موتور های دیزل تا 20 هزار گاز میخورن؟؟نقل قول:
فکر میکنم اشتباه میکنید
ولی جواب سوالتون بله هرچی ماشین تخته گاز بشه مصرف بیشتری خواهد داشت چون سوخت بیشتری هم تزریق و مصرف میشه
Printable View
موتور های دیزل تا 20 هزار گاز میخورن؟؟نقل قول:
فکر میکنم اشتباه میکنید
ولی جواب سوالتون بله هرچی ماشین تخته گاز بشه مصرف بیشتری خواهد داشت چون سوخت بیشتری هم تزریق و مصرف میشه
مثال زدمنقل قول:
موتور های دیزل تا 20 هزار گاز میخورن؟؟
فکر میکنم اشتباه میکنید
اما فکر کنم 25 هراز دورموتورشون باشه دقیقا یادم نیست
قضیه این که من یه موتور برق دارم که روش یه موتور بنز هست من روز ها به 380 ولت برق نیاز دارم مجبور گازشو تخت بزارم اما شبها به 100 ولت برق نیاز دارم می خواستم بدونم اگه گاز کم کنم مصرف سوخت هم کم می شود یا نه
در مورد دور موتور بگم که شما اشتباه میکنیدنقل قول:
باید 2500 دور باشه نه 25000 دور!!!
بعدش گفتین این موتور برقتون موتور بنز روش هست؟ یا موتور برقه که با موتور بنز کار میکنه؟ یا هر چیز دیگه ای؟
میشه بیشتر توضیح بدین خیلی برام جالب شده و مشتاق شدم بیشتر در موردش بدونم که مکانیسمش چطوری هست
عکسی ازش ندارین؟:11:
در مورد مصرف سوخت هم هرچی که فشار وارده بر موتور کمتر بشه خوب قاعدتا مصرف هم کمتر میشه
سلام
چون عنوان تاپیک سوالات متفرقه بود من هم سوالم رو اینجا مطرح میکنم.
من یه پراید سفید رنگ دارم،امشب که خواستم از حیاط خونه ببرمش بیرون حواسم پرت شد بدنش مالیده شد به لبه در حیاط :41::41::41:
اومدم پائین دیدم قسمت بالای چرخ عقب سمت شاگرد (قسمت هلالی درست بالای چرخ) کشیده شده به در حیاط و رنگ در حیاط (قهوه ای ) روی رنگ بدنه ماشین مونده.
به نظرتون چکارش کنم که با کمترین خسارت رنگ قهوه ای از رو بدنه پاک بشه؟
پالیش زبرنقل قول:
خیلی راحت
منظورت پولیشه؟نقل قول:
شنیدم ،اما نمیدونم چیه؟!
یعنی مایع است،جامده،مثه واکس میمونه؟!!!
چطوری باید انجامش داد؟
والله من شنیدم میگن پالیشنقل قول:
جامد هست
با انگشت میزنی داخل قوطی یکم پالیش بر میداری میزنی به همون جایی که زدی و یکم اطرافش بعد با پنبه یا ابر تمیز محکم میکشی مثل واکس بعد تمام
سلامنقل قول:
لطفا به این سوالا جواب بدین حداقل به اولیش.
شرکتی که لیزینگ بفروشه سراغ ندارین ؟
ماشینای وارداتی مثل آزرا و ...
پول پیشش هم معقول باشه
شرکت سرمایه گذاری پیشگامان ایرانیان (پیکو)نقل قول:
کد:www.piico.ir
کد:http://www.piico.ir/portal/default.aspx?tabid=242
در باره دور موتور اشتباه می کنی همان 25 هزار دو هزار پانصد که عددی نیست انهم برای یه موتور دیزلنقل قول:
در مورد دور موتور بگم که شما اشتباه میکنید
باید 2500 دور باشه نه 25000 دور!!!
نه من یه معدن شن ماسه داریم برقشو با یه موتور برق تهیه می کنیمنقل قول:
بعدش گفتین این موتور برقتون موتور بنز روش هست؟ یا موتور برقه که با موتور بنز کار میکنه؟ یا هر چیز دیگه ای؟
میشه بیشتر توضیح بدین خیلی برام جالب شده و مشتاق شدم بیشتر در موردش بدونم که مکانیسمش چطوری هست
عکسی ازش ندارین؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موتور بنز هم به یه دیناب وصل هست البته هر موتور که بخواهد می شه روش وصل کرد اما کم هزینه ترینشون همان بنز هست
عکس هم بعدآ می گذارم
پس اینکه میگن ماشین در حالت سلو سوخت بیشتر مصرف می کنه اشتباه است اینو من از یه تعمیر کار شنیدم :20:نقل قول:
در مورد مصرف سوخت هم هرچی که فشار وارده بر موتور کمتر بشه خوب قاعدتا مصرف هم کمتر میشه
اتفاقا اون عدد 25000 برای یه موتور دیزل فوق العاده زیاده!!!نقل قول:
چیزی حدود 10 برابر!!!
موتور دیزل تقریبا در حالا بدون فشار و روشن در حدود 500 دور در دقیقه وای میسته
من توی اتوبوس ها و مکامیون های بنز که نگاه کردم بهترین دور برای تعویض چیزی حدود 2500 - 3000 بود فکر کنم
25000 دور میشه گفت اصلا امکان پذیر نیست
ماشین های فرمول 1 آخرش تا چیزی حدود 9 الی 10 هزار دور میخورن
اونموقع شما میگی یه موتور دیزل کامیون یا اتوبوس تا 25000 هزار تا دور میخوره؟
اشتباه میکنی :46:
100% دوستمون درست میفرمایند اصولا موتور دیزل در دور پایینتری کار میکند(از موتور بنزینی )ومحدوده "گشتاور "بالاتر به دلیل احتراق در فشار ثابتنقل قول:
سلام من یک مشکلی دارم ماشین من الان پیکان مدل 83است و در کنار کیلومتر شمارش به تازهگی علامت k-ظاهر شده اشکال از کجاست؟
اگه اشتب نزنم k يعني كامپيوتر احتمالا يه سري ارور گرفته كه بايد ببري زير دستگاه اونارو پاك كنهنقل قول:
:11::11:
دیروز عصر رفتم پاکش کرد ولی دوباره امد بردمش به باطری ساز گفت سنسور اکسیژن را باید عوض کنی وقیمتش هم 40هزار تومن است؟
---------- Post added at 10:43 AM ---------- Previous post was at 10:41 AM ----------
ومن یک سوال دارم در مورد نحوه ی صحصح ترمز کردن چه طوری دیروز کم بود به یک ماشین بزنم با سرعت 80کیلومتر زود پامو گذاشتم روی کلاج وترمز ترمز کار نکرد؟
------------------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
خدمت شما دوست عزیز باید عرض کنم که در صورتی که سنسور اکسیژن خودرو شما یا اصولا هر قسمتی که مربوط به الایندگی سیستم سوخت رسانی بشود روشن شدن چراغ چک را به دنبال دارد
-------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد ترمز کردن هم باید بگم که هنگامی که شما پاتون رو هم زمان روی کلاچ وترمز قرار میدهید باعث قطع شدن قدرت موتور از خط انتقال قدرت میشوید بنابرین تنها چیزی که باید باعث ایستادن خودرو شود ترمز چرخهای خودرو است که (به دلیل اینرسی وکوپل واژگون کننده ) ترمز خودرو شما ویا بهترین ترمز دنیا هم توان ترمز گیری مطلوب را نخواهد داشت:18:به یاد داشته باشید هنگامی که پای خود را هنگام ترمز گیری روی کلاچ قرار ندهید (نیروی تراکم واصتحکاک ) داخل سیلندر های موتور باعث ترمز گیری می شوند که به این امر در اصتلاح ترمز موتوری میگویند
----------------------------------------------------------------------------------------
امیدوارم مورد استفاده شما قرار گیرد :46:
باهاشون تماس گرفتم . گفتن سیستم فروش لیزینگیمون از بعد از عید دوباره راه میفته و قیمتها عوض خواهد شد .نقل قول:
بعد هم گفتن من هیچ اطلاعاتی نمیتونم بهتون بدم چون سیاست شرکت معلوم نیست چی بشه !
جای دیگه ای سراغ ندارین ؟
نقل قول:
لطفا جواب بدین.:19:
نقل قول:
بله ربط داره.
البته اندازه شاتون و دامنه میلنگ هم خیلی موثر هست.
از لحاظ تعداد فقط میشه اینو گفت. تا قبل از 2007 جنرال موتورز و از اون به بعد تویوتا.
واحد های رابطه رو هم بگید. ولی در مورد اسب بخارو و وات و دور در دقیقه این صدقنمیکنه. به نظرم اشتباهه.
سلام
خیلی ممنون که جواب سوال منو دادین
واحدهای این رابطه رو من نمیدونم اینو یه جایی نوشته بود من هم بهش شک کردم اومدم اینجا پرسیدم.
سایانا الآن وارد بازار شده؟
سایانا؟؟نقل قول:
منظورتون همون تندر تیونینگ شده هست؟( ساینا)
خبری از وردودش من نشنیدم.
مثلا قرار بود نیمه اول امسال ( 88) بیاد که من چیزی نشنیدم. شاید اومده و من نمیدونم. ولی در سایت ایرانخودرو هم خبری ازش نیست.
:12:
با سلام
میشه کپسول گاز سمند LX EF7 رو برداشت و فقط از بنزین استفاده کرد ؟
این مسئله مشکلی برای وضعیت ماشین ایجاد نمی کنه و موتور صدمه نمیبینه ؟؟
متشکرم .
نه مشکلی ندارهنقل قول:
فقط احتمالا بعد از برداشتن کپسول ته ماشین یه خورده بالا میاد که باید ارتفاعش مجددا تنظیم بشه :11:
من یک سوالی دارم این که اگه کیسه ی هوای ماشین با یک برخورد کوچک کار کنه چه قدر باید پول بدی تا دوباره آماده به کارش بکنند؟
بستگی به مدل ماشین و تعداد ایربگ های باز شده داره.
پول خود ایربگها به همراه قطعه های پلاستیکی که روش بسته میشه ، از دونه ای 150 به عنوان ارزونترینش تا بالا و خیلی بالاتر!
شدت برخورد هم فرقی نمیکنه تو خرجش مهم اینه که باز بشه!
برای ال 90چند میشه؟
یه سوال دارم
تو ماشین هایی که ترمز abs دارن آیا فقط ترمز های جلو absهستن یا هر چهار چرخ؟ (اگه ترمز های جلو دیسکی و عقب کاسه ای باشن)
ماشینی که abs داره برای هر چهار چرخ هستنقل قول:
مهم نیست که کاسه ای باشه یا دیسکی
شما به این فکر کنین که مثلا چرخ های جلو از سنسور ABS بهره ببرن و چرخ های عقب معمولی باشن
اگه ترمز شدیدی مثلا در سرعت حدود 80 زده بشه چرخ های جلو روال طبیعی رو طی میکنن و چرخ های عقب قفل میشن و مثل اینکه توی اون سرعت دستی بکشین
میبینین که چه فاجعه ای رخ خواه داد!:18:
پس اگر ABS وجود داره برای کلیه چرخ ها هست و ربطی به دیکسی بودن یا کاسه ای بودن ترمز ها نداره
همونطور که الان 405 ها پارس ها سمند ها 206 ها پراید ها L90 ها ABS هستن(بعضی ها به صورت آپشن هستن فقط خواستم به کاسه ای بودن چرخ های عقب اشاره کنم)
در کلیه ماشین ها هم اگه مشکلی برای هر کدوم از سنسور ها ایجاد بشه کلن ABS تعطیل میشه
و اینطوری نیست که 3 چرخ ABS باشه و یه چرخ معمولی باشه چون این خودش خطر آفرین میشه
مرسی از جوابتنقل قول:
حالا امکانش هست ترمزهای کاسه ای عقب رو به دیسکی تبدیل کرد؟؟
به سوال های من هم پاسخ بدهید اگه بلد هستید؟
راسته كه ميگن بعد عيد ماشينايي كه از حالت استاندارد خارج شده باشن به قول خودمون همون اسپورت باشن و ارت داشته باشن رو ميخوابونن؟؟؟؟؟
کسی نیست جواب ما رو بده؟
به نظر من که شایعه ای بیش نیست مگه ماشین خابیده چه مشکلی داره؟
بله درسته ولی نه هر ماشینی رو ، یعنی به میزان ارت خوردن ماشین کار دارن ، اگه زیادی باشه پلیس بش گیر میده ، اگه معقول باشه کاری ندارننقل قول:
سلامنقل قول:
این چیزی جدیدی نیست
تیونینگ کار ها و علاقه مند ها به ماشین و ماشین سواری واقعا توی ایران دچار مشکل هستن و به طور وحشتناکی محدود هستن
شاید بعد از عید قصد دارن که سخت گیری ها رو بیشتر کنن
البته معمولا توی شهرستان ها زیاد گیر نمیدن ولی تهرانی های عزیز بیشتر مورد عنایت برادران زحمتکش قرار میگیرن :37:
این فتوشاپ هست یا نه اگه نیست مدلش چی هست
[HTML]http://upload.--------.com/6/1268886573.jpg[/HTML]
این بی ام و vision یا به عبارتی EfficientDynamics مدل 2009 کانسپته.
(سلام بردوستان دیرین )
مطمنی تقی ؟
فتو شاپه ها
و درود بر تو
نه حاجی فتوشاپ نیست
کد:http://www.netcarshow.com/bmw/2009-efficientdynamics_concept