Maps Drive كه خودش پاك ميشه...Hello رو هم خودت پاك كن...نقل قول:
شاد باشي:40:
Printable View
Maps Drive كه خودش پاك ميشه...Hello رو هم خودت پاك كن...نقل قول:
دفعه قبل که هک کردم MapDrive خودش پاک شد اما ایندفعه پاک نشده. دلیل خاصی داره یا اینکه دستی پاکش کنم؟؟؟؟نقل قول:
دستی پاکش کن...نقل قول:
شاد باشی:40:
هورا بلخره موفق شدم , و یاد گرفتم ساین کنم
دوستان فکر کنم تو گفتن هورا عجله کردم آخه عملیاتش خیلی طول کشید هنوز داره ادامه میده applying patches تو این قسمت هنوز مونده
این حالت عادیه آیا؟
خدا کنه که جواب بده
سلام!آقا من زمانی که میرم توی application و روی شکلک گاوه ok میکنم حدود 20 دقیقه ای هی این خط میره میاد اما ازم نمیپرسه که رمپچر و مودو نصب شه یا نه!!!یعد که خودم از برنامه خارج میشم و دوباره میام توش ازم میپرسه که رمپچر و مودو نصب شن یا نه؟؟؟!!!منم ok میدم و خارج میشه اما ایکون رمپچر نمیاد!!!نقل قول:
10بار هم این کارو کردم نشد!!!چی کار کنم؟؟؟!!!
map driver هم نیومد!!!
برنامه های ساین نشده رو هم اجرا نمیکنه!!!گوشیمم 6220 ورژن 3.23 هست!!!
پارسا جان چی کار کردی این مشکلت حل شد؟؟؟نقل قول:
ويرايش . . .
امینی جان فکر کنم این همونیه که یونس چند وقت پیش گذاشت ...... در ضمن فکر کنم Fake باشه .......
اینجارو ببین (پست 256 به بعد ):
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=294724&page=26
هیچ جوانمردی نیست که ما را از این فلاکت برهاند!!!:22:نقل قول:
آه ای جوانمردان please help me now:42:
یکبار Cancel کن ، 2 باره بزن ...... باید درست بشه .....نقل قول:
يونس جان اين ورژن 1.04 را تاحالا روي گوشي هاي fp2 امتحان كردي يا نه؟
نه هنوز...رو گوشيه خودم اشتباهي نصب كردم...فقط با هارد ريست درست شد...:31:نقل قول:
ورژن 1.04 قلابيه...يعني هكر ها درستش نكردند...يه بابايي برداشته پچ رو توش گنجونده و داده بيرون..همين...
ممنون یونس جان دست گلت درد نکنه.
من با این روش N82 ورژن30 رو هک کردم و چندتا برنامه رو بدون ساین نصب کردم. ولی نوبت که به Ngage رسید ngage installer رو نصب کردم بازی ها رو هم ریختم تو پوشه و تو لیست اومدن ولی فقط 1 دونش نصب شد و اونیکی ها ارور file crupted delet file? رو داد. مشکل از کجاست؟
یه 6220 دارم میخوام هکش کنم. بدون فایل cer و key
میشه؟
از کجا فایل cer و key بگیرم؟
فکر کنم الان یخورده مطلب ناقص باشه چون من الان فایل cer و key ندارم و قسمتی که این فایل رو میده بسته شده.
یه فکری کنید.
ممنون
Phone Model : 6220
IMEI : 356398021791130
چرا هیچ کس نیست بگه فایل cer و key و از کجا بگیرم.نقل قول:
دوستان کمک کنند.
چطوری هک کنم؟
برا گرفتن فایل cer به لینک امضای من مراجعه کن
برنامه رو Applying patches... گیر کرده 15 دقیقه ای هست که رو اینه . چرا اینطوریه ؟؟ عادیه ؟؟؟؟
من برنامه رو اجرا کردم هی دور میزنه الانم که رو installing rootCerts.... گیر کرده. بعد میره رو map driver و .... بعد ار دوباره installing rootCerts... و هی میچرخع یه 20 دقیقه ای هست اینشکلیه.
سلام ودرود بر شما یونس جان اون فایلی که در پست اول گزاشتی به هیچ عنوان ساین نمیشه من فایلهای زیادی رو ساین کردم
اون فایل که در پست سوم گزاشتی هم مینویسه not found
کسی اینجا نیست جوابم و بده من می خوام گوشیم (N95 8gb ) هک کنم هرکاری میکنم اون فایل که در پست اول هست ساین نمیشه که نمیشه وارور میده لطفا کمممممممممممک.
فایل Cer دریافت کردی ؟؟؟نقل قول:
مطمئنی فایل cer مخصوص گوشیه خودت هست ؟؟
برنامه ساینر درسته ؟؟؟
( اگه میخوای فایل CER رو برام آپلود کن تا برنامه رو برات ساین کنم ...... :11: )
چه عجب داشتم ناامید میشدم هم فایل cer دارم وهم فایل key تا حالا بیش از 20 نرم افزار رو ساین کردم و روی گوشی نصبیدم ولی این فایل تلسم شده
فایل Cer و key رو برام آپلود کن تا برات ساین کنم برنامه رو .نقل قول:
مجید جان متاسفانه بلد نیستم اپلود کنم راه دیگه ای نیست
فایل CER رو از کجا دانلود کردی ؟؟؟ لینک اونو بده .....نقل قول:
در ضمن برای آپلود هم به سایت زیر برو :
rapidshare.com
( Browse رو بزن و فایل رو انتخاب کن وگزینه ی آپلود و منتظر باش تا فایل آپلود بشه )
بفرما اپلود کردم lکد:http://rapidshare.com/files/213303498/OPDA-2008-04-23-2.cer.htm
نقل قول:
اینو که ناقص آپلود کردی ..... باید فایل KEY رو هم آپلود میکردی ..... ولی اشکال نداره .... من فایل CER و KEY رو از اونجایی که درخواست داده بودی پیدا کردم و خودم دانلودشون کردم ...... :دی
اینم فایل ساین شده :
کد:http://majid90.persiangig.com/HELLOOX.1.03.UNSIGNED.SiGNED.rar
ممنون از لططططفتون اقا مجید
درست شد ؟؟؟نقل قول:
برنامه رو نصب کردی ؟؟
برنامه رو نصبیدم ویه ایکن گاو ظاهر شد روش کلیک کردم بعد از کمی وچند تا یس و اوکی یک ایکن به شکل ایسی اومد یعی الان گوشیم هک شده؟؟؟؟
برنامه ی Rompatcher و Modo هم بعد اون چند تا پیغام ، به گوشیت اضافه شد ( نصب شد ) ؟؟؟نقل قول:
اقا مجید یه سوال اون پتچ ها به چه درد میخورن لازمه ؟
پچ open4all رو میگی ؟؟؟نقل قول:
اگر پچ رو Apply کنی گوشیت در حالت هک قرار میگیره و اگر پچ رو Disable کنی گوشیت از حالت هک بیرون میاد .....
بازم تشکر میکنم از شما دوست عزیزم:11::10:
مشکلات مربوط به انگیج در بخش خودشون باید پیگیری شوند...نقل قول:
نقل قول:کنسل کنید و دوباره سعی کنید...نقل قول:
شاد باشید:40:
سلام آقای legend میشه ایدیتون رو بدید کارتون دارم ، خواهش می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه دوستان من گوشیم 6120 کلاسیک با ورژن 06.01 قبلا با secman هک کردم . ولی الان یه گوشی دیگه گرفتم با همون ورژن اما با secman هک نمیشه ، چیکار کنم تورو خدا کمک کنید ، فایل های cer و key دارم اما بلد هم نیستم ساین کنم
تا حالا فقط با secman و اونم تو گوشی کار کردم همین . لطفا یکی کامل راهنماییم کنه
سلامنقل قول:
شما فایل Cert رو از OPDA گرفتید؟
اینو دانلود کنید، آدرس برنامه ،Cert و Key رو بهش بدید...و بزنید تا براتون ساین کنه...بعد نصبش کنید...کد:http://amini.parsaspace.com/sjgner.rar
فایل ساین شده کنار فایل قبلی و با حروف بزرگ انگلیسی ساخته میشه...
شاد باشی:40:
Legend عزیز آیا با این روش secman کار میکنه ؟(برای n85 که FP2 است) من که زدم وقتی میخوام فعال کنم ، ارور نصب دوباره و ریبوت رو میده ! اصلا نیازی به secman خواهیم داشت ؟ در ضمن گوشی من بعده هک و گذشتی مدتی هنگ میکنه ؟