راست میگه .
یادم نبود
شما اکانت نساختید , میخواید وارد بازی هم شید ؟!
راستی برو بچ کسی روش تسک مننجر رو برای حل افت فریم تست نکرد ؟ خیلی خفنه (جواب میده)
Printable View
راست میگه .
یادم نبود
شما اکانت نساختید , میخواید وارد بازی هم شید ؟!
راستی برو بچ کسی روش تسک مننجر رو برای حل افت فریم تست نکرد ؟ خیلی خفنه (جواب میده)
اقا من ایدی رو ساختم و هم اپدیت هم کرد ولی باز هم نشد
دوباره نصب هم کردم
البته اگه از کرک فدور استفاده بکنه احتیاجی به ساختن اکانت ندارهنقل قول:
این تسک منیجر رو من اوایل تست کردم فرقی نکرد! انگار بیشتر به درد سی پی یو های تک هسته ای میخوره
من قبلا اکانت ساخته بودمنقل قول:
الان یه بار دیگه کامل پاک کردم و دوباره نصب کردم
با اون اکانتم هم لوگین شدم ولی یه ارور دیگه داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اینکه قسمت نیست ما این بازی رو اجرا کنیم
البته یه بار دیروز بازی اجرا شد و حتی اومدم بنچمارک هم بگیرم ولی بعد از چند دقیقه توی بنچمارک گرفتن ریست شد (حالا نمیدونم چه غلطی کرده بودم که اون موقع اجرا شد ، دنبال همون غلطم میگردم :31:
دیگه از اون به بعد دچار این ارور ها شدم
دیگه کلافه شدم
این کار رو باید چند بار امتحان کنی.من هم دفعه اول جواب نگرفتم.البته این رو هم بگم که بعد از اجرای بازی تازه کارت شروع میشه.هی باید تنظیمات رو دستکاری کنی تا شاید بتونی بدون افت فریم بازی رو اجرا کنی.بعد امکان داره مثل من بعد از کلی بازی کردن، به خاطر عوض کردن ویندوز سیو هات بپره.امکان داره وسط بازی، بازی کرش کنه.و هزار تا امکان دیگه که باعث می شه اعصابت مثل پازل بشه.بدبختی اینجاست که انقدر بازی جذابه،آدم هرقدر به خاطرش دردسر می کشه باز هم نمی تونه ولش کنه.نقل قول:
راستی این نکته رو هم یادم رفت بگم : به هیچ وجه نباید روی دکمه ی play تو Rockstar Games Social Club کلیک کنی.فقط باید LaunchGTAIV رو اجرا کنی و بعد از 10-12 ثانیه (اگه خوش شانس باشی) می ره تو بازی.
موفق باشی
اتفاقا باید play رو بزنید .
اگه از کرک فیدور استفاده میکنید
کسی نفهمید چجوری باید سیوای ویندوز قبلی رو به خورد بازی داد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pop تموم شد.می خوام ادامه اینو برم.
متاسفانه هیچ راه حلی در حال حاظر وجود نداره !:41:نقل قول:
برای من ایندور xlive می خواد که دارم دانلود میکنم 30 مگ
Error ws10 , rgsc بعد از نصب بازی و کرک
win xp sp3
مشکل از کجاست؟
مال منم همین سیستمه اما 45 دقیقه خوبه بعدش وحشتناک افت فریم بیدا میکنه و تیکدار میشه الان دارمنقل قول:
درایور گرافیک و بچ رو دانلود میکنم.که احتمال زیاد دیگه مشکلاتم تموم میشه.
دوستان راکستر مدل ازمایشی بتا رو داده بیرون که برای بیشتر افراد بتا هستش من هم مدل بتا رو دارم اون طور که من فهمیدم اون بازی که اول میریزی تو هارد بعد از توی هارد نصبش میکنی نسخه اصلی هستش من اون مدل رو هم دارم که dvd2 part43 تا 48 خرابه
دوستان عزيز لطفا يه لينكه ديگه واسه دانلود دو قسمت لازم واسه joystick بذاريد آخه من خيلي گير بازي با joystick هستم لطفا يه كمكي بكنيد
بتا ؟نقل قول:
دوستان راکستر مدل ازمایشی بتا رو داده بیرون که برای بیشتر افراد بتا هستش من هم مدل بتا رو دارم اون طور که من فهمیدم اون بازی که اول میریزی تو هارد بعد از توی هارد نصبش میکنی نسخه اصلی هستش من اون مدل رو هم دارم که dvd2 part43 تا 48 خرابه
هیچوقت نمیاد برای بتا این همه جنجال راه بندازه.
نسخه ای که شما دارید چون 4 دی وی دی هستش باید دوبار نصب شه
مال من دو دی وی دی 9 gb بود که یه باره نصب شد و حل
دوست عزیز من 2 تا نسخه مختلف این بازی رو دارم یکیش بتا هستش که اصلا نصبش فرق داره و باید جدا گونه برنامه های جانبی رو نصب کنین و موقع نصب بالا زده مدل بتانقل قول:
ولی اون نسخه اصل خودش برنامه ها رو نصب میکنه و بالا نزده بتا
سلام
من این بازی رو از خود p30world خریدم. یک کرک تو خودش بود ولی چون توی فایل read me نوشته بود که بازی کرک شده هست (و اگر لازم شد کرک را نصب کنید)، منم کرکش رو نریختم. اول که اجرا کردم بعد از چند دقیقه شروع می کرد به تکون های ناجور اعصاب خرد کن (که ظاهرا این به دلیل مشکل داشتن کرک هست)، ولی بعد از restart دفعه دوم که اجرا کردم (بدون اینکه کرک نصب کرده باشم) مشکلی نداشت و اجرا شد. فرداش که کامپیوترو روشن کردم دوباره همون مشکل پیدا شد بعد دوباره درست شد!!!! حالا امروز که میخواستم بازی کنم، اصلا دیگه بازی اجرا نمیشه، صفحه سیاه میشه و بعد از چند ثانیه.... Blue Screen!!!!!!!!!
لطفا راهنمایی کنید. سیستم من تا حالا Blue Screen نداده بود.
ویندوزم XP سرویس پک 3 هست
اون direcx که تو صفحه اول هستش چرا حجمش انقدر بالا هستش؟483 mg
معمولا حجم این برنامه زیاده . :46:نقل قول:
اینم احتمالا چون آخرین نسخه ی برنامه هست حجمش زیاد شده . :20:
اون مشکل به کرک شما مربوط میشه .نقل قول:
سلام
من این بازی رو از خود p30world خریدم. یک کرک تو خودش بود ولی چون توی فایل read me نوشته بود که بازی کرک شده هست (و اگر لازم شد کرک را نصب کنید)، منم کرکش رو نریختم. اول که اجرا کردم بعد از چند دقیقه شروع می کرد به تکون های ناجور اعصاب خرد کن (که ظاهرا این به دلیل مشکل داشتن کرک هست)، ولی بعد از restart دفعه دوم که اجرا کردم (بدون اینکه کرک نصب کرده باشم) مشکلی نداشت و اجرا شد. فرداش که کامپیوترو روشن کردم دوباره همون مشکل پیدا شد بعد دوباره درست شد!!!! حالا امروز که میخواستم بازی کنم، اصلا دیگه بازی اجرا نمیشه، صفحه سیاه میشه و بعد از چند ثانیه.... Blue Screen!!!!!!!!!
لطفا راهنمایی کنید. سیستم من تا حالا Blue Screen نداده بود.
ویندوزم XP سرویس پک 3 هست
در صفحه اول همین تاپیک یه کرک به اسم Razor گذاشته شده .
میتونید از اون استفاده کنید .
رفیق شما اون سیو رو تا کجا رفته بودی ؟نقل قول:
کسی نفهمید چجوری باید سیوای ویندوز قبلی رو به خورد بازی داد؟
pop تموم شد.می خوام ادامه اینو برم.
من تا مرحله ی Undres To Kill رفتم .
اگه خواستی واست آپلود کنم .
دوباره سلام! :santa:
پچ رو از اینجا دانلود کنین بهتره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مستقیم:کد:http://www.mofunzone.com/game_patch_downloads/grand_theft_auto_iv_1.shtml
Resume Support Linksکد:http://gamedaily.newaol.com/pub/GTA4_Patch1.zip
گفتم لینکهای پچ بیشتر باشن بهتره!
ُسلام من ترمز دستی هستم نمی دونم چه مشکلی داره اکانتم کسی نمی بینتشون یک اکانت جدید ساختم
مشکلم رو خلاصه میگم بازی وقتی می خواد اجرا بشه ارور
GTA IV FATAL ERROR:resc10
رو میده توی راهنما نوشته ریست کنید منم این کارو کردم هیچ فرقی نکرد
لطفا کمک کنید
بعدیش هم همون ارور پرنتال کنترل رو میده ولی من چیزی مثل همونی که توی این تاپیک
هست توی کنترل پنل ندیدم از همون اکس پی که اول تاپیک هست استفاده میکنم
مشخصات سیستم:
ram 1 gig
graphic nemidoonam vali pes 2009 roosh ejra shod
cpu 2.4 ghtz
مرسی
آقایون سلام من چند تا سوال و مشکل داشتم :
1-من با دایال آپ درایور جدید رو گرفتم !!!!ولی وقتی نصب می کنم کامپیوتر هنگ می کنه این اولیش دلیلش چیه و تا حالا کسی با این مشکل برخورد کرده یا نه ؟
2-مشکل دوم اینه که من پچ رو گرفتم حالا چه فرقی با قبل می کنه نمی دونم این رو هم لطفا شفاف توضیح بدید
3- این مشکل فعلا اصلی ترین مشکل من هست اون هم این هست که من قبلا از کرک معمولی استفاده می کردم دوربین لرزش داشت حالا که از این کرک رازوز استفاده می کنم اول خوب بود ها ولی الان یعنی قبل از نصب پچ نیکو وقتی پیاده هست هی دور خودش می چرخه و هی سمت راست می ره بدون اینکه من دست به کیبورد بزنم و وقتی هم تو ماشین هست هم وقتی گاز می دم می پیچه سمت راست البته من فکر کردم با آن اینستال درست می شه ولی نشد
دوستان دستم به دامنتون تو رو خدا به همه سوالام جواب بدین خواهش می کنم !
سلام اساتید گرام منم مشکل این دوستمون رو دارم .وسط اینستال درایور این ارور رو میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید چکار کنیم.وقتی هم که ادامه رو میزنم نصب که تموم شد وقتی رستارت میکنم میادتوویندوز بعد هنگ میکنه.
Continue Anyway رو بزن.نقل قول:
سلام اساتید گرام منم مشکل این دوستمون رو دارم .وسط اینستال درایور این ارور رو میده
باید چکار کنیم.
تمام.
تسک مننجر دیگه کجاست ؟نقل قول:
با سلام
با تشکر از کمکی که در حق من کردید.خیلی ممنون
اما من یه مشکل دیگه ای برام پیش اومده که فکر کنم از همون مشکل قبلیم یعنی همون اروره باشه (اروره نصب اولیه بازی رو می گم )
در حقیقت من بازی جی تی ای رو نصب کردم تمام و کمال بدون هیچ مشکل دیگه ای ، همینطور یوزراکانتم ساختم و درست شد . اما هنگام ورود به بازی اروره آبدیت ویندوز رو میده . باید ویندوزم رو آبدیت کنم درسته !!!
اما ویندوزی که من رو لپ تاپم دارم از نوعه Home Basic هستش که اصل اصله !!! نمی تونم پاکش کنم،خیلی کار باهاش راحته ...
حالا از شما دوست عزیز می خواستم بپرسم که میشه مثله ویندوز ایکس پی SP3 که توی DVD چهارم این بازی هست ، که نیازی به بوت و ... نداره و زمانی که ویندوز بال هست خودش راحت نصب بشه و بعد یه ریستارت ما ویندوز آبدیت شده (SP3) رو داریم برای ویستا هم یه آبدیت باشه که نیازی به بوت و ... نداشته باشه!!!! راحت و تند ویستا ی SP1 نصب بشه و ... ویندوز ابدیت شده باشه:41: :19::19::41::19:
لطفا منو در این زمینه راهنمایی کنید خیییییییییییییییییییییییی یییییلی ممنونتون میشم:40::40::40:
خوب اینکار رو هم کردم ول بعد از اومدن تو ویندوز می هنگهنقل قول:
دوستان من الان xlive رو هم اپدیت کردم باز هم ارور ویرایش رو 23 میده
چیکار کنم
دوست عزیز فکر کنم درایورو اشتباه دانلود کردی.نقل قول:
چون من درایور 8600 GS رو رو کارتم که 8600 GT ی نصب کردم سیستم مرخص شد ووقتی طرف display
میرفتم سیستمم هنگ میکرد ومجبور می شدم رسیت کنم.:13:
اصلی ترین مشکل من هست اون هم این هست که من قبلا از کرک معمولی استفاده می کردم دوربین لرزش داشت حالا که از این کرک رازوز استفاده می کنم اول خوب بود ها ولی الان یعنی قبل از نصب پچ نیکو وقتی پیاده هست هی دور خودش می چرخه و هی سمت راست می ره بدون اینکه من دست به کیبورد بزنم و وقتی هم تو ماشین هست هم وقتی گاز می دم می پیچه سمت راست البته من فکر کردم با آن اینستال درست می شه ولی نشد
من کرک فودور رو هم امتحان کردم متاسفانه باز هم میره قسمت اکانت
خوب وقتی میره قسمت اکانت ، Skip Login رو بزننقل قول:
بعد صفحه ای که میاد Play رو بزن .
فودور نه و فیدور
بعدشم منظورتون چیه ؟ باید یه اکانت rgsc بسازید و با اون play کنید
سلام . من وقتی بازی رو اجرا میکنم ارور DD3D50 میده!! گرافیکم 8600 gts هست! اونجور که شما گفتین این اررور واسه پشتیبانی نکردن کارت از dirext 9 هست!! پس الان واسه من چرا این ارورو میده؟
سلام
من بازی را ریختم کرکش کردم حتی بازی هم کردم!! ولی از فرداش هر کاری کردم بازی راه نیفتاد. علتش نفهمیدم چیه! کلی حالمو گرفت.ویندوزم xp sp3 هست.
مشکلم اینجوری است که وقتی روی iconش میزنم اون صفحه ی rockstar games social club میاد که play هم داره و برای شروع بازی باید روی اون کلیک کرد. ولی وقتی روی play می زنم اول یه پیغام میده که You are not currently logged into social club وقتی ok رو میزنم اون صفحه ای باز میشه که آرم Razor را داره بعد یدونه از اون صفحه های سیاه cmd باز میشه که اون بالاش این آدرسو داره:
بعد صفحه خود به خود بسته میشه و دوباره اون صفحه ای باز میشه که مال rockstar games social club هست و play داره!کد:c:\windows\system32\soundmix.exe
من رفتم دنبال اون فایل که آدرسشو بالا نوشتم اصلا soundmix.exe ای در system32 نیافتم!
بازی رو هم از اول ریختم ولی فایده ای نداشت.
نکته ای که هست اینه که من اولین بار که بازی را ریختم به خوبی کار کرد و بازی هم کردم ولی از فرداش این مشکل بوجود آمد.
نمیدونم به خاطر این نبوده که من فرداش چند دقیقه به اینترنت وصل شدم؟(مثلا فهمیده بازی کرک بوده)
من روز اول اکانت آفلاین ساخته بودم و به اینترنت وصل نشده بودم.
ممنون میشم نجاتم بدبد.
برای اینکه ورژن DSK رو گذاشته که این اشتباهه (Software Development Kit)نقل قول:
و از دوستان بعیده که اون لینک رو گذاشتند
شما باید ورژن End-User Redistributable رو دانلود کنید که حجمش خیلی کمتره
این ورژن فقط آپدیت های جدید رو به directx خود ویندوزت اضافه میکنه که همین به درد میخوره
DirectX End-User Redistributable 9.0c - November 2008
Size: 86.3 MB
کد:http://download.microsoft.com/download/0/d/3/0d307649-9967-49fa-ab27-61f11024e97f/directx_nov2008_redist.exe
--------------------------------------------------------
بالاخره من هم تونستم بازی رو اجرا کنم
بابا چرا از اون موقع یکی نمیومد بگه اون play رو نزنم
من بدبخت همه اش میرفتم play کلاب رو میزدم ، نگو باید یک بار فقط LaunchGTAIV رو اجرا کنم
چقدر دارم به خودم میخندم که چقدر حرص میخوردم
اون هایی هم که اشتباه منو تکرار کردند بدونند که play مربوط به social club رو اصلا نزنند
بلکه فایل LaunchGTAIV رو که در فولدر اصلی بازی هستش اجرا کنند
فقط نمیدونم چرا پچ اجرا نمیشه و ارور میده که اصلا gta4 نصب نیستش که بخواد پچ کنه
از کرک fedor استفاده میکنم
همین کار رو میکنم ولی باز هم همون ارور شماره 23 رو میدهنقل قول:
خوب وقتی میره قسمت اکانت ، skip login رو بزن
بعد صفحه ای که میاد play رو بزن .
داداش من شما مشکل رو حل کن غلط املایی چرا میگیری:41::41::31:نقل قول:
ساختم ولی نمیشه
من همین کار رو هم انجام دادم ولی می گه اون فایل رو بازش کن و ok میاد ومی پره بیروننقل قول:
بالاخره من هم تونستم بازی رو اجرا کنم
بابا چرا از اون موقع یکی نمیومد بگه اون play رو نزنم
من بدبخت همه اش میرفتم play کلاب رو میزدم ، نگو باید یک بار فقط LaunchGTAIV رو اجرا کنم
چقدر دارم به خودم میخندم که چقدر حرص میخوردم
اون هایی هم که اشتباه منو تکرار کردند بدونند که play مربوط به social club رو اصلا نزنند
بلکه فایل LaunchGTAIV رو که در فولدر اصلی بازی هستش اجرا کنند
چرا کسی جواب من رو نمی ده ؟
مشکل من این هست که من قبلا از کرک معمولی استفاده می کردم دوربین لرزش داشت حالا که از این کرک رازوز استفاده می کنم اول خوب بود ها ولی الان یعنی قبل از نصب پچ نیکو وقتی پیاده هست هی دور خودش می چرخه و هی سمت راست می ره بدون اینکه من دست به کیبورد بزنم و وقتی هم تو ماشین هست هم وقتی گاز می دم می پیچه سمت راست البته من فکر کردم با آن اینستال درست می شه ولی نشد
دوستان
اون طور که من تجربه کردم تو بیشتر بازیها وصل بودن game pad مشکلاتی رو درست میکنه واسه بازی ها
1-بازی اصلا بالا نمیاد
2- بازی بالا میاد ولی انگار یکی داره یه دگمه رو فشار میده مثلا انگار یه نفر داره enter رو میزنه یا جهت ها رو نگه داشته
که شما میتونین با دیسیبل کردن game pad مشکل رو حل کنید
البته من 5 مدل game pad دارم که با 3 تاش همچین مشکلاتی ایجاد میشه مخصوصا با تبدیل دسته ps2 به pc خیلی مشکل پیش میاد
چه اروری میده ؟
-----
aryan1423 عزیز , شما توی اون صفحه play رو بزنید
الان این کارم انجام دادم ولی باز اون صفحه ی social club اومد! منظورت از اینکه "اصلا" روی play کلیک نکنم چیه؟ یعنی اگه کلیک کنم کار تمامه؟ باید بازی را دوباره از اول بریزم؟نقل قول: