آقا فکر کنم تکمیلی ب1 است جهت رانندگی با تاکسی و ماشین های آموزش رانندگی، مینی بوس و غیرهنقل قول:
نه پایه یک
آقا فکر کنم تکمیلی ب1 است جهت رانندگی با تاکسی و ماشین های آموزش رانندگی، مینی بوس و غیرهنقل قول:
نه پایه یک
اصلا رویه گواهی نامه نوشته تا یک سال حق رانندگی خارج شهر رو ندارید..
و فکر کنم هم تا یک سال از ساعت 1 تا 6 صبح حق رانندگی نداری..
سلامنقل قول:
17 سال تمام؟؟؟
چطور؟ من که تا بحال چنین چیزی نشنیدم. تا بوده و بوده هم 18 سال تمام بوده.
در مورد خارج شهر هم اگه کسی رو نمیگیرن دلیل بر آزاد بودن نیست. اینم مثل خیلی از قوانین دیگه اجرا نمیشه. ولی دلیل بر این نیست که قانونی بر اون مبنا نیست. تا یکسال نباید خلاف انجام بدی که در این یکسال رانندگی در خارج شهر هم خلاتف به شمار میاد. اصلا اسم دیگه این گواهینامه 1+4 هست
:12:
آقا همه ی قوانین و محدودیتها درست و صحیح ولیح داوکیلی دیگه این 1 تا 6 صبح منظورش چیه ؟! یعنی چه دلیلی میتونه داشته باشد؟! من گفتم خب شاید آخره شب سرعت بره بالا که خب محدودیت سرعت که برای همه هست ! من که همچنان هنگم ! اگر هم بحث خواب آلودگی و اینها باشه که خب برای همه هست مگه این 1 سال با بعدش فرقی میکنه !؟نقل قول:
احتمال وقوع حادثه بیشترهنقل قول:
وچون شما تازه کاری ،قدرت عکس العملتون و تجربتون کمتره
من خودم اولا فکر می کردم 2 نصقه شب چون توی چهارراه ماشین نیست لازم نیست بایستم و می رفتم
ولی الان اگه چراغم هم سبز باشه با احتیاط و ترس و لرز رد میشم(بلاخره نصفه شب بعضی ها بعضی چیزها می خورن!!!!! ،می گیری دیگه.)
والا رو گواهی نامه من که همچین چیزی ننوشته!!نقل قول:
اصلا رویه گواهی نامه نوشته تا یک سال حق رانندگی خارج شهر رو ندارید..
رو گواهی نامه من هم ننوشته . ولی وقتی امتحان رو قبول شدم یه کاغذ گزاشتن که امضا کردم 23 مورد توش نوشته بود که نباید تا یه سال انجام بدم اگه تونستم میرم از آموزشگاه میگیرم اینجا مینویسم . اما این نصف شب و خارج از شهر توش بود فکر کنم!نقل قول:
خودت تازه کاری!!!!:27:نقل قول:
سلام بچه ها :20:
برا ما ایرانیا زیاد فرقی نمیکنه که چه قوانینی بزارن :41:
البته اجرا میشن
البته 100 سال دیگه:31::2::27:
سلام
من واسه گواهينامه كلاساش توجيهي شو رفتم و امتحان اوليش دادم و همه پولها رو به بانك ريختم فقط امتحان عمليش مونده بود كه رفتم يه شهر ديگه:41:
حالا ميگم امكانش هست من پرونده انتقال بدم به همون شهر يا نه؟؟؟:41:
همش پريد و بايد همه كلاسها رو از اول برم تازه اون پولي كه واسه حساب راهنمايي رانندگي دادم اونم بايد از نو بدم؟؟؟
به طور كلي همش با طل ميشه يا نه؟؟؟؟:19:
يكي به ما جواب بده.
آره ، من آموزشگاه که میرفتم یکی اومد از رئیسش پرسید که همچین کاری ممکنه یا نه،اونم گفت باید بری راهگشا تا اسمت رو از کامپیوتر حذف کنن!! بعد تو شهر دیگه بری از اول ثبت نام کنی!نقل قول:
سلام
من واسه گواهينامه كلاساش توجيهي شو رفتم و امتحان اوليش دادم و همه پولها رو به بانك ريختم فقط امتحان عمليش مونده بود كه رفتم يه شهر ديگه
حالا ميگم امكانش هست من پرونده انتقال بدم به همون شهر يا نه؟؟؟
همش پريد و بايد همه كلاسها رو از اول برم تازه اون پولي كه واسه حساب راهنمايي رانندگي دادم اونم بايد از نو بدم؟؟؟
به طور كلي همش با طل ميشه يا نه؟؟؟؟
يكي به ما جواب بده.
27 روز از امتحان میگزره ولی گواهینامه بی گواهینامه:(
راستی بچه ها درسته پراید اچ بک کم شده ؟
با 3 3.5 میشه خرید؟
شاید بشه با این پول هاچ بک پیدا کرد، ولی واقعا به درد نمیخوره دیگه.نقل قول:
خوب با 3 4 تومن چی میشه جز رنو:دینقل قول:
گواهینامم کی میاد:(( 27 روزه نیومده:((((
ما که یه 1و2 کردیم بعدم ترمزو بعدم یه دور دوفرمون آخرشم یه پارک دوبل
یارو گفت ok
در مورد خرید بهتره یه تاپیک توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنید و یا اینکه توی تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . بهتر به نتیجه میرسیم.:10:نقل قول:
اقا کسی الان 17 سالشه و دانشجو هم هست میتونه بره تقاضای گواهینامه بکنه؟
نخیر.نقل قول:
18 سال تمام داشتن شرط لازم هست.
اینکه گفتم بعد از اخذ گواهینامه میتونید در جاده های بین شهری هم تردد کنید و نیاز به گذشت یکسال نداره ، به نقل قول از یک سرهنگ راهنمایی و رانندگی که مدرس کلاسهای آیین نامه هست بوده !
با ثبت نام مجددش مشكلي ندارم من مشكلم اين بود اين 50 الي 60هزار تومان و يك ماه الافي نپره:41:نقل قول:
كي حالشو داره دوباره بره بشينه كلاس توجيهي و اون سرهنگه هي حوصله ادمو سر ببره :45:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!نقل قول:
من مطمئنم که نمیشه با گواهی نامه 1 ساله خارج از شهر رانندگی کرد!!!
خوب من العان 9 ماه و 4 روز از صدور گواهی نامم میگذره
خلاف هم تا دلتون بخواد کردم
گواهینامم هم سوراخ نداره!!!
2 ماه و 26 روز دیگه از کجا معلوم میشه گواهی نامم تمدید شده یا نه که بشه 5 ساله؟؟؟!!!
بعدشم اومدیم نشد!!!
طرف از کجا میخواد بفهمه گواهی نامه من باطله یا نه؟؟!!!
مگه عوض میشه؟؟؟!!!!
تاییدنقل قول:
تمدید میشه دیگه. چون سوراخ نکردن. اگه سوراخ کنن که میفهمن.نقل قول:
اگه پشت گواهینامت نوشته :
توضیح: اعتبار گواهینامه ب-1 شما از تاریخ صدور یکسال می باشد. که در صورت عدم ارتکاب تخلفات رانندگی و رعایت نکردن شرایط ابلاغی تا 5 سال معتبر خواهد بود
پس گوایه نامت نیاز به تعویض نداره
:12:
فرشاد جان دقیقا همینو نوشته
فکر کنم سوراخ کن نداشتن(اسمشو بلد نیستم!!)
وگرنه حتما سوراخ میکردن!!!!
اسمه اون سوراخ کنه ((پانچه))
اینو فرشاد جان لطف کردن بهم گفتن:46::10:
این همه بحث و جدل نیاز نیست:دی
یکی زنگ بزنه راهنمایی رانندگی بخش صدور گواهی نامه!!! بپرسه تا جوابشو بدن، به همین سادگی به همین ....!
زنگ زدن و پرسیدن نداره عزیزم !نقل قول:
معتبرتر از مدرس آموزشگاه و سرهنگ راهنمایی و رانندگی داریم ؟
من از رییس راهنمایی رانندگی پرسیدم گفت خارج از شهر و 12 شب به بعد ممنوع!
فکر کنم این معتبر تر باشه!
حالا هرکی دوست داره زنگ بزنه به رویانیان!!!!
سلام دوستان
امروز 1 ماه میگزره که تو امتحان قبول شدم
ولی هنوز هیچ خبری نیست
زنگ زدم به یکی از افرادی که در راهنمای و رانندگی هست گفت مدارک اومده تاییدیه افسر نیومده در صورتی که اموزشگاه به من گفت تاییدیه افسرم رفته و بازهم در صورتی که شماره های پیگیری میگن 1 ماه دیگه تازه زنگ بزن
حالا فردا میرم راهنمایی رانندگی شهرمون
میخوام ببینم ایا حرف این افراد معتبر هست یعنی دقیقا ثبت میشه که چه مدارکی هست و چه مواردی نیست ؟
و هم چنین به من گفتن بین 25 تا 40 روز 100% میاد!
حالا این همه حرف ولی هیچ کدوم معلوم نیستن درستن یا نه!
شما یک راهی بگید من پیگیری کنم اخه واقعا زور داره دوستم 15 روزه بگیره من اینطوری.......:19::19::19:
رييس پليس راهور ناجا با تاكيد بر اين كه در راستاي تشديد برخورد با متخلفان رانندگي، ابطال گواهينامههاي رانندگان داراي تخلفات حادثهساز در تابستان ادامه خواهد داشت، افزود: همچنين دارندگان گواهينامههاي يكساله در طول يك سال اول رانندگي خود، اجازه تردد در جادهها را ندارند و مأموران پليسراه در صورت مشاهده، گواهينامه آنها را ابطال ميكنند.
منبع:
[PHP]http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1153061[/PHP]
یه تیکه ابطال میکنن؟؟!! یعنی اخطاری چیزی نمیدن؟ همون بار اول ابطالش میکنن؟!!!!!نقل قول:
رييس پليس راهور ناجا با تاكيد بر اين كه در راستاي تشديد برخورد با متخلفان رانندگي، ابطال گواهينامههاي رانندگان داراي تخلفات حادثهساز در تابستان ادامه خواهد داشت، افزود: همچنين دارندگان گواهينامههاي يكساله در طول يك سال اول رانندگي خود، اجازه تردد در جادهها را ندارند و مأموران پليسراه در صورت مشاهده، گواهينامه آنها را ابطال ميكنند.
اگه تو اتوبان بشینی اگه افسره گیر بده باطلش میکنهنقل قول:
برو بهشون بگو اگه 40 روز بشه 41 روز در تمام رسانه ها از جمله اینترنت و روزنامه های محلی بازتابش میکنم و همچنین شکایت شما رو هم به مراجع بالاتر میبرم. اگه دیدی 40 روز شد 41 روز بعد بیا تا درستش کنیم.نقل قول:
مرسی فرشاد جان :40::31:نقل قول:
راستش رفتم راهنمایی رانندگی گفت مدارکت رو اموزشگاه نیاورده (بعد 30 روز):18::18:
بعد رفتم اموزشگاه کلی حرف زدم قرار شد پیگیری کنه! با polic+10
بعد رفتم خودم پلیس + 10 گفت مدارکت 23 ارسال شده (یعنی 3 روز بعد از امتحان) البته این درست میگفت چون اسمم رو از روی شماره ملی گفت و ثبت شده بود در هر صورت زنگ زدم شهرک ازمایش گفت مدارک بی نقصه و 3 اذر رسیده اگر تا 3 دی (یعنی 1 ماه بعد ) نیومد دوباره زنگ بزن.... و هم چنین دقیقا میشه 40 روز بعد از ارسال مدارک ! یعنی باید تا 3 دی بیاد اگر نیاد اشکال خورده که بعید میدونم چون مدارکم کامله و سنم هم اصلا نمیتونن مشکل بگیرن ......
امیدوارم تا 3 دی برسه :10::11:
سلام دوستان شنیدم میخوان قانونی رو تصویب کنن که سن گواهینامه رو پایین بیارن حقیقت داره؟
اینا معمولا همش حرفه بیخوده
زمان ما میگفتن اگه بری از مدرسه نمیدونم چه جور نامه ای بیاری میتونی گواهی نامه بگیری!!!
اگه میخوای زودتر بگیری من یه راه برات میگم
بری ؟ شاهد از فامیلا جمع کنی بری بگی این سن واقعیت نیست و تاریخ شناسنامتو تغییر بدی
1- به دردسرش نمی ارزه
2 - بعدا برای دانشگاه و سربازی و ... دچار مشکل میشی
گواهینامه رو بعد از چند روز صادر میکنن؟
2-3 hafteeنقل قول:
تقریبا توی هفته دوم و هفته سوم صادر میشه
ماله یکی از دوستام توی هفته 6ام صادر شده بود
خیلی بهش زور داشت!!!
طبق گفته ی رسمی ! بعد از تکمیل پرونده و قبولی در آزمون شهری و بعد از فرستادن پرونده توسط آموزشگاه ! از 2 هف ته تا 2 ماه به دست شما میرسه ! (آنطور که معلومه تا قبل 2 مااه حق اعتراض و پیگیری ندارید)نقل قول:
یعنی چی !! مال دوستم 10 روزه اومد!
اگه مال یکی دوماه طول بکشه که خیلی سوز داره!!!! یعنی واقعا هیچ اعتراضی نمیتونه بکونه؟