فرمونش چه جوریه ؟ اگه مثل Grid باشه اصلا نمیتونم بازی کنم.
Printable View
فرمونش چه جوریه ؟ اگه مثل Grid باشه اصلا نمیتونم بازی کنم.
دوستان میشه یه مقایسه میون اجرای بازی تو directx 11 و directx 10 با screen shot بزارید .
تا ببینیم ارزش داره بریم یه کارت directx 11 بگیریم یا نه؟
بازی DX 10 نداره فقط DX 9 و DX 11 دارهنقل قول:
مقایسه DX 9 با DX 11
کد:http://www.pcgameshardware.com/aid,699998/Dirt-2-DirectX-9-vs-DirectX-11-graphics-compared-Update-New-comparisons/Practice/
البته توجه داشته باشید که این جور باز ها رو بهتره با فرمون یا گیم پد دارای آنالوگو تریگر انجام بدید، با کیبرد خیلی سخت می شه.نقل قول:
دوستان کنترل بازی مثل همون نسخه 1 هست ؟
ای همچین بگی نگی ....نقل قول:
ببینم برای اینکه dx11 خروجی بگیری چه باید کرد ؟
گرافیک من (gtx280 ) هم که گویا فقط dx10 می ساپورته ، ویندوزم هم ویستا هست :41:
من dx11 می خوام :19:
اقا این بازی چند تا دیسکه ؟
نقل قول:
دو DVD
می باشد
نقل قول:
لطفا جوابمو بدید. من نمیتونم این بازی زیبا رو ادامه بدم. دارم میمیرم :41:
نقل قول:
یعنی چی ؟ یعنی من که کارتم دایرکت ایکس 10 ساپورته باید با 9 بالا بیارم اینو ؟:2:
نمیشه حداقل با 10 بالا بیاریمش؟:18:
حالا مگه چه قدر فرق داره ؟!!نقل قول:
نه متاسفانه نمیشه شما باید با DX 9 بازی کنید ...نقل قول:
من گرافیکم GTX 260 هستش اگه ویندوز 7 نصب کنم برای DX11 حله؟ یا باید کار دیگه ای هم انجام بدیم؟
ممنون
260 نمیتونه DX11 رو ساپورت کنه یا باید منتظر GT300 باشید یا ATI 5000 series رو بگیرید.نقل قول:
سلام
میشه بگین حداکثر سیستمی که میشه بازی کرد چی هست
دوستان من اینو رو آخرین گرافیک اجرا کردم بد نبود البته با
کارت gtx260 c216 . اگه کسی یه کارت directx 11 داره
چنتا screen shot ازش بزاره تا بتونیم directx10 رو با 11 مقایسه کنیم .
دریغ از یک پاسخ !:13:نقل قول:
حداقل بگید شما چطوری توی بازی Sign in میکنید .
چرا اینا با DX10 ,DX11 نساختن معلومه که DX9 گرافیک پاپنتر نسبت به DX11 داره ولی به نظر من DX10 و DX11 با هم تفاوت زیادی نداره اینا فقط یک چیز جدید میدن بیرون پول میگیرن:41:
من دنبال سیتروئن C4 که تو Dirt قبلی بود میگردم ، چرا تو لیست ماشین ها نیست ؟ :18:
فکر نکنم بشه با DX9 اون گرافیک عالی رو از بازی دید .
من همه تنظیمات رو روی High و Ultra گذاشتم ولی گرافیکش ماشین ها انگار تغییر نمیکنه :13:
بابا بگید شما چطوری توی بازی Sign in میکنید.
از ظهر منتظرم :41:
بابا خیلی سادست که بایدیه آفلاین پرو فایل بسازی دیگه . وقتی xlive نصب میشه اول بازی ازت میپرسهنقل قول:
که یه یوزر نیم بساز بعد نوع یوزرت رو که باید آفلاین یا آنلاین باشه رئ مشخص میکنی . که باید آفلاین باشه
.بعد سابمیت میکنی و وارد بازی میشی همین . اگه نشد بازیو دوباره نصب کن .
موافقم .نقل قول:
البته گرافیکش زیاد بد نیست . ولی در حد این گیم و grid و shift رو دارکت ایکس 9 افتضاحه .
کاشکی به جای 9 حداقل از 10 استفاده میکردن . ما نمیتونیم 11 رو ببینیم حد اقل با همون 10
حال میکردیم .
دوستان هر کی یه کارت دایرکت ایکس 11 داره از بازی چنتا اسکرین شات بزاره . لطفا .
من این کارو کردم. وارد بازی هم شدم و به صورت اتوماتیک سیو میکرد. اما وقتی فرداش دوباره رفتم توی بازی دوباره بازی از اول اومد و وقتی Enter رو میزنم چنتا سوال میپرسه که فقط یک دونه گزینه OK داره میزنم و میره دموی اول بازی رو نشون میده که مینویسه Codemaster Present.نقل قول:
شما ها بازیو به صورت دستی سیو میکنید یا خودش اتوماتیک سیو میشه ؟
لطفا از قسمت My Document > My Games > Dirt 2 > savegame یک فایل فشرده درست کنید و آپلود کنید میخوام دانلود کنم ببینم چطوریه.
احتمالا راهکاریه برای مدیریت بهتر بخش آنلاین بازی های PC . در بخش آفلاین هم ساختن اکانت های گوناگون و مدیریتش راحت تر شده.نقل قول:
دوستان ببخشید اینجا این سوالو میپرسم ،
کسی نمیدونه چرا بازی های جدید همه باید از طریق Games for Windows - LIVE سیو بشن ؟
تنها از این بازی نمیشه نتیجه گرفت که directX 11 ارزش داره یا نه بازی در سبک رانندگیه و در این سبک gamer که نمیاد به محیط اطرافش با دقت نگاه کنه تا متوجه اختلاف ها بشه. باید منتظر بازی های جدیدتر بیشتری بود. برای آشنایی اولیه با اختلاف های بصری DirectX 11 با DirectX 10 , و 9 به لینک زیر مراجعه کنید.نقل قول:
دوستان میشه یه مقایسه میون اجرای بازی تو directx 11 و directx 10 با screen shot بزارید .
تا ببینیم ارزش داره بریم یه کارت directx 11 بگیریم یا نه
همون طور که از تصاویر گویاست، اختلاف بسیاره و این تازه بخشی از توانایی های DirectX 11 ــه. قسمت عمده ی توانایی های DirectX 11 مربوط میشه به کارهایی به غیر از بازی.نقل قول:
http://www.overclock.net/ati/597046-dx11-vs-dx10-vs-dx-9-a.html
به نقل از mehdi_mosavi یکی از مدیران بخش سخت افزار :
--------------------------------------------
امکانات و قابلیت های DirectX 11 خیلی فراتر از اونیه که فقط جنبه تاثیرش در Game رو در نظر بگیریم .
قابلیت هایی مثل GPGPU بهینه سازی شده به واسطه DirectCompute ، بهینه سازی هر چه بیشتر و بهتر قابلیت multi-threading که حتی ممکنه علاوه بر افزایش کیفیت و جزئیات موجود در تصاویر 3 بعدی ، افزایش کارایی نهایی رو هم به دنبال داشته باشه .
پشتیبانی بهینه تر از OpenCL توسط GPU های سری 5000 و مهم تر از همه قابلیت های دیگه این API جدید که حتی باعث افزایش Multi Core Efficiency هم میشه به شدت وسوسه برانگیزه .
علاوه بر این قابلیت Tessellation در بازی های رایانه ای بر پایه DirectX 11 ، افکت بسیار واقع گرایانه و جالبی هست . در این مورد عکس های زیادی تو نت می شه پیدا کرد .
هر یک از قابلیت ها و امکانات بالا به تنهایی برای خودشون یک انقلاب در صنعت پردازش محسوب میشن .
موارد بالا فقط از قابلیت های DirectX 11 به حساب میومدن .
اما یکی از عوامل مهم دیگه مسئله توان مصرفی این دو نسل هست . تصویر زیر رو ملاحضه بفرمایید :
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/]
["] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
همان طور که در تصاویر گویاست حداکثر توان مصرفی Radeon 4870 حدودا 60% بیشتر از Radeon 5770 هست !! در واقع میشه با یک پاور 500W Real با تنها یک پورت 6PIN Pci-e و قیمت حدودا 50 الی 55 هزار تومان به صورت کاملا مطمئن و بی دغدغه از Radeon 5770 در یک سیستم High-end استفاده کرد . ولی یک Radeon 4870 در یک سیستم High-end حداقل یک پاور با توان واقعی 600w با قیمت حدودا 80 الی 90 هزار تومان رو طلب می کنه ! در مورد Radeon 4850 و Radeon 5850 هم با مقداری تفاوت کمتر در اختلاف توان مصرفی ( 27% ) هم تقریبا همین شرایط در توان های پایین تر صدق می کنه .
توان مصرفی کمتر در حالت Load و همچنین تکنولوژی های مدیریت مصرف انرژی در حالت Idle باعث شده که مدل های Radeon 5700 نسبت به مدل های مشابه Radeon 4000 دمای کاری در حالت های Idle و Load هم به مراتب کمتر بشه .
قابلیت های اورکلاکینگ مثال زدنی GPU و مخصوصا Memory در این دو مدل Radeon 5700 که دیگه در حال حاضر نیاز به تعریف نداره .
----------------------------------------
همون طور که می بینید، امکانات کارت های گرافیک DirectX 11 بالاست و در واقع تحول مهمی به حساب میاد.
کارت گرافیک قوی ای دارید. ولی برای استفاده از DirectX 11 فعلا تنها راه خرید یکی از کارت گرافیک های ATI HD 5870, 5850,5770,5750 ست. در آینده هم هیچ کارت گرافیکی که متعلق به سری 4000 ATI یا GT200 nvidia یا قبل از این هاست از DirectX 11 پشتیبانی نخواهد کرد.نقل قول:
ببینم برای اینکه dx11 خروجی بگیری چه باید کرد ؟
گرافیک من (gtx280 ) هم که گویا فقط dx10 می ساپورته ، ویندوزم هم ویستا هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اختلاف DX 9 با DX 10 خیلی ناچیزه. پس چیز خاصی رو از دست نمی دیم.نقل قول:
عنی چی ؟ یعنی من که کارتم دایرکت ایکس 10 ساپورته باید با 9 بالا بیارم اینو ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیشه حداقل با 10 بالا بیاریمش؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قوی ترین ابر رایانه ی دنیا!!نقل قول:
سلام
میشه بگین حداکثر سیستمی که میشه بازی کرد چی هست
اشتباه می کنید. در بالا به طور مفصل توضیح داده شده. می تونید در اینترنت هم جست و جو کنید.نقل قول:
چرا اینا با DX10 ,DX11 نساختن معلومه که DX9 گرافیک پاپنتر نسبت به DX11 داره ولی به نظر من DX10 و DX11 با هم تفاوت زیادی نداره اینا فقط یک چیز جدید میدن بیرون پول میگیرن
دوستان اگه میخواین فرق DX9 رو با 11 تو این بازی ببینین به لینک زیر برین ::8:
کد:http://www.pcgameshardware.com/aid,699998/Dirt-2-DirectX-9-vs-DirectX-11-graphics-compared-Update-New-comparisons/Practice/
دوستان منم همین مشکل رو دارم. کسی میدونه چه جوری حلش کنم؟نقل قول:
لطفا کمک کنید:18:
می خواستم بدونم تو این بازی که با x live سیو میکنه رو چکار باید بکنی تا وقتی تو ویندوز دیگه ای رفتی بتونی از سیو قبلیت استفاده کنی یا دیگه راهی نداره و باید بازیو از اول بری.
صد رحمت به nfs shift . کنترل ماشین ها خیلی سخت هستند .
اینا چرا همچین کردن !
یا 9 یا 11 !؟
خب الان خیلیا کارت DX 10 دارن ، اینا دیگه چرا باید بازی رو با 9 بازی کنن !
واقعا مسخرس :41:
یعنی نمیشد یه کاری کنن که بشه با هر 3 تا بازی رو اجرا کرد !
سلامنقل قول:
کجا کنترلش سخته آخه. اتفاقا من که خیلی باش حال می کنم. و خیلی به واقعیت نزدیکه. خوب وقتی شما داری روی زمین خاکی رانندگی می کنید مشخصه که نمی تونید راحت ماشین در کنترل داشته باشید نکته جالبش اینجاست که وقتی ریس میاد روی آسفالت (البته تو بعضی قسمتها) کنترل خیلی راحتر میشه و کنترل کاملا بر محیط منطبقه.
فقط میشه گفت عالیه............
الان حدود 8 ساعت دارم بازی میکنم به زور از پاش بلند شدم............
چقد گرافیک بازی سبکه با gts 250 همه ی تنظیمات رو بردم تا اخر و اونجور که فکر میکردم سنگین نیست..........
یه توصیه برای دوستانی که میگن کنترلش سخته ....حتما با یک دسته ی xbox بازی کنن چون هم راحتره و هم هیجانش بیشتر میشه.....
اتفاقا من توی زمین های خاکی اصلا مشکل ندارم و مشکلم فقط با جاده های آسفالتی هست .نقل قول:
دوستان عزیز.هیچ کس نیست کمک کنه؟نقل قول:
ببینید اینجا گیر میکنه:
سی پی یو م 4 هسته و 4 گیگ رم و 2.8 گیگ گرافیک دارم.(گرافیکم 1.5 که با شیر میشه اونقد)
گرافیک دایرکس 10 داره. ویندوزمم 64 بیتی 7 هست.روی xp هم تست کردم.همونجوری بود.
وقتی گیر میکنه هم نه سی پی یو کار میکنه نه رم.
تو رو خدا یکی کمک کنه.دهنم سرویس شده تا بازی رو دان کردم. :41:
اساتید عزیز سلام!
اقایون شرمنده که این سوال 100% تکراری رو میکنیم،اینترنت ADSL قطع شده با dial up امدم نمیتونم این همه صفحه رو بگردم.
اقا من مشکل این ساین کردن دارم،البته این رو بگم که من ویندوز 7 رو نصب کردم(نسخه 22 اوکتبر)اکانت هم ساختم،بعد یکدفه از من سریال بازی رو میخواهد(cd key) هیچ کاریش هم نمیتونم بکنم.
توی ویندوز قبلیم(ویستا)به صورت افلاین بازی میکردم بازی های دیگر رو،ولی اینجا (تازه نصب کردم ویندوز رو)نمیشه این رو ساین کنم،اعصابم ریخته بهم.
کمک!
معذرت به خاطر تکراری بودن.
مهدی جان من که اتفاقا میتونم به جرات بگم روانترین کنترلیه که تاحالا تجربه کردم و فوق العاده لذت بخشهنقل قول:
با این که دارم روی hard هم میرم بازی رو
شاید هم به قول دوستمون دلیلش برای من همین باشه :31:نقل قول:
من بازیو تا اونجا که مک رای رو به صورت فیلم نشون میده رفتم.
سلام
دوستان راهی برای تست شوک گیم پد هست ؟ برای من نه تو این بازی و نه تو هیچ بازیه ریس دیگه ای کار نمی کنه در حالی که گزینش رو فعال می کنم. می خواست ببینم میشه شوک گیم پد رو تست کرد که دید آیا اشکال از بازیه یا از گیم پد ؟
گند ترین تاپیکی که دیدم همین تاپیکه. یک سوال کردم و هیچ کس بهش جواب نداد. اونوقت میان از دایرکت ایکس و این چیزا صحبت میکنن.
متاسفم.
نقل قول:شما مشکلت این پست اولیتونه که نقل قول کردم ؟نقل قول:
خوب من که روی 360 بازی میکنم دوستانی که روی PC میرن کجان ؟ :31:
همون اول که اکانت آفلاین رو ساختی و با اکانتت وارد بازی شدی خودش چند تا سوال می پرسه که یکیش همین Auto Save هست که اگر خواستی اتوماتیک سیو بشه اونو Yes می کنی و اگر اونو Yes کردی ولی کار نمیده بهتره از اول شروع کنی یعنی اول سیو تو My Document رو پاک کن بعدش برو پوشه ویندوز لایو تو قسمت یوزر رو پیدا کن و اون رو هم پاک کن و از اول بازی رو اجرا کن و ...نقل قول:
من این کارو کردم. وارد بازی هم شدم و به صورت اتوماتیک سیو میکرد. اما وقتی فرداش دوباره رفتم توی بازی دوباره بازی از اول اومد و وقتی Enter رو میزنم چنتا سوال میپرسه که فقط یک دونه گزینه OK داره میزنم و میره دموی اول بازی رو نشون میده که مینویسه Codemaster Present.
شما ها بازیو به صورت دستی سیو میکنید یا خودش اتوماتیک سیو میشه ؟
لطفا از قسمت My Document > My Games > Dirt 2 > savegame یک فایل فشرده درست کنید و آپلود کنید میخوام دانلود کنم ببینم چطوریه.
در ضمن اون سیو تو My Document بدردت نمی خوره چون اصل کاری تو پوشه ویندوز لایو ذخیره میشه :46:
:5:نقل قول:
درسته کنترل ماشین نسبت به نسخه قبلی خیلی حرفه ای تر شده باید
اعصاب به خرج بدید وگر نه با یک اشتباه از پیست بازی خارج میشید واقعا
یک رالی تمام عیاره منم با شما موافقم کنترل ماشینها خیلی روانه اگر دقت
کنید میتونید کنترلو به دست بگیرید بزرگترین اشتباه همه دقت نکردنه مثل اینکه
این نسخه از بازی دقت عمل زیادی میخواد مخصوصا اگر گزینه Damage رو روی
Full بزارید دیگه وا بیلاست :18:با اولین برخورد تون به کناره پیست یا هر نا کجا آبادی
ماشین داغون میشه کلا روی این قسمت زیاد کار شده من قصد مقایسه بازی رو
با Shift ندارم چون زیاد ربطی به هم ندارن اما در این قسمت نسبت به این بازی
از نظر خسارت خیلی زیاد کار شده گرافیک بازی هم که تا اونجایی که میشده
روش کارش شده من زیاد ایرادی بهش نمیگیرم اما من که دقت کردم نمیدونم
چرا اون افکت زیبایی که هنگام مسابقه دادن در پیست گلی و خاکی که اثر
ناشی از اون به شیشه مانیتور باید بپاشه نیست اما دود گرد وخاگ و اثر پرتاپ
و پخش اونها جلوه زیبایی داره من بیشتر با موسیقی بازی حال کردم:8: در آخر
هم این مورد رو اضافه کنم که این بار سبکهای مسابقه از هم تفکیک شدن
که شما میتونید بهتر مسابقات رو مدیریت کنید. نمره من به بازی 8.5
برای نسخه PC و 9 برای نسخه XBOX به خاطر کنترل بهتر بازی