چين هست و دور و بر 2 ميليوننقل قول:
چين هست و دور و بر 2 ميليوننقل قول:
نظرتون درباره این مدل چیه ؟
SR 140D/S 3GB 250GBDVD/RW 13.3" WXGA LED 1.8 1.5GB/INTELX4500MHD/128D VH P
6 CELL/BT / CAM / WIFI/READER/ Backlit
استحکام و دوام خوبی داره ؟ داغ نمی کنه بیش از حد ؟
این با قیمت 1.260 و ساخت چین هست .
بچه ها اينجور كه من از پست هاتون فهميدم سوني فقط امريكا و japan خوبه!
براي من يه رايو سري SR اوردن كه MADE IN CHINA هست...!
اين سري SR با كدوم سري دل برابره؟
ايا با يه لپتاپ دل يا سوني عوضش كنم؟اگه اره با كدوم مدل؟
سونی من ماله چینه به نظرم خیلی از dell بهتره
هرکیم دیده همینو میگه
لپتاپتون چه مدليه؟نقل قول:
این از اون حرفا خیلییییییییییییییییییی جالب بودت:2:نقل قول:
کلی فاکتور تو برتری نوت بوک موثره
تازه باید مدلای متناسب و تو یه کلاسا با هم مقایسه کرد
مثلا مثه اینه vostro را با FW مقایسه کنی
منم بچا محلمون میگن بسکتبالم حرف نداره باور نمیکنی بیا بپرس(آخه اینم شد دلیل؟:18:)
لپ تاپ های چینی سونی با امریکاییش چه فرقی میکنه...من همیشه امریکاییاشو گرفتم اما دوستم چینیشو گرفته هیچ فرقی نداره...به نظر شمایی که لپ تاپ چینی دارید چیش فرق داره؟
من دارم لپ تاپمو عوض میکنم AW 170 بگیرم اما چون چینیه فقط یه جورایی شدم!!!
من برنامه ام است یکی از این دو لپ تاپ را بگیرم cs290 و یا CS26 که اولی فروشنده ها می گن آمریکایی دومی چینیه
تازه 290 فقط مارک آمریکا خورده ریز قطعات چینیه حالا کدام پیشنهاد می کنید
هر دو cPU 2.4 دارند
فقط تفاوت تو گرافیک
290 اینتل 4500 است که 128مگابایت است
cs26 جی فورس 9300 که 256 مگ است
سلام
لطفا یه ادم کار درست این مدلهای sony fw معرفی کنه و بهترینشو از لحاظ بهترین کارت گرافیک و cpu با کش 6 انتخاب کنه.
ممنون
يه سوني سري SR كه سي پي يوش 2 هست با كش 2 چه قدر سرعتش با يه لپتاپ سري SZ كه سي پي پوش 2.5 هست با كش 6 فرق داره؟
سوني آمريكايي با چيني عمدتا تفاوت كيفيت ندارد و ارزش نداره براي مدلهاي يكسان هزينه آمريكايي رو بپردازيد
ولي در مورد ژاپني كاملا فرق داره و كيفيت ژاپني به مراتب بالاتر از چين و آمريكا هست
مثلا در سري Z اگه كيفيت ساخت مدلهاي آمريكايي و ژاپني رو مقايسه كنيد قطعا ژاپني بهتر عمل خواهد كرد
من جواب قسمت سوالا میدم:نقل قول:
fw-360 jch+ vaio
2.66
4096
6cash
3650vga
vista 64 bit
دوستان عزيز من يه سوال داشتم:
fw373 j/b شنيدم كه full hd است يعني 1920x1080
fw 390 jcb كيفيتش 1600 *900 است
حالا ميخواستم ببينم اين full hd بودن خيلي تاثير داره توي كيفيت هر فيلمي؟
يعني يك فيلم dvd ساده رو اگه با full hd تماشا كني خيلي جالب تره يا زياد تفاوتي ندارن؟
اين سوال برام مهمه عزيزان
به نظر من تفاوتي نخواهد داشت چه روي Full HD و غير Full HDنقل قول:
چون شما داريد سايزي كمتر از اندازه واقعي رزولوشن نمايشگر رو روي خودش Extend ميكنيد ... اگر اندازه فريم فيلم بالاتر از سايز 900x1600 بود و ميخواستين رو همين سايز نشون بديد ( مثاله دارم ميگم ) اون وقت روي Full HD ميتونستيد تفاوت رو ببينيد ... ولي با اين اندازه زياد قابل تشخيص نخواهد بود .
مثل اين ميمونه شما 3 تا سيب داشته باشيد و ميخواين توي ظرف بزاريد ، چه توي بشقاب بزاريد چه تو قابلمه شما فقط 3 تا سيب داريد و تعداد سيب ها نه زياد ميشن و نه كم ... ( عجب مثالي زدم !!! )
واقعا از اينكه سريع و واضح جوابم رو دادي ممنونمنقل قول:
خودم هم فكر ميكردم اينطور باشه اما شك داشتم ولي راهنمايي و مثال خوب شما خيلي كمكم كرد ممنون:40:
سلام دوستان
من مدتی دنبال خرید لپ تاپ هستم
ولی هر چه بیشتر می گردم بیشتر گیج می زنم
یه سری لپ تاپ ها سونی سری سی اس هستند که دو رقمی هستند یه سری دو رقمی
دو رقمی ها به گارانتی ایران رهجو معروفند ولی سه رقمی ها به گارانتی اینتر نشنال
حلا تازه سه رقمی ها به به دوحالت امریکایی وچینی تقسیم بندی می شوند
خوب سوال من:
این لپ تاپ های سه رقمی گارانتی معتبری در ایران داره؟
آمریکایی مطمئن تره یا چینی؟
بین لپتاپهای زیر کدام را ترجیح می دهید؟
CS290
cpu:2.4
grafic:intel 128up to 1.5
و یا
CS26
cpu:2.4
grafic :geforce 9300- 256up to 1.5
اين موضوع بارها تو انجمن بحث شده ،ببينيد كشورهاي مختلفي به سازنده ها سفارش ساخت ميدن ،سوني سفارشهاي آمريكايي كانادايي رو با پسوند 3 رقمي مشخص ميكنه ولي سفارشات آسيايي (امارات / عربستان ) و همينطور شمال آفريقا با پسوند 2 رقمي مشخص ميشوند كه ايران رهجو چون مستقيم از امارات وارد ميكنه 2 رقمي ها رو مياره ،البته تفاوت كيفيت وجود ندارد و اين رو ميشه از گارانتي 3 ساله ايران رهجو هم فهميد .نقل قول:
3 رقمي ها شركت هايي همچون : امرتات - نقش - نوتالي و ... كه معتبر هستند گارانتي ميشوند
باز هم ميگم سوني ژاپني كيفيت بهتري داره ولي فرق خاصي بين آمريكايي و چيني نميباشد .
بين اون دوتا هم مسلما CS26 بهتر خواهد بود .
در ضمن تمام سري ها هم 3 رقمي دارند و هم 2 رقمي
من خودم 3 هفته ميشه كه VAIO-FW390JOB خريدم.نقل قول:
cpu2.53
cache 6 MB
HDD 320
GPU ATI 3650
RAM 4GIG DDR2
MADE IN USA
ازش هم راضيم. در ضمن به نظر من لپ تاپ با CPU2.66 با لپ تاپ با CPU 2.53 خيلي توي عمل تفاوت محسوسي ايجاد نميكنن. اما اگه بازي خور هستي به نظر من بيخيال FW بشو.
:46:نظرتون راجب به CS36Gچیه قیمتش نسبت به اندازش خیلی خوبه!
اینم مشخصاتش:
cpu:2.53core 2duo p8700 3Mcashe
RAM:4G
HDD:320
VGA:GFORCE9300
LCD:14.1wide TFT
2.6Kg
$:1.250
فیلمهای اصل DVD رزولوشن 720 دارند، در حالیکه Full HD 1080 هستند (عرض صفحه) فیلمهایی هم که از فرمتهای پایینتر به دی وی دی تبدیل شدند توسط یکسری الگوریتم فقط تغییر اندازه دادند و کیفیت تغییری نکرده، پس شما یگ دی وی دی رو تو نمایشگر خیلی معمولی با حداکثر کیفیت میتونی ببینی، 1600 رزولوشن خیلی بالایی هست، من روی نمایشگر خودم (1680*1050) فیلم های بلوری و کلی کلیپ 1920*1080 یا 1900*1200 دیدم، کیفیت فوق العاده هستش و من که همینا رو تو نمایشگر 1920*1080 دیدم اونقدر تفاوت احساس نکردم ، یعنی اینجا یه بحث اولیه هست، شما فیلم فول اچ دی اول گیر بیار بعد تو 1600 ببین ، مطمئن باش اونقدر بهت حال میده که به همون قانع باشینقل قول:
سلاملکم...
من میخوام لپ تاپ سونی AR-890u بگیرم:
دلایلش: هارد 500 گیگ - گرافیک 8600 جی تی - 6 مگ کش - سی پی یو 2.5 - و از همه مهمتر، قیمت: 1.200.000
کسی پیشنهاد مدل بهتری داره؟؟؟
سلام!میشه لصف بکنید یه توضیحی در مورد سری aw بدید!!!بدرد بازی میخوره؟؟؟قیمت؟؟؟با تشکر فراوان!!!!
در مورد سري AR : ببينيد اين سري قديمي هست و تو سايت خود سوني ببينيد ديگه نيست و جايگزينش سري AW شده ولي در بازارهايي مثل بازار ايران هنوز يافت ميشه و معمولا موجودي كشورهاي صنعتي با قيمت خيلي پايين تر به اينجا مياد براي فروش ...
البته سري AR و مخصوصا AR 850 خيلي فروش كرد ، خيلي ها كه عاشق سوني بودند و امكانات خوب هم ميخواستن اين مدل رو با قيمت 1.200 ميخريدن ، براي بازيهاي دوران خود سري 8 جيفورس خوبه ولي نه ديگه بازيهايي كه براي 2010 مياد
در مورد سري AW هم فعلا قويترين و با كيفيت ترين لپ تاپ توليدي سوني هست با گرافيك هاي Geforce 9600M GT و Geforce 9300 GS
قيمت هم از 1.5 هست به بالا (بستگي به مدل )
سلام
لطفا در مورد fw 490 با کارت گرافیک Ati 4650 توضیح دهید.
سلام به همه..
من یه لبتاپ سونی مدل VGN-C190 دارم...
1-- وقتی خریدم برخلاف لب تاپهای دیگه ویندوز XP داشت...چرا؟؟؟
..........................
2--من اگه بخوام ویندوز عوض کنم باید اول ویندوز نصب کنم بعد با DVD هاش ریکاوری بگیرم..یا فقط DVD های ریکاوریو بزارم اجرا کنه کافیه؟؟.(میشه توضیح بدین)
......................................
3--سمت راست لب تاپ چندتا خروجی داره ؟؟(عکسشو میزارم)
میشه بگین هرکدوم برای چیه؟؟؟ ( با ضبدر..ستاره و بعلاوه مشخص کردم)کد:http://www.justupit.com/get.php?id=558c9765615ada461d21380f4e1fde2d
ضبدر:::؟؟؟
ستاره::؟؟؟
بعلاوه::؟؟؟
.......................
4--در قسمت ضبدر (با توجه به عکس بالا) بهم گفتن که برای اتصلا به Tv هست..منم رفتم کهه کابل مخصوصشو خریدم..وقتی که وصل کردم انگار نه انگار..نه توی رایانه اتفاقی اوفتاد نه توی TV..؟؟؟
من باید چیکار کنم؟؟
...........
من باید از کدومشون استفاده کنم..؟؟؟
...........
خیلی خیلی ممنون میشم یه نفر بهم کمک کنه..؟؟؟؟
من منتظر جواب هستم
کیلید فانکشنو نگه داشتی با دکمه f7?البته تو کامپیوتر من f7 هست...نقل قول:
سلام!!!فکر رو نمی کردم که کسی جواب من رو نده!!!!!!آقا بگید دیگه!!!!سری AW یا FW بدرد بازی میخورن؟؟؟؟؟؟؟قیمت چنده؟؟؟؟؟؟صفحه FULL HD دارن؟؟؟حیلی خیلی ممنون!!!!!
اگه کسی هست که راهنمای کنه ممنون می شم
راستش در مورد نوتبوک زیر یک سری سئوالات داشتم
SONY VAIO FW390 NOB Core 2 Duo 2.66GHz
320+ GB SATA
4GB DDR2
INTEL 4500 MHD
16.4" XBrite WXGA
یکی اینکه آیا 64 بیتی هست ؟{اصلا این 64 بیتی به درد بخور هست یا نه ؟ همه برنامه ها ران میشه }
ایا ویستا یا xp معمولی روی ان اجرا میشود و درایور های آن را میشه پیدا کرد ؟
در مورد کارت گرافیک intel ایا رم 128 onboard داره یا کاملا share ست ؟
ایا بین خروجی تصویر hdmi و pcout بر روی تلوزیون lcd تفاوت خیلی دیده میشه ؟
فرق سری های 390 سونی fw با 490 در چی هست که اینقدر گرونتر هستند ؟؟
این مدل سونی آیا با
DELL VOSTRO 1310 2,5CORE2DUO 2,5 GHZ2,5 GHZ T93006 MB800 MHZVISTA4096 MB320 GB
خیلی اختلاف سرعت داره ؟؟
با این یکی چطور؟
dell STUDIO 1537
2.53 Core2Duo T9400 FSB800 mb6 4Gb
???
در مورد fw 390 ymh ایا واقعا 3 mb هست یا 6 مگ ؟؟؟؟
ممنون میشم جوابم رو سریع بدید
یک چیز دیگه مدل FW46GU/H با سی پیو 2.8 و هارد 400 و بلو ری کومبو و با گارانتی ایران رهجو 1و550 هست ولی اشکال بزرگ چینی هست
ایا بهتره این رو بگیرم یا گارانتی متفرقه FW 390 YMH یا FW 390 NOB
در ضمن این YMH ایا دارای کش 6مگ هست ؟؟؟؟؟؟
سلام لطفااگه میشه بگین درایور vaio VGN-FE890رو از کجا میتونم پیدا کنم؟
سلام من fw 390 jfb دارم
اره 64 بیتی است. ویندوز 64 بیتی سرعتش بیشتره . میگن بعضی بر نامه هارو اجرا نمیکنه و باید نسخه 64 بیتی نرم افزارو پیدا کنی. من که تو این 2 هفته مشکلی نداشتم هرچی نصب کردم اجرا شده.
درایو های xp سخت گیر میاد باید تو سایت سونی دنبالش بگردی. مگه vista چشه؟
در ضمن چینی نخر. من که به چین و چینی جماعت اعتقاد ندارم. واسه من امریکاست.
یا علی
ممنون از شما
می خواستم ببینم اختلاف بین 6 مگ کش با 3 مگ خیلی هست ؟
من می خوام fw46 ولی بخاطر چینی بودن شک دارم بگیرم یا نه
مثلا عمر لپ تاپ های چینی سونی چقدره و می شه روزی 7 8 ساعت روشن باشه یا نه
خیلی زیاده البته بستگی به فرکانس هم داره برای بازی و محاسبات سنگین هر چقدر مگ بالاتر باشه بهتره:20:نقل قول:
یکی از دوستان همین مدلو خریده 7 ساعت مداوم باهاش کار کرده میگه اصلا داغ نکرده خیالت راحت باشه مشکلی نیست خود من شرکت یه sony چین دارم خیلی خوبه البته خیلی از این مدل ضعیف ترهنقل قول:
با این گارانتی ایران رهجو خیالت راحت باشه:20:
از لحاظ کیفیت تفاوت چشمگیری با هم ندارن . هر 2 تا قطعاتشون چینی هستش فقط ممکنه توی اسمبل کردن کیفیت کار با هم تفاوت داشته باشه .نقل قول:
روزی 7-8 ساعت هم فکر نکنم مشکلی ایجاد کنه . خیالت راحت
اگه قرار باشه با 7-8 ساعت مشکلی پیدا بکنه آمریکاییش هم میکنه .
سلام..
من دو سال پيش يه سونی VGN sz340 ..خريدم که جدا عالی بود...با اون انواع کارای محاسباتی رو انجام دادم..هيچ مشکلی نداشتم...يه بار باهاش 12 ساعت با نرم افزار متلب ران گرفتم که علی رغم دمای زياد اتاق اصلا هنگ نکرد...با اينکه زير لپتاپم داغ داغ شده بود....تو اون سال يک ميليون و هفتصد گرفتمش....
سلام
لطفا اقای pami_wega جواب بدند.
این موضوع که دوستان میگن کارت گرافیک 4650 fw 46GJ/B دیگه share نمیکنه درسته؟
اصلا این 4650 همون 4650 هست که در dv6_1199 به کار رفته؟
اگه جواب مثبته پس مثل 1199 از پس بازی های سنگین باید بر میاد؟
شما این لپتابو پیشنهاد میکنید؟
هر كارت گرافيكي بر مبناي نياز خودش به حافظه اضافه براي پردازش پيكسلها نياز به برداشت از رم دارد ، در ضمن ميزان حافظه گرافيكي Share شده تاثير چنداني در كار كارت گرافيكي ندارد ( اين رو بارها گفته ام )نقل قول:
ببينيد مهمترين عوامل در كارايي يك مجموعه كارت گرافيك : نوع GPU و سرعت پردازنده گرافيكي
نوع حافظه و پهناي باند رابط و همينطور نوع اتصال و پهناي باند با برد اصلي و به همراه تكنولوژي هاي ساپورت شده و در مراحل بعد ميزان حافظه اختصاص داده شده
لپ تاپ FW46GJB هم بر اساس نيازش از رم برداشت ميكنه
گرافيك ATI 4650 Radeon هم براي 1199 هم براي FW46 يكسان هست ( نوع GPU ) و شايد بر اساس تعريف پيش فرض انجام شده مقدار Maximum برداشت از رم تفاوت بكنه
كي گفته FW46 نميتونه همپاي 1199 بازيهاي سنگين رو اجرا كنه ؟
هم 1199 لپ تاپ خوبي هست هم FW هاي سوني ولي من كيفيت سوني FW رو بهتر از سري هاي DV6 ميدونم
تو چند تا مشخصاتی که تو سایت ازش دیدیم چیزی ننوشته ولی الان من این دستگاه رو خریدم تا 2700 رم گرافیکش هست 1 گیگ رم خود گرافیکه حدود 1700 هم رم شیرش هست((البته الان دارم ریکاوری میکنم نممیتونم دقیقشو بهت بگم))نقل قول:
...........