اگه منظورتون از ریست کردن بازیه، آره میشه. اما نمیشه که هی یه مرحله تموم کنمو دوباره اجراش کنم:31:
تم گوشی؟ تست میکنم ببینم چی میشه.
ممنون.:11:
Printable View
اگه منظورتون از ریست کردن بازیه، آره میشه. اما نمیشه که هی یه مرحله تموم کنمو دوباره اجراش کنم:31:
تم گوشی؟ تست میکنم ببینم چی میشه.
ممنون.:11:
این بازیو میشه با بلوتوث 2نفره بازی کرد؟
بله...میشه.
سلام
اين انيميشن هايي كه وقتي داريم story رو بازي ميكنيم چند وقت يه بار باز ميكنه رو كجا بايد ببينيم؟؟؟:19:
میشه ولی اگه FP2 نداشته باشی ...!نقل قول:
سلام بعضي از بازي ها كه چند تا لينك براي دانلود دارن بايد چطوري نصب بشن ؟منظورم اين كه بايد با برنامه اي اونا رو يكي كرد و بعد نصب كرد يا دونه دونه بايد نصبشون كرد؟؟
اگه منظورتون اينه كه چندين پارت هستن بايد بگم شما نياز به WINRAR دارين و بايد چند بخش رو كنار هم بزارين و بازشون كنين كه در اخر ميشه يه فايل N-GAGE كه بايد نصب بشه تو گوشينقل قول:
سلام بعضي از بازي ها كه چند تا لينك براي دانلود دارن بايد چطوري نصب بشن ؟منظورم اين كه بايد با برنامه اي اونا رو يكي كرد و بعد نصب كرد يا دونه دونه بايد نصبشون كرد؟؟
با winrar میشه .... همشون رو انتخاب کن بعد Extract files رو بزن بعد محل ذخیره رو بهش بده .....
یه سوال داشتم
من با n95 بازی میکنم
فقط تو این بازی که نقشه رو نشون میده 3 نقطه رو نشون میده که من 3 تاش رو هم رفتم اما دیگه مرحله ای جدید نیومد . تا اینکه هر نقطه رو 2 / 3 بار تا اخر رفتم و بعد یه نقطه دیگه تو نقشه ضاهر شد که تو اون هم حریفات فقط زن بودن و بعد اون دیگه هیچ مرحله جدیدی نیومد ؟؟؟
میگم اخرش بوده ؟؟؟
در مورد تریال بودنش بگم من با یه پتچ یا هک اون تیک تریال رو از کنار اونا برداشتم . پس مشکل چیه ؟؟؟
میشه با این آنلاین بازی کرد ؟! هیچ گزینه ای برای انلاین نداره ...
خوب نداره یعنی نمیشه دیگه.
اینو میتونین بولوتوثی بازی کنین دوست عزیز.
آخرین حریفت یه دخترس به یه اسمه چینی..!! که پالتو تنشه...تو یه معبد مبارزه میکنید..!!نقل قول:
با اون پچ نه بازی تریل میشه و نه فول...!
نه ابراهیم جان.نقل قول:
فقط با Bluetooth میشه...:46:
شاد باشی:40:
1000 امتیاز این بازی رو هم گرفتم.
ایول!!! :دی
چجوری خیلی شخته من که فقط همینجور تفریحی بازی میکنم وان رو نه برای امتیاز.:دی
آره خیلی سخته
الکی که امتیاز ان گیجم به 25000 نرسیده !(نفر اول تو ایران)
چه سود که باهاش آدامس خرسی هم نمیدن...:31:نقل قول:
کاش تحریم نبودیم!
یونس جان آخه ایراد ما اینه در قبال هر چیزی منتظر سودیم
مگه بده آدم واسه جایزه بازی کنه؟ انگیزه خوبیه به نظر من!نقل قول:
One خیلی حالمو گرفت. خیلی زود تمام شد.
راستی من تمامش کردم اما خیلی از لباسا و... ازاد نشدن. چرا؟
باید همین جوری بازی کنی دوباره مرحله هارو بری رو هارد نورمال و ایزی و بقیه مدل هارو هم بازی کنی بهت میده.
راستی من اولین بار رو 5700 وان نصب کردم فابریک همه لباس ها و همه مرحله ها و بقیه چیزا باز بود با این که یه بارم بازی نکرده بودم همه چیش باز بود!!
با عرض سلام و خسته نباشید,
خواستم بدونم این بازی روی n96 نصب میشه وآیا فول هست یا نه؟ و اینکه شماره ی کلاینت نصب شده رو از کجا باید بفهمم؟
mer30
رو N96 فولمیدوست عزیز.نقل قول:
برای ورژن کلاینت هماز آیتم About تو Option میتونید متوجه بشید.
شاد باشید:40:
نقل قول:
ببخشید منظورتون از فولمیدوست رو نفهمیدم؟این یعنی فوله یا نه؟:18:
نه فول نیستش ...نقل قول:
سلام یونس جان
این بازی که گذاشتی همون قبلی هست یا ویرایش شده (یعنی شماره جدیده؟) ، رو گوشی های اف پی 2 کامل اجرا میشه یا نه ؟
الهی شاد باشی که مارو شاد می کنی:40:
مال پست2 رو ميگي؟؟؟؟؟
نه ورژن جديد نيست يه كاري به سرش اوردن رو ورژن بالا تر كلاينت نصب بشه.
سلام به همه
امروز روشي رو بهتون معرفي مي کنم که با اون ميشه بازيThe One رو روي FP2 با کارکتر هاي جديد بازي کرد.
چيز هايي که با اين روش باز ميشه :
فايتر هاي جديد و سبک مبارزه
اين روش با جاگذاري سيو هستش
من ابتدا دو تا سيو همراه با فايتر جداگانه براتون مي زارم
اين فايل ها رو در مسير
C:/Private/20007b39 کپي کنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود هر دو :
ضمنا" بگم اين روش کاملا از خودم هستنقل قول:
miladwayne.persiangig.com/One%20for%20FP2.zip
PassWord : p30world
دوستان اگه مي خواين مي تونن فايتر هاشونو بزارن منتها سعي کنيد اون فايتري که مي خواين بزارين رو Select کنين چون بچه هايي که FP2 دارن نمي تونن فايتر رو عوض کنن ...
لطفا در خواست فايتر نکنيد
استفاده از این مطلب با ذکر نام "P30World" مانعی ندارد ...
میلاد جان یه کاری بکن بشه با بلوتوث بازی کرد...فایتر می خوایم چی کار؟
متاسفانه این کار رو BiNPDA باید انجام بده که الان غیبش زده ...نقل قول:
موقع نصب بازی وقتی نصب تموم میشه eror-1 میده.
چی کارش کنم؟
پست دوم نسخه ی ادیت شده ( فیکس شده ) هست اونو دانلود کن ...!نقل قول:
موقع نصب بازی وقتی نصب تموم میشه eror-1 میده.
چی کارش کنم؟
با fp2 و ورژن اصلیش امتیاز 3000 رو گرفتم
:دی
حق داری ...!نقل قول:
من خودم رو FP2 الان رنک 3500 دارم ... میدونی چند بار بازی کردم .:31:.. البته اگه رو FP2 فایتر جدید بریزی زودتر میتونی رنکت رو بالا ببری ...:8:
ببخشید ، چجوری باید بازی رو به حالت landscape برد؟
N82 کلاینت 1511
این کاری که در لینک زیر هست رو انجام بده بعد میتونی LandScape بازی کنی ..!نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2564684&postcount=539
اینکار رو هم کردم ولی نشد ...نقل قول:
گوشی رو باید یه بار خاموشی روشن کنی ... کردی ؟نقل قول:
اینکار رو هم کردم ولی نشد ...
دیگه اینقدر هم شوت نیستم :دینقل قول:
آره نشد متاسفانه
قبلا که هک و کلاینت و این چیزا فرق میکرد این بازی رو تموم کرده بودم لنداسکیپ و این چیزا هم مشکلی نبود ولی الان هیچی یادم نیست . همه چیز هم که عوض شده ...
سلام :
من N96 دارم ، موقع نصب بازی ONE تقریباً آخرای نصب ، ( erorr-1 ) میده، از پست دوم نسخه ی ادیت شده ( فیکس شده ) رو دانلود می کنم ، اما اونم تقریباً آخرای دانلود ERORR می ده، فکر کنم اون فایل هم ایراد داره ، چون اصلاً دانلود نمی شه ، اگه امکان داره تصیحش کنید.ممنون میشم.
نقل قول:
يه فايل هاي تكست هست بايد مال ان81 رو بريزي تا بتوني تو همه جهت ها گوشي رو بچرخوني و بازي كني.