n86 نه n82نقل قول:
n86 نه n82نقل قول:
سلام گلمنقل قول:
در صفحه نخست این تاپیک به طور مفصل و با جزئیات زیاد توضیحاتی داده شده... :46:
سلامنقل قول:
جان؟! :18:
31.0.019 برای N82 هم اومده؟؟؟؟
میشه لینکشو بزارید.نقل قول:
سلامنقل قول:
اگه منظورت لینک فرمویر N82 هست، خود من هم دنبالشم! :دی
دوست عزیز این لینک که آدرس فریمورا رو در دسترستون گزاشته:10:نقل قول:
اگه منظورت لینک فرمویر N82 هست، خود من هم دنبالشم!
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=351053
باسلام
آیافریمور ورژن 31 را میشود با ( Phoenix_2009_4_12_v2_[delliranco.ir].exe ) که دی وی دی ارسالیتان موجود است انجام دادیا نه اگه میشه چطوری اونو انجام بدم
با تشکر
باسلام
Phoenix_2009_4_12_v2_[delliranco.ir].exe وقتی می خوام نصبش کنم سه مرحله اول وانجام می ده ولی موقع نصب فونیکس برنامه متوقف میشه ودرپائین علامت ضربدرقرمز میادو نصب انجام نمی شوداگه ممکنه راهنمائی بفرمائید چه کاربایدکرد
باتشکر
سلام من با برنامه فونيکس مشکل دارم تو قسمت product code اين ارورو ميده niether dp1.0 nor dp2.0 was found for the product or the product cannot be identified...چي کار کنم؟ تو nokia>phoenix>product يه پوشه به اسم RM-505 درست کردم و فايل هاي آپديتو ريختم توش....چي کار بايد کنم؟فريم ورارو هم از همين سايت دانلود کردم گوشيم n97 مشکيه...تو فايلهايي که دانلود کردم signature نميبينم
سلام
من یه مشکلی داشتم من این برنامه رو از همون وبلاگ صفحه ی اول دانلود کردم
ولی نرم افراه گوشیه منو نمیشناسه
توی open prodocut که هم میرم بازم گوسیه من اونجا نست ( اسکنم که میزنم هیچ اتفاقی نیمافته )
گوشیه من 5800 هیت و پروادکتی rm-356
مشکل از کجاس ؟ چیکار باید بکنمممممممممم!!!!!
من که کلافه شدم نه NSU جواب میده نه Phoenix 2009 4.2
چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینم erorr که Phoenix میده
فایلهای درایور را نصب کردی؟
یه بار قبل از فلش هم گوشی را فرمت کن.
سلام من می خوام گوشی 5530 رو آپدیت کنم freamware V20 رو هم گرفتم ولی وقتی رو دکمه Refirbish می زنم این ارور رو می ده لطفا راهنمایی کنید
An optional File is missing the file is: 5530_SW_0634683_iran_4g_2.0.FPSX Would you like to Countinue the flashing ?
سلام
من می خوام ورژن تازه N82 رو نصب کنم. تا 94% میاد بعد این پیغام و می ده . چی کار کنم؟! :41:
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x84012282 (-2080300414)
Flash: Critical error while erasing APE data. Flashing operation aborted.?
یکی از فایل ها کم هست. برای فلش فایل ها بایستی کامل باشندنقل قول:
لاگ فلش هم این هست:نقل قول:
Asic APE: Erasing core_image_erase_y_drive.fpsx
Asic APE: Erasing area 1...
Error ERASE_AREA: 0x0F880000 - 0x0FA1FFFF
Asic APE: Error in sending data from core_image_erase_y_drive.fpsx.
Unable to flash phone 0x84012282
آغا من پست های اولیه این تاپیک رو خیلی گشتم نتونستم فونیکس را دانلود کنم . رپیدشیر هم که فقط پریمیوم یوزر میخواد که من ندارم. خو.اهشا یه آدرس دقیقی بدین که بتونم این فایل رو دانلود کنم.
کلا بگم اصلا رپیدشیر کار نمی کنه تو فری یوزر. آیا شما یوزرنیم و پسورد واسه پریمیوم اکانت دارین بدین؟ اگه که نه لااقل یه آدرس دقیق بدین بتونیم ورژن آخرشو دانلود کنیم.
نقل قول:آقا مشکلم برطرف شد! :دینقل قول:
خدا رو شکر...!:42:
مشکل از جانب فایل core_image_erase_y_drive.fpsx بود. از فهرست فایل های فلش حذفش کردم درست شد!
سلام عزیزنقل قول:
لینک دانلود سالمه. احتمالا مشکل شما بخاطر share بودن IP تون هست که رپیدشیر به شما اجازه دانلود نمی ده. شما از یه فیل.تر.شکن بهره بگیر مشکلت برطرف می شه
شاد و پیروز باشین :10:
میگه که فری یوزر امکان د انلود نداره. با فیلتر شکن 10 روز طول میکشه دانلودش
بفرما:نقل قول:
کد:http://rs570.rapidshare.com/files/299680024/Phoenix_2009.34.7.exe
سلام.. من طبق راهنما خواستم با phoenix 5530 خودم رو آپ گرید کنم.. وقتی روی Flashing و بعد Firmware update میزنم جلوی فیلد Product code هیچی وجود نداره و وقتی رو ... مقابلش میزنم این پیغام رو میده :
Either DP 1.0 not Dp 2,0 error was found.... not identified
مشکل از چی هست؟؟
نقل قول:
شما بایستی دگمه کوچولوی روبروی همون فیلد رو بزن. سپس پروداکت کد مورد نظر رو گزینش کن. دست آخر هم بقیه کار رو انجام بده... :46:
شاد و پیروز باشی :10:
ممنون بابت جواب.نقل قول:
اما این کار رو هم کردم رو صفحه جدید باز شده هیچی نیست و صفحه خالی هست! حتی auto detect رو تیکش رو میزنم هیچی نمیشه.. دلیلش چیه باید چیکار کنم ؟؟
من اونقدر جسور نیستم که در محضر بزرگان این تاپیک اضحار نظر کنم، ولی فکر کنم که فایل فلش ناقص هست... باز هم بزرگان این تاپیک باس نظر بدننقل قول:
فایل فلش همون فایل های فریمور رو میگی احتمالا ؟؟ نگاه کردم همش درسته هم تعداد هم حجم@
حالا منتظر میشیم یکی کمک کنه.. از بچه ها کمک میطلبیم! :دی
آها اقا خودم درستش کردمم.. تو آموزش نوشته بود در شاخه product باید فولدر RM رو درست کرد اما من تو شاخه اصلی این کار رو کردم جواب داد.. اما وقتی Refurbish رو میزنم این پیغام رو میده :
An optional file missing. The file is :5530_SW_0634683_Iran_4G_2.0.fpsx
Would you like to continue flashing ?
yes no
چیکار کنم حالا ؟؟
انگار یه مشکل حل میشه یه مشکل دیگه میاد جلود
فکر کنم این جزو فایل های کلیدی فلش باشه. صبر کن با تجربه تر ها بیان کمکت... دست به کاری نزنی یه وقت...! :18:نقل قول:
خب معلومه ديگه.
اين فايل احتمالا يا ندارريش يا خرابه.
شما سرورينقل قول:
من خودمم هم چيزي راجب خطاها و پيغام هاي برنامه ها نمي دونم.
بيشتر با روش سعي و خطا ميرم جلو.
با كمك هم بايد مشكلاتمون را حل كنيم.
نقل قول:
همچین فایلی نگاه کردم اصلا جزو فایل های فلش نیست! تو اینترنت هم نگاه کردم اصلا هیچی پیدا نکردم!
یکی از بچه ها تو همین سایت که 5530 داره اونم همچین قضیه ای واسش پیش اومد اما به روز کرد گفت هیچی هم نشد! اما من نمیخوام همین اول کاری گوشی رو 1 هفته خریدم بزنم بترکونمش :دی
به نظرتون چیزی دیگه ای میرسه ؟؟
اگه می خوای با فونیکس آپدیت کنی من راهی به نظرم نمیرسه.
ولی با nsu و جف می تونی آپدیت کنی.
مخلصیم :10:نقل قول:
چشم... هر آنچه در توان داشته باشم در طبق اخلاص می گذارم :46: ولی باز هم شما استاد مایین :31::5::46:
سلام من میخوام گوشی 5800 خودم رو با فونیکس آپدیت کنم چون ویندوز 7-64 بیت دارم و نوکیا آپدیتر روش نصب نمیشه
الآن فریم ویر 5800 فارسی ورژن 31.0.101 RM-356 دارم دانلود میکنم
سوالم اینه که چون این فریم ویر فارسی هست و گوشی آفلاین آپدیت میشه بازم نیازی هست که پروداکت کد گوشی رو عوض کنم و به 0574324 تغییر بدم ؟
با این فریم ویر منو و کی پد گوشی فارسی میشه موقع ارسال SMS ؟
خیلی ممنون :11:
سلام
من گوشیمو با فریمور موجود تو این پست آپدیت کردم:
ولی مشکل اینجاست که فونت فارسی گوشیم حذف شده. حالا راهی هست که بتونم دوباره فارسیش کنم؟کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4264490&postcount=84
فریمور 5.16 با پشتیبانی از زبان فارسی رو از کجا می تونم پیدا کنم؟ الآن فریمور گوشی 5.16 هستش. اگه دوباره به 5.16 آپگریدش (!) کنم مشکلی برای گوشی پیش نمیاد؟
ممنون می شم راهنمایی کنید.:11:
مشکلی نداره دوباره می تونی به همون ورژن فلش کنی.نقل قول:
فقط فریمور فارسیش را لازم داری که تو تاپیکی که تو پست 1 معرفی کردم می تونی پیداش کنی.
اینجا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اون فریموری که شما باهاش آپدیت کردید هم باید فارسی باشه ولی موقع فلش کردن باید پروداکت کد مناسب را که فارسی را ساپورت می کنه انتخاب کنید.
عالی بود
انجام شد
ممنون
فلش کردن گوشی یعنی چی؟
فلش کردن گوشی = نصب ویندوز برای کامپیوتر! :دینقل قول:
همون طور که کامپیوتر نیاز به یه سامانه کارفرما ( سیستم عامل ) داره، گوشی هم نیاز به یه سفت افزار ( Firmware ) داره... :46:
شاد و پیروز باشین :10:
سلام دوستان .. خسته نباشيد من يه مشكل دارم با آپديت... ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد..
من با فونيكس آپديت ميكنم .. با فايل فلش... 505_MENA_20.0.027_v5.0.exe RM- ..
اولا نميدونم از اين فايل كه يكجاست چطوري استفاده كنم .. اجراش كه ميكنم يه صفحه داس چند ثانيه مياد و ميره (ويندوز ايكس پي sp3 )
همه كارا خوب پيش ميره تا اون قسمت كه ميري از منو flashing گزينه firmware update رو ميزنم صفحه كه باز ميشه خاليه .. يعني طبق فيلم بايد تو اون قسمتا اعدادي باشه كه همه جاي صفحه خاليه.. جلويproduct code يه منو داره كه ميزنم اين پيغامو ميده
changing product code
neither DP1.0 nor DP2.0 was found for product, or the product cannot be identified
البته اينم بگم تو فونيكس پروداكت كد گوشي منو 0576558 نشون ميده .. گوشيم n97 و سفيد رنگه
ممنون ميشم كمكم كنيد.