable View
یعنی فیلمیو که تو خودش زیرنویس فارسی داره بدون زیر نویس پخش میکنه یا از فایل srt جدا به زبان فارسی پشتیبانی نمیکنه ؟
نقل قول:
ممنون ولی دستگاه من WD نیست . من box office گرفتم . یعنی اینم ساپورت فارسی نداره ؟ :41:
آخه شنیدم همه این دستگاها زیرنویس بافرمت sub رو ساپورت میکنن :45:
خودت میگی از خروجی ال سی دی با کابل دو فیشنقل قول:
تا اونجائی که من میدونم باید با کابل اپتیکال از خروجی پلیر به ورودی سینما خانگی دیتا بدی تا 5 کانال بشنوی من همین کار رو کردم و رضایت بخش هم هستش
رضا جان مشکل من هل شد . از تو تنظیمات صدای پلایر digital out رو گذاشتم رو HDMI Multi Chanel درست شد :20:
االان فقط مشکل زیرنویس کنم . هرکار میکنم درست نمیشه که نمیشه :41: تغییر فرمت و تغییرفونت هم کارساز نیست :37:
اگه زیرنویس انگلیسی رو درست نشون میده یه زیرنویس عربی رو هم امتحان کنین ببینین درست میاره یا نه.نقل قول:
هم فرمت SRT هم SUB و ASS رو هم امتحان کنین.بسیاری از پلیرها فقط برای یکی یا دو تا از این فرمت ها ساپورت دارن.
لطفا مدل و مارک کامل دستگاهتون رو بنویسین شاید تونستم یه کمکی بکنم.
کسی به من جواب نمیده؟ از اساتید محترمنقل قول:
اینا با هم تفاوت قیمت دارن؟
ببين اختلاف مدلهاشون را در سايتزده برو ببينکد:http://www.wdc.com/wdproducts/updates/?family=wdfwdtv_hd
دوستانی که با زیر نویس فارسی مشکل دارند از قسمت ستینگ دستگاه انکدینگ رو روی زبان عربی بزارند.
نقل قول:
دوست عزیز این لینک مربوط به مشخصات دستگاهمه (ptriot xbox) :
[نمونه ای مشخصاتش :کد:http://www.patriotmem.com/products/detailp.jsp?prodline=6&catid=69&prodgroupid=159&id=895&type=20
Audio Decoding:WMA,MP3,Real Audio(RA)
Image Decoding : JPEG, BMP, PNG
Video Decoding :[MPEG-1] MPG/MPEG/DAT
[MPEG-2] MPG/MPEG/VOB/ISO /IFO/TS/TP/M2TS
[MPEG-4] MP4/AVI/MOV
[H.264/AVC] MKV/TS/AVI/MOV/M2TS
[DviX 3/4/5/6, Xvid] AVI/MKV
[WMV9] WMV
[FLV] FLV
[Real Video 8/9/10] RM/RMVB support up to 720p
Subtitle - SRT, MicroDVD SUB, SSA, SUB/IDX
دیروز خریدم و firmware جدیدش روهم نصب کردم . اما همچنان زیرنویس فارسی رو خرچنگ قورباغه نشون میده :41:
ببين اختلاف مدلهاشون را در سايتزده برو ببينکد:http://www.wdc.com/wdproducts/updates/?family=wdfwdtv_hd
سوال من که این نبود. میگم من میخوام از طریق اینترنت بخرم چطوری بفهمم جنریشن 1 یا 2؟ تفاوت قیمت دارن یا ندارن؟ شکلشون فرق میکنه؟ روی جعبش نوشته؟نقل قول:
نه رو جعبش ننوشته
فقط نوشته فول اچ دی و خروجی دی تی اس دو کاناله
اگه encoding عربی موجود نباشه تکلیف چیه ؟ :41:نقل قول:
هست شما خیالت راحت باشه.
خب یعنی نداره.نقل قول:
جنریشن 1 ساپورت دی تی اس نداره.روی جنریشن 2 نوشته DTS.به نوشته های بالای دستگاه دقت کنین.سری 1 نوشته نداره.نقل قول:
اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی چون encoding عربی نداره پس قید زیرنویس فارسی رو باید بزنم ؟:41:
مگه زیرنویس sub گرافیکی نیست؟پس نباید با encoding اونقدر ارتباط داشته باشه .
ای بابا من چه کنم ؟
ببینید سایت chareh.com مدل دستگاه را نوشته پس میتوان فهمید که نوع1 یا نوع 2 است ضمنا نمایندگی های سازگار هم سفارش میگیرندو مطمئن هستند
من خودم مدل لایو دارم زیر مویس srt فارسی رو ساپورت میکنه فقط بعضی از فونت ها رو گاهی اوقات جدا می نویسه ولی راحت میشه فهمید
میتونین فایل ها رو به صورت تصویری به فایلتون بچسبونین.یعنی زیرنویس هم جزئی از تصویر فیلم بشه.نقل قول:
من همین دیشب اپدیت کردم امروز میبینم دوباره اپدیت اومده اینم تغیراتش
Release 1.01.24 (2/9/10).
* Implemented add to playlist feature in YouTube™.
* Added Save search queries to save users time in re-entering search terms in YouTube.
* Added seeking controls (fast forward/rewind) in the YouTube player in 10 second increments.
* Fixed YouTube video list not presented in the same order as provided by YouTube server.
* Added Flag Video feature to YouTube.
* Updated to the new YouTube Video logo throughout the application.
* Modified YouTube video timestamp format to make it more readable.
* Redesigned YouTube user interface to comply with YouTube requirements
اما همش به یوتیوب مربوط میشه.
هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اا:26:
دوستان مشکل من با زیرنویس حل شد :33:
دوستان دستگاه من srtفارسی ساپورت نمیکرد و اصلا encoding فارسی و حتی عربی نداره اما با یه تغییر فرمت از srt به sub به خوبی داره زیرنویس فارسی رو پخش میکنه :20: به همه دوستانی که دستگاههای مختلف دارن و با زیرنویس مشکل دارن توصیه میکنم یا یکی از نرم افزارهای زیرنویس (من خودم با txt2sub) تغییر فرمت بدن تا ازین مشکل زیرنویس خ لاص شن . من از کیفیت دستگاهم فوق العاده راضیم فقط بابت همین زیرنویس کمی دپرس بودم که خداروشکر حل شد :tongue:
برقرار باشید و سبز
آقای حیدری در سایت چاره به هیچ عنوان نزده جنریشن 1 هست یا 2 حتی مدل کامل رو هم ننوشته. آیا تفاوت قیمت دارن؟نقل قول:
چرا من ديدم مدل جنريشن 1 است به نظر ميرسد جنريشن 2 هنوز وارد ايران نشده و بايد مدل لايو خريد براي dts
کی میگه دیگه جنریشن 1 گیر نمیاد من خودم خریده بودم پسش دادم لایو خریدم
الکی واسه خودتون میدوزید میبافید d:
اقا همونطور که دوستمون گفتن مدل لایو ساپورت عربی داره و من الان پلنت ارت رو با زیرنویس فارسی srt دارم نگاه میکنم تو قسمت سیستم ستینگ به قسمت additional encoding suport برین و زبان عربی رو انتخاب کنین به همین سادگی فقط بعضی کلمات رو جدا مینویسه و فونتش یکم کوچیکه اما قابل قبول هستش
سلام ببخشید میپرم تو بحثتون .
من چند وقت هست میخوام یه پلیر بخرم که هم دی وی دی بخونه هم فلش و فایلای mkv و avi هم پخش کنه بعد زیرنویسارم پخش کنه ولی چیزی پیدا نکردم. معمولا سینما خانگی ها avi و فلشو ساپورت دارن ولی mkv و srt رو نه. چیکارکنم دوستان پیشنهاد شما چیه؟
ممنون
دستگاه های پلیر وسترن دیجیتال واسه کاری که میخایین مناسبن.بنا به نیازت یا معمولیشو بگیر یا لایو.نقل قول:
mkv هم پخش میکنه.دی وی دی هم میخونه.(ولی منوی دی وی دی رو نمیاره.)
ممنون از راهنمایت منظورتون اینه؟
؟؟؟؟
نمیخوره بهش dvd پخش کنه
زیرنویسم پخش میکنه؟ فارسیا؟؟؟؟؟؟ srt؟؟؟؟؟
لایوش با معمولی چه فرقی داره؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه قیمتم بدی دیگه خیلی گلی.:46:
من کل نتو زیرو رو کردم جایی نگفته dvd یا cd پخش میکنه همه میگن هارد اکسترنال بش وصل میشه زیر نویسای فارسیرم میگن دورس پخش نمی کنه اگه منو راهنمایی کنید ممنون میشم:41:
آره منظورم همینه ولی نسل جدیدش(نسل 2).اینی که شما عکسشو گزاشتین نسل 1 هست.عکس جدیدشو چند صفحه پیش گذاشتم.نقل قول:
دی وی دی هم پخش میکنه.زیرنویس هم نشون میده.ولی فارسی رو درست نشون نمیده.قراره تو فیرم ویری که ماه آینده ریلیز میشه ساپورت عربی بزارن که فارسی رو هم 90 درصد درست نشون خواهد داد.
لایو فکر کنم ساپورت عربی داره ولی اونم میگن که حروف بعضی کلمات رو جدا جدا نشون میده.
یه مزیت دیگش هم اینه که لایو پورت شبکه داره و میتونی مثلا از یوتیوب استفاده کنی یا کامپیوترت رو بهش وصل کنی.(ولی 70 درصد امکاناتش برای اونایی خوبه که میتونن از یوتیوب و سایت های به اشتراک گذاری فیلم و کلیپ استفاده کنن.)
قیمت ندارم لطفا اگه کسی قیمت روزش رو میدونه دوستمونو راهتمایی کنه.
در مورد خوندن DVD .. این دستگاه کار مکانیکی کلا انجام نمیده ... اگه منظورتون اینهنقل قول:
کل ورودی این 2 دستگاه اینهاست این تصویر live هست ... اون مدل هم همینه فقط lan نداره ..
اینم در مورد زیرنویس
نقل قول:
...
2 تاشد :31:
با سلام من الان داشتم معمولی را با لایو مقایسه میکردم دیدم نوع لایو dlna را ساپورت میکند در حالیکه نوع معمولی ساپورت نمیکند
سلام ممنون از راهنمایی تون ولی عکست باز نمیشه و این که من نفهمیدم این دستگاه dvd ram داره یا نه؟ مشکلم همینه اگه نداره یه چی معرفی کنید با همین امکانات dvd پخش کنه ممنونتون.
به نظر دوستان کدوم نوع هارد اکسترنال برای HD MEDIA PLAYERمناسبتره ؟؟؟ از لحاظ سرعت و کارایی و ماندگاری ؟؟؟
منظورم فقط مارک نیست بلکه از 2نوع "پاسپورتی" و "my book" که یکی بدون آداپتور و دیگری آداپتور دار کدوم بهتره ؟ آیا از لحاظ سرعت باهم اختلاف دارن ؟؟؟
آقایون اساتید لطفآ جواب بدن
مسلما هارد پرتابل بهتره چون نیازی با آداپتور نداره اما قیمتش تقریبا دو برابر هارد دسکتاپه. اگه میخوای هارد رو زیاد حمل کنی اینور و اونور پرتابل بخر اگه فقط تو خونه میخوای ازش استفاده کنی دسکتاپ بخر که با همون قیمت دوبرابر فضا بهت میدهنقل قول:
بالاخره من متوجه نشدم دو مدل جنریشن 1 و 2 نوع معمولی وسترن تفاوت قیمتی وجود داره یا نه؟
هاردهای بدون آداپتور برای این که برق کمتری مصرف کنن دورشون پایین تره و مسلما سرعتشون کمتره.نقل قول:
اگه زیاد پرتابل بودن براتون اهمیت نداره بهتره هارد با آداپتور بگیرین.به جای خرید هارد گرون قیمت پاسپورتی میتونین هارد با آداپتور با فضای بیشتر و امکانات بهتر مثل E Sata بگیرین.
برای کپی کردن از کامپیوتر به هارد اکسترنال داشتن E Sata زمان کپی رو نسبت به یو اس بی خیلی کاهش میده.
تشکر از توضیحات AB و mormak. ممنون از راهنمایی شما دوستان گل :20:
حالا با این وصف که من فقط میخوام تو خونه از رو هارد اینترنال بریزم روی اکسترنال و به HD MEDIA PLAYER وصل کنمو ببینم،صلاح میدونین با آداپتور بگیرم یا آداپتوردار ؟ آخه من یه فلش 32Gدارم و برای تبادل ارتباط با بقیه همین فلش برام کافیه . اما میخوام این هارد اکسترنال با HD PLAYER هماهنگ باشه و سرعت بالایی داشته باشه .
اینطور که شما گفتین سرعت مدل با آداپتور باید بیشتر باشه ؟!یعنی همه مدلهای باآداپتور سرعتشون 7200 و اون پاسپورتی ها همه 5400 هستش ؟؟
لطفآ اختلاف راههای اتصالشون هم بگین ؟ یهنی مدل پاسپورتی فقط به usb وصل میشه ؟ و اون مدل دیگه sata هم میخوره ؟