اولین وسیله ای که بلوتوث 3 داشته باشه حدود 1 سال دیگه وارد بازار میشه.انشااله از سال دیگه.
Printable View
اولین وسیله ای که بلوتوث 3 داشته باشه حدود 1 سال دیگه وارد بازار میشه.انشااله از سال دیگه.
دوستان اطلاعاتی درباره ی سی پی یو ندارید؟
فکر کنم arm 1176 باشه نظرتون چیه؟
خبری اطلاعاتی چیزی ندارید؟چون تمام گوشی رو سیستم عامل و سی پی یو اون بنا میشه!!!!
مطمئنن اوليش رو هم سامسونگ ميزنه:18:نقل قول:
آره! اول از همه جوادش ميكنه!نقل قول:
مطمئنن اوليش رو هم سامسونگ ميزنه
ببخشید دوستان من همینجا خوندم که پردازشگرش ti omap هست!!!؟!!!!
ولی چه ti omap?
در پالم از ti omap 3440 استفاده شده دیگه درسته؟
به این موضوع اطمینان دارید یا فقط در حد یه شایغه هست؟
ولی دیگه arm برای ایدو واقعا مسخرست و اصلا نمیکشه همونطور که میدونید همین ti omao قدرتی معادل 800Mhz داره!!!
سلام دوست عزیز .نقل قول:
اگر Idou ضبط و پخش HD داشته باشه از 4 استفاده شده وگرنه از 3 هستش که 600 مگاهرتز هستش .
مخلصیم .
همین فکر رو همفکر میکردم احتمال زییاد از 3430 استفاده میکنه چون فکر نکنم قابلیت hd رو داشته باشه!!
راستی کسی دیگه خبری در مورده فریمور ها و کار هایی که دارن انجام میدن نداره؟
غیر از اونی که تو چند صفحه قبل بود!
نه در پالم 3430 به كار رفته ! آيدو و امنيا اچ دي هم همين طور!نقل قول:
در پالم از ti omap 3440 استفاده شده دیگه درسته؟
اشتباه نكن! omap يه پلت فورمه! يه مجموعه هست! اتفاقا سي پي يوش همين arm هست! شما رو چه حساب ميگي Arm ديگه نمي كشه؟!نقل قول:
ولی دیگه arm برای ایدو واقعا مسخرست و اصلا نمیکشه همونطور که میدونید همین ti omao قدرتی معادل 800Mhz داره!!!
سي پي يو اين omap 3430
arm cortex A8 هست
قدرتش هم از 600 تا بيش از 1 گيگ هست!
همون 26 می مشخص میشه یحتمل.نقل قول:
همین فکر رو همفکر میکردم احتمال زییاد از 3430 استفاده میکنه چون فکر نکنم قابلیت hd رو داشته باشه!!
راستی کسی دیگه خبری در مورده فریمور ها و کار هایی که دارن انجام میدن نداره؟
غیر از اونی که تو چند صفحه قبل بود!
ببخشید ولی فکر نکنم که در امنیا اچ دی هم مثل پالم از 3430 ااستفاده شده باشه!
بلکه در امنیا اچ دی از 3440 استفاده شده و در پالم از 3430 که خودتون فرمودید....
بله عزیز معلومه یک پلتفرم هست !!خوب البته یه سی پی یو همیشه از تمام قدرت خودش استفاده نمیکنه
Texas Instruments OMAP
3440
3430
امروز که 26 APRIL هست یعنی 1 ماه دیگه؟؟؟؟ مطمئنی حامد جان؟
راستی کسی خبری جدید از سیمبین اپن سورس نداره؟بدجوری دارن روش کار میکنن!(خدا کنه یه پورت 3.5 هم بذارن روش!!!!!!)
راستی من اخر نفهمیدم 3430 600 mhz هست و 3440 800 mhz?
البته در مورده سامسونگ من از دوست عزیز samsung اطلاعات گرفتم !در مورده امنیا
مخلصیم!
راستی دوستان کسی میدونه از 3d بهره میبره؟
ببخشید چندبار پست دادم اینترنت قطع شد.
دوستان میدونید sony exmor کار دقیقش چیه؟
ممنون
آقا شما به ازاي هر جمله يه پست ميديد! چه كاريه؟
همون 1ماه دیگه قرار هست گوشی جدید از این سری معرفی بشه.شایعاتی هست که مشخصات ایدو هم معرفی میشه.بقیش رو خدا و شرکت SE میدونه.دی..نقل قول:
امروز که 26 APRIL هست یعنی 1 ماه دیگه؟؟؟؟ مطمئنی حامد جان؟
راستی کسی خبری جدید از سیمبین اپن سورس نداره؟بدجوری دارن روش کار میکنن!(خدا کنه یه پورت 3.5 هم بذارن روش!!!!!!)
تنها خبری که از سیمبین اپن سورس هست اینه که هر روز داره روش کار میشه و هر روز یه فریمور جدید برای گوشی آماده میشه.
پورت 3.5 هم بعیده.
آره.داره.نقل قول:
راستی دوستان کسی میدونه از 3d بهره میبره؟
این هم همه چیز در مورد exmor:
کد:http://www.sony.net/SonyInfo/technology/technology/theme/cmos_01.html
تا جايي كه من مي دونم امنيا اچ دي هم omap 3430 روشه! حالا تا بياد!
دوست عزیز گفتم که اینترنتم 3 بار قطع شد و این موضوع رو هم بیان کردم چون قصد بهم ریختن تاپیک رو که ندارم!!!!
در مورده سی پی یو هم گفتم منظورم arm 1176 نمیکشه نه arm cortex a8
:31:نقل قول:
دوست عزیز گفتم که اینترنتم 3 بار قطع شد و این موضوع رو هم بیان کردم چون قصد بهم ریختن تاپیک رو که ندارم!!!!
در مورده سی پی یو هم گفتم منظورم arm 1176 نمیکشه نه arm cortex a8
پست ها رو ميشه ويرايش هم كرد آخه!
ببخشيد!
ممنون!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان همونطور که در عکس میبینید علاوه بر لنز یک سوراخ پاببن ال ای دی برای ضبط صدا هست پایین اون هم یه سوراخ دیگه وجود داره!!!!! اون برای چی هست؟ نکننه:
CMOS Sensor "Exmor" باشد:18:
خوب به قول دوستمون همه چی باید شفاف سازی باشد!
تازه یه مورده خفن دیگه میکروفون برای دریافت صدا کجا بید!!؟!!!!!:19:
دوست عزیز CMOS که سوراخ نیست !!!
کلا دوربین این گوشی ساخت سونی هستش که اسمش Exmor هستش ! چیز عیجیبی نیست که .
مخلصیم .
:31: :31: :31:نقل قول:
دوستان همونطور که در عکس میبینید علاوه بر لنز یک سوراخ پاببن ال ای دی برای ضبط صدا هست پایین اون هم یه سوراخ دیگه وجود داره!!!!! اون برای چی هست؟ نکننه:
CMOS Sensor "Exmor" باشد
سوراخ پايين لنز ميتونه چراغ self timer باشه و پايين تري هم ميتونه ضبط اختصاصي صدا براي فيلم برداري باشه! :دی
سوراخ گفتم که مشخص باشه:21: دقیق اون نقطه پایین که برا ضبط هست یحتمل میمونه اخرین که شاید self timer باشه به قول دوستمون!!!
(ما باید مدیون cmos سونی باشیم!!!!!)(بابا اون که تو خوده دوربین هست ان رو گفتم بخندیم:31::31:
مثل اینکه میگن 3430 نمیتونه ویدیو اچ دی رو ساپورت کنه ممکنه امنیا اچ دی چیپستش 3440 با فرکانس 800 مگاهرتز باشهنقل قول:
من هم گيجم!نقل قول:
مثل اینکه میگن 3430 نمیتونه ویدیو اچ دی رو ساپورت کنه ممکنه امنیا اچ دی چیپستش 3440 با فرکانس 800 مگاهرتز باشه
منابع معتبري ميگن 3430 هست و در حالي كه اين گوشي قدرت پردازش اچ دي را داره!
ولی به نظرم ایدو اچ دی استفاده نمیکنه!
راستی شما گفتید که از سنسور واسه تنظیم نور صفحه (proxy sensor) استفاده نمیکنه ولی بقل دوربین وی جی ای یک چیزی هست که فکر کنم همون باشه مثل اکثر گوشی های سونی اریکسون!!) نظرتون چیه؟
راستی کسی نفهمید اسپیکر و میکروفونش کجاست؟؟؟؟؟؟
راستی این f=5.9 mm قطر چی هست؟من نمیدونم! بقل دوربینش زده برا اطلاع!
ممنون
کنار دکمه پاور.بالای گوشی.نقل قول:
راستی کسی نفهمید اسپیکر و میکروفونش کجاست؟؟؟؟؟؟
فاصله کانونی.نقل قول:
راستی این f=5.9 mm قطر چی هست؟من نمیدونم! بقل دوربینش زده برا اطلاع!
سلام دوستان
Accelerometer sensor میدونید چیه تو تنظیمات ال سی دی زده بود تو ارنا!
راستی 12 مگا 4000 x 3000 هست؟
یا 2832 در 4256؟
accelerometer همون سنسورست كه وقتي گوشيرو ميچرخوني صفحشم ميچرخهنقل قول:
3000x4000=12000000
12000000~2832x4256
هر دوتاش 12 مگاپيكسله ولي اولي نسبتش 4به 3 هست كه حالت عاديه و دومي نسبتش 16 به 9 هست كه حالت وايد يعني عريضه مثل تلوزيون هاي جديد
راستی جی اس ام ارنا باطری رو li-po battery معرفی کرده!!! 1000 mah
حالا یه خورده درباره ی باطری بدونیم!
باتري از نوع پليمر ليتيوم ميباشد كه از نظر ظرفيت و ماندگاري بعد از هر بار شارژ، مشابه باتري ها Li-Ion عمل مي كند. اين نوع باتري داراي وزن كمتري نسبت به مدلهاي ديگر است. اما ويژگي منحصر به فردي كه سازندگان گوشي هاي موبايل را به سمت استفاده از اين نوع باتري مي كشاند اين است كه اين باتري ها را مي توان به هر شكل هندسي كه در طراحي مورد نياز باشد در آورد. اين ويژگي باعث از ميان رفتن محدوديتهاي زيادي مي گردد كه باتريها مكعب مستطيلي قديمي تر در طراحي گوشيها ايجاد مي كردند.
ببخشید ولی اون نقطه سیاه پایین که مثل یک سنسور هست self timer نیست!
کسی فکر میکنه چی میتونه باشه؟ پایین دوربین رو میگم بقل لنز دوربین پاییین ال ای دی! یکیش ماله ضبط صداست ولی پایین تر از اون معلوم نیست کارش چیه که عین سنسور هست!
عزيز جان! داري اشتباه ميكني!نقل قول:
ببخشید ولی اون نقطه سیاه پایین که مثل یک سنسور هست self timer نیست!
کسی فکر میکنه چی میتونه باشه؟ پایین دوربین رو میگم بقل لنز دوربین پاییین ال ای دی! یکیش ماله ضبط صداست ولی پایین تر از اون معلوم نیست کارش چیه که عین سنسور هست!
ببين! اون نقطه سياه بزرگه ميكروفونه! و اون كوچيك تره كه بالاشه سلف تايمره!
انقدر هم هيجان به خرج نده!وقتي اومد همه چيز معلوم ميشه!
قیمتش تقریبا چقدره؟
چون شمايي 1 ميليون تومن!نقل قول:
قیمتش تقریبا چقدره؟
نه یه میلیون نمی ارزه 100 تومنم از سرش زیادشه
فیلم برداریش که درسطح c905 نیستش که؟
نه! بيش از اونه!نقل قول:
فیلم برداریش که درسطح c905 نیستش که؟
دیگه دارم زییادی جو گیر میشم چه کنیم!!!!
ممنون من دقیقا برعکس تو فکر میکردم فکر میکردم کوچیکه میکروفونه بزرگه سلف تایمر!!!!!!!!
راستی یه چیزی تو مقاله ای که تو صفحه 16 در مورده صفحه های تاچ اومده یعنی مقاومتی ! من شنیده بودم یه مایعی هست بین لایه هاش! ولی اونجا برای مقاومتی موضوع بار 2 لایه بود پس اونی که یه مایعی داشت برای کدوم بود؟؟؟؟
راستی دوستان این feauter pack 2 هست احتمالا نه؟
می گم اون زمان که سونی اریکسونی ها تو خواب 3 مگا پیکسل بودند نوکیا n95 رو زد دنیا شوکه شد
حالا همه تو کف 12 هستند نوکیا هم به زودی یه غول میزنه 20 مگا که دیگه سونی اریسون جنس نده بیرون
اشتباه نکن نوکیا معلوم نیست داره چیکار میکنه از دنیا عقبه فعلا سونی اریکسون طرح دوربیناشو برای 20 مگاپیکسلی ها زده خواستی مطلبشو برات بیارم!!!
تازه تا وقتی سامسونگ هست نوکیا کاری نمیتونه بکنه!!!