اگه اینجوری باشه که دیگه خیلی خوبه البته باید مدیون تولید متنوع گوشیهای سامسونگ باشیم به همین دلیله که انقدر افت قیمت پیدا میکنن!!!که واقعا مزایا محسوب میشه برای مانقل قول:
اگه اینجوری باشه که دیگه خیلی خوبه البته باید مدیون تولید متنوع گوشیهای سامسونگ باشیم به همین دلیله که انقدر افت قیمت پیدا میکنن!!!که واقعا مزایا محسوب میشه برای مانقل قول:
چه توفیقی میکنه؟ایشون که داره با جون ودل همه اطلاعاتو در اختیارمون میزاره...که فکر کنم از هرچی این گوشی داشت و نداشت ،ما با خبر شدیمنقل قول:
دوستان كس ديگه اي به جز آقا محمد رضا اين گوشي رو نداره ؟ همه ي زحمات اطلاع رساني رو ايشون
دارن ميكشن اگه بقيه هم دارن به ايشون كمك كنن
فیلم دوربین 8300 که توسط عرب ها در صحرا و از پشت شیشه ماشین گرفته شده ...
http://www.youtube.com/watch?v=XmlUBDjYxAs&feature=PlayList&p=D2F50E34670 39FDF&playnext=1&playnext_from=PL&index=3
سلام
مراحلی که گفتید انجام دادم قسمت دومش که باید خودتو انلاین ببینی غیر فعاله (ممکنه بره این باشه که جی پی ار اس ندارم؟)
فکر نکنم !! .. شما باید خودتون رو به صورت یک چراغ چشمک زن ابی ببینید ... میبینی یا نه ؟
نه نباید قبلش تنظیمات دیگه ای انجام میدادم؟
نه !
سیمکارتت چیه ایرانسل یا دولتی؟!بعد خودش ببین به اینترنت وصل میشه یا نه ؟
سیمکارتم 0912 هست جی پی ار اسشم فعال نیست:41:
سلام ، اینو pulp جان توی تاپیک دیگه گفته بود :
یعنی GPS اش بدون ریخت یه برنامه ی اضافی و یا نقشه ی تهران کار می کنه ؟؟نقل قول:
inno3d جان لطف میکنی بیای تو تاپیک سامسونگ اونجا برات توضیح بدم؟
چون بعدا دوستانی که میخوان بدونن ...بتونن استفاده کنن ..
حالا اینو میگم بعدیهارو اونجا بپرس
رو قسمت widget گوشی برو ... یعنی همون منو ها سمت چپ که میتونی بکشی داخل محیط اینور اونور کنی... متوجه شدی کجارو میگم؟
خوب بعد برو رو قسمت بازیهاش .. علامت یک دسته هستش .. روش کلیک کن .. و بعد برو رو قسمت google map ...
اجازه بده تا باز بشه ... و بعد متونی موقعیت خودت رو به صورت انلاین هم تو نقشه و هم تو تصویر ببینی
اگر خواستی تو تصویر ببینی
سمت راست پایین نوشته menu
رو منو کلیک کن
اگر رو map view بود یعنی اینکه موقعیت خودت رو فقط میتونی از تو نقشه مشاهد کنی ...البته به صورت انلاین هم جا به جا میشی تو نقشه ...
اگر رو satellite view بود یعنی اینکه موقعیت خودت رو میتونی تو تصویر مشاهد کنی و به صورت انلاین جا به جا بشی ..
برای اینکه بتونی تصویر رو بیشتر ببینی باید بیشتر زوم کنی ... و به سمت پایین که کره زمین باشه بیای ..
یعنی از اینترنت (GPRS ) استفاده می کنه ؟ خب اینجوری که کلی پول قبض میاد.
نقل قول:
بله کار میکنه
خوب عزیز شما میتونی ! از نقشه افلاین هم استفاده کنی ! که پول قبض نیاد
ولی بعضی اوقات نیاز داری برای رسیدن به یک جاهایی از نقشه انلاین استفاده کنی ... خوب مگه بده بدون اینکه نم افزاری رو نصب کنی به اینترنت وصل بشی و مسیرتو برات مشخص کنه ؟ مثل خودروها /؟
من که از ایرانسل استفاده میکنم ... مثلا میخوام وقعیت خودم رو در زوم اخر ببینم ... نهایت 200 تومان میشه ...
ولی اگر فقط بخوای از تو نقشه ببینی شاید به 50 نرسه
نقل قول:
خوب پس از همونه ! برای امتحان یک ایرانسل بزار روش ببین درست میشه یا نه؟
بچه ها يه سوال دارم
يه ويديو از اين گوشي ديدم كه وقتي ميرفت تو گالري عكس ها و عكس ها رو ورق ميزد حركت عكس ها نرم و يكنواخت نبود و تيك ميزد و يارو ميگفت كه مال cpu كم دستگاهه....بعدشم وقتي يه عكس رو باز ميكرد چند ثانيه پيكسل پيكسل بود و تصوير صاف نميشد.
ميخواستم از شما كه اين گوشيو دارين بپرسم اين مشكلات تو ورژن نهايي حل شده يا هنوزم وجود داره؟
مرسي از پاسختون.
سلام
آقا این گوشی شتاب سنج داره؟اگه داره تا حالا شما بازی مخصوص گوشی های دارای شتاب سنج روش نصب کردین ببینید کار میکنه یا نه؟(البته من اطلاع ندارم که این بازی ها با فرمت جاوا هم وجود داره یا نه!حالا داره؟!)
نقل قول:
خوب حرکت عکس ها خوبه ... مگر اینکه حجم عکسها بالا باشه .. مثلا 2 مگا تا 5 مگا بایت .. یکم حرکت کند تر میشه ولی در حدی نیست که به چشم بیاد یا ضعف شناخته بشه ... .. مثلا برای رفع این مورد شما میتونید در حالت تایمر عکسهارو نگاه کنید که هر 4 ثانیه کمتر یا بیشتر ... عکسهارو خودش عوض میکنه و هیچ مشکلی هم نداره ...یا اینکه به ترتیب عکسهارو عوض کنی ...یا اینکه با شتاب سنجش دونه دونه عوض کنی ...
کلا قدرت دیدن عکسها خوبه و با مشکلی همراه نیست ... اما اینکه چند ثانیه پیکسل پسکل نشون میده صحت داره ... مخصوصا زمانی که از عکس 1 به عکس 150 می میپری چند ثانیه طول میده کاملا صاف نشون بده ... بازم اگر حجم عکس کم باشه سریع و بدون اینکه پیکسل پیکسل بشه نشون میده ...
نقل قول:
شتاب سنج که داره ... ولی بازیهایی که شتاب سنج روشون تاثیر میزاره امتحان نکردم
سلام
کسی از قیمت روز گوشی خبر داره ؟
ممنون
پریروز علاالدین با گارانتی پارس مایکروتل:420نقل قول:
بدون گارانتی: 380-370
دوستان کسی اینجا رنگ مشکی ultra نداره؟
من خودم رنگ مشکیشو تو علاالدین دیدم اما بعید بدونم با گارانتی اصلی باشه.(یادم رفت بپرسم)
ممنون
با سلام و تشکر از اطلاعات خیلی خوبی که دوستان گذاشتن:31:....یه سوال داشتم...میشه بگید که صداش در چه حده؟؟؟میشه برام با گوشی های سونی اریکسون مقایسه کنید؟؟؟چون من فقط با صدای اونا آشنایی دارم:31:
ممنون
من سونی زیاد ندارم ولی در مقابل I8510 اصلا میشه گفت که خاموشه ولی توی هدفون که غوغا میکنه و عالیه ولی توی حالت اسپیکر بیرونی چون جداگانه نداره و با اسپیکر تماس یکی هست صداش کمه
منظورت از غوغا چیه ؟ تو بلندی یا کیفیت ؟نقل قول:
صدای اسپیکر واسه من اصلا مهم نیست فقط هندزفریش خوب باشه کافیه:10:
هدفونش عاليه مثلا با هدست بلوتوث وقتي با I8510 فيلم نگاه ميكني صداي باس عالي داره ولي در مقابل S8300 كمتره و توي هدفون ميشه گفت يكي از بهترينهاست
سلام .. صدا خروجی از اسپیکرش کم نیست ... نرماله ... نسبت به خیلی از گوشیهای بازار هم کیفیتش بیشتره هم بهتره ... تو هدفون هم که قبلا گفتم تجربه جدیدی هستش مخصوصا همون حالتهای لایت و خشن که گفتم ... :46:
کار GPS گوشی چطوره؟فقط از طریق اینترنت کار میکنه؟ وایا نقشه کاملی از تهران داره؟(مثل گارمین یا .....)
آقا این گوشی باطریش چطوره 3 روز جواب میده؟ مشکلات سامسونگ های دیگه رو نداره مثلا اس ام اس بیاد بره تو سیم کارت و delivery report مثل اس ام اس بیاد inbox و هی فک کنی اس ام اس جدید اومده
یعنی مثل نوکیا فولدر جداگانه نداره؟
ممنون
يه مشكل اساسي اون موقع زنگ زدن گوشي اگه اهنگ خاصي رو گوشي باشه 5ثانيه اهنگ رو نميخونه يا صداش كمه بعد يهو زياد ميشه البته اين شايد تنظيم خاصي داره كه اگه اينجوريه دوستان راهنمايي كنن ....باتري كه ميزني تو شارژ بهت نشون نميده كه كي فول شارژ ميشه اگه هم ديگه شارژ نشه يعني فول شارژ شده منظورم اون خطا ديگه تكون نخورن بازم شارژ رو ميزني دوباره خط اخر شروع به شارژ كردن ميكنه تا نيم ساعتم دوباره شارژ ميكنه و دوباره اگه پر شه بازم اين كارو تكرار كني بازم شروع به شارژ كردن ميكنه ديگه من موندم دليل اين كار چيه يا همه سامسونگها اين جورين يا مال من اينجوريه
چند نكته در مورد گوشي 8300:من دومين تجربه خريد گوشي سامسونگ رو دارم . ديگه هم سامسونگ نميخرم.اولين گوشي سامسونگ من i300بود كه گوشي خيلي خوبي اما امان از اين باتري كه هر جا ميرفتي بايد شارژر هم باهات بود بازم كم مياوردي گوشي رو 380تومن خريدم باور كنيد به زور تونستم150تومن بفروشم اونم در عرض 3هفته.گوشي ويندوز دار بود ولي صفحه كوچك كه اصلا نه عكسي ميتونستي نگاه كني نه فيلم.بعد از چند سال تو نوكيا و سوني بودن رفتم پاساژ و گوشي s8300رو ديدم خيلي به خودم فشار اوردم تا ديگه سمت سامسونگ نرم خلاصه گوشي رو خريدم خلاصه چند تا ايراد داره كه كه ديگه منو واقعا زده كرد يكي اين كه فوق العاده انتن دهي ضعيف داره خدائيش اينو بدون غرض ميگم من سوني w902هم دارم خدايي ميگم كه باور كنيد انتن دهي سوني و نوكيا خيلي خيلي بهتره..باتري كه ديگه احتياج به گفتن نداره...حالا اين 8300من باتري ضعيف ...تاچ ضعيف البته تاچش در مقابل گوشي مثل ايفون يا ....خيلي ضعيفه...دوربين كه اصلا 8مگا نيست.....انتن دهي كمي ضعيف...البته درباره منوش من ميگم كه خيلي خوب نيست شايد چون تا حالا سامسونگ نداشتم ..گوشي كه زنگ ميزنه نميتوني صداش رو سايلنت كني ....تا بعد ...
نقل قول:
مال من در مورد زنگ اینجوری نیست ولی در مورد شارژ مال من هم اخطار نمیده ولی حالت دوم که دوباره شارژ میکنه الان I8510 هم همینجوره و مشکلی نیست عادت میکنی .
یه سوال شما اگه S8300 داری پس چرا آواتار I8510 گذاشتی؟!؟!؟!؟
در مورد حرفات اينجوري ميشه برداشت كرد كه زياد گوشي عوض نميكني من الان در حال حاضر N96 و N95 8Gb و N81 و 5800 و I8510 و S8300 دارم و انواع و اقسام گوشي داشتم به جز چيني و تنها مشكلي كه تو اين گوشي سراغ دارم فقط باتري هست و هيچ مشكل ديگه اي ندارم در مورد آنتن من زياد ميرم گردش و توي جاهايي كه نه N96 و نه هيچ نوكياي ديگه آنتن نميده من با I8510 تماس ميگيرم و همين S8300 رو هم اگه يه ذره جابه جا بشي آنتن ميده و در مورد تاچ گوشي كه ميتونم بگم عاليه و دوربين گوشي من نميدونم يا شما درست نميتوني عكس بگيري يا ميخواهي كار SLR رو برات بكنه وگرنه در سايز موبايل عالي و فوق العاده است:27:نقل قول:
یه دفه رفته بودیم خارج شهر یکی از بچه های اف480 داشت همه مسخرش میکردن سامسونگ آنتن نمیده و از این حرفا رو 8510 منم ایرانسل بود و فقط باهاش آهنگ گوش میدادیمو عکس میگرفتیم یه 1110 هم دارم که روش سیم کارت دائمی همراه اوله که همرام بود بچه های دیگه هم یکیشون آیفون داشت یکیشونم k550نقل قول:
میخاستیم زنگ بزنیم به یکی دیگه از بچه ها هر کاری میکردیم نه 1110 من نه آیفون نه k550 آنتن نمیدادن
اون که اف480 داشت درش اورد باهاش زنگ زد روی همشونو کم کرد :27:
خود منم با اینکه ایرانسل روی 8510 هست هیچ مشکلی با آنتن دهیش ندارم
این از انتن دهی
تاچشم که خازنیه نمیدونم چجوری میگی ضعیفه اگه حتی از اف480 بهتر نشده باشه بازم عالیه
دوربینشم که اون دستمون که اسمشو یادم نیست با 50d فکر کنم مقایسه کرده بودو ازش چیزی کم نداشت
منوهاشم که سه بعدیه و از نوکیا و سونی اریکسون خیلی باحال تره
نتیجه : به احتمال خیلی زیاد گوشی شما از این چینی تقلبیاست یه عکس ازش بزار ببینیم
چه حرفها ؟ آنتن دهیش ضعیفه ؟!!!! والا ما که تا حالا با سامسونگ از اون اول تا جی 810 مشکلی نداشتیم یعنی حتی من پن تک هم داشتم ولی انتن دهیش مشکلی نداشت ! اینها رو بزار به حساب اینکه تا حالا سامسونگ نداشتی و کمی حساس شدی ! این اخطار ندادن برای فول شارژ که عیب نیست ! هر چند که جی 810 من یه لحظه پیام میده که فول شارژ شد و بعد پیامش میره . شاید من تا حالا 2 3 بار باشه پیامش رو دیده باشم چون دیگه خودم میدونم باتری حدود 2.5 ساعت شارژ میشه و احتیاجی به اخطار و علائم نیست !نقل قول:
سلام دوستان من گوشی s8300 را تازه گرفتم . می خواستم بدونم شارژ باطری گوشی دوستان چقدر باقی می مونه !
احساس میکنم باطری این گوشی در حالت عادی خیلی زود خالی میشه!
دوست عزيز باتري گوشي كلا بخاطر اينكه گوشي ظريف هست كم ظرفيت هست (880 ميلي آمپر) براي من اگه خيلي تو سركله گوشي بزنم و با هدست حرف بزنم و آهنگ گوش كنم از صبح تا شب ميره منم شب ميزنم به شارژ صبح بر ميدارم
آقا میشه در مورد دوربینش بیشتر توضیح بدید ؟ من نظرم رو این گوشی بود ولی داره برمیگرده !!
آقا دوربينش توووووپ دارم روي يه مقايسه بين S8300 و I8510 و N95 8GB كار ميكنم ميزارم براتون كاملا متوجه شين
ما آخر نفهمیدیم حرف کی رو باور کنیم :13:نقل قول:
مقایسه ی شما خییلی کمک خواهد کرد :10:
در مورد سرعت گوشی هم میشه توضیح بدید ؟ سرعتش تو گالری ... رد کردن عکسا و ...
اولا من گوشي زياد عوض ميكنم ولي فقط سوني و نوكيا . حالا از نوكيا زياد خوشم نمياد چون همش تكراريه.در مورد سامسونگ به نظر من براي اين گوشي الارم شارژ يه ضعف بزرگ نيست ولي براي خود سامسونگ يه ضعفه ...در مورد اين كه گوشي وقتي زنگ ميخوره صداي گوشي 3تا 4 ثانيه كمه بعد يهو زياد ميشه چي ميگين....يا قدرت باز كردن عكسهاش واقعا كمه ...در مورد زنگش ايا برا شما هم اينجوريه ...چون برا من منو فارسي نداره
مال من منوي فارسي داره زنگش اينجوري نيست و شما گفتين هنگام زنگ خوردن نميشه گوشي رو سايلنت كرد در صورتي كه با كليد ولوم صداي سايلنت و كم و زياد ميشه و من عكسهام همه 8 و 15 مگاپيكسلي هستن و واقعا توي 2 ثانيه باز ميكنه
به قول حسن مال شما فكر كنم چيني باشه
در مورد کار کردن با GPS راهنمایی میخوام...چطوریه؟چه برنامه ای میشه نصب کرد؟ مرسی
يه سوال مهم از دارندگان اين گوشي :
كيفيت عكس گرفته شده با اين گوشي در خود صفحه نمايش گوشي با كيفيت نشون داده ميشه يا حتما براي نشان دادن كيفيت اصلي به پي سي منتقل بشن ؟؟؟
ممنون از توجهتون