میشه یه مودم وایرلس خوب تا 90 تومان معرفی کنین؟اگه من مودم تو اتاق بزارم و لپ تاپ تو حال باشه ودیوار هم بینشون باشه تو سرعت تاثیری داره؟سرعت پایین میاد؟فرق مودم 90 تومانی با 150 تومانی جیه؟
Printable View
میشه یه مودم وایرلس خوب تا 90 تومان معرفی کنین؟اگه من مودم تو اتاق بزارم و لپ تاپ تو حال باشه ودیوار هم بینشون باشه تو سرعت تاثیری داره؟سرعت پایین میاد؟فرق مودم 90 تومانی با 150 تومانی جیه؟
دوست من می تونی netgear سری g بخری که 85 تومن هست.من خودم دیروز خریدم.نقل قول:
اگه هم می خوایی یکم بیشتر خرج کنی مدل n ش رو بخر که حدود 150 تومن هست.
در این حالت هیچ مشکلی پیش نمیاد و سرعت اینترنت فرقی نمی کنه.فقط زمانی تغییر پیدا میکنه که چند تا دیوار بتنی مابینشون باشه.نقل قول:
من خودم مودم رو طبقه پایین خونمون می زارم و با لپ تاپ طبقه بالا حدود 15 متر دورتر از مکان مودم در طبقه پایین که دو سه تا دیوار هست کار میکنم.
در تعداد پورت های مودم و بردش هست.نقل قول:
سلام
مودم های لینک سیس اکثرا که انتن نداره ایا تو بردشون فرق میکنه یا نه؟
یعنی بدون انتن نسبت به مودهای دیگه که انتن دارن ضعیف نیستن؟؟؟
netgear مارک معروفیه مگه؟بیشتر دوست دارم asus یا dlink تا 90 تومان بگیرم.میشه عکسشونو بزارین؟
نه عزیز,dlink و tpilink با اکثر و می تونم بگم با تمامی شرکت های ایران سازگاری دارن و جز برندهای خوب هستن.نقل قول:
این مودم ها چون صرفا مودم نسیتن و روتر و access point هم هستن پورت usb ندارن ولی 4 تا پورت RJ45 (اترنت) دارن.
سوال دیگه ای داشتی در خدمتم.
نقل قول:
برای یک کابر خانگی که می خواد دوتا سیستم رو شیر کنه,قطعا WAG120N به صرفه تر و کارامد تره.
تفاوت اصلی ای مودم ها هم در ANTENA GAIN,SECURITY FEATURE,وپشتیبانی modulation های بیشتر توسط WAG160n و یه سری تجهیزات اضافی داخل بسته بندی هست.که اصلا برای یک کاربر خانگی مهم نیست.
+
شما سقف قیمتتون رو 100 تومان اعلام کردی که راهی بجز WAG120N با قیمت 90 تومن براتون نمی زاره.چون 160n قیمتی بالای 170 تومان داره.
+
من اصلا پیشنهاد می کنم به مودم هایی با قیمت پایین تر و برند های Asus ,DLINL ,TP LINK یا smc فکر کنید.
+
اگه یه مدل واقعا توووووپ ! می خوای من ASUS-DSL-G31 یا همون WAG120N رو پیشنهاد میکنم.و اگه ارزونتر می خوای DLINK-2640U خوبه.
قیمت های امروز بازار:نقل قول:
TP LINK W8901G--- 50.000T
TP LINK W8101G--- 56.000T
DLINK 2640U ----53.000T
TENDA 548D ----62.000T
CNET CAR850----55.000T
این مدلا (بجز تندا)از پرفروشترین مودم های وایرلس بازار هستن.
نقل قول:
و
نقل قول:
به شما دوستان عزیز محصولات خوب از برندهای متفاوتی رو با 3 رده قیمتی پیشنهاد میکنم.که مودم های هر رده تقریباجزییات مشابهی با هم دارن.
TP LINK W8101G--- 56.000T
DLINK 2640U ----53.000T
CNET CAR850----55.000T
+
ASUS-DSL-G31-----80.000T
LINKSYS WAG 120N-----85.000T
LINKSYS WAG 54G2----95.000T
DATASHEEND 901W2-----75.000T
SMC-7904WBRA2----75.000Tمودم خوبیه!
ZYXEL-P660HW----92.000T اینم مودم خوبیه ولی نگیرین چون خیلی از شرکتها پشتیبانی نمی کنن طرفش نرین!!
+
USROBOTIC-USR819108-----110.000
اگه باز جزییاتی خواستین من در خدمتم.:31:
واقعا ممنونم ازتون.نقل قول:
میشه تفاوت های این 3 رده رو بگین؟
مثلا مشخصات رده ی اول و دوم و سوم از نظر تعداد پورت ، بورد و کیفیت چیه؟
بازم ممنون که وقت می ذارین.
سلام دوستان
من می خواستم یه مودم وایرلس بگیرم یه سیستم دارمو یه لپ تاپ سرعتمم 512 هستش نمی خوام اصلا افت سرعت داشته باشه
برام تا سقف 80 تومان چی پیشنهاد میکنید
نقل قول:
کد:http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=KBqxb0ubowlvZR3P
البته باید به این توجه داشته باشین که وایرلس خودش افت سرعت دارهنقل قول:
کد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=4127
شما اگه واقعاًافت نمی خواید وایر بگیرید
با تشکر
می خواستم بدونم که این مودم با ویندوز سون 64 بیت هماهنگی داره یکی هم من الان یه مودم مهمولی دارم میشه اونو به سیستمم وصل کنمو با از این برای لپ تاپ و موبایل استفاده کنم؟
سلام من الان یک مودم WAG120N LINKSYS خریدم ولی الان همیشه به اینترنت به صورت اتوماتیک کانکت هست ولی من میخوام مثل مودم قبلیم tplink 8811 کانکشن بسازم و با اون وصل بشم، چجوریه؟؟
خوب شما PPPoE نصبش کردی !
فکر کنم باید دوباره نصب کنی
به جای PPPoE از Bridged Only استفاده کن و اکانت PPPoE رو از طریق ویندوز بساز و با اون کانکت شو.نقل قول:
دفترچه مودمت رو بخون . تنظيمات رو از isp بپرس
سلام
دوستان wag 120n link sys گرفتم .
هر کارمیکنم نصب نمیشه
کسی میتونه آموزش نصب بزاره؟
دوستان خواهشن اگه میشه بزارید!:41:
لطفا جواب بدید دوستان میرم بخرمنقل قول:
از نرم افزار داخل CD استفاده کردی؟نقل قول:
سلام
دوستان برای یک مودم adsl وایرلس بین Asus G31 و linksys w120n کدوم رو پیشنهاد میکنین؟ چون قیمت جفتشون یکیه
میخوام ببینم کارایی کدوم مناسب تره اینجا؟
در کل اگه پیشنهاد دیگه ای غیر این 2 تا مودم داشتین ممنون میشم راهنماییم کنین :11:
سلام
اساتید عزیز بین چهار مدل مودم زیر کدومشون USB می خوره :
TP LINK W8101G
DLINK 2640U
ASUS-DSL-G31
LINKSYS WAG 120N
و اگه می شه یه مودم وایرلس معرفی کنید که یه پورت USB و یه پورت LAN داشته باشه ( حداقل ) واسه یه کاربر خانگی.
ممنون
خوب 120n به علت داشتن 802.11n انتخاب آینده نگرانه تری هست اما خیلی نباید انتظار برد بالا رو در حد یه N داشته باشید.با این وجود اکثر نیاز ها رو جواب میده. g31 جدیدترین محصول asus برای wireless g هست و از نظر سرعت لینک دادن هم خوب عمل میکنه .قیمتی پایینتر هم داره. حال خودتون میتونید تصمیم بگیرید که کدوم بهتره.نقل قول:
هیچ کدوم این مودم ها usb ندارن ولی 4 تا پورت لن دارن که میشه 4 تا کامپیوتر رو بهش وصل کرد اصولا مودمهایی که اکسس پوینت هم دارن یعنی همین مودلها پورت usb ندارننقل قول:
کسی مارک TENDA دیده یا شنیده !؟
من گوشیم wi-fi داره چه مودمی با 50 تومن بخرم خوبه ؟
1- D-link 2640u = 45000tنقل قول:
2- TP-link 8901G = 45000t
هر دوتاشون وایرلس سری G هستند و 4 تا پورت لن دارن از این بیشتر بخوای هزینه کنی مودم های Asus G31 با 68000 تومن و linksys wag120n هم با 70000 تومن هست
یکی از برند های خوبه . اونقدر معروف هست که فعالای بازار بشناسن ولی پیشنهاد می کنم تو ایران از این برندهای خاص استفاده نکنین. ترجیحا Dlink ,TPLink,ASUS,Linksysاستفاده کنین. linksys و ASUS برای کاربری های حرفه ای و DLINK و TPLINK برای خونگی خوبه. البته نمیشه از برندهای خوبی مثل وSMC getprotect,USrobotic و... گذشت.نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز این مدلها هیچکدوم usb نمی خورن ولی اگه پورت USB براتون خیلی مهمه ASUS-n13 رو بهتون پیشنهاد میکنم که 2 پورت USB داره و از قدرتمند ترین AP های اسوس هست.
اين مدل DSL-X13 ASUS هم از ايسوس جديد اومده كه يك پورت usb و LAN داره قيمتش هم حدود 40 هست اگرم وايرلس هم ميخواي ميتوني جداگانه اكسس پوينت بگيري هزينه كمتر ميشه
این هم پیشنهاد خیلی خوبیه.روی هم 60 تومن هزینه بر میداره.نقل قول:
23,4 تومن بابت اداپتور وایرلس.35,6 تومن هم مودم. فقط این مودم x-13 خیلی خوبه ولی چون برای منطقه ی خاصی (ایران و پاکستان و همین دورو ورا!)زده شده از طرف خود اسوس پشتیبانی نمی شه و فریم ویرشو نمی سه اپگرید کرد. ولی کلن مودم خوبیه.
سلام دوستان.
کسی قیمت روتر asus rt-n16 رو جدیدا داره؟
چه مودمی بهش وصل کنم خوبه؟ ( چون فقط روتره و مودم نیست. ) زیاد گرون نباشه ولی کیفیتش خوب باشه.
یه مودم تا 40 تومن برای کاربر خونگی چی پیشنهاد میکنید
در آینده میخوام سیستم بغل دستیمو به نت وصل کنم
نقل قول:
n16 روتر خیلی خوبیه و از قوی ترین روتر های ایسوسه. تو بازار امروز هم 180.000 تا 185.000 البته با گارانتی های اصلی است.بدون گارنتی هم حدودا 10 تومان پایینتره که اصلا روش حساب باز نکن.
البته یکم سخت گیر میاد و باید بگردی. چون داری از روتر قوی استفاده می کنی و احتمالا با سیستم هی زیادی می خوای اینترنتو شیر کنی و اگه از سرور استفاده میکنی باید از مودمی استفاده کنی که به اصطلاح combo نباشه.و ببیش از دو پورت اترنت داشته باشه.از خود اسوس هم بگیر سازگارتر و بهتره. من Am 604 رو بهت پیشنهاد می کنم که 4 پورت اترنت داره.
شما هم سه تا انتخاب داری عزیز:نقل قول:
1.اگه فقط می خوای دوتا سیستم رو لینک کنی و کاربر خونگی هستی قویا بهت پیشنهاد می کنم که یه مودم روتر combo که یک پورت usb و یک پورت اترنت داشته باشه استفاده کنی که یک سیستمت رو با usb و اون یکی رو با اترنت به مودم وصل کنی.در این مورد مودم جدید asus-x 13 رو با قیمت 36.7 تومن جواب کارت رو میده.
2.یک مودم روتر با 4 پورت اترنت بگیری که هم می تونی هر دو سیستمت رو با ااترنت وصل کنی و هم میتونی در اینده روش حساب باز کنی. مودم روتر asus am604 یا قیمت 43.4 تومن مناسبته.
3.می تونی یک مودم روتر وایرلس(access point )بگیری که به صورت وایرلس هم بتونی از لبتاپ یا موبایل ازش استفاده کنی که یکم کارتو پیچیده تر میکنه و لی خوب دیگه محدودیتی نداری.اینجا هم با این قیمت DLink 2640U رو بهت پیشنهاد میکنم.
بازم میگم اگه همون اولی مناسب کارته اون بهتره.
من پیشنهاد میدم دوستانی که میخوان مودم ADSL بگیرن اصلا سراغ مارک ZOLTRIX نرن!!!!!!!!
من مارک tp-link رو پیشنهاد میدم . من یه دونه wireless خریدم 50 تومن واقعا ازش راضیم!!
با سلام خدمت دوستان محترم
من ميخواستم يه مودم وايرلس بگيرم، ميخواستم نظر شما رو هم بدونم. خودم ترجيح ميدم LinkSys يا Asus تهيه كنم. نظرم هم روي LinkSys بيشتره. حالا ميخواستم بدونم كدوم مدل LinkSys رو پيشنهاد ميديد. ترجيحا قيمت رو هم اعلام كنيد.
با تشكر بابك
دوستان به نظره شما اون مودمای asus am602 سری اولی بهتره یا این جدیدا که x13 ؟عوض کنم یا همین خوبه
در ضمن وایرلس دار ایسوس کدوم بهتره و ارزونتر قیمتشم بگیدممنون میشم
linksys دوتا مدل نسبتاً جدید دارهنقل قول:
wag120n
wag320n
دومی وایرلسش قوی ترهست
قیمت نمی دونم
---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------
نقل قول:
asus602 وایرلس نداره.
بین مودمهای asus وایرلس دار :
اگر مدل برای فضهای کوچک می خواهید dsl g31
قیمتش حدود 60 تومان
اگر قوی تر می خواهید dsln11 که قیمت حدود 120 تومان هست
dsln13 قدیمی شده هست و زیاد خوب از اب درنیامده است
دوستان اگه یه سری به 2,3 صفحه ی قبلی بزنن من تقریبا لیست تمام مود مای بازارو گزاشتم و اگه سوالی هم باشه اگه پیدا نکردن من در خدمتم.
ونقل قول:
نقل قول: