كسي نقشه ي اين سيمارو نداره كه از كجا ها رد شدن؟
Printable View
كسي نقشه ي اين سيمارو نداره كه از كجا ها رد شدن؟
اينترنت- همشهریآنلاین:
معاون نگهداری و مدیریت شبکه شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: شبکههای ایران تحتتاثیر اختلال در خطوط اینترنت اروپا و آسیا نیست.
به گزارش واحد مرکزی خبر، محمد طاهر شمس افزود: این فیبرهای نوری، تامین کننده ترانسمیشن پهنای باند اینترنت بینالملل هستند که بخش D از ارتباطات کشور نیز از آن مسیر تامین میشود.
وی با اشاره به این که این اختلال همه ارتباطات اینترنتی مصر، یمن و سودان را با مشکل روبرو کرده است، گفت: اینترنت و ترافیک بینالملل تلفن ایران به دلیل عضو نبودن در ارتباطات این کابل، برقرار است.
شمس افزود: وضع ارتباطات اینترنت کشور همانند هفته گذشته است و خدمات اینترنت با استفاده از مسیرهای پشتیبانی تامین خواهد شد.
معاون نگهداری و مدیریت شبکه شرکت ارتباطات زیر ساخت اضافه کرد: بر اساس برخی اطلاعات تا دو روز آینده یک کشتی برای رفع نقص به منطقه خواهد رسید.
فیبر نوری بینالمللی، SMW3 ، SMW4 و Flag 29 آذر به دلیل نامعلومی در آبهای بینالمللی قطع شد.
منبع :کد:http://www.hamshahrionline.ir/News/?id=75535
مگه از ترکیه نگفته بودن پشتیبانی داریم و میخوانم با اون ور اقدام کن پس چی شد ؟ :19:
این روبات هم که خراب کرد بدتر پاش رفته روسیم :27: :31:
هنوز تکمیل نشد....نقل قول:
مگه از ترکیه نگفته بودن پشتیبانی داریم و میخوانم با اون ور اقدام کن پس چی شد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلودم به 1 مگ در 8 دقیقه رسیدش !!
ساعت 5 تا 7 هم قطع بود !!
اینا چیکار میکنن ؟ بهتر میکنن یا بد تر ؟!!
من قبلا" 100 مگ رو 15 دقيقه اي دانلود ميكردم الان نزديك به 50 دقيقه طول ميكشه . بدبخت شدم به خدا . اعصابم نميكشه ديگه
واقعا اینا هنوز نفهمیدن که وقت طلاست !!
خب با خودشون میگن صبر میکنن دیگه ، ولی نمیدونن که همین 10 دقیقه 10 دقیقه که به خاطر سرعت اینترنت الاف هستیم چقدر روی کارمون اثر میزاره ...
sam از کدوم isp داری اشتراک میگیری ؟ منطقه مخابراتی شما چیه ؟ آخه مشکل تو دیگه خیلی غیر طبیعیه !نقل قول:
اکثر ماها دیگه از 4 شنبه هفته گذشته به بعد حداقل در ساعات غیر اداری وضعیت عادی داشتیم ، برای شما قضیه یه چیز دیگه هست .
چند وقته داری از این isp سرویس میگیری ؟ در این مدت قبل از این مسائل ، وضعیت به چه شکل بوده ؟ یه مقدار توضیح بده شاید دوستان بتونن کمکی کنن .
نه بابا وقت ما که برای اینا چغندر هم نیست چه برسه به طلا ؟ در حقیقت برای اینا خود ما هم چغندر نیستیم چه برسه به وقتمون !نقل قول:
توی شهرمون فقط این شرکت adsl میده و متاسفانه رقابتی بینشون نیستنقل قول:
در واقع سرعت من خیلی نوسان داره !! :41:
بیشتر شهرها همینطور هستن...
مثل اهواز!
رقابت که نباشه همیشه هزینه بالاس
شهر ما یکی هست ولی قیمت هاش خیلی پایینه و منصفانه حساب میکنند....نقل قول:
بیشتر شهرها همینطور هستن...
مثل اهواز!
رقابت که نباشه همیشه هزینه بالاس
خب ، شما برو بگیر دیگه :31:نقل قول:
نمیدونم چرا صفحه p30 به زور وا میشه !! :41:
من الان كه اومدم خوب باز شد ولي بعضي وقتها اينطوري ميشه فكر كنم از سرعت اينترنته . زمانهايي كه واقعا" افتضاح ميشه من هم نميتونم خوب تو پي سي بيام:41:نقل قول:
جالب بود و کمی هم غیر قابل باور!نقل قول:
یه همچین چیزی اونم تو ایران...:27:
اگه خدمات دهی مزخرف باشه و یه ایراد دیگه ای معلومه که ارزونم هم هست دیگه
هیچ ارزونی بی حکمت نیست
نقل قول:
جالب بود و کمی هم غیر قابل باور!
یه همچین چیزی اونم تو ایران... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سایتش بهتره خودتون نگاه کنید:نقل قول:
اگه خدمات دهی مزخرف باشه و یه ایراد دیگه ای معلومه که ارزونم هم هست دیگه
هیچ ارزونی بی حکمت نیست
کد:www.sasco.ir
سلام
این افت شدید سرعت علاوه بر کاهش سرعت، نتایج دیگهای هم داشته و اون اینکه که من هنگام لاگین کردن در دانشگاه، با مشکل مواجه میشم و با اینترنت معمولی نمیتونم توی سایتهایی مثل P30World یا PersianTools لاگین کنم!!!!!
جالب اینجاست که وقتی از ----- شکن استفاده میکنم، این مشکل حل میشه!!!!!!!
:31::31::31::31::31:نقل قول:
این دیگه چیه گذاشتی ؟!!!
مطمئنی سایتش اینه؟نقل قول:
این سایتی که تو دادی در مورد ساخت در و پنجره های الومینیومی واسه ساختمونا هستش که:31::31::31::31:
به هر حال از سایت یه شرکت چیزی مشخص نمیشه.
باید ازش خدمات بگیری ببینی چند مرده حلاجه
اقا بلاخره این کابل هارو دوختن ؟ : دی
من روزها سرعتم خوبه ولي شبها از ساعت يك به اون طرف سايت پي سي ورد رو اصلا نميتونه باز كنه.
سرعت adsl من همچنان كمه. نميدنم تا كي بايد اين وضع رو تحمل كنم.
من 100 مگو زير 8 دقيقه ميگرفتم يادش بخير
از يه منبع نا موصق تا 1 هفته ي ديگه اين كار ادامه دارد
مگه سرعتت چند بود که 100 مگو زیر 8 دقیقه میگرفتی؟
اااااااااااا ... چرا من این تاپیک رو ندیدم ... واقعا تو تمام کشور اینجور شده ؟
بابا من 2 هفته هست سرعتم از 6کیلوبایت بالاتر نمیره ! :-w
همینه دیگه ، از پست منم تشکر کن حالا که بهت اطلاع دادم : دی
من اینترنت پرسرعتم صبح ها تا 12 که قطعه بعد از ظهر ها هم همش در حال قطع و وصله . 39 هزار تومان هم برای 128 کیلو بایت ازم میگیرن . زنگم که میزنم میگه چرا صبح ها قطعه میگه همینیه که هست
کدوم شهری شما ؟نقل قول:
بين 128 تا 200 بوده ولي الان:2:نقل قول:
ها ؟ یعنی با سرعت 128 kb میتونی 100 mg رو زیر 8 دقیقه دانلود کنی ؟ :18:نقل قول:
تشکر زدم ... میسی ! :31:نقل قول:
همینه دیگه ، از پست منم تشکر کن حالا که بهت اطلاع دادم : دی
كي گفت 128 :18:نقل قول:
با 1 مگ عزيز
ایشون فکر کردند سرعت 128 هست :31:نقل قول:
فکر کنم مظنورتون سرعت دانلود 200 کیلو بایت هست ، نه ؟ :10:
اره دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود از 128-230 متغیره برای یه مگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید ها ، خودتون هم مقصریدنقل قول:
نوشته شده توسط armia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اینترنت پرسرعتم صبح ها تا 12 که قطعه بعد از ظهر ها هم همش در حال قطع و وصله . 39 هزار تومان هم برای 128 کیلو بایت ازم میگیرن . زنگم که میزنم میگه چرا صبح ها قطعه میگه همینیه که هست
من اگه جای شما بودم خاک اون isp رو به توبره میکشیدم
شما داری 4 برابر پول میدی ، زبون اونا هم بلنده ؟؟
کدوم شهری ؟ isp انحصاریه adsl هست اینکه میگی ؟
دوستان سرعت من خیلی افت کرده
برای شما هم اینجوری شده ؟!!
برلي من قطوقصل ميشه اسلا نميشه تحمل كرد
نقل قول:نقل قول:برای 1Mbps سرعت دانلود از 128 تا 230 کیلوبایت متغیره ؟ 230 که میشه سرعت اسمی نزدیک 2Mbps ؟!!!نقل قول:
میشه شماها بگین از چه شرکت و چه نوع سرویسی میگیرین ؟
دوست عزیز از چه شرکتی اینترنت میگی؟نقل قول:
چقد میدی بابت یک مگ؟
من كه از سپنتا ميگيرم. 256. از وقتي اين مشكل پيش اومده در بهترين حالت 20 كيلوبايت بر ثانيه بودم سرعتم. معمولاً هم روي 12-14 :(