نقل قول:
اخ گفتی:41::41::41::41:
حیف اون ماشین نیست که یه عرب توش بشینه:2::2::2::2::2::2::2::2::2:
Printable View
نقل قول:
اخ گفتی:41::41::41::41:
حیف اون ماشین نیست که یه عرب توش بشینه:2::2::2::2::2::2::2::2::2:
خیلی تایید میشه چون پراید اصلا" ترمز ندارهنقل قول:
اگه لنت هاتون هم مال کارخونه هست برید عوضش کنید چون می گفتند اصلا اعتبار نداره
با سلام براي پرايد همين شمعهاي استاندارد خوبه ولي اگر دنبال بهترين شمعهاي بازار هستي كه روي كاركرد موتور تاثير مثبت زيادي دارند شمعهاي پلاتينيوم بوش و چند پلاتينه و شمع دنسو Denso ژاپني با الكترود ايريديومي كه دستي 55 تومنه!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي شمع داريم تا شمع.به فروم زير برو كه بهترين جا براي بحثهاي تخصصي خودرو هست و اين صفحه شو ببين
ببين در اين عكس يك شمع معموليspark plug با شمع Pulse plug مقايسه شده بنظرت كار هر دو يكي هست؟کد:http://www.tuningtalk.com/forum/topic-t1847.html
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا الآن سالمی خودش معجزس!!!!!!!!!!!!!
دو سال پیش یه پراید هاشبک داشتیم مال سال 81 بود !! من باهاش 180 تا پر کردم ولی بازم گاز خور داشت!! دیگه ترسیدم چپه بشم!!!!!!!!!!!!!!!!!
منم توی اتوبان اصفهان کاشان.... 2 تیکشه که ماشین میکشه با 175 بره... اما تا حالا 180 نرفته.... مال من اصلا بیشتر از 175 نمیره :دی
ماشاالله.چه خبره.خیلی ممنونم.لطف کردید.واقعا استفاده کردیم.
آخه من نمیدونم کدوم پراید معمولی از 160 یا 165 بیشتر میره؟؟؟نکنین این کارارو.یکی از آشناهام میگفت که باباش راننده تانکر بوده که واسه فرودگاه و هواپیما میبرده.طرف می گفت که هر چند وقت یه بار همراه باباش مرفته یه 70 لیتر بنزین کش میرفته واسه ماشینش.و اینکه ایشون می گفت وقتی با این ماشین حرکت میکردم میخواست جاده رو بخوره.می گفت با پراید 190 تا رفتم.حقیقتش من که باورم نشد.حس کردم خالی بسته.کسی اطلاعی داره از این موضوع؟
خالی بسته چون بنزینه هواپیمارو با تانک ر نمیبرند . از ورامین تا فرودگاها لوله کشی شده!!!!!
من با پرايد كره اي تا 185 تا رفتم. فكر كنم تا 190 تا هم بره.(البته اين موضوع مال 7سال پيشه!)نقل قول:
ولی ماتیز از پراید بهتر میره
نقل قول:
این که من میگم 175... توی سراشیبی ها
وگرنه توی کفی که 150 بیشتر نمیره ماشین ما
توی اتوبان یه سرازیری توپ داره که اونجا زودی به 175 میرسه...:46:
من با 141 فكر كنم 160 تا رفتم.
واسه افزایش شتاب اولیه ماشین در حد معمول چه اقداماتی توصیه میشه؟البته غیر از اونایی که همه گفتن.یعنی یه چیز جدید.یه چیز کاربردی که هم جدید باشه و هم عملی و البته هم خرجش هم معقول باشه.
مديرعامل سايپا گفت: خودروي ارزان قيمت با مشاركت سايپا و پروتون مالزي تا يك سال و نيم آينده توليد و جايگزين پرايد خواهد شد. به گزارش فارس، مهرداد بذرپاش در حاشيه مراسم امضاي تفاهم نامه همكاري مشترك سايپا و پروتون اظهار داشت: اولين محصولي كه با مشاركت اين دو شركت توليد خواهد شد، يك خودروي ارزان قيمت در كلاسaاست كه بتواند از بازار مناسبي در دنيا برخوردار شود. وي در مورد احتمال موازي كاري بين مشاركت پروتون و سايپا و همچنين همكاري پروتون و زاگرس خودرو گفت: شركت زاگرس خودرو توزيع كننده محصولات پروتون است ولي همكاري سايپا با پروتون در سطح ديگري تعريف شده و قرار است در سطح طراحي، توليد، بازاريابي و فروش و تحقيق و توسعه با يكديگر مشاركت داشته باشيم.
مدير عامل گروه خودروسازي سايپا در ادامه در مورد مخالفت مديرعامل ايران خودرو با طرح ادغام خودروسازي ها گفت: اگر كسي طرح بهتري در اين زمينه دارد مي تواند عرضه كند و ما نيز از آن استفاده خواهيم كرد. وي افزود: ما از اجراي هر طرح مؤثري استقبال خواهيم كرد و تاكنون طرح بهتري از ادغام ارائه نشده است.
وي همچنين در مورد دليل افزايش قيمت خودرو تصريح كرد: با وجود افزايش قيمت توليد قطعات، رشد قيمتي در واحدهاي خودروسازي نداشته ايم. بذرپاش با بيان اين كه هم اكنون اختلاف قيمتي بين حاشيه بازار و فروش خودروسازان وجود دارد، تصريح كرد: در حال حاضر اين اختلاف قيمت در مورد پرايد حدود ١٥٠هزار تومان است و البته در گذشته اين اختلاف در برخي مناطق حدود ٧٠٠هزار تومان نيز بودكه اخيرا كاهش يافته است.
ای بابا !
من که میخواستم امسال یه پراید صفر بخرم !
به همه قول مي دم پرايد گرون مي شه.
يعني اين پرايداي جديد132 كه خيلي هم زشته اوناهم ديگه توليد نميشه؟
ماشین که ایمنی نداشته باشه عاقبتش بد تر اینها باید بشه.
آدم نمیدونه خوشحال باشه یا ناراحت هم خوشحال باشه از اینکه پراید بالاخره عمرش تموم شد از طرف هم با این هنر نمایی های اخیر سایپا واقعا معلوم نیست چی میخوان جایه پراید بزنن در هر صورت فکر نمیکنم هرچی بزنن بدتر از پراید بشه .
بعیده به این زودی ازدورخارجش کنند.اگرخارج کنندسرنوشتش مثل ایرانخودرومیشه
مطمئنم پراید گرون میشه
اون سال که قلعه بانی هنوز مدیر عامل سایپا بود گفتش که تا سال 90 پراید رو از دور خارج میکنیم چون نمیخوایم مثل بعضی از شرکتا به زور ما رو وادار به این کار بکنن
20 سال پیش قرار بود خط تولید پیکان جمع بشه، ولی تا 3 سال پیش جم نشد.
فكر كنم اين خودرو ارزان قيمت هم مثل L90 شيش مليون تومني بشه
دقيقا تاييد ميشه!
مثل L90 كه قرار بود از نظر قيمتي جاي پيكان رو بگيره!!!!
با سلام به تمام بروبچ
کسی میدونه دلیل داغ شدن قسمت فلزی ترمز دستی پراید پس از طی مسافتی نه چندان زیاد چیه؟وایا این داغ شدن طبیعی یا نه؟
با تشکر قبلی
با سلام خدمت دوستان پی سی وردی:46:
من یه پراید سبا مدل 87 خریدم قبلشم یکی دیگه داشتم مدل 80.حالا میخواستم بپرسم این جدیداش(جدید خودم) صداش واقعا کمتره یا عقربه دور موتورش مشکل داره چون تا میام دنده عوض کنم(از روی صدای موتور) دور موتورش میره رو 5000 ...ملاک همون عقربه باشه خیلی بهتره ولی قبلیه اینطور نبود ...یا من به صدای اون عادت کرده بودم...البته قبلیه کاملا سالم بود...؟؟؟ آیا واقعا همین طوره یا ماله تازگیشه؟؟؟
ممنون از دوستان:46:
ببین دوست عزیز
اگر تازه خریدی صحیح نیست که به ماشین فشار بیاری
برای آب بندی بهتره دنده ها رو به طور متناوب استفاده کنی یعنی برای تعویض درو های بیشتر از 3.5 یا 4 رو انتخاب نکنی تا 1500 کیلومتر
بعد بع تدریج (نه ناگهانی) دور موتور رو بالاتر میبری و روی 4 یا 4.5 عوض میکنی
بعد از 700 تا 1000 کیلومتر دنده رو روی دور 5 یا 5.5 عوض میکنی
نه این که ماشینی که تازه خریدی رو روی 5 دنده عوض کنی
اصولا هم استفاده کردن از تمام توان ماشین البته باری ماشین با حجم موتور پایین مثل پراید زیاد صحیح نیست درسته که اگر دنده رو روی دور پایین عوض کنی برای شتاب ماشین ضرر داره ولی دیگه روی 5 زیاده
روی 4.5 مناسب هست ؛
در مورد صدا هم آره جدید ها صداشون کمتر هست ، خودم هم این رو تجربه کردم
بسیارممنونم دوست عزیز...:11:
دوست عزيز به دليل اينكه سيستم اگزوز پرايد دقيقااززير محل ترمزدستي عبور مي كنه به همبن خاطرگرمابه ترمز دستي منتقل مي شه وموردي نداره
مسافت کم شما یعنی چقدر
یعنی پراید های جدید بهتر یا قدیمی؟؟؟
بشنو و باور مکن
حالا حالا ها می سازن تا روی پیکانو سفید کنند
سلام به همه دوستان
پس از 60000 کیلومتر، کلاچ ماشین تموم شد و مجبور شدم اونو عوض کنم البته از اون اولش کلاچ ماشین سفت بود.
2000 3000 کیلومتر از تعویض نگذشته بود که دوباره کلاچ سفت شد و دوباره خراب شد و اونو جای دیگر عوض کردم که یارو گفت کلاچ قبلی جنسش خوب نبوده که این جوری شده.
ولی الآن دوباره پس از 3000 کیلومتر کلاچ به شدت سفت شده و فکر کنم همین روزها دوباره منو توی خیابون بذاره.
به نظر دوستان مشکل از کجاست و چه طوری میشه اونو حل کرد؟
کلا در هر ماشینی خورده شدن لنتهای صفحه کلاچ برمیگردد به هرزگردی بین صفحه کلاچ با فلایویل حالا این دلایلی دارد
یکی نوع رانندگی شما مثلا اگر زیاد نیم کلاچ حرکت کنی صفحه کلاچ ساییده می شود مثل راننده های مبتدی که توی آموزشگاه ها یادشان می دهند که هیچوقت کلاچ را رها نکن!! طرف از اینو گاز میدهد و از آن طرف کلاچ را تا نیمه هنوز نگه داشته و کاملا رها نکرده نتیجه اینکه لنتهای صفحه کلاچش ساییده می شود
حالا مشکل شما ظاهرا اینست که در حالیکه کلاچ را رها کرده ای باز هم صفحه کلاچ بخوبی با فلایویل چفت و جفت نشده و خودبخود قدری هرزگردی می کند
این به احتمال زیاد نتیجه ی نقص در فنرهای فشاری(سیستم کلاچ های قدیمی) و فنر دیافراگمی(در کلاچ های جدیدتر) است که وظیفه ی چسباندن صفحه ی کلاچ به فلایویل را برعهده دارند
بنظر من فقط ببر نمایندگی نه پیش این تعمیرگاه ها که بعضاً فقط بلدند قطعه عوض کنند و از رفع عیب عاجزند
اگر خوب متوجه نشدید چی گفتم بگو یک عکس با جزییات بگذارم اینجا
ممنون از جوابت
ولی طرز رانندگی من در اون 50000 کیلومتر هم مثل الآن بوده
البته در هر دو بار، وقتی کلاچ رو عوض کردند؛ نرم و راحت شده بود ولی به مرور و در این زمان کم،
سفت شد و الآن از ترمز هم سفت تر شده!
آیا ممکنه مشکل از جای دیگری هم باشه یا حتما از فنره، میشه تستی انجام داد تا بفهمم مشکل از کجاست؟
پراید من مدل 84 هستش، فنرش دیافراگمی هست؟
این تصویر حدوداً یکماه قبل: 2008:07:27 - 13:30:02 با گوشی K750i گرفته شده ولی ما فیلم و سایر عکس های این پراید وانت را از یکی دو سال پیش هم دیده ایم اما این تا تولید انبوه نشود جنبهی پروتوتایپ خواهد داشت مانند سمند کوپه و به تولید آن نباید دل بست.هر چند اگر تولید انبوه هم شود قدری در کارایی آن ابهام وجود دارد مثلا دیفرانسیل جلو بودن و گیربکسی که برای خودروی سواری سبک طراحی شده نه وانت.همچنین ساب فریم و فنربندی و تعلیق ضعیف و... مگر اینکه همهی اینها اصلاح و تقویت شود
مثل اینکه اینا جز خراب کردن ماشین ها هیچی بلد نیستن !
بیچاره سمند از روز اولش که اومد ، تاکسی سمند هم اومد ولی به اسم سمند زرد !
الآن هم دارن پراید رو بدقیافه میکنند ...