فعلا همه توی 4 مستطیل سمت راست هستند و طولی نمی کشه که تمام این 4 مستطیل پره شهر خواهد شد ....پس مهم اینه که از نظر کار در چه جایی واقع شده ...که از نظر کار در بسیار جای خوبی واقع شده....الان جمعیت اطراف شهر ما بیش تر از 50 نفره!!!!....نقل قول:
Printable View
فعلا همه توی 4 مستطیل سمت راست هستند و طولی نمی کشه که تمام این 4 مستطیل پره شهر خواهد شد ....پس مهم اینه که از نظر کار در چه جایی واقع شده ...که از نظر کار در بسیار جای خوبی واقع شده....الان جمعیت اطراف شهر ما بیش تر از 50 نفره!!!!....نقل قول:
من حرف خودمو در چند صفحه پیش اصلاح میکنم.......
کسانی که 200$ پول دارن به من Tell بزنند چون Skill pointam اگه نداشته باشند مهم نیست.... یکی دیگه به جاشون کار میکنه....
بچه ها من فقط دارم توی این بازی کار می کنم پول که بهم خیلی کم میدن فکر کنم یک یا دو سکه همش بدن
مدت کار کردن رو هم دو ساعت میزنم
یعنی فقط باید کار کنم اونم با این پول کم اینجوری که 100 سال دیگه به 300 میرسه!!!!!!!!!!!
منم هستم اسمم senoroo هست stufe 2 xp 5/19
70 تا هم پول دارم
quest هم اونجام که باید 2 تا پوستر ببری
قضیه شهر و این چیزا چیه ؟ شاید کمکی از دستم بر بیاد
من امروز فکر کنم اسکیل ساخت بتونم بگیرم.
پست های این فروم بطرز وحشتناکی داره آپدیت میشه!:)
[quote=ali_metal_357;2999364]بچه ها من فقط دارم توی این بازی کار می کنم پول که بهم خیلی کم میدن فکر کنم یک یا دو سکه همش بدن
مدت کار کردن رو هم دو ساعت میزنم
یعنی فقط باید کار کنم اونم با این پول کم اینجوری که 100 سال دیگه به 300 میرسه!!!!!!!!!!![/quotر e]
اوایل این جوریه ....هر چه %$ و labor point یه کار بیش تر باشه بیش تر پول میگیری....
میلاد جان تو بازی بهت پیغام دادم...
من دیشب رفتم دیدم ، توی اون کارایی که من می تونم بکنم ، اونی که عکس گندم داره ، از همه بیشتر تجربه می ده ، زدم 4 ساعت کار کنم ، امروز اومدم شدم لول 4
آره شخم زدن خیلی کار خوبیه.من یه کراوات زرد هم پیدا کردم تو شخم زدن.
labor point من برای شخم زدن الان 20 اه.برای همین خوب پول و xp میده.
هادی Tellegrame منو حتما بخون و جواب بده.....نقل قول:
جواب دادم....نقل قول:
مشکلی که داره پول خیلی کمه و اصلا هم شانس نمیدهنقل قول:
ولی cotton یک درصد امتیاز کمتر میده ولی پولش زیاده و خطرش کم و شانس هم قابل قبول هست ...
یکی آدرس شهر رو برای من توی بازی میل کنه
Spamp30
من دارم میرم به شهر Bunny که اجناسم رو بفروشم
الان تو اون مستطیل کناری شهر ما یه شهر رو دیدم 52 نفر توش بودن.حالا ببینید چند نفر تو هتلش خوابیدن و چه درآمدی داره.
چون اطرافش شهر نبود و بازیکن زیاد بود.
لطفا کمک:
Hint: The dueling weapon decides the damage you can do with a hit. A good weapon can make all the difference and might even give you a chance against much stronger players.
Requires:
Defeat Sidekick
برو تو دوئل تنظیمات رو انجام بده بعد complete quest رو بزن.
برو تو قسمت Duelنقل قول:
در قسمت aim نقاطی از بدنش که می خوای بهش شلیک کنی رو انتخاب کن .....
در قسمت dodging نحوه جاخالی دادن رو انتخاب کن....
بعد complete quest رو بزن....
علیزشاه اسمت تو بازی چیه؟
توی aim یه سری نقاط آبی رنگ و double click کردم و توی diding هم یه سری کلیک روی نقا قرمز توی هر مرحله
کردم ولی کامل نشد.
کسی هست پولش از 164 $ بیشتر باشه؟؟؟؟
توی aim یه سری نقاط آبی رنگ و double click کردم و توی doding هم یه سری کلیک روی نقا قرمز توی هر مرحله
کردم ولی کامل نشد.
reporteto نگاه کن ....
ali3740نقل قول:
هر کی مشخصاتش رو تو امضا بزاره لطفا
Newspaper *The Western Star* 0/3
این یه نوع کاره؟کجا میتونم کار کنم؟همون 2 ساعت؟
selling newspaper اون قدر کارکن تا کامل شه.....نقل قول:
فعلا که جاشو پیدا نکردم ولی میگردم بازم ببینم چی میشه عکسی چیزی از محل کارش داری بدی؟
از کجا میشه جمعیت یک منطقه رو پیدا کرد ؟
از طریق mini map به راحتی پیدا میشه....نقل قول:
You need at least 13 more labor points to work on this job.
این یعنی چی؟چی باید گیر بیارم؟
اینم از اول میگم :نقل قول:
اون پایین رو mini map کلیک کن و سمت چپش select job رو بزن و بعدش کارمورد نظر (selling new... )
رو انتخاب کن تو نقشه اون کار بهت نشون داده میشه
الان شرایط کار در اونجا رو نداری باید lvl بشی و skill هایی که واسه روزنامه فروشی لازم هست رو بالا ببری
من الان Attributes =3 و skills=9 دارم لول 4 هم هستم پوینت هامو رو چی خرج کنم؟
یعنی skill هاتو خرج نکردی ؟نقل قول:
نمیگی رو چی خرجشون کنم؟بابا کارم گیره حد اقل یه عکسی چیزی بذار.
بچه ها باگ اینا پیدا کردید حتما بگید یه حالی ببریم
چجوری برات عکس بزارم؟نقل قول:
من 111$ دارمنقل قول:
به چه درد میخوره
چی میتونم بخرم ؟؟؟
مشکل حل شد 1 پیونت کم آوردم باید کار کنم به دست بیارم.
میگم یه امضا خوشگل یکی درست کنه بقیه اسماشونو بنویسن بزاریم تو امضامون و اسم های بچه های ورلد 1 و 2 رو هم که به زودی امکان داره بیاد تو پست اول مینویسیم