نقل قول:
قهرمان امسال باشگاههاي اروپا قرمزهاي باوارياست
دمت گرم فقط همین
Printable View
نقل قول:
قهرمان امسال باشگاههاي اروپا قرمزهاي باوارياست
دمت گرم فقط همین
فکر کنم لیگ المانه که از جذابیت افتاده
فوتبال خشک و ماشینی و بازی های کسل کننده...حتی وقتی دو تیم معروف المان با هم بازی می کنند یک بازی خسته کننده از اب در میاد
شما برو ببین لیگ المان از نظر کیفی پایین تر از لیگ فرانسه است
بهتون هم میگم بایرن عمرا قهرمان بشه...
درسته که شاید لیگ المان یه کم خشک باشه ولی اینو داشته باش که تیم المان همیشه جزه 4 تیم بودهنقل قول:
بایرن هم اصلا شک نکن که قهرمانه . بهت قول می دم
حیف امسال میلان نیستش و گرنه دوباره یه حالی به این بایرن میداد
اشکالی نداره به جاش وردربرمن یه حالی به این میلان میده.:27:نقل قول:
اتفاقا الان تيمهاي الماني خيلي هم قشنگ بازي ميكنن. از زماني كه كلينزمن وارد عرصه مربي گري شد سبك بازي المانها تغيير كرد. همين هوفنهايم كه الان صدر نشين بوندسليگا هست ببين چه بازيهاي قشنگي رو ارائه ميده هر بازيش سه چهار تا گل تاكتيكي و اساسي داره.نقل قول:
مثل ميلان خوبه كه هر بازي رو با خوش شانسي اونم دقيقه نود ببره:21:
منم بهتون ميگم كه بايرن قهرمان ميشه:5:نقل قول:
بهتون هم میگم بایرن عمرا قهرمان بشه.
اره برمن. همون طور كه تو بازيهاي گروهي ليگ قهرمانان تيم اينتر ميلان رو با همون مورينيو در دو بازي رفت و برگشت متوقف كرد مطمئن باش كه ميلان رو هم خيلي راحت حالشو ميگيره.:27:نقل قول:
دقیقا همینطور هست!نقل قول:
یک زمان تلویزیون ایران به فوتبال المان وحشتناک گیر داده بود و فقط فوتبال این کشور را پخش میکرد اون زمان به خاطر بازیهای المان فوتبال زده شدم!
برای من لیگ فرانسه و هلند خیلی جذاب تر از لیگ المان هستم!نقل قول:
ليگ سطح پايين تشما به اين ليگ كه رقابت فشرده ونزديك هست ميگي سطح پايين؟؟!!
همين ليگ اسپانيا كه از همه سطحش پايينتره. شما نگاه كن الان بارسلونا با اختلاف 12 امتياز نسبت به تيم دوم جدول صدر نشينه. بعد اون وقت كجاي اين ليگ سطح بالا و جذاب
يا همين ليگ ايتاليا كه الان چند ساله ديگه از جذابيت افتاده و قهرماني فقط از ان اينتر بوده و تيمهاي ديگه مثل روم هميشه به دنبال دومي بودن تا قهرماني يا همين جام حذفيش كه چهار ساله بين اينتر و روم در جريان بوده .
از همين الان ميتونم بهت بگم كه اينتر امسال هم قهرمان ايتالياست. ليگي كه قهرمانش مشخصه نه سطح بالايي داره ونه جذابيتي.
در ضمن اگر به واسطه ی قهرمانی متعدد یک تیم در یک کشور سطح اون لیگ پائین هست این وضع برای المان خیلی بدتر هست!
در المان بایرن با بودجه چند برابر سایر تیمها رفته همواره بهترین بازیکنان المان و به تازگی اروپا را میگیره و الان سالهاست که در المان قهرمان هست و تا زمانی که در داخل تیم به بحران نخوره بی رقیب هست اما همین تیم در خارج اروپا حرف چندانی برای گفتن نداره!
در مورد لیگ ایتالیا باید به وضعی که برای فوتبال این کشور پیش امد توجه کنی
لیگ اسپانیا سطحش پائینتره ؟:18:
اگر به واسطه امتیازات بارسا لیگ اسپانیا سطحش پائین هست در اروپا هم بارسا بی رقیب نشون داده و به تیمها زیاد گل زده پس اروپا هم سطحش پائین هست!
تو تمام لیگ ها فوتبال چند قطبی هست و همیشه رقابت برای قهرمانی در بین این تیمها در جریان بوده و سایر تیمها هم فقط برای خالی نبودن سایر رده ها جنگیدند این در تمام لیگ ها وجود داره از نظر من لیگی جذاب میشه که قطبهاش بیشتر باشند در انگلیس منچستر،لیورپول،ارسنال،چلس ی قطبهای فوتبال هستند و در ایتالیا رم،یووه،میلان و اینتر و در اسپانیا بارسا،رئال، والنسیا اما در المان بایرن و ؟؟؟
اصلا تلويزيون ايران چي از فوتبال حاليشون ميشه. يك مشت بيسواد احمق نشستن اونجا دارن تصميم ميگرن چه بازي رو نشون بدن. از هفته اي كه هفت روزه هشت بار از بارسلونا (تيمهاي محبوب خياباني و فردوسي پور) بازي پخش ميكنن.نقل قول:
یک زمان تلویزیون ایران به فوتبال المان وحشتناک گیر داده بود و فقط فوتبال این کشور را پخش میکرد اون زمان به خاطر بازیهای المان فوتبال زده شدم!
ليگ فرانسه كه الان ---- 10 ساله داره مرتب قهرمان ميشه. كجاي اين ليگ جذابه:27:نقل قول:
برای من لیگ فرانسه و هلند خیلی جذاب تر از لیگ المان هستم!
اشتباه ميكني . اتفاقا بايرن دو سال پيش هيچ جامي رو نتونست بگيره. هميشه اينطوري نبوده كه هر سال قهرمان بشه. شايد هر دو سه سال يك بار تونسته قهرمان المان بشه.نقل قول:
در ضمن اگر به واسطه ی قهرمانی متعدد یک تیم در یک کشور سطح اون لیگ پائین هست این وضع برای المان خیلی بدتر هست!
در المان بایرن با بودجه چند برابر سایر تیمها رفته همواره بهترین بازیکنان المان و به تازگی اروپا را میگیره و الان سالهاست که در المان قهرمان هست و تا زمانی که در داخل تیم به بحران نخوره بی رقیب هست اما همین تیم در خارج اروپا حرف چندانی برای گفتن نداره!
تازه ايني كه گفتي كاملا براي ليگهاي ديگه هم صدق ميكنه. ليگ انگليس دقيقا هر يك سال در ميون منچستر قهرمان ميشه. ليگ ايتاليا كه الان چهار ساله اينتر از چهار هفته قبل بازيها قهرمانيش مشخصه. اسپانيا هم همينطور يك سال رئال قهرمان ميشه باز ساله ديگه بارسلون.
حرفي نداره؟؟!!نقل قول:
اما همین تیم در خارج اروپا حرف چندانی برای گفتن نداره!
بايرن دو سه ساليه كه يكم از اروپا دور مونده. مگه يادت نمياد قبل از اون زمان هيتزفلد بايرن چه بازيهايي رو تو اروپا انجام ميداد. به رئال چهار تا چهار تا ميزد . هميشه هم جزء چهار تا تيم اول اروپا بود. البته الان هم هست.امسال هم مطمئن مطمئن باش كه قهرمان ميشه.:8:
اين رو هم اضافه كنم كه هر وقت برمن تو يوفا ميلان رو از دور رقابت ها حذف كرد بعد اون وقت معلوم ميشه كه فوتبال چند قطبي يعني چي:5:
نقل قول:
اصلا تلويزيون ايران چي از فوتبال حاليشون ميشه. يك مشت بيسواد احمق نشستن اونجا دارن تصميم ميگرن چه بازي رو نشون بدن. از هفته اي كه هفت روزه هشت بار از بارسلونا (تيمهاي محبوب خياباني و فردوسي پور) بازي پخش ميكنن.
بازیها بارسا پخش میشه چون جذاب و پر گل هست!
و اتفاقا دو سالی هست که در زمینه پخش بازیها تلویزیون خوب عمل میکنه!
بازیهای بارسا و رئال این فصل فوق العاده جذاب بودن و از طرفی این دو تیم در ایران فوق العاده طرفدار دارند که طبیعی هست بازیهاشون بیشتر پخش بشه.
دقیقا به مانند لیگ انگلستان...
لیگ فرانسه یک لیگ بازیکن ساز هست (به مانند لیگ هلند) و جذابیتش برای من از این بابت هست.نقل قول:
ليگ فرانسه كه الان ---- 10 ساله داره مرتب قهرمان ميشه. كجاي اين ليگ جذابه
بایرن دو ساله که قهرمان نیست چون از داخل به مشکل خورده و این ناتوانی در قهرمانی علتش بالا رفتن سطح لیگ المان نیست!نقل قول:
اشتباه ميكني . اتفاقا بايرن دو سال پيش هيچ جامي رو نتونست بگيره. هميشه اينطوري نبوده كه هر سال قهرمان بشه. شايد هر دو سه سال يك بار تونسته قهرمان المان بشه.
تازه ايني كه گفتي كاملا براي ليگهاي ديگه هم صدق ميكنه. ليگ انگليس دقيقا هر يك سال در ميون منچستر قهرمان ميشه. ليگ ايتاليا كه الان چهار ساله اينتر از چهار هفته قبل بازيها قهرمانيش مشخصه. اسپانيا هم همينطور يك سال رئال قهرمان ميشه باز ساله ديگه بارسلون.
تو المان بایرن از هر لحاظ برتر هست و تیمهای دیگر اگر بایرن از داخل مشکل نداشته باشه توانه مقابله با این تیم را ندارند در حالی که اسپانیا،انگلیس و ایتالیا اینطور نیست.
حرف من هم همین هست شما گفتی لیگ ایتالیا 4 ساله اینتر قهرمانه و یا بارسا چون با اختلاف صدرنشینه سطحش پائین و جذاب نیست
در حالی که در تمام لیگ ها وضع اینطوره که یک گروه محدود همواره قهرمان هستند و گروه دیگر برای موندن و گرفتن رده های دیگر می جنگند. مشکل لیگ المان اینه که خبری از یک گروه همیشه قهرمان نیست بلکه تنها یک تیم همیشه قهرمان به نامه بایرن داره!
نقل قول:
اين رو هم اضافه كنم كه هر وقت برمن تو يوفا ميلان رو از دور رقابت ها حذف كرد بعد اون وقت معلوم ميشه كه فوتبال چند قطبي يعني چي
حیف که میلان این فصل افت وحشتناکی کرده و پائین بالا زیاد داره مگر نه با اطمینان میگفتم برمن زیره پاهای روسونری ها له میشه...نقل قول:
اره برمن. همون طور كه تو بازيهاي گروهي ليگ قهرمانان تيم اينتر ميلان رو با همون مورينيو در دو بازي رفت و برگشت متوقف كرد مطمئن باش كه ميلان رو هم خيلي راحت حالشو ميگيره
اما همین میلان هم برای تیمهای کوچک المان کافی هست:27:
امید وارم یکی از تیم های بایرن - یا رئال یا اینتر قهرمان بشه
چرا اینقد بحث می کنین .
بایرن قهرمان میشه
المان هم سرور همه تیم هاست .
من خودم الان 15 ساله طرفدار سفت و سخته المان هستم و هر وقت بازی های المان و بایرن رو نشون میده با بابام دعوا دارم میگه حیف وقتت این چه بازی که نگاه می کنی ولی من عشقم المانه
به امید پیروزی بایرن .................
اگه به طرفدار باشه كه همين بايرن مونيخ طرفداراش از كل اين تيمها بيشتره.به گلهاي زياد و بازيهاي جذاب هم نيست. ميانگين گلهاي تيم اول بوندسليگا با تيم اول لاليگا برابري ميكنه. پس به جذاب بودن و پر گل بودن نيست. صدا سيماي ما خلاصه شده به چهار تا گزارش گر كه هر كدوم بنا به طرفداري از تيم محبوبشون بازيها رو پخش ميكنن. يعني در كل بيخيال نظر مردم.نقل قول:
بازیهای بارسا و رئال این فصل فوق العاده جذاب بودن و از طرفی این دو تیم در ایران فوق العاده طرفدار دارند که طبیعی هست بازیهاشون بیشتر پخش بشه.
اينم باز از اون حرفها بود.ليگ المان كه خودش استاد ساختن بازيكن هست.ديگو در وردربرمن. روسيچكي در دورتموند. فن در فارت در هامبورگ . لوسيو در لوركوزن. امرسون بازم در لوركوزن و بالاخره پديده اين فصل بوندسليگا "رناتو آگوستو" 20 ساله برزيلي كه در لوركوزن بازي ميكنه و از همين الان باشگاههاي بزرگ اروپايي براش دندون تيز كردن.نقل قول:
لیگ فرانسه یک لیگ بازیکن ساز هست (به مانند لیگ هلند) و جذابیتش برای من از این بابت هست.
يا همين خود تيم ملي المان كه با جوانان با استعداد خودش اينقدر داره خوب كار ميكنه. اين جوانان از همين تيمهاي باشگاهي المان به فوتبال معرفي شدند.
اصلا هم اينطوري نيست.در المان تيمهايي مثل برمن و لوركوزن هميشه در كورس قهرماني هستن و هيچوقت اونطور نبوده كه بايرن از قبل قهرمانيش معلوم باشه. درست مثل دو سال پيش كه چهارم شد.نقل قول:
حرف من هم همین هست شما گفتی لیگ ایتالیا 4 ساله اینتر قهرمانه و یا بارسا چون با اختلاف صدرنشینه سطحش پائین و جذاب نیست
در حالی که در تمام لیگ ها وضع اینطوره که یک گروه محدود همواره قهرمان هستند و گروه دیگر برای موندن و گرفتن رده های دیگر می جنگند. مشکل لیگ المان اینه که خبری از یک گروه همیشه قهرمان نیست بلکه تنها یک تیم همیشه قهرمان به نامه بایرن داره!
بایرن دو ساله که قهرمان نیست چون از داخل به مشکل خورده و این ناتوانی در قهرمانی علتش بالا رفتن سطح لیگ المان نیست!
تو المان بایرن از هر لحاظ برتر هست و تیمهای دیگر اگر بایرن از داخل مشکل نداشته باشه توانه مقابله با این تیم را ندارند در حالی که اسپانیا،انگلیس و ایتالیا اینطور نیست.
در تمام ليگهاي دنيا يك تيم يك سرو گردن از بقيه تيمها بالاتر هست. در انگليس منچستر . در ايتاليا اينتر . در فرانسه ---- . در اسپانيا بارسلون و در المان بايرن مونيخ.
اتفاقا برمن تيمي هست كه مقابل تيمهاي بزرگ خوب بازي ميكنه. همين ميلان رو با تمام پيرمردهاش تو سن سيرو به زانو در مياره:27:نقل قول:
حیف که میلان این فصل افت وحشتناکی کرده و پائین بالا زیاد داره مگر نه با اطمینان میگفتم برمن زیره پاهای روسونری ها له میشه...
اما همین میلان هم برای تیمهای کوچک المان کافی هست
الان چون به اسپورتینگ خوردین دارین کری می خونین...دور بعد که یه تیم درست حسابی خورد بهتون اون موقع می بینمتون
در جواب دوستمون هم بگم نه اینتر و نه رئال و نه بایرن قهرمان میشه
قهرمان یا بارسا یا یووه هستش
شما بایرنی ها الکی دلتون رو خوش نکنین...اصلا حرفی برای گفتن توی اروپا ندارین...میگی نه نگاه کن
اگه میلان بود که نشون میداد چجوری باید بایرن رو حذف کرد
طرفداران بایرن مونیخ بیشترن؟ :18:نقل قول:
شما بازیهای روان و شناور بارسا و یا بازیهای جذاب و ماراتن وار این چند هفته اخیر رئال را ندیدی؟
در ضمن چه ربطی به گزارشگران داره؟ این کار اصلا به اونها مربوط نیست!
و این خواست اکثریت مردم هست که بازیهای بارسا و لیگ انگلیس و ایتالیا پخش بشه.
شما به نظرسنجی پائین که قبلا در انجمن گذاشته شده بود برو و ببین فقط 36% به پخش بازیهای بارسا رای دادند! یعنی اینها هم از فوتبال چیزی سرشون نمیشه؟
8% به بازیهای میلان و 9% به پخش بازیهای لیگ انگلیس رای دادند و فقط 1% گفتند لیگ المان و 4% گفتند بازیهای بایرن پخش بشه!
نقل قول:
کد:http://answers.polldaddy.com/poll/1083851/
من نگفتم لیگ المان بازیکن ساز نیست بلکه گفتم جذابیتی که لیگ فرانسه و هلند به واسطه کشف استعداد دارند برای من جالب هست! و برای لیگشون احترام قائلم...نقل قول:
اينم باز از اون حرفها بود.ليگ المان كه خودش استاد ساختن بازيكن هست.ديگو در وردربرمن. روسيچكي در دورتموند. فن در فارت در هامبورگ . لوسيو در لوركوزن. امرسون بازم در لوركوزن و بالاخره پديده اين فصل بوندسليگا "رناتو آگوستو" 20 ساله برزيلي كه در لوركوزن بازي ميكنه و از همين الان باشگاههاي بزرگ اروپايي براش دندون تيز كردن.
يا همين خود تيم ملي المان كه با جوانان با استعداد خودش اينقدر داره خوب كار ميكنه. اين جوانان از همين تيمهاي باشگاهي المان به فوتبال معرفي شدند.
اگر برمن و لورکوزن قدرتمند باشند پس من می تونم به لیگ اسپانیا سویا، اتلتیکو مادرید، ویارئال و...نقل قول:
اصلا هم اينطوري نيست.در المان تيمهايي مثل برمن و لوركوزن هميشه در كورس قهرماني هستن و هيچوقت اونطور نبوده كه بايرن از قبل قهرمانيش معلوم باشه. درست مثل دو سال پيش كه چهارم شد.
در تمام ليگهاي دنيا يك تيم يك سرو گردن از بقيه تيمها بالاتر هست. در انگليس منچستر . در ايتاليا اينتر . در فرانسه ---- . در اسپانيا بارسلون و در المان بايرن مونيخ.
و در ایتالیا لاتزیو،اودینزه و چندتا تیم دیگر را به عنوان تیمهای که همیشه در کورس قهرمانی هستم نام ببرم
اینها که قدرتمند نیستند اگر در المان اینها خیلی قدرتمند به نظر میاند علتش اینه که فوتبال المان تک قطبی هست و در نتیجه در زمانی که بایرن اماده نیست سایر تیمها که کمی بیشتر خرج کردن بتونند خودشون را به بایرن برسونند!
در المان اگر بایرن مشکل نداشته باشه هیچ تیمی توان مقابله باهاش را نداره!
ارزو بر جوانان عیب نیست :21:نقل قول:
اتفاقا برمن تيمي هست كه مقابل تيمهاي بزرگ خوب بازي ميكنه. همين ميلان رو با تمام پيرمردهاش تو سن سيرو به زانو در مياره
برمن تیمی نیست که جلوی میلان شاخ بشه.
:11:
نقل قول:
لیگ فرانسه یک لیگ بازیکن ساز هست (به مانند لیگ هلند) و جذابیتش برای من از این بابت هست.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
من نگفتم لیگ المان بازیکن ساز نیست بلکه گفتم جذابیتی که لیگ فرانسه و هلند به واسطه کشف استعداد دارند برای من جالب هست! و برای لیگشون احترام قائلم...
ببخشيد لاتزيو و ادينزه يا سويا و اتلتيكو مادريد كدوم سال مدعي قهرماني بودن؟؟!! كدومشون تا حالا تا اخر هفته بازيها جزء مدعيها بودن؟!!اينا كه هر سال دارن براي چهارمي و پنجمي مي جنگند.نقل قول:
اگر برمن و لورکوزن قدرتمند باشند پس من می تونم به لیگ اسپانیا سویا، اتلتیکو مادرید، ویارئال و...
و در ایتالیا لاتزیو،اودینزه و چندتا تیم دیگر را به عنوان تیمهای که همیشه در کورس قهرمانی هستم نام ببرم
ايني كه شما ميگي درست براي ليگهاي ديگه هم صدق ميكنه. در انگليس اگه منچستر اماده نباشه بلافاصله تيمهاي ديگه مثل چلسي ويا ارسنال جاشو ميگيرن.در ايتاليا اگه اينتر اماده نباشه تيمهاي ديگه مثل روم و يا يونتوس مدعي ميشن. اين جور چيزها فقط مختص ليگ المان نيست. همين امسال كه يكي از بهترين سالهاي بايرن مونيخ هست در بوندسليگا دومه و پايين تر از هوفنهايم.نقل قول:
اگر در المان اینها خیلی قدرتمند به نظر میاند علتش اینه که فوتبال المان تک قطبی هست و در نتیجه در زمانی که بایرن اماده نیست سایر تیمها که کمی بیشتر خرج کردن بتونند خودشون را به بایرن برسونند!
در المان اگر بایرن مشکل نداشته باشه هیچ تیمی توان مقابله باهاش را نداره!
همونطور كه اينتر رو در سن سيرو با همه ستاره هاش و با مربي گري مورينيو متوقف كرد و در برمن اين تيم رو با همين مورينيو شكست داد مطمئنا از پس تيمي كه متشكل از يك مشت پيرمرد هست بر مياد.نقل قول:
برمن تیمی نیست که جلوی میلان شاخ بشه.
شما فکر کردید چون برمن اومد چهار پنج تا کرد توی پاچه بایرن حتما میلان رو میبره
نه داداش...اگه به بردن اینتر باشه که میلان هم اینتر رو برد...تازه میلان اکثرا مقابل تیمهای المانی موفق بوده
اون بایرن که گندشونه همیشه مقابل میلان کم میاورد چه برسه به برمن...اینتر هم که کارشه توی اروپا گند بزنه
هیچ وقت مدعی نبوده...با این حال می بینمتون...شما اسپورتینگ رو ببرین شاهکار کردین...دور بعد عیار تیمتون مشخص میشه
نه الان که خوردین به یکی از ضعیف ترین تیمها...نکنه میخواین بیاین به اسپورتینگ هم ببازین...!!!؟؟؟؟
گفم که دور بعد که به یه تیم درست حسابی خوردین اون موقع بهتون میگم
خوب همين ميلان كه روبروي ولسفبورگ اونم تو سن سيرو دو دو مساوي كرد.
در ضمن ما تو مقدماتي ---- رو كه قدرت اول فرانسه هست تو خونش شكست داديم. پس عيار تيممون كاملا مشخصه.
به هر حال اينده همه چيز رو مشخص ميكنه.
من هم منتظر بازیهای بعدی میشم و دیگه بحث را ادامه نمیدم
---- شاید در فرانسه خیلی شاخ باشه اما در اروپا جز تیمهای درجه ی یک با تبصره و به سختی میشه قرارش داد.
در دور بعد که تمام تیمهای ضعیف کنار میرند مطمئنن تمام تیمهای بزرگ مثل بارسا ارزوی بازی کردن با ضعیف ترین تیم دور بعد که بایرن باشه را دارند که امیدوارم این اتفاق بیفته تا بارسا یک خط روی صورت بایرن بندازه که یک عمر مایه شرمندگی بایرن باشه(از همون خطها که میلان روی صورت بایرن انداخت) :21:
البته اگه بایرن بتونه اسپورتینگ را ببره و بالا بیاد:27:
در لالیگا الان سویا مدتهاست که در کنار سایر بزرگان حرکت کرده و حتی در مقاطعی در صدر جدول بودهنقل قول:
ببخشيد لاتزيو و ادينزه يا سويا و اتلتيكو مادريد كدوم سال مدعي قهرماني بودن؟؟!! كدومشون تا حالا تا اخر هفته بازيها جزء مدعيها بودن؟!!اينا كه هر سال دارن براي چهارمي و پنجمي مي جنگند.
بابا چی می خواین از جون این آلمان عزیز من چرا اینقدر با بغض و کینه بهش حمله می کنید.دشمنی و حسادت به نژاد برتر هم حدی داره دیگه
گری لینکر:بارسا بخت اصلی قهرمانی
لینکر معتقدست که بارسا یکی از تیمهایی است که توانایی فتح لیگ قهرمانان را دارد. مهاجم سابق بارسا، تیم این فصل را هم در دفاع و هم در حمله قویتر از تیم سال پیش می شناسد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینکر سه فصل در بارسا بازی کرد و هم اکنون از خبره ترین کارشناسان فوتبال بریتانیاست.
لینکر که در زمان ونبلز به بارسا آمد،به تلویزیون بارسا گفت: "من تقریبا تمام بازیهای بارسا را در این فصل از تلویزیون تماشا کرده ام. آنها تیم خوبی دارند و عالی بازی می کنند و چه در دفاع و چه در حمله قویتر از تیم فصل پیش هستند."
لینکر در مورد ---- میگوید: "آنها تیم خوبی دارند اما در میان تیمهای این مرحله تیم هایی نیز بودند که بازی با آنها دشوارتر از بازی با ---- است. من معتقدم بارسا به دور یک چهارم نهایی صعود خواهد کرد و برای قهرمانی در این بازیها نیز بیشترین شانس را دارد. علاوه بر بارسا منچستر یونایتد نیز صاحب شانس زیادیست اما در بازیهای حذفی مثل لیگ قهرمانان اتفاقات عجیب نیز میافتند."
بازیهای یوفا چه زمانی برگزار میشه؟
نژاد برتر؟:16:نقل قول:
نژاد برتر سیخی چنده؟
به نگر من علت عدم اقبال به لیگ المان ناشی از این است که ستاره ها توش کم می باشه.... در ثانی بایرن مونیخ یک نقش مسلط و تعیین کننده رو داره در بیش تر سال ها.... نه به این معنی که رقیب نداره... بلکه منظورم اینه هر تیمی به غیر از بایرن تو المان قهرمان شده فقط برای مدت یکی دو سال تونسته ترکتازی کنه و دوام نیاورده.. مثلا دورتمند.. یا کایزرسلاترن... یا حتی له ورکوزن که قهرمان می شدند اما تداوم نداشتند.... موضوع دیگه اینه که اکثر ستارگان تو بایرن هستند یعنی تیم های دیگه که حتی مدعی قهرمانی هم می تونند بشند از ستاره خالی هستند و این باعث شده تا اقبال بیینده به این بازی ها کم بشه... از نظر اعتبار اینم بگم که لیگ المان در منطقه خاورمیانه مجانی پخش میشه و باشگاههای المانی از موضوع حق پخش خیلی حال نمی کنند.
نکته دیگه اینه که به نظر من برمن تیم خوبیه و از نظر گلزنی در لول بالایی عملکرد داره.. اما در مقام مقایسه با میلان با توجه به این که در لیگ ایتالیا گند زده و میخاد جبران کنه شانس 70 درصد برد رو به میلان میدم.
در زمینه بارسلونا هم بگم که از دلایل پیشرفت اون علاوه بر بازی خوب ضعف شدید ریال مادرید بوده است. به اعتقاد من بارسلون در این فصل به مقطع رکود و عدم نتیجه گیری مناسب هم خواهد رسید و احتمال زیاد این با مرحله بعد بازی ها اروپا همزمان خواهد شد.
از نظر قهرمانی به نظر من یووه قهرمان میشه که دلایل خاص خودم رو دارم.
اره یکی از دلایلش اینه که یوونتوسی هستینقل قول:
از نظر قهرمانی به نظر من یووه قهرمان میشه که دلایل خاص خودم رو دارم.
در ضمن میلان برای چی گند زده...میلان مصدوم زیاد اشت که همین باعث میشد دست مربی خالی باشه
نیم فصل دوم که مصدومها رسیدن نظت عوض میشه...شما میلان پارسال رو با میلان امسال مقایسه کن میفهمی
در ضمن میلان هنوز یکی از شانسهای قهرمانیه...
اين ديگه ناشي از كم اوردن بود.نقل قول:
شاید در فرانسه خیلی شاخ باشه اما در اروپا جز تیمهای درجه ی یک با تبصره و به سختی میشه قرارش داد.
در دور بعد که تمام تیمهای ضعیف کنار میرند مطمئنن تمام تیمهای بزرگ مثل بارسا ارزوی بازی کردن با ضعیف ترین تیم دور بعد که بایرن باشه را دارند که امیدوارم این اتفاق بیفته تا بارسا یک خط روی صورت بایرن بندازه که یک عمر مایه شرمندگی بایرن باشه(از همون خطها که میلان روی صورت بایرن انداخت)
منم منتظر اون روز هستم كه بايرن به بارسا بخوره و چنان حالي از اين تيم بگيره كه ديگه ادعاي قهرماني رو تا اخر عمر بذاره كنار.
از نظر شما نژاد اريا حتما كشكه.:21:نقل قول:
نژاد برتر؟
نژاد برتر سیخی چنده؟
ولي براي من كه يك ايرانيم نژاد اريا بسيار ارزشمند هست و از انجا كه نزديك به هشتاد درصد المانها هم همين نژاد را دارند براي من بسيار عزيزند.:40::10:
فقط در اخر اينو بگم كه هميشه ودر تمام تورنومنتهايي كه برگزار شده تيمهايي كه از قهرماني انها زياد صحبت ميشه و در بيشتر نظرسنجيها راي اول رو ميارن. اين تيمها در همون مراحل اوليه حذف شده اند.
دور رفت اين جام در تاريخ 30 بهمن انجام خواهد شد.نقل قول:
بازیهای یوفا چه زمانی برگزار میشه؟
دوست گرامی بیا کمی صحبت کن... اینه که میلان شانس قهرمانی نشد جمله که.... بر طبق منطق فازی حرف شما اشتباه است... بلکه باید گفت چند درصد شانس قهرمانی داره... خداییش با این همه بازیکن دم از مصدومیت بزنی شگفت انگیزه.. بیا مصدومان یووه رو بشمار.... در هر صورت من میگم میلان از برمن عبور میکنه.....یوونتوس هم قهرمان میشه چون مربی اش با سبک بازی های انگلیسی ها اشناست.نقل قول:
یووه هم توانایی قهرمانی را داره اما:13:نقل قول:
موفقیت بارسا در این فصل ربطی به ضعف مادرید نداره وقتی بارسا هر تیمی را با اختلاف می بره رئال مادرید چه نقشی این وسط داره؟
بارسا همیشه تو یک مقطع به بحران خورده اما اگر مصدومی نده این فصل شانسش از همه تیمها برای قهرمانی بیشتر هست.
در مورد نژاد اریا بحث نمی کنم چون ربطی به تاپیک نداره فقط این را میگم که نژاد اریا برای من یک چیزی فراتر از کشک هست!نقل قول:
از نظر شما نژاد اريا حتما كشكه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي براي من كه يك ايرانيم نژاد اريا بسيار ارزشمند هست و از انجا كه نزديك به هشتاد درصد المانها هم همين نژاد را دارند براي من بسيار عزيزند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه يوونتوس قهرمان ميشه و نه بارسلونا. تازه برين دعا كنين بارسلونا به دست ---- حذف نشه.:27:
بايرن خودم امسال قهرمانه.
آخه بایرن تیمیه که ارزش 20 تا پست رو داشته باشه ؟
بابا قبول بایرن مونیخ قهرمان اصلا.
به نظر من بایرن مونیخ درسته تو این چند ساله درگیر مشکلاتی بوده ولی جزو پنج باشگاه برتر جهان هست حتی اون زمانی هم که تیم تو فرم اصلی خودش نبود رئال مادرید کاپلو رو بدجوری مالوند به هم ..و امسال هم روند رو به رشدش آغاز شده و به زودی به جایگاه اصلی خودش می رسه و حتی امسال هم یکی از شانس های اصلی قهرمانیه.
در ضمن این حرف که لیگ فرانسه از لیگ آلمان سطحش بالاتره خیلی بی انصافیه چون از نظر قهرمانی هم که باشه تیم های آلمانی تا حال 6 بار قهرمان اروپا شدن ولی تیم های فرانسوی فقط یک بار اون هم مارسی در سال 93.
و لیگ آلمان هم نه تنها بازی هاش سطح پایین نیست بلکه خیلی هم جذاب و تماشاگر پسند هست مخصوصا تو این چند مدت ,بهتره بدونین تو این فصل بایرن در خیلی از بازی هاش برد رو در دقایق پایانی با شکست یا مساوی عوض کرده و این نشان از زیبا بودن و غیر قابل پیش بینی بودن اون بازی داشته.
و این شبکه سه از اولشم چیزی از فوتبال سر در نمیاورد و گرنه همه دنیا واسه فوتبال آلمان احترام قائلن و بازی های بوندسلیگا در بسیاری کشورها پوشش تصویری داشته و بازی بایرن مونیخ هوفن هایم رو 161 کشور جهان پخش زنده کرده .
خوشحالم كه بالاخره قبول كردي بايرن قهرمانه:31:نقل قول:
امیدوارم اینجوری بحث خاتمه پیدا کنه :46:نقل قول:
سلام به همه.
قهرمان امسال فقط و فقط یه تیمه:
Juventus
نقل قول:
البته این جا جاش نیست ولی حالا که داری توهین می کنی اینو بدون کخه نژاد برتر یعنی نژادی که اگه اراده کنه تو همه چی برترینه همون طور که تو فوتبالم هست و در آینده هم دوباره به همون نقطه بر می گرد ه و نژادیه که ضریب هوشی و استعداد ها و فرهنگ و همه چیش برترینه البته برای کسی که خودش از نژادهای پست وبه وجود اومده بایدم به نژاد برتر بگه کشک(منظورم تو نیست)
چون ذاتش خالص نیست و اگه بخواد بالا سرشو نگاه کنه و نژاد برتر رو ببینه کلاش از سرش میفته واسه همین کلا نفیش می کنه و دوست داره به جای اینکه خودش پیشرفت کنه بقیه از بالا بکشه پایین و خودش در دنیای سیاه و سطح پایین خودش سیر کنه.
نقل قول:
درسته فرانچ جان :10: البته متاسفانه ایرانیا هم نژادشون با عرب ها و مغول ها قاطی شده و از اون موقع هم بیچاره شدیم و آلمانیها خالص تر هست نژادشون.
فقط و فقط بایرن :40:
زنده باد نژاد پاک آریا
آقا این همه میگن نژاد ایرانیا و آلمانیا یکیه. ولی یه سوال :
چرا آلمانیا چشماشون رنگیه و موهاشون روشنه. ولی ایرانیا (اعم از ایرانیهای اصیل کنونی و ایرانیهای باستان) چشم و موی مشکی دارند؟
میدونم جاش اینجا نبود.
دوست عزیز بر فرضم که نژاد یکی باشه، در حال حاضر که ما از این هم نژاد بودن چیزی عایدمون نمیشه. زیاد به این چیزا اهمیت نده.
نقل قول:جواب در بالانقل قول:
من دارم میگم ایرانیهای اصیل و حتی ایرانیهای باستان.
نقل قول:نکنه اون زمان بودی :18: ایرانیای باستانم دیدی !!!نقل قول:
دوست عزیز بر فرضم که نژاد یکی باشه، در حال حاضر که ما از این هم نژاد بودن چیزی عایدمون نمیشه. زیاد به این چیزا اهمیت نده.
ولی در منابع تاریخی از جمله هرودوت اومده که ایرانی ها مو بور بودن و از قفقاز به ایران مهاجرت کردند و حتی در تاریخ هرودوت اومده که ایرانیها شبیه مردم ژرمانیا هستن
ولی اختلاط با نژاد عرب روی خصوصیات ظاهری ایرانیا تاثیر گذاشت همون طور که زبانمون 70 درصد کلماتش ریشه عربی داره یعنی خیلی با عربا ممزوج شدیم مثلا این همه سید که تو ایران داریم یعنی از نسل معصومین بودن که اونا هم عرب بودن. فرهنگمونم که خیلی شبیه عرباست.
بعدشم از اینا گذشته ایرانیا ممکنه به عرب ها هم شبیه باشن ولی ما خودمونو عرب نمیدونیم چون ریشه مون عرب نیست
مثلا یه عراقی یا سوریه ای خیلی شبیه ایرانیاست پس لابد میگی ما با اونا هم نژادیم دیگه !؟
اون چیزی که همنژاد بودن رو مشخص می کنه ریشه های زبانی هست که زبان فارسی و عربی کاملا با هم متفاوتند ولی زبان آلمانی و فارسی یا هم خویشاوندن.
در ضمن ایران و آلمان همیشه روابط خوبی با هم داشتن بر خلاف روابطمون با انگلیس
البته جهان امروز و منایباتش خیلی پیچیدست ولی این علقه ها که در زمان هایی خودشو نشون داده بین ایران و آلمان خودشو نشون داده بهتره بدونی که نئونازی های آلمان طرفدار ایران و احمدی نژاد هستن هر چند در این چند ساله حرفایی که باعث تحریک احساسات آلمانیها بشه و از نظر سیاسی و تریخی روش حساسیت داشته باشن از دولت مردان ایران کم شنیده نشده .
یکی از این موارد اینه که تیم ملی آلمان برای زلزله بم به ایران اومد و بازی خیر خواهانه بارگزار کرد همراه با کمک مالی اونم در زمانی که هیچ تیمی حاضر نبود با ایران بازی کنه و یا در سال 69 بعد از زلزله رودبار کلینزمن بازی خیرخواهانه ای برای کمک به زلزله زده ها برگزار کرد و همنژاد بون با ایرانیا رو هم به زبان آورد.