من پيشنهاد ميدم يك متني درست كنيم و براي شركت الجي بفرستيم، البته دوستان از جمله خودم آدرس ايميل، اسم خودمون و شماره سريال هاي گوشي الجي مونو براشون بفرستيم، اينجوري خيلي خوبه (بصورت طومار امضا شده با شماره سريال گوشي هامون)
من پيشنهاد ميدم يك متني درست كنيم و براي شركت الجي بفرستيم، البته دوستان از جمله خودم آدرس ايميل، اسم خودمون و شماره سريال هاي گوشي الجي مونو براشون بفرستيم، اينجوري خيلي خوبه (بصورت طومار امضا شده با شماره سريال گوشي هامون)
امیررضا خیلی وقت پیش بهم گفته بود بنویس من تنبلی کردم! خلاصه حالا که همه هستید منم کمک می کنم! :دی
پس زودتر بنویسید که ان شا ءالله این کامتل رو از ال جی ور دارن حالا 20 تا 30 با لاتر از قیمت جهانی قابل هضمه اما 120 تومن واقعا آدم میسوزه!!!!!!!!!!!!!!!!- حالا اطمینان دارین که خبری میشه یا نه واسه خالی نبودن عریضه یه کاری کردین!!!!!!!!! مگه ما چی مون از کشورا های دیگه کمتره ( فقط یه عده نامرد و دزد داریم که اونم حل میشه) که گوشی که 7 تا 8 ماه دیر میاد بعد قیمتش هم که- تازه الان ما میخوایم آرنا بخریم با 450 تومن بهد تو کشورای دیگه viewty smart 2 و کریستال رو میخرن 450 تومن به پول ما شایدم کمتر-دیگه من خیلی قاطی کردم از دست این وضعیت کامتل و کلان قاچاق موبایل------- جون هر کی دوست دارین 24 ساعته به ال جی میل بزنین - اصلان این ایمیل ال جی ادرسش چیه تا یه ایمیله دو سه صفحه ای از از اوضاع بازارشون و نمایندگی بی عرضه شون بنویسم و سنت کنم که حال کنن
شک نکنین اختلاف قیمت در این حد فقط دلیلش یه چیز میتونه باشه ،اگه گفتین !!!
.
.
.
.
.
:21:
.
.
.
.
خوب معلومه "جومونگ" :27:
شرکت ال جی داره سوء استفاده میکنه از اسم جومونگ
فکر میکنه با آوردن سون ایل گوک تو تبلیغاتش هر قیمتی که بگه مشتری های ایرانی میخرن
شایدم خریدن ،نمیدونم ،عشق جومونگ هر کاری میکنه :27::11::27:
اقا هر کی این گوشی رو خرید لطف کنه اینا رو تست کنه و سریع بگه تا ما هم که میخوایم بخریم خیالمون راحت بشه؟1-کیفیت دوربین عکاسیش و فیلمبرداریش رو با بهترین 5 مگاپیکسلی (n82) مقایسه کنید؟2-بلندی صداش رو با (n95) کیفیتشم که میدونم حرف نداره؟3- ایا درسته که محدودیت اجرا چند برنامه داره مثلا یه برنامه جاوا اجرا کنی دیگه رادیو نمیشه اگه جوابتون مثبت باشه که ال جی با این سخت افزار قوی گند زده رفته!!!! 5- میگن محدودیت حجمی نصب برنامه هم داره که اینم ال جی گند زده حالا تا چند مگ رو نصب میکنه6-اما بازم گوشیه جذاب و فریبنده ای هست مگه نه ؟ خواهش می کنم زود جواب بدین $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
سلام .بچه ها کاش میشد اول که میارن کسی نخره تا مجبور شن قیمتو کم کنن. البته کامتل سازه خودشو میزنه.گوشیهای نوکیا و..وقتی میان ایران هفته ای قیمت کم میکنن ولی الجی هر 6 ماه قیمتو کم میکنه
تا قبل اینکه samsung s8000 jet بیاد میخواستم Arena بگیرم
ولی اونقد این ال جی کند عمل کرد که زدن رو دست Arena
فکر نکنم با وجود Jet کسی Arena بخره :-(
صفحه آرينا مالتي تاچه و FM Transmiter داره و فيلم برداريشم بهتره.
چطور الجي كند عمل كرده؟آرينا قبل از جت اومده.اين مايكروتل هستش كه آرينا را وارد نكرده.
آقایون و خانوم ها چرا تند میرین . بابا پارس کامتل بهترین قیمیت داره میده 418.000 . با قیمت جهانیش 26.000 فرق میکنه . 320$ قیمت عمده این گوشی نه خرده فروشی . ( 280 UERO قیمت خرده فروشی این گوشی میشه 392.000 تومان )
برادر این قیمتی که هست، قیمت کامتله! نه الجی!!! قیمت واقعی آرینا 315 دلاره! مفت!!!! در ضمن فکر می کنم گلدایران جومونگ رو آورد ایران که تا اونجایی که میدونم گلدیران دیگه گوشی الجی نمی فروشه و برای تبلیغ محصولات دیگش اینکارو کرد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فکر میکنه با آوردن سون ایل گوک تو تبلیغاتش هر قیمتی که بگه مشتری های ایرانی میخرن
عزیز آرینا که خیلی وقته اومده و بعدها سامسونگ به فکر ساختن جت افتاد!!! اینجا ایرانه و یه گارانتی مزخرف گوشی های الجی رو میفروشه و باعث شده دیر ایران بیاد. ضمنا شما جوری میگید با وجود جت کسی آرینا نمی خره انگار داریم 1200 رو با n95 مقایسه می کنیم!!!!! اینها هر کردوم برتری های خودشون رو دارن: مثلا آرینا مالتی تاچ و ترنسمیتر داره که جت نداره و مهمتر از همه قیمتشونه که آرینا 315 دلاره ولی جت خیلی ارزون پیدا بشه 410 دلاره!نقل قول:
تا قبل اینکه samsung s8000 jet بیاد میخواستم Arena بگیرم
ولی اونقد این ال جی کند عمل کرد که زدن رو دست Arena
فکر نکنم با وجود Jet کسی Arena بخره :-(
ای بابا این که اومد که !! :31:
5 شنبه می خواستم i8910 بخرما ! ولی ایندفعه دیگه گول نمیخورم و نظرمو عوض نمیکنم:20:
پست تکراری!
مبارکه! خوب کی گفته اینو (آرینا) بگیری! :دی همون رو (آمنیا اچ دی) بگیرو حالشو ببر، ما که بخیل نیستیم! :دینقل قول:
5 شنبه می خواستم i8910 بخرما ! ولی ایندفعه دیگه گول نمیخورم و نظرمو عوض نمیکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه قیمتاشون یکی بود که فکر آرینا رو هم نمیکردم :31: !نقل قول:
به نطر من 6260 اسلاید نوکیا بهتره.160 هزار تومنه و wi-fi و جی پی اس هم داره دوربینش پنج مگاپیکسل و لنز کارل زایس و فلاش هم داره. پخش موزیکش هم خوبه.مجهز به نقشه های نوکیا هم هست.
اقا رو:نقل قول:
به نطر من 6260 اسلاید نوکیا بهتره.160 هزار تومنه و wi-fi و جی پی اس هم داره دوربینش پنج مگاپیکسل و لنز کارل زایس و فلاش هم داره. پخش موزیکش هم خوبه.مجهز به نقشه های نوکیا هم هست.
1-شتاب دهنده گرافیکی
2-شتاب سنج
3-صدای دالبی
4-Accelerometer و Proximity
5-قابلیت تشخیص چهره و لبخند
6-سی پی یو 600
8-8 گیگ حافظه داخلی
9-قابلیت پخش H.263/4, MPEG4, Divx, Xvid
10- پشتیبانی از بازیهای سه بعدی
نقل قول:
دوستان مثل اینکه سوء تفاهم رخ داده :10:
من خودم از طرفدارای Arena هستم
ولی با اومدن Jet مردد شدم کدومو بخرم !!!
Samsung S8000 Jet
مثلا صفحه نمایشش که AMOLED هستش
یا اینکه فرمتای تصویری بیشتری رو ساپورت میکنه مثلا wmv
کیفیت فیلمبرداریش عالیه
بهتر از همه CPU : Qualcomm MSM6246, 800Mhz processor:18:
باز ARENA
تا 32 گیگ قابل ارتقاء مموریش
صدای :8:Dolby
Multi-touch
-----------------------------------------------------------------
اگه برتری دیگه ای داره نسبت به Jet بگین چون من بدجوری گیر کردم
راسنی یه دلیلشم همین گارانتی بد ال جی تو ایرانه:13:
داداش شرمنده اگه از حرفهام ناراحت شدی! خوب چیزیایی که گفتید درسته، من نمی گم جت نگیرید! گوشی خوبیه ولی خوب درست میگید وقتی گارانتیش اینجوریه و با این قیمت میده.... باز اگه خارج از کشور بودیم سر قیمت می شد تصمیم گیری کرد.نقل قول:
دوستان مثل اینکه سوء تفاهم رخ داده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم از طرفدارای Arena هستم
ولی با اومدن Jet مردد شدم کدومو بخرم !!!
Samsung S8000 Jet
مثلا صفحه نمایشش که AMOLED هستش
یا اینکه فرمتای تصویری بیشتری رو ساپورت میکنه مثلا wmv
کیفیت فیلمبرداریش عالیه
بهتر از همه CPU : Qualcomm MSM6246, 800Mhz processor [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز ARENA
تا 32 گیگ قابل ارتقاء مموریش
صدای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Dolby
Multi-touch
-----------------------------------------------------------------
اگه برتری دیگه ای داره نسبت به Jet بگین چون من بدجوری گیر کردم
راسنی یه دلیلشم همین گارانتی بد ال جی تو ایرانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصل کاری هارو یادت رفت!نقل قول:
اقا رو:
1-شتاب دهنده گرافیکی
2-شتاب سنج
3-صدای دالبی
4-Accelerometer و Proximity
5-قابلیت تشخیص چهره و لبخند
6-سی پی یو 600
8-8 گیگ حافظه داخلی
9-قابلیت پخش H.263/4, MPEG4, Divx, Xvid
10- پشتیبانی از بازیهای سه بعدی
11. صفحه 3 اینچ تاچ اونم خازنی با مالتی تاچ! الان ارزون ترین گوشی 3 اینچ تاچ 165 تومانه! اونم بدون وای فای و جی پی اس و دوربین خوب.
12. اف ام ترنسمیتر!
13. اینترفیس خفن!
14. فیلمبرداری 6260 وی جی ای 15 فریم هست ولی آرینا 720 در 480 در 30 فریم در ثانیه!
خداییش یه همچین گوشی با این قیمت خیلی میارزه! گوشی های مشابه قیمتشون یا از این بیشتره یا برابره.
فکر کنم خواهش کردم به سوال هام جواب بدین ای آرنا دارا جواب بدین لطفا !!!!!!!!! اقا هر کی این گوشی رو خرید لطف کنه اینا رو تست کنه و سریع بگه تا ما هم که میخوایم بخریم خیالمون راحت بشه؟1-کیفیت دوربین عکاسیش و فیلمبرداریش رو با بهترین 5 مگاپیکسلی (n82) مقایسه کنید؟2-بلندی صداش رو با (n95) کیفیتشم که میدونم حرف نداره؟3- ایا درسته که محدودیت اجرا چند برنامه داره مثلا یه برنامه جاوا اجرا کنی دیگه رادیو نمیشه اگه جوابتون مثبت باشه که ال جی با این سخت افزار قوی گند زده رفته!!!! 5- میگن محدودیت حجمی نصب برنامه هم داره که اینم ال جی گند زده حالا تا چند مگ رو نصب میکنه6-اما بازم گوشیه جذاب و فریبنده ای هست مگه نه ؟ خواهش می کنم زود جواب بدین $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
انتخاب بین این دوتا سخته ، اما هرکدومو انتخاب کنی ضرر نکردی.نقل قول:
البته این نکات مثبتی که برای اس8000 نسبت به آرینا گفتی :
*صفحه نمایش آرینا خیلی عالیه ، و صفحه نمایش 8000 عالیتره . (یعنی آرینا هم از قابل قبول بالاتره)
*فیلم برداری آرینا بهتر نباشه مسلما بد تر نیست . ( به نظر من بهتره)
* از نظر سرعت هر دوشون در بالاترین حد ممکنن ، حالا جت 200 مگاهرتز سی پی یوش قوی تره ولی در عمل فرقی نداره.
در عوض آرینا مالتی تاچه ، تاچش خازنیه ( با اینکه تاچ جت خیلی حساسه به پای خازنی نمیرسه من امتحان کردم) کیفیت صدای آرینا نزدیک ترین به آیفونه (آخه آیفون به عنوان مرجع کیفیت صدا شناخته میشه !) و اف ام ترنسمیتر داره.
کاملا موافقم :10:نقل قول:
ولی در مورد فیلمبرداری فکر کنم Jet بهتر باشه ،چون با پسوند MP4 فیلمبرداری میکنه ولی Arena تا اونجایی که من تو این تاپیک خوندم با این پسوند فیلم نمیگیره ،که خیلی برام مهمه (شایدم اشتباه مبکنم :41:)
یه چیز دیگه ای هم که در مورد Arena باید گفت رابط کاربری فوق العادشه
نزدیکترین حالت ممکن به آیفون:5: ،مخصوصا اینکه مولتی تاچ هم هست (که همین امر باهث شده من 51% طرف Arena رو بگیرم) :27:
اره ارینا 3gp فیلم میگیره!نقل قول:
MP4 فیلمبرداری میکنه ولی Arena تا اونجایی که من تو این تاپیک خوندم با این پسوند فیلم نمیگیره ،که خیلی برام مهمه (شایدم اشتباه مبکنم )
ولی به نظرم پسوند فقط در فشرده سازی تاثیر داره نه در كیفیت:)
در کیفیت هم تاثیر دارهنقل قول:
تا کیفیت پائین نیاد که حجم پائین نمیاد !!!
من قبلا N70 داشتم ،با فرمت MP4 فیلم میگرفت ،تو PC که پخش میکردی اصلا شطرنجی نبود با اینکه 2 مگاپیکسل بود ولی از این 5 مگاپیکسلایی که 3gp هستن کیفیتش بالاتر بود (چون mp4 فیلم میگرفت) :5:
الان Touch Viva دارم اینم دوربینش 2 ،ولی آشغاله ،فیلمبرداریش slow motion هستش :13:
پس کیفیت Jet بهتره با این تفاسیر :46:
ممنون دوست عزیز :11:
نوچ!نقل قول:
تا کیفیت پائین نیاد که حجم پائین نمیاد !!!
شما یه فیلم رو بگیر با یه برنامه به فرمت های مختلف تبدیل كن!
مثلا HD رو به 3gp و mp4 تبدیل كن!
بینشون هیچ فرقی نیست چون كیفیت اولی بالا بودش
ارینا هم همین طوره
وقتی لنز اشنایدر وسط هستش یعنی كیفیت خوب
دوست عزیز شما همون فیلمهایی که از HD به 3gp یا mp4 تبدیل کردی رو برو تو TV نگاه کن بعد HD رو هم ببین بعد متوجه میشی :27:نقل قول:
این گوشی الان چنده
اینقدر بحث نکنید. این دوتا فیلم برداریشون آنچنان تفاوتی نداره. الان که داشتم میدیدم، فیلم جت هم افت فریم داشت و هم یکم شرطنجی بود!
گوشي شاپ هم اين گوشي را اورد...با گارانتي اصلي كامتل...با قيمت 455...
[HTML]http://www.gooshishop.com/ItemsDetails.aspx?ItemId=1169[/HTML]
كف مرتب صلوات...:31:
دوستان به نظر من فعلا اقدام به خريد گويش نكنيد چون توي سايت موبايلستان دو نفر اين گوشي رو خردن و هر دو به يه باگ نرم
افزاري مشترك بر خوردن !! مشكلشونم اينه : وقتي گوشيشون زنگ ميخوره صفحه نمايش سياه ميشه و چيزي قابل رويت
نيست و در نتيجه نميتونن جواب تلفن رو بدن !!! به نظر من فعلا تا حل مشكل اقدام به خريد نكنيد
بخاطر فریمور ایران هستش!
وگرنه چنین باگی که ال جی کور نبودش نبینه:دی
یکی از بچه ها که از چین خریده مشکلی نداشته، تو سایتهای خارجی هم من مشکلی ندیدم کسی داشته باشه به این بدی. نمی دونم قضیه چیه.
يكي از معايب اين گوشي...محدوديت در اجرا دايويكس...يعني چي؟...يعني اگه يه فيلم Avi را مستقيم توي گوشي بريزيم نميخونه؟...
منظور تو رزولوشن هست. فکر کنم تا 720 در 480 پیکسل ساپورت میکنه.نقل قول:
يكي از معايب اين گوشي...محدوديت در اجرا دايويكس...يعني چي؟...يعني اگه يه فيلم Avi را مستقيم توي گوشي بريزيم نميخونه؟...
ادیت: ببخشید اشتباه شد! تو جی اس ام نوشته بود برای دیدن ویدیو های divx/xvid فقط تونستن اونهایی رو که با DivX Converter تبدیل کردن ببینن. این موردی که من گفتم فکر کنم ماله یه جا دیگه بود! :دی
نقل قول:
The only DivX videos we managed to play where those converted through the DivX converter on the supplied CD.
خوب اونائی که خریدن مگه موقع خریدن تست نکردن:18:
آقا جدی جدی این مشکلاتو داره !؟ :18:
چند نفر از اونائی که گوشیو خریدن بیان جلوگیری کنن از شیوع این شایعات :41:
يكي از كساني كه اين گوشي را خريد...سهيل جان بود...از چين خريد...و كلا درباره گوشي توضيح داد...ولي به همچين مشكلي اشاره نكرد...الان حدود 1 ماهي ميشه كه گوشي را خريد...(حدود 1 ماه و نيم)...نقل قول:
درباره فلاش گوشی هم یادمه یه نفر گفت یه مشکلی داره شما یادتون نیست؟؟؟؟؟
دوستان هرکس با این مشکل خاموش شدن صفحه نمایش هنگام زنگ خوردن مشکل داره هیچ چیز خاصی نیست . مال من هم همین جور شد بردم کل موبایل فروشها سر زدم هیچ کس نتوانست درستش کنه . آخر سر خودم با 1 فکر بکر درستش کردم .
خب بگو حاجي...كه اگه ديگران مشكلي دارن...حل بشه...نقل قول: