هارد 1530 ساتا هستش ؟
هارد 1530 ساتا هستش ؟
بله .... و 5400 دور در دقیقه میزنه .نقل قول:
سلام
من 1330 دارم.کسی می دونه چطوری باید با وایرلسش کار کرد و اصلا وایرلسش بدرد می خوره؟یعنی توانایی تبادل اطلاعاتش و سرعتش چطوریه؟
سلام، من تازه اومدم :) یه سوالی میخوام بپرسم که ممکنه هنوز کسی امتحان نکرده باشه :D
آیا کسی میدونه که این لپ تاپ (1530) برای کار های سنگین و طولانی، مثلاً محاسبات سنگین و دو سه روزه مناسب هست یا نه ؟! و میشه مشابه latitude ازش حمالی کشید ؟! (منظورم گرد و خاک و ضربه اینا نیستا ;) )
مشکل اکثر لپ تاپها برای کارهای طولانی و سنگین ، بالا رفتن دمای اونه ؛نقل قول:
که این مشکل توی 1530 وجود نداره . فکر کنم منظورت از کارای سنگین رندر گرفتن از انیمیشن باشه .:20:
این یک محصول Workstation نیست و نباید همچین انتظاری از این سری داشته باشید. همونطور که خودتون اشاره کردید محصولات سری Latitude یا Precision برای شما مناسب تر هستند.نقل قول:
ممنون Stream ... متاسفانه پولم به latitude و precision نمیرسه ! :41:
مرسی از جولب شما .... نه برای کار گافیکی نمیخوام . واسه کار محاسباتی که cpu و ram میکشه میخوام.نقل قول:
دقیقا چی ؟ هوا فضا یا هواشناسی ؟ :31:نقل قول:
هممم .. راستش واسه مکانیک سیالات محاسباتی لازمش دارم ... اما خوشم اومد :8: حدست نزدیک بود :20:نقل قول:
سلام بچه ها ......
من 1530 دوباره بارتیشن بندی کردم حالا واسه نصب bluetooth & fingerprint مشکل دارم
یعنی جایی بیداشون نمی کنم ... driver اینارم گشتم نبود
لطفا کمک کنید...........ممنون
تاپیک حل مشکلات جای دیگه ای هست دوست عزیز ... اینجا بحث و تبادل نظر در رابطه با خود لپ تاپ هست نه مشکلا بعد از خرید !نقل قول:
سلام بچه ها ......
من 1530 دوباره بارتیشن بندی کردم حالا واسه نصب bluetooth & fingerprint مشکل دارم
یعنی جایی بیداشون نمی کنم ... driver اینارم گشتم نبود
لطفا کمک کنید...........ممنون
من فکر نمیکنم در خصوص 1530 سوال بپرسن مشکلی داشته باشه:10: اگه اینطور باشه من و دوستانی که این لپ تاپ خریدیم شاید مشکلی پیش بیاد که بتونن راهنمایی کنن که ایا مشکلش حل میشه یا نه بعدش به تاپیک حل مشکلات مراجعه می کنیم به نظر شما این تبادل نظر و گفتگو نیست؟!!نقل قول:
دوستان شارژرشما به مرور زمان شارژ, داغ میشه!؟
آره دوست عزیز برای منم شارژرم داغ میشه, به مرور زمان شارژ :41:نقل قول:
سلام دوستان
من از یک ماه قبل که 1530 رو گرفتم ، شارژرشو زدم به برق هنوزم به برقه :d هر وقت هم که نیاز دارم به لپتاپ وصلش میکنم . به نظرتون اینطوری واسه شارژر مشکلی پیش نمیاد یا اینکه بهتره هر وقت نیازش ندارم از یرق بکشمش . ؟؟
خواهش میکنم این کار رو با شارژر نکننقل قول:
من از یک ماه قبل که 1530 رو گرفتم ، شارژرشو زدم به برق هنوزم به برقه :d هر وقت هم که نیاز دارم به لپتاپ وصلش میکنم . به نظرتون اینطوری واسه شارژر مشکلی پیش نمیاد یا اینکه بهتره هر وقت نیازش ندارم از یرق بکشمش . ؟؟
به به!:18:نقل قول:
همینجوری اینقدر شما دارین از 1530 تعریف میکنین؟؟ :18:
چشم ما روشن!!
من یک مدل توشیبا دارم که شارژرش سال 12 ماه به برق و معمولن زیر باره و یکبار هم آخ نگفته :8:باوجودیکه چند بار هم از روی میز روی زمین موزاییکی افتاده!! :18: اونوقت لپتاپ شما.........:41:
وای وای وای....:41:
البته توصیه میکنم شارژر رو در جایی قرار بدین که جریان هوا براحتی بهش برسه و داغ نشه
یکورش رو روی زمین بذارین و یک ور دیگش کمی بالاتر از ازمین باشه مثلا به جایی تکیه داشته باشه یعنی هیچکدوم از 6 وجه شارژر به زمین نچسبیده باشه تا بیشترین تبادل حرارتی رو بلحاظ ترمودینامیک داشته باشه
منم 1530 دارمنقل قول:
و تو این 3 ماه کاملا به برق بوده و معمولا هم به لپ تاپ وصله
و به قول شما حتی یه اخ هم نگفته
:10:
چه فرقی داره حالا... خوب بگو من کجا برم ... من در باره این ......حالا مدیر ایندفرو ببخش
والا شارژر ما که زیاد داغ می کنه بعد از 2 ساعت می ترسم از گرما ذوب بشه
یعنی این عادیه؟
نقل قول:
به به!
همینجوری اینقدر شما دارین از 1530 تعریف میکنین؟؟
چشم ما روشن!!
من یک مدل توشیبا دارم که شارژرش سال 12 ماه به برق و معمولن زیر باره و یکبار هم آخ نگفته باوجودیکه چند بار هم از روی میز روی زمین موزاییکی افتاده!! اونوقت لپتاپ شما.........
وای وای وای....
البته توصیه میکنم شارژر رو در جایی قرار بدین که جریان هوا براحتی بهش برسه و داغ نشه
یکورش رو روی زمین بذارین و یک ور دیگش کمی بالاتر از ازمین باشه مثلا به جایی تکیه داشته باشه یعنی هیچکدوم از 6 وجه شارژر به زمین نچسبیده باشه تا بیشترین تبادل حرارتی رو بلحاظ ترمودینامیک داشته باشه
من که نگفتم خراب میشه ، آدم چرا وقتی چیزی رو نیاز نداره باید تو برق بزاره ؟نقل قول:
منم 1530 دارم
و تو این 3 ماه کاملا به برق بوده و معمولا هم به لپ تاپ وصله
و به قول شما حتی یه اخ هم نگفته
یعنی میگید اصتحلاک نداره ؟
نه عزیز مننقل قول:
اصطکاک چی ؟
برق از توش عبور که نمیکنه
اگه عبور کنه داغ میشه
:10:
مهم نیست چون جریانی از مدار عبور نمی کنه و کلا شارژر خاموشه.نقل قول:
البته مسلما اگه نیازی نیست توی برق باشه بهتره درش بیارید.
دوستان علی آقا :11:برای این گفت بنظر من در بیارین از شارژ که این لپ تاپ تفلکی تازه خریدیم بذارین جوهر گارانتیش خشک بشه بعد هر کار که دوستان برق کار و سیم کش گفتن انجام میدیم:31:
سلام
من یه xps 1530 دارم که یک نرم افزاری dell atumated pc tuneupداشت و این دیگه الان کار نمیکونه و به قول خودشون EXpired
شده وقتی upgradeمی کنم registery Naame و License Key میخواد من ابارو از کجا پیدا کنم?
دوستان عزیز من می خواستم بدونم الان قیمت غث XPS 1530 با مشخصات زیر چنده تو ایران و اگه راهنمایی کنید ممنون میشم :
CPU : 2.5 ghz Core 2 duo T9300 800 Mhz 6mb Cache
RAM : 4 GB
HDD : 320 SATA
VGA : Nvidia 8600 GT 256 mb
گرانتی : امرتات
17.000.000 ریالنقل قول:
سلام دوستان گلم چند تا سوال داشتم از اساتید و از دوستان عزیزم :10:
1- برای استفاده کردن بیش از چند ساعت میشه شارژر به لپ تاپ وصل باشه بدون اینکه باتری جدا باشه از لپ تاپ یا نه باتری خراب که نمی شه؟ برق اون موقع مستقیم می گیره اگه به شارژ باشه و استفاده کنیم یا از باتری عبور میکنه ؟ یکم توضیح بدین دراین رابطه ممنونتون میشم
2- این Macfee وقتی آپدیت نشه چه بدرد می خوره پاکش کنم یا نه؟ اگه پاکش کنم داخل سی دی های خود لپ تاپم هست که بشه دوباره نصبش کرد ؟
3- Xps 1530 ساخت کجاست برام سوال شده چون برای من لهستانه و فکر میکنم ایرلندیش بهتر باشه !! ؟ یا فرقی نمی کنن
با تشکر :11:
ترتیب کیفیت ساخت لپ تاپ های دل اینه :نقل قول:
3- Xps 1530 ساخت کجاست برام سوال شده چون برای من لهستانه و فکر میکنم ایرلندیش بهتر باشه !! ؟ یا فرقی نمی کنن
1- ساخت ایرلند
2- ساخت لهستان
3- ساخت مالزی
4- ساخت چین
من تا حالا 1530 ساخت ایرلند ندیدم تو بازار.فقط لهستان و مالزی.شما دیدی؟تو ایران پیدا میشه؟نقل قول:
یکم ارزون نگفتی؟آخه زیگورات توی سایتش زده 1750000 ،یکی از دوستامم 5 روز پیش از دلیران خرید 1780000 .نقل قول:
نه،روی سی دی های لپ تاپ نیست.ولی نگران نباش،آنتی ویروس های بهتری هستند که قابلیت آپدیتم دارن،مثل NOD32.نقل قول:
از خود شرکت امرتات بگیرید خیلی ارزون تر در میادنقل قول:
یکم ارزون نگفتی؟آخه زیگورات توی سایتش زده 1750000 ،یکی از دوستامم 5 روز پیش از دلیران خرید 1780000 .
من دو تا لپ تاپ با یک کانفیگ دیدم یکی 1700000 و اون یکی که خریدم و از شرکت امرتات گرفتم 1600000
نقل قول:
Gallardo -2 منظورش کلا بود ولی فرمایش شما هم درسته منم توی بازار اینجا فقط لهستانی دیدم
در مورد قیمت خودم از زیگرات خریدم از نمایندگیش توی پایتخت 1750000 ولی چون هر شرکت قیمتای خودشونو میزنن حالا بستگی به گارانتی و خدمات پس از فروششونم داره .... من قیمت گارانتی های عادی گفتم خوب بالا پاین داره شما میتونی برید چک و چونه هم بزنی شاید بهتون 1650000 دادن که بعید میدونم!!! :46:
از دوستان عزیز کسی میتونه این پک رو 1 جا آپلود کنه که قابلیت Resume داشته باشه؟من با dial up نتونستم.به 60% که رسید ارور داد.احتمالا به درد بچه های تاپیک هم میخوره.پکیج کامل درایورهای 1530 برای XP هست.
Dell XPS M1530 Windows XP 32-bit Driver Pack final
کد:http://dropbox.pehu.be/Udi_M1530_XP_Drivers.exe/
آقا این 1530 خیلی قیمتش گرونه ! به نظرم اصلا نمی ارزه
این سوالمونو که کسی جواب ندادنقل قول:
1- برای استفاده کردن بیش از چند ساعت میشه شارژر به لپ تاپ وصل باشه بدون اینکه باتری جدا باشه از لپ تاپ یا نه باتری خراب که نمی شه؟ برق اون موقع مستقیم می گیره اگه به شارژ باشه و استفاده کنیم یا از باتری عبور میکنه ؟ یکم توضیح بدین دراین رابطه ممنونتون میشم
میشه توضیح بدین دوستان که برای استفاده چند ساعت لپ تاپ مستقیم به شارژ باشه . باتری ضعیف نمیشه ؟ اگه لطف کنین تجربتونو بگین ممنون میشم که ضرری برای باتری نداشته باشه:10:
وقتی آداپتور به لپتاپ وصل میشه اگه باتری شارژش کامل نباشه شروع به شارژ شدن میکنه.وقتی شارژ کامل شد باتری از مدار خارج میشه و لپتاپ از آداپتور به عنوان منیع تغذیه استفاده میکنه.پس نگران Overcharge شدن باتری نباش.نقل قول:
در ضمن حتی اگه در هنگام شارژ دمای باتری بالا بره لپتاپ عملیات شارژ رو متوقف میکنه.
سروش جان واقعا این جوابت ارزش پست جدا برای تشکر داشت:10:نقل قول:
میشه بگی این حرفای که زدین در موردش خاطر جمع باشم؟:31: چون اگه اینجوری باشه که خیلی آلیه:11:
خواهش میکنم smoking جان،قابلی نداشت.این چیزایی که گفتم یادمه توی 1 pdf آموزشی در مورد نگهداری از باتری لپتاپ خوندم.اگه اشتباه نکنم از سایت زیگورات گرفته بودم.پس حتما میشه بهشون اطمینان کرد.خودمم وقتی شارژ کامل بود به باتری دست زدم هیچ گرمایی نداشت ولی آداپتور به لپتاپ وصل بود.پس میشه نتیجه گرفت که باتری از مدار خارج شده بوده،یعنی هم دیگه شارژ نمیشده هم لپتاپ از برق آداپتور برای تغذیه استفاده میکرده.البته منطقیشم همینه.به هر حال اگه لازم میبینید برای اطمینان بیشتر pdf رو پیدا کنم براتون بذارم.
درسته pdf از سایت زیگرات که گارانتی لپ تاپ خودمم هست دانلود کردم خوندم و حقیقتشم همین گفته شما درسته:10:نقل قول:
پس با خیال راحت از لپتاپ با آداپتور استفاده کن،ایشالا که حالا حالاها باتریش مشکلی پیدا نمیکنه.
به احتمال زیاد این pdf ترجمست و خودشون ننوشتن،پس جای نگرانی نیست.
راستی شما XP نصب نکردی یا قصد نداری نصب کنی؟(البته اگه واقعا نیاز نداری نصب نکنی بهتره)
ظاهرا کسی لینک درایور هارو تحویل نگرفت.:13: