تا شنبه خداحافظ همگي
شايد اين شنبه بيايد شايد
اومدش pm بدين(البته اگه بياد)
كوكي جون دوست داريم
بدرود
تا شنبه خداحافظ همگي
شايد اين شنبه بيايد شايد
اومدش pm بدين(البته اگه بياد)
كوكي جون دوست داريم
بدرود
سلام جای نگرانی نیست گفتم زیر پل جمهوری 3 تا تبلیغ بزرگ زده و کوکیو معرفی کرده.بزرگم نوشته پارس کامتل.کامتل مگه بیکاره اگه نیاره تبلیغ کنه.
راستی ادرس سایت گوشی شاپ چیه.میشه کمک کنین
ممنون از یه پسر بابت خبر. اینم آدرس سایت گوشی شاپ:
کد:http://www.gooshishop.com/
امروز 4 ازديبهشت و 11 روز مانده تا امدن كوكي (طبق اطلاعاتي كه ممد خان گفتن)
اگه تبلیغ و زده که همین روزا باید بیاد .نقل قول:
:46:
یعنی زود تر از 15هم
سلام
خدا رحم کنه اگه نیاد باید از ایران برم:22:
دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پستهای اسپم شما حذف شد .
لطف کنید در خور با موضوع تاپیک پست بدید .
كامتل گفته قبل از عيد به ال جي سفارش كوكي رو داده بودننقل قول:
سلام جای نگرانی نیست گفتم زیر پل جمهوری 3 تا تبلیغ بزرگ زده و کوکیو معرفی کرده.بزرگم نوشته پارس کامتل.کامتل مگه بیکاره اگه نیاره تبلیغ کنه.
راستی ادرس سایت گوشی شاپ چیه.میشه کمک کنین
بعد از سفارش تبليغ كردن و بعد از اون خبري از جواب ال جي نشده و الان كامتل هنوز منتظره كوكي ها است
چی شد جواب سوالهای ما رو کسی نداد . بالاخره نگفتین جنس بدنه این گوشی چیه و در برابر ضربه های معمولی مثل زمین خوردن مقاومه یا نه ؟
اومممممممممممممممممد
واي سكته مي كنم الان
البته خدمات پارسه هستش ولي اين يعني تا 2-3 روز ديگه كامتل مياد
اينم لينك گوشي شاپ:
قيمت 230کد:http://www.gooshishop.com/ItemsDetails.aspx?ItemId=933
اونم روز اول (تا 10 روز ديگه به 215 هم ميرسه)
تبریککککککککککککککککککککک
سایت LG ایران kp500 cookie تو لیست گوشیهای جدیدش زده .
کد:http://ir.lgmobile.com/web/web.product.RetrievePhoneInfo.laf
فقط شما که تهرانید برید بیبینید کامتل آورده؟
با گارانتی کامتل چه قیمته؟
در بدنه kp500 قلم براي كاركرد راحت تر با گوشي جاسازي شده است. از ديگر قابليت هاي جالب اين گوشي قابليت تشخيص دستخط است كه مي تواند تا 37 زبان مختلف دنيا از جمله فارسي را شناسايي كند. با قلم حتي مي توانيد روي عكس ها هم نقاشي كشيده يا چيزي بنويسيد.
حسين يادته گفتي 37 زبان ساپرت مي كنه من گفتم كاش مي شد كه فارسي رو هم ساپرت كنه حالا معلوم شد كه مي كنه
بعد از گوشی شاپ نوبت دی-جی کالاست: قیمت 232هزار
کد:http://www.digikala.com/Reviews/Mobiles/Details.asp?PId=MO-LG-KP500
:9::39::42::24::26::34:
حرفی برای گفتن ندارم!
نقل قول:
پُست جالبی دادی!!! :31::31::31::39::39::39::33::33::33::16::16::16:
وای خدای من
من دارم از خوشحالی گریه میکنم به خدا....
من زنگ زدم گفتن شنبه تو بازاره یعنی تو مغازه ای که زنگ زدم
تبریک میگم بچه ها.ولی کامتل نیست فکر کنم کامتل 20 تومنی بیشتر باشه.
عزیزم یک کم خودتو کنترل کن:11::11::11:نقل قول:
گریه نکن, قراره کوکی بخری, قرار نیست که ازدواج کنی :31:
جالب ترین پست اسپم!!!!تاپیک کاملا" تایید میشه .نقل قول:
:31:حالا گوشی خوبی هست ؟ یا نه ؟:31:
230 نسبت به قیمت جهانیش گرونه حالا کامتلم بخاد 20 بکش روش که خارج از اخلاق ورزشکاری....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پُست جالبی دادی!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخی طفلکی...خودم یه دونه واست میگیرم عزیزم!نقل قول:
وای خدای من
من دارم از خوشحالی گریه میکنم به خدا....
درسته، من هم میخوام کامتلشو بگیرم. البته تا 10 خرداد چون اونموقع پول گیرم میاد و انشاا... تا اونموقع کامتلش شده 220 و...نقل قول:
تبریک میگم بچه ها.ولی کامتل نیست فکر کنم کامتل 20 تومنی بیشتر باشه.
قیمت جهانیش که 185 تومان هست که نسبت به قیمتش عالیه، خود دارندگانش هم اینو میگن: rich multimedia with low priceنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا گوشی خوبی هست ؟ یا نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
230 نسبت به قیمت جهانیش گرونه حالا کامتلم بخاد 20 بکش روش که خارج از اخلاق ورزشکاری....
ولی سریع قیمتش میاد پایین مثل رنوار و بقیه ی گوشی های الجی، اینجوری نمی مونه.
اره الان خریدن اشتباهه حتی ا هفته دیگه ممکنه پائین تر بیاد
تبریک به بچه های الجی بابت ورود گوشی به ایران :40:
منم خیلی منتظر این گوشی بودم
اگر تو کفomnia hd نبودم اینو میخریدم خیلی باحاله مثله اسمش : د ی:40::11:
راما جان بده خواستم يك كم محمد آقا را دلداري بدم؟!!!:5:نقل قول:
اينجوري كه پيش ميرفت، زبونم لال، داشتم سكته را در چشمان محمد جان (آي دي كله پوك) ميديدم؛ گفتم يك چيزي بنويسم حداقل يك كم بخنده!!!:10:
روی این گوشی میشه برنامه جاوا زیر 1mb نصب کرد ؟
آخه تو digikala.com پشتیبانی جاوا رو زده خیر ولی جاهای دیگه نوشته داره
ممنون
کمپانی الجی به زودی ورژن CDMA گوشی محبوب LG Cookie KX500 را روانه بازار خواهد کرد. این ورژن جدید صرفا در دسترس کاربران بازار گوشیهای تلفن همراه آسیا قرار خواهد گرفت، هرچند این احتمال وجود دارد که در آینده به بازار آمریکا نیز راه پیدا کند.
این گوشی از قابلیتهایی شامل صفحه نمایش لمسی 3 اینچی، بلوتوث2.0 به همراه EDR، فناوری Widget-based UI، سنسور حرکتی با قابلیت پشتیبانی از شبکههای CDMA 1x (به جای GSM) برخوردار است. LG Cookie KX500 به احتمال زیاد اواخر ماه می با قیمت تقریبی 276 دلار در کشورهای آسیا و اقیانوسیه عرضه خواهد شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع : جي اس ام
دیجی کالا حالش خوب نیست! خوب معلومه جاوا مینصبه! البته محدودیتش رو نمی دونم ولی حدسم 2 مگ هست.نقل قول:
روی این گوشی میشه برنامه جاوا زیر 1mb نصب کرد ؟
آخه تو digikala.com پشتیبانی جاوا رو زده خیر ولی جاهای دیگه نوشته داره
ممنون
ممنون از خبر! این نسخش بدرد ماها نمی خوره! چون ما اینجا باند cdma نداریم و همش سیم کارتیه (gsm).نقل قول:
کمپانی الجی به زودی ورژن cdma گوشی محبوب lg cookie kx500 را روانه بازار خواهد کرد. این ورژن جدید صرفا در دسترس کاربران بازار گوشیهای تلفن همراه آسیا قرار خواهد گرفت، هرچند این احتمال وجود دارد که در آینده به بازار آمریکا نیز راه پیدا کند.
این گوشی از قابلیتهایی شامل صفحه نمایش لمسی 3 اینچی، بلوتوث2.0 به همراه edr، فناوری widget-based ui، سنسور حرکتی با قابلیت پشتیبانی از شبکههای cdma 1x (به جای gsm) برخوردار است. lg cookie kx500 به احتمال زیاد اواخر ماه می با قیمت تقریبی 276 دلار در کشورهای آسیا و اقیانوسیه عرضه خواهد شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع : جي اس ام
شرمنده دوستان میخوام بدونم علت اینکه این گوشی بین شما ها انقدر محبوبه چیه ؟؟؟
شاید ما هم رفتیم ان 95 رو فروختیم و این رو خریدیم
1- فرق kp500 با kp501 چیه ؟
2- فرق گارانتی کامتل با بقیه چیه که 20 تفاوت قیمتشه ؟
امکانات بالا و زیبایی منحصر به فرد (خود گوشی و رابط کاربریش) در قیمتی شگفت آور! البته امکانات منظورم 3g و وای فای نیست! رابط کاربری زیبایی داره که برنامه های جالبی روش نصبه و فناوری فری تاچ داره و از نظر موزیک عالیه و کارکردن باهاش لذت بخشه! n95 در کلاس این گوشی نیست که باهاش مقایسه کنید! بهتره n95 خودتون رو نگه دارید.نقل قول:
شرمنده دوستان میخوام بدونم علت اینکه این گوشی بین شما ها انقدر محبوبه چیه ؟؟؟
شاید ما هم رفتیم ان 95 رو فروختیم و این رو خریدیم
kp501 اختصاصی شرکت اورنج هست (انگلیس) که قراردادیه. تو ایران نمیاد، هیچ فرقی با kp500 نداره فقط اینکه خود گوشی ارزونتره ولی باید هرماه پول بدی تا از امکاناتش (مثل اینترنت) استفاده کنی. گارانتی کامتل پیشنهاد میشه چون گارانتی خوبی هست! آقا مقداد فکر کنم بهتر بتونند راهنمایی کنند در این مورد.نقل قول:
1- فرق kp500 با kp501 چیه ؟
2- فرق گارانتی کامتل با بقیه چیه که 20 تفاوت قیمتشه ؟
پی نوشت: چند تا سوتی دیگه پیدا کردم تو سایت دیجی کالا:
3G دارد - Class 10, 236.8 kbps قابليت نمايش فايلهاي MS-Office ندارد
ممنون از راهنماییت ولی من چون به شدت عاشق گوشی آیفون هستم ولی هیچ وقت نتوستم بهش دست پیدا کنمنقل قول:
حالا به دلایل مختلف
میخواستم ببینم این گوشی میتونه جای خالی آیفون رو برام پر کنه ؟؟؟:20:
سلامنقل قول:
شما مگه با گارانتی کامتل قیمت دارین که میگین 20 تومان فرقشه،منظورم اینه که کجا دیدین با گارانتی کامتل؟
هر کی خرید بیا اینجا بگه
در ضمن پشت گوشی ساخت کره زده یا چین ؟
من رو کارتونش دیدم زده کره،ولی هنوز قسمت نشده خودشو ببینم.
فکر کنم کره ای باشه.
آخرش تو سایت کامتل کوکی هم اومد و کامتل گارانتیش کرد.
کد:http://www.parscomtel.com/lg/fa/specification.aspx?pid=18&mod=KP500